Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldımm daha Çok yenı bebıŞım benım tecrÜbelerınızı paylaŞın benımlede

Kızlar merhaba ben aranıza yenİ katıldımm daha Çok yenİ bebİŞİm benİm tecrÜbelerİnİzİ paylaŞın benİmlede

hoşgeldin anacığım bebeğin hayırlı olsun ilkönce tecrübeye gelince hangi konuda ne sorduğuna bağlı tabikaydirigubbakcemile3 sen sor biz yanıtlayalım şeker ne kadarlık hamilesin bakiimm

gülçin kızz geçmişten topik sorularını arama emi elinde güncel yoksa ben bugun denk geldi buldum kopyaladım

tamam dünür sağollllllll
şu meraklı arkadaş gelsinde görüşelim :):)

afiyet olsun dünürüm yarasın gelinime

yaradı yaradı gelinin topaç gibim olcek balık etli kaydirigubbakcemile3

ay canım merakediom cerenin bebişini yoksa ne demeye diyim canımcım a.s.

sendemi brütüs kaydirigubbakcemile3

yedim kııı yedimm doyurdum cerenimide kendimide bak anında tepki verdi cadı :):)

ayyy evet fııırrr dönceeemmmm fırrrrr fıııırrrrrrr zemuszemus

hehe :) işin espirisi oldu artık hayırlıyle gelsin ceren bebek inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepimizin kuzucukları hayırlısyla gelsin
topik bebek resimleriyle dolsun alkisalkisalkis

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim kimseyi o yolda bırakmasın

Canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrr canımmmmmm

hay senin canınaaa tüküreyim dicem ama zeynebimi düşünüyorummmm
canımın içiiii ciğerimin piçiii halenn uyukluyon demiiii
şirketten çıktığın an cin gibi olcan gör bak gülçin demişti dersin :):)

Kızlar merhaba ben aranıza yenİ katıldımm daha Çok yenİ bebİŞİm benİm tecrÜbelerİnİzİ paylaŞın benİmlede

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almak nasip olsun
beş olmadan zor çıkarım gibi patron aramasa kaçıcamda arada arıyo bişey soruyo dörtbuçuk beş olksun hemen tüyücem:icecream:

tüy tüy fırsatın varsa tüyy

burcu cnm ona kalsa biizm de borç olmaz olurmu kredi var azda olsa miktar ev kirasıyla birleşince içinden çıkılmıyor digerlerini saymıyorum bile..cnm ben akçaya gidince kalacak yher sıkıntım yok ev var çünkü normal masrafımız olacak..eşimde bende çok bunaldık oda hersene gider normalde ama geçen sene gidemeyince çaktırmıyor ama patladı burada benle.. çigdem ayyy bugün agzından hem sıkıldım lafi geçiyor dur anam zaten zman geçirmeye geçiriyoruz burcunun dedigi gibide sen birazdan çıkarsın bak bize biz daha 6 ya kadar buradayız..

hoş geldin güzelim
bebeğin hayırlı olsun
sen nasıl bir tecrübe arıyorsun acaba?
soruları alalım :):):)

beş olmadan zor çıkarım gibi patron aramasa kaçıcamda arada arıyo bişey soruyo dörtbuçuk beş olksun hemen tüyücem:icecream:

aman beee sende çiğdem akıllı sanırdım seni
kız çatlak sen telefonunu cebine yönlendirsene patron şirketi aradığında cepten görüşürsün oda çakmaz seni şirkette sanır :):):)

hoşgeldin anacığım bebeğin hayırlı olsun ilkönce tecrübeye gelince hangi konuda ne sorduğuna bağlı tabikaydirigubbakcemile3 sen sor biz yanıtlayalım şeker ne kadarlık hamilesin bakiimm

bak sennnn çiğdem bacımm kaçıncı hamilelik bu baya bir tecrüben var zaaarr :):)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet canım ya hepimizin var öyle derdi iştee benim kociş yazın izinde alamıyor
eylül ekim gibi tatil yapmamız lazım oda malum velet gelicek
anca seneye diye plan yapıyorum bende
işte kurşunlu var bursaya bağlı yazlık yer kayınvalidemin evi var orda en azından deniz havası almama yetcek bu yaz

az açıldı gibi uykum tüyme zamanı yaklaşıyor ya ondan galiba içime bir neşe dolmaya başladı sanki hatta çarşıya uğrayıp kızıma perde tülmü baksam diyorum teşhisin tamamen doğru yani çıkmaya yakın başlayan kıpırtılar çıkınca bomba etkisi yaratabilirkaydirigubbakcemile3 yani benim bu sersemliğim işin azlığından galiba cin gibi olucam adam çarpıcam benkaydirigubbakcemile3

tamam kız sustum allah kalanlara sabır versin allah kurtarsın bacımkaydirigubbakcemile3

cerennn nasılsın canım bebiş nası ay ben senin kızı oğluma gelin almaya niyetliyim haberin olsun :)

dikkat et hayatım, ne çok kilo al ne çok kilo ver birtanem :) bu arada tabii bütün yaz buradayım canım ben... keşke gelsen de görüşebilsek... biz de resmimizi çeker koyardık nur ve ceren gibi :)
kızlar gün bitmiyor sanki bugün nasıl mayıştım nasıl eve gitmek istiyorummmmmmm ühüüüüüümafoldumben
aynen öyle 50 dak. kaldı zil çalmasına
al bendende o kadar çiğdem resmen gözüm saatte sürekli geçsin diyee mafoldumben
ayneeeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…