Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablacım kesin gibi ya 5 gün gelrcem yada 7 gün o kesin dgl yoksa normla iznim var sadece az oldugu için acaba ekletebilirmiyim diye düşündüm..tabii elemenın gelmesine baglı sen cundadamı ayvalıktamı olacan genelde ..biz gelince akçayda durmayız hep normal saatlerde gideriz ayvalık ören cunda edremit başka yer varmıydı unuttum malum 1 kez gittim..

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almak nasip olsun

tüy tüy fırsatın varsa tüyy
eski tüyücülerden kim kaldı sessiz sakin tüyerim kimsenin ruhu duymaz :))

kız birşey soruyor bilgisayardan bakmam gerekiyor hem hiç denemedim öle birşey yalan söylerken belli olur benim mıçarım sonra
ee bende deneyimli sayılırım azcık ayoll birinci hafta başka yirminci hafta başka 38. hafta bambaşkadır elbet değilmi yaww burda her boydan var maşallah kime isterse ona sorsun ayrıca bulcuk çakalıda esprimi çakmış hemen tam çakal tammmmşakkıdı

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kulağımın dibinde niye bağırıyonuzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

çiğdemin tecrübende kastı hamlileik gibi durmuyo pek kaydirigubbakcemile3
seni gidi çakal seniii ben anladım zaten bu hemen uyanır dedim uyandııı seni gidi çapkın seniii seni gisi azgın seniii ben bilmezmiyim malımısengözlerimebaksanab

çiğdemin tecrübende kastı hamlileik gibi durmuyo pek kaydirigubbakcemile3

bencede dünür kaydirigubbakcemile3

ben biliyorum işte biliyorum böyle oluyor
sen şimdi kapıdan çıktığın gibi lay lay lom olucan gece yarısına kadarda uykun gelmicek yarın yine aynı sendrom kaydirigubbakcemile3
fazla gezme sokaklarda bu sıcakta klava:

aminnnnnnnnnnnnnn allah hepimizi bir avazda kurtarıp bebişlerimize bağışlasın sonrada onları konuşalım burda inşallah :):):)

cerennn nasılsın canım bebiş nası ay ben senin kızı oğluma gelin almaya niyetliyim haberin olsun :)

hee canım okudum ne diyim ki
bir kızı bin kişi ister bir kişi alır nasip
burcu bu arada benlen dünür canım haberin olaa
biz beşik kertmesi yapçez onun oğlanla
ama tabii son karar cerenin kaydirigubbakcemile3

dikkat et hayatım, ne çok kilo al ne çok kilo ver birtanem :) bu arada tabii bütün yaz buradayım canım ben... keşke gelsen de görüşebilsek... biz de resmimizi çeker koyardık nur ve ceren gibi :)

bak sennn birde gönderme yapıyor hanımefendii :dilcikar:
biz gelicektik emme sen istemedin cicim
görürsün ama şu ceren hayırlısı ile bir doğsun gör bak neler olucak sırnaşık şey

kızlar daha 5 haftalık hamileyim ben merak ettiğim konu şu bu evreler tehlikeliymiş bugün doktora gittikte doktorum kiloya takıntılıyım çok almamalısın maksimum 12-15 dedi ben bu dönemde yürüyüş yapsam bi zararı olurmu yada ne yapmalıyımm

kızlar daha 5 haftalık hamileyim ben merak ettiğim konu şu bu evreler tehlikeliymiş bugün doktora gittikte doktorum kiloya takıntılıyım çok almamalısın maksimum 12-15 dedi ben bu dönemde yürüyüş yapsam bi zararı olurmu yada ne yapmalıyımm

heeee o zaman yönlendirme boşver işler sarpa sarar sonra otur sen orda beşe kadar :):):)

burcuda bizden anacım ne bekliyorsun benimle dünür olupta normal olmasını bekleme kaydirigubbakcemile3

canım Ayvalık - Cunda arası 7-8 dakika zaten, telefonlaşırız, hiç farketmez nerede olduğu, evim Ayvalık'ta ama Cunda'ya da sık sık gidiyorum geliyorum

canımmm daha çok başndasın gebeliğin hayırlı olsun bebeğin inşallah
bütün doktorlar ideal 12 hadi türk misali düz hesap en fazla 15 der canım içini rahat tut sen
yesende yemesende alıyorsun zaten kiloyu şimdiden takılma buna
yürüyüş yapmak için henüz çok erken cicim ilk üç ay kendini yormamalı ayakta fazla durmamalısın hele bir dur bebeğin sana tutunsun annesi yerleşsin iyice içerie sen ona o sana alışsın sonra yaparsın yürüyüşünü bu dediğimde 4. aydan sonra gülüm zaten o zamana kadarda kilo almazsın emin ol yediklerine dikkat ettiğin sürece tabii
iki canlısın diye iki kişilik yemiceksin normalde ne ise o tamammı
bu arada kaç kilosun güzelim?

kızlaarrr kocişim yolda geliyor ben kaçıyorum canlarıııımmmm kendinize iyi bakın fırsat bulursam yine gelirim yanınıza ama heeeç sanmayyom akşama belkim bakarım benden sonra neler olmuş diye :):):)
hepiniz kendinize iyi bakın canlarım yarın inşallah grş. allaha emanet olun canlarımmmmmm
sizlerriiiiiiiii çoooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm

çok teşekkür ederim çok sağol cerencim valla 65 kiloyum şuan almamam gerekiyo ama fiziğim almaya çok müsait..evet doktorumuzda öle dedi bi tutunsun kendini yorma dedi ay valla stres yaptım tatlım nedense senin nekadar var daha

canımcım yürüyüş çok faydalı heç birşey olmaz tabi arkandan boğalar geliyor gibi yapmayacan güzelce sakince yürüyeceksin kendini çok yormadan bebiş sana tutunmaya çalışıyor çünkü annesi ilk üç ay çok önemli tabi aslında tüm aylar önmeli ama ilk aylar yerleşmesi gerek sağlıklıca o yüzden napıyormuşuz sakin ve güzelce yürüyoruz sonra dinleniyoruz ve ne yapmıyoruz arkamızda atlılar var gibim koşmuyoruz bunun yanında sağlıklı olan ve zararsız olan sporları yap sonra yapamayabilirsin yane benden dimesi aman sabahlar olmasınnkaydirigubbakcemile3 tekrar bebişin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsinnnşakkıdı

ne oldu bir de pembemi yazayım dedin böylede güzel olmuş cicim ama cevap aynı olcekkaydirigubbakcemile3

heeee o zaman yönlendirme boşver işler sarpa sarar sonra otur sen orda beşe kadar :):):)

burcuda bizden anacım ne bekliyorsun benimle dünür olupta normal olmasını bekleme kaydirigubbakcemile3
kız iyi dünür seçmişin valla bunla adam yaşlanmaz senden benden bizdennnn hihoyyyt

güle güleeee gülçinnnnnn mujkkkk

seni gidi çakal seniii ben anladım zaten bu hemen uyanır dedim uyandııı seni gidi çapkın seniii seni gisi azgın seniii ben bilmezmiyim malımısengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol:

heh dünür aman sıkı tut kızı erkenden çıkmasın sonra benim oğlan ceren elden gidiyo diyekaydirigubbakcemile3

kiloya ilk dönemler takılma şu an bol bol uzanıp dinlenmen gereken dönem

sağlık olsun burcum her işte bi hayır vardır kayınvalidenin yazlığına gidersin sende
hepimizin kuzucukları hayırlısyla gelsin
topik bebek resimleriyle dolsun alkisalkisalkis
aminnnnnnnnnnnnn inşallah
Kızlar merhaba ben aranıza yenİ katıldımm daha Çok yenİ bebİŞİm benİm tecrÜbelerİnİzİ paylaŞın benİmlede
allah kucağına almayı nasip etsin

tamam canım görüşmek üzere bizde seni seviyoruz

bak sennn birde gönderme yapıyor hanımefendii :dilcikar:
biz gelicektik emme sen istemedin cicim
görürsün ama şu ceren hayırlısı ile bir doğsun gör bak neler olucak sırnaşık şey
aaaaaaa ne zaman istemedim cadııııııııııııııııııııııı... iftiraya bak... cerenim bir doğsun hayırlısıyla neler olacağını çok merak ettim valla

Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım... eğer herşey yolundaysa, hafif tempolu yarım saatlik yürüyüşler serbest diye biliyorum

mydarling cevap yazdım canım sana arka sayfaya kaydı okursun he birde şunu diyeceğim bol bol su iç malum sıcaklar başladı susuz kalma sakınnnnn

hımm anladım zaten akşamları işten eve kadar yarım saatlik bi yürüyüşüm var mecbren ondan dolayı çok heycanlıydım bugün doktorda keseciği görünce çok heycanladım

yürüyüş için şimdi yapma bence banada doktor yürüyüş yapmanı isteyecem ama şimdi degil demişti bebek iyice tutunsunda gerçi benim leklenmem oldu bir iki kez o yzüden yürümedim çalıştıgım içinde mecbur eve gelince hep yattım dinlendim...abla haklısın cunda ayvalık yekındı valla ben o ara gezdim ama aklımd açok kalmadı biz sarımsaklı plajına gitmiştik sonrada şeytan ayagı mı sofrasımı ne denilen yere gittik sonrada cundaya ..ondan ne kadardı yol hatırlayamadım..aman akçayda ayvalıga geldikten sonra ha cunda ha ayvalık ne farkeder yakın zaten...valla şimdi bunları bile konuşmak benim için güzel nasıl özlediysem...

seve seve beklerim güzelim :):):)

kızlar şimdi çıkıyorum akşam fırsat bulursam gelirim, hepinizi çoooook öpüyorum mucksssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…