- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.621
seni üzecek bir şey mi oldu? paylaşmak istersen biliyorsun dinleriz ve elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım Şenizaynı ablacım
hoşgeldin canım :)selammmmm
miden nasıl? bulanmıyordur inşallah? kilo verdin mi sen? çok sıcak hayatım, herkes mayıştıslm kızlar ben geldim tekrar..birazcık yedim yemek ama tam karnımı doyurmamışım gibi bir his var ...herkesler kaçtı galiba sıcak öglen yemeginden sonra herkes bitkin düştü sanırsam bende çatlaycam valla..
iyiyim kumsalcıgım sen nasılsın canım
ceren doğur artık bak benim oğlum gelioooooo gelin alcam senin kızııııııııııııııııııı
kızlar gün bitmiyor sanki bugün nasıl mayıştım nasıl eve gitmek istiyorummmmmmm ühüüüüüümafoldumben
canlarım biz şirkette işleri hallettik vede geldik emmee çoookk acıktık şimdi acık yemek yiyek kendimize gelek demiii cerenimin açlıktan sesi çıkmıyor yaa aynı ben :):):)
al bendende o kadar çiğdem resmen gözüm saatte sürekli geçsin diyee mafoldumben
nehiriver hoşgeldin kız agzını hayra aç daha var günü dogru artık diye diye dogurtacan kuzucuk son zamanlarda gün bile önemli onların gelişimi için...ee ne var ne yok? ablacım valla kilo vermedim ama fazlada almadım doktorum gayet iyi oldugunu hatta bende korktugunu fazla alacagımı düşündügünü söylemişti.asma sanırım 2 kilo falan almışım tam emin degilim yani 4 ayda 2 kilo fena degil tabi az alsam daha iyi olabilirdi ama olsun zaten kusup duruyorum kiloda almasam ne yapadım bebişimde gayet iyimiş öyle demişti doktor..valla abla sıcak inan sürekli akçayda oldugumu hayal ediyorum ya bir an önce gitmek istiyorum haziran sonu gibi dşünüyoruz bakalım yeni eleman alsınlar dha rahat olacam yoksa biraz sıkıntılı olabilir...ücretlimi ücretsizmi nedir ondan da alıp eklemek istiyorum malum hatayada gidecem çünkü normalde 10 gün iznim var çünkü..ee sen o zamanlar orada olacakmısın temmuz başı gibi falan..
burcu neden cnm agırlaştıgın içinmi yoksa eşinden dolayımıydı ..valla ben geçen senede bir yere gidemedim o yüzden bu sene allah izin verirse gitmek istiyorum bakalım..ayy çigdem dur valla bende saate bakıp duruyorum...
bende iyiyim canım sağol idareediyoruz işteiyiyim kumsalcıgım sen nasılsın canım
ceren doğur artık bak benim oğlum gelioooooo gelin alcam senin kızııııııııııııııııııı
ablam benim bilmemmi çok sağol ama ortada bişi yok benim kuruntularım galiba yinede çok teşekkür ederimseni üzecek bir şey mi oldu? paylaşmak istersen biliyorsun dinleriz ve elimizden geldiğince yardımcı oluruz canım Şeniz
hoşgeldin canım :)
miden nasıl? bulanmıyordur inşallah? kilo verdin mi sen? çok sıcak hayatım, herkes mayıştı
ben bu yaz tatili unutuyorumm mafoldumben
çıkamıcaz hafta sonalrı kurşunluya gidiyoruz ama ben oralarda denize giremiyorum
pis ve kalablık oluyor hoş yüzmede bilmiyorum ama suya girincede çıkmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3
he sesi çıkmıyormuş bir hafta aç kalsan sesin gene çıkar senin kız cereni aç bırakmaaaaaa ye yemeğini hemennnncanlarım biz şirkette işleri hallettik vede geldik emmee çoookk acıktık şimdi acık yemek yiyek kendimize gelek demiii cerenimin açlıktan sesi çıkmıyor yaa aynı ben :):):)
kız ilahi sanki anası merak etmiyo hepimiz merak ediyozda mecbur bekleyecez ceren hanım ne zaman isterse o zaman gelecek artık patron o anasını fır döndürecekkaydirigubbakcemile3ay canım merakediom cerenin bebişini yoksa ne demeye diyim canımcım a.s.
burcu neden cnm agırlaştıgın içinmi yoksa eşinden dolayımıydı ..valla ben geçen senede bir yere gidemedim o yüzden bu sene allah izin verirse gitmek istiyorum bakalım..ayy çigdem dur valla bende saate bakıp duruyorum...
hemde nası cortladım vallaa:bbo:desene bugün ikimizde cortladık:bbo:
bebek doğum izni masraf derken bu sene böyle geççekniyeki burcum ne oldu canım
hehe :) işin espirisi oldu artık hayırlıyle gelsin ceren bebek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?