Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyiyim kumsalcıgım sen nasılsın canım

ceren doğur artık bak benim oğlum gelioooooo gelin alcam senin kızııııııııııııııııııı

seni üzecek bir şey mi oldu? paylaşmak istersen biliyorsun dinleriz ve elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım Şeniz
hoşgeldin canım :)
miden nasıl? bulanmıyordur inşallah? kilo verdin mi sen? çok sıcak hayatım, herkes mayıştı

nehiriver hoşgeldin kız agzını hayra aç daha var günü dogru artık diye diye dogurtacan kuzucuk son zamanlarda gün bile önemli onların gelişimi için...ee ne var ne yok? ablacım valla kilo vermedim ama fazlada almadım doktorum gayet iyi oldugunu hatta bende korktugunu fazla alacagımı düşündügünü söylemişti.asma sanırım 2 kilo falan almışım tam emin degilim yani 4 ayda 2 kilo fena degil tabi az alsam daha iyi olabilirdi ama olsun zaten kusup duruyorum kiloda almasam ne yapadım bebişimde gayet iyimiş öyle demişti doktor..valla abla sıcak inan sürekli akçayda oldugumu hayal ediyorum ya bir an önce gitmek istiyorum haziran sonu gibi dşünüyoruz bakalım yeni eleman alsınlar dha rahat olacam yoksa biraz sıkıntılı olabilir...ücretlimi ücretsizmi nedir ondan da alıp eklemek istiyorum malum hatayada gidecem çünkü normalde 10 gün iznim var çünkü..ee sen o zamanlar orada olacakmısın temmuz başı gibi falan..

ben bu yaz tatili unutuyorumm mafoldumben
çıkamıcaz hafta sonalrı kurşunluya gidiyoruz ama ben oralarda denize giremiyorum
pis ve kalablık oluyor hoş yüzmede bilmiyorum ama suya girincede çıkmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar gün bitmiyor sanki bugün nasıl mayıştım nasıl eve gitmek istiyorummmmmmm ühüüüüüümafoldumben

canlarım biz şirkette işleri hallettik vede geldik emmee çoookk acıktık şimdi acık yemek yiyek kendimize gelek demiii cerenimin açlıktan sesi çıkmıyor yaa aynı ben :):):)

gülçin kızz geçmişten topik sorularını arama emi elinde güncel yoksa ben bugun denk geldi buldum kopyaladım

burcu neden cnm agırlaştıgın içinmi yoksa eşinden dolayımıydı ..valla ben geçen senede bir yere gidemedim o yüzden bu sene allah izin verirse gitmek istiyorum bakalım..ayy çigdem dur valla bende saate bakıp duruyorum...

ay canım merakediom cerenin bebişini yoksa ne demeye diyim canımcım a.s.

iyiyim kumsalcıgım sen nasılsın canım

ceren doğur artık bak benim oğlum gelioooooo gelin alcam senin kızııııııııııııııııııı
bende iyiyim canım sağol idareediyoruz işte
ablam benim bilmemmi çok sağol ama ortada bişi yok benim kuruntularım galiba yinede çok teşekkür ederim

niyeki burcum ne oldu canım

canlarım biz şirkette işleri hallettik vede geldik emmee çoookk acıktık şimdi acık yemek yiyek kendimize gelek demiii cerenimin açlıktan sesi çıkmıyor yaa aynı ben :):):)
he sesi çıkmıyormuş bir hafta aç kalsan sesin gene çıkar senin kız cereni aç bırakmaaaaaa ye yemeğini hemennnnklava:
ay canım merakediom cerenin bebişini yoksa ne demeye diyim canımcım a.s.
kız ilahi sanki anası merak etmiyo hepimiz merak ediyozda mecbur bekleyecez ceren hanım ne zaman isterse o zaman gelecek artık patron o anasını fır döndürecekkaydirigubbakcemile3

yok ağırlşatığım için değilde madii açıdan badana boya falan çok masraf olcak
anca seneye yaza rahatlarız gibi bebişimiz kısmetyile gelirse süper olucak şöle güzel bi süpriz olsa elimiz rahatlasa. öyle çokda bi borç harç yok sadece ev kredisi ödüyoruz ama bizim belimizi bükmeye yetiyo:çok üzgünüm:

desene bugün ikimizde cortladık:bbo:
hemde nası cortladım vallaa:bbo:

niyeki burcum ne oldu canım
bebek doğum izni masraf derken bu sene böyle geççek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…