E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.641
hepimizin kuzucukları hayırlısyla gelsin
topik bebek resimleriyle dolsun alkisalkisalkis
Canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrr canımmmmmm
sen şimdi çıkıom ben dersin Allah bilirr
Kızlar merhaba ben aranıza yenİ katıldımm daha Çok yenİ bebİŞİm benİm tecrÜbelerİnİzİ paylaŞın benİmlede
gülçin kızz geçmişten topik sorularını arama emi elinde güncel yoksa ben bugun denk geldi buldum kopyaladım
afiyet olsun dünürüm yarasın gelinime
ay canım merakediom cerenin bebişini yoksa ne demeye diyim canımcım a.s.
he sesi çıkmıyormuş bir hafta aç kalsan sesin gene çıkar senin kız cereni aç bırakmaaaaaa ye yemeğini hemennnnklava:
kız ilahi sanki anası merak etmiyo hepimiz merak ediyozda mecbur bekleyecez ceren hanım ne zaman isterse o zaman gelecek artık patron o anasını fır döndürecekkaydirigubbakcemile3
hehe :) işin espirisi oldu artık hayırlıyle gelsin ceren bebek inşallah
hepimizin kuzucukları hayırlısyla gelsin
topik bebek resimleriyle dolsun alkisalkisalkis
Canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrr canımmmmmm
Kızlar merhaba ben aranıza yenİ katıldımm daha Çok yenİ bebİŞİm benİm tecrÜbelerİnİzİ paylaŞın benİmlede
beş olmadan zor çıkarım gibi patron aramasa kaçıcamda arada arıyo bişey soruyo dörtbuçuk beş olksun hemen tüyücem:icecream:
beş olmadan zor çıkarım gibi patron aramasa kaçıcamda arada arıyo bişey soruyo dörtbuçuk beş olksun hemen tüyücem:icecream:
hoşgeldin anacığım bebeğin hayırlı olsun ilkönce tecrübeye gelince hangi konuda ne sorduğuna bağlı tabikaydirigubbakcemile3 sen sor biz yanıtlayalım şeker ne kadarlık hamilesin bakiimm
burcu cnm ona kalsa biizm de borç olmaz olurmu kredi var azda olsa miktar ev kirasıyla birleşince içinden çıkılmıyor digerlerini saymıyorum bile..cnm ben akçaya gidince kalacak yher sıkıntım yok ev var çünkü normal masrafımız olacak..eşimde bende çok bunaldık oda hersene gider normalde ama geçen sene gidemeyince çaktırmıyor ama patladı burada benle.. çigdem ayyy bugün agzından hem sıkıldım lafi geçiyor dur anam zaten zman geçirmeye geçiriyoruz burcunun dedigi gibide sen birazdan çıkarsın bak bize biz daha 6 ya kadar buradayız..
cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bak sennnn çiğdem bacımm kaçıncı hamilelik bu baya bir tecrüben var zaaarr :):)
az açıldı gibi uykum tüyme zamanı yaklaşıyor ya ondan galiba içime bir neşe dolmaya başladı sanki hatta çarşıya uğrayıp kızıma perde tülmü baksam diyorum teşhisin tamamen doğru yani çıkmaya yakın başlayan kıpırtılar çıkınca bomba etkisi yaratabilirkaydirigubbakcemile3 yani benim bu sersemliğim işin azlığından galiba cin gibi olucam adam çarpıcam benkaydirigubbakcemile3tamam dünür sağollllllll
şu meraklı arkadaş gelsinde görüşelim :):)
yaradı yaradı gelinin topaç gibim olcek balık etli kaydirigubbakcemile3
sendemi brütüs kaydirigubbakcemile3
yedim kııı yedimm doyurdum cerenimide kendimide bak anında tepki verdi cadı :):)
ayyy evet fııırrr dönceeemmmm fırrrrr fıııırrrrrrr zemuszemus
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim kimseyi o yolda bırakmasın
hay senin canınaaa tüküreyim dicem ama zeynebimi düşünüyorummmm
canımın içiiii ciğerimin piçiii halenn uyukluyon demiiii
şirketten çıktığın an cin gibi olcan gör bak gülçin demişti dersin :):)
tamam kız sustum allah kalanlara sabır versin allah kurtarsın bacımkaydirigubbakcemile3burcu cnm ona kalsa biizm de borç olmaz olurmu kredi var azda olsa miktar ev kirasıyla birleşince içinden çıkılmıyor digerlerini saymıyorum bile..cnm ben akçaya gidince kalacak yher sıkıntım yok ev var çünkü normal masrafımız olacak..eşimde bende çok bunaldık oda hersene gider normalde ama geçen sene gidemeyince çaktırmıyor ama patladı burada benle.. çigdem ayyy bugün agzından hem sıkıldım lafi geçiyor dur anam zaten zman geçirmeye geçiriyoruz burcunun dedigi gibide sen birazdan çıkarsın bak bize biz daha 6 ya kadar buradayız..
dikkat et hayatım, ne çok kilo al ne çok kilo ver birtanem :) bu arada tabii bütün yaz buradayım canım ben... keşke gelsen de görüşebilsek... biz de resmimizi çeker koyardık nur ve ceren gibi :)nehiriver hoşgeldin kız agzını hayra aç daha var günü dogru artık diye diye dogurtacan kuzucuk son zamanlarda gün bile önemli onların gelişimi için...ee ne var ne yok? ablacım valla kilo vermedim ama fazlada almadım doktorum gayet iyi oldugunu hatta bende korktugunu fazla alacagımı düşündügünü söylemişti.asma sanırım 2 kilo falan almışım tam emin degilim yani 4 ayda 2 kilo fena degil tabi az alsam daha iyi olabilirdi ama olsun zaten kusup duruyorum kiloda almasam ne yapadım bebişimde gayet iyimiş öyle demişti doktor..valla abla sıcak inan sürekli akçayda oldugumu hayal ediyorum ya bir an önce gitmek istiyorum haziran sonu gibi dşünüyoruz bakalım yeni eleman alsınlar dha rahat olacam yoksa biraz sıkıntılı olabilir...ücretlimi ücretsizmi nedir ondan da alıp eklemek istiyorum malum hatayada gidecem çünkü normalde 10 gün iznim var çünkü..ee sen o zamanlar orada olacakmısın temmuz başı gibi falan..
aynen öyle 50 dak. kaldı zil çalmasınakızlar gün bitmiyor sanki bugün nasıl mayıştım nasıl eve gitmek istiyorummmmmmm ühüüüüüümafoldumben
ayneeeennnnnal bendende o kadar çiğdem resmen gözüm saatte sürekli geçsin diyee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?