- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.661
eski tüyücülerden kim kaldı sessiz sakin tüyerim kimsenin ruhu duymaz :))hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almak nasip olsun
tüy tüy fırsatın varsa tüyy
kız birşey soruyor bilgisayardan bakmam gerekiyor hem hiç denemedim öle birşey yalan söylerken belli olur benim mıçarım sonrahoş geldin güzelim
bebeğin hayırlı olsun
sen nasıl bir tecrübe arıyorsun acaba?
soruları alalım :):):)
aman beee sende çiğdem akıllı sanırdım seni
kız çatlak sen telefonunu cebine yönlendirsene patron şirketi aradığında cepten görüşürsün oda çakmaz seni şirkette sanır :):):)
bak sennnn çiğdem bacımm kaçıncı hamilelik bu baya bir tecrüben var zaaarr :):)
kulağımın dibinde niye bağırıyonuzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seni gidi çakal seniii ben anladım zaten bu hemen uyanır dedim uyandııı seni gidi çapkın seniii seni gisi azgın seniii ben bilmezmiyim malımısengözlerimebaksanabçiğdemin tecrübende kastı hamlileik gibi durmuyo pek kaydirigubbakcemile3
çiğdemin tecrübende kastı hamlileik gibi durmuyo pek kaydirigubbakcemile3
az açıldı gibi uykum tüyme zamanı yaklaşıyor ya ondan galiba içime bir neşe dolmaya başladı sanki hatta çarşıya uğrayıp kızıma perde tülmü baksam diyorum teşhisin tamamen doğru yani çıkmaya yakın başlayan kıpırtılar çıkınca bomba etkisi yaratabilirkaydirigubbakcemile3 yani benim bu sersemliğim işin azlığından galiba cin gibi olucam adam çarpıcam benkaydirigubbakcemile3
tamam kız sustum allah kalanlara sabır versin allah kurtarsın bacımkaydirigubbakcemile3
cerennn nasılsın canım bebiş nası ay ben senin kızı oğluma gelin almaya niyetliyim haberin olsun :)
dikkat et hayatım, ne çok kilo al ne çok kilo ver birtanem :) bu arada tabii bütün yaz buradayım canım ben... keşke gelsen de görüşebilsek... biz de resmimizi çeker koyardık nur ve ceren gibi :)
eski tüyücülerden kim kaldı sessiz sakin tüyerim kimsenin ruhu duymaz :))
kız birşey soruyor bilgisayardan bakmam gerekiyor hem hiç denemedim öle birşey yalan söylerken belli olur benim mıçarım sonra
ee bende deneyimli sayılırım azcık ayoll birinci hafta başka yirminci hafta başka 38. hafta bambaşkadır elbet değilmi yaww burda her boydan var maşallah kime isterse ona sorsun ayrıca bulcuk çakalıda esprimi çakmış hemen tam çakal tammmmşakkıdı
kulağımın dibinde niye bağırıyonuzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
seni gidi çakal seniii ben anladım zaten bu hemen uyanır dedim uyandııı seni gidi çapkın seniii seni gisi azgın seniii ben bilmezmiyim malımısengözlerimebaksanab
ablacım kesin gibi ya 5 gün gelrcem yada 7 gün o kesin dgl yoksa normla iznim var sadece az oldugu için acaba ekletebilirmiyim diye düşündüm..tabii elemenın gelmesine baglı sen cundadamı ayvalıktamı olacan genelde ..biz gelince akçayda durmayız hep normal saatlerde gideriz ayvalık ören cunda edremit başka yer varmıydı unuttum malum 1 kez gittim..
kızlar daha 5 haftalık hamileyim ben merak ettiğim konu şu bu evreler tehlikeliymiş bugün doktora gittikte doktorum kiloya takıntılıyım çok almamalısın maksimum 12-15 dedi ben bu dönemde yürüyüş yapsam bi zararı olurmu yada ne yapmalıyımm
canımcım yürüyüş çok faydalı heç birşey olmaz tabi arkandan boğalar geliyor gibi yapmayacan güzelce sakince yürüyeceksin kendini çok yormadan bebiş sana tutunmaya çalışıyor çünkü annesi ilk üç ay çok önemli tabi aslında tüm aylar önmeli ama ilk aylar yerleşmesi gerek sağlıklıca o yüzden napıyormuşuz sakin ve güzelce yürüyoruz sonra dinleniyoruz ve ne yapmıyoruz arkamızda atlılar var gibim koşmuyoruz bunun yanında sağlıklı olan ve zararsız olan sporları yap sonra yapamayabilirsin yane benden dimesi aman sabahlar olmasınnkaydirigubbakcemile3 tekrar bebişin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsinnnşakkıdıkızlar daha 5 haftalık hamileyim ben merak ettiğim konu şu bu evreler tehlikeliymiş bugün doktora gittikte doktorum kiloya takıntılıyım çok almamalısın maksimum 12-15 dedi ben bu dönemde yürüyüş yapsam bi zararı olurmu yada ne yapmalıyımm
ne oldu bir de pembemi yazayım dedin böylede güzel olmuş cicim ama cevap aynı olcekkaydirigubbakcemile3kızlar daha 5 haftalık hamileyim ben merak ettiğim konu şu bu evreler tehlikeliymiş bugün doktora gittikte doktorum kiloya takıntılıyım çok almamalısın maksimum 12-15 dedi ben bu dönemde yürüyüş yapsam bi zararı olurmu yada ne yapmalıyımm
kız iyi dünür seçmişin valla bunla adam yaşlanmaz senden benden bizdennnn hihoyyytheeee o zaman yönlendirme boşver işler sarpa sarar sonra otur sen orda beşe kadar :):):)
burcuda bizden anacım ne bekliyorsun benimle dünür olupta normal olmasını bekleme kaydirigubbakcemile3
kızlaarrr kocişim yolda geliyor ben kaçıyorum canlarıııımmmm kendinize iyi bakın fırsat bulursam yine gelirim yanınıza ama heeeç sanmayyom akşama belkim bakarım benden sonra neler olmuş diye :):):)
hepiniz kendinize iyi bakın canlarım yarın inşallah grş. allaha emanet olun canlarımmmmmm
sizlerriiiiiiiii çoooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
seni gidi çakal seniii ben anladım zaten bu hemen uyanır dedim uyandııı seni gidi çapkın seniii seni gisi azgın seniii ben bilmezmiyim malımısengözlerimebaksanab
bencede dünür kaydirigubbakcemile3
hee canım okudum ne diyim ki
bir kızı bin kişi ister bir kişi alır nasip
burcu bu arada benlen dünür canım haberin olaa
biz beşik kertmesi yapçez onun oğlanla
ama tabii son karar cerenin kaydirigubbakcemile3
kızlar daha 5 haftalık hamileyim ben merak ettiğim konu şu bu evreler tehlikeliymiş bugün doktora gittikte doktorum kiloya takıntılıyım çok almamalısın maksimum 12-15 dedi ben bu dönemde yürüyüş yapsam bi zararı olurmu yada ne yapmalıyımm
sağlık olsun burcum her işte bi hayır vardır kayınvalidenin yazlığına gidersin sendeyok ağırlşatığım için değilde madii açıdan badana boya falan çok masraf olcak
anca seneye yaza rahatlarız gibi bebişimiz kısmetyile gelirse süper olucak şöle güzel bi süpriz olsa elimiz rahatlasa. öyle çokda bi borç harç yok sadece ev kredisi ödüyoruz ama bizim belimizi bükmeye yetiyo:çok üzgünüm:
hemde nası cortladım vallaa:bbo:
bebek doğum izni masraf derken bu sene böyle geççek
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhepimizin kuzucukları hayırlısyla gelsin
topik bebek resimleriyle dolsun alkisalkisalkis
allah kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba ben aranıza yenİ katıldımm daha Çok yenİ bebİŞİm benİm tecrÜbelerİnİzİ paylaŞın benİmlede
kızlaarrr kocişim yolda geliyor ben kaçıyorum canlarıııımmmm kendinize iyi bakın fırsat bulursam yine gelirim yanınıza ama heeeç sanmayyom akşama belkim bakarım benden sonra neler olmuş diye :):):)
hepiniz kendinize iyi bakın canlarım yarın inşallah grş. allaha emanet olun canlarımmmmmm
sizlerriiiiiiiii çoooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
aaaaaaa ne zaman istemedim cadııııııııııııııııııııııı... iftiraya bak... cerenim bir doğsun hayırlısıyla neler olacağını çok merak ettim vallabak sennn birde gönderme yapıyor hanımefendii :dilcikar:
biz gelicektik emme sen istemedin cicim
görürsün ama şu ceren hayırlısı ile bir doğsun gör bak neler olucak sırnaşık şey
yürüyüş için şimdi yapma bence banada doktor yürüyüş yapmanı isteyecem ama şimdi degil demişti bebek iyice tutunsunda gerçi benim leklenmem oldu bir iki kez o yzüden yürümedim çalıştıgım içinde mecbur eve gelince hep yattım dinlendim...abla haklısın cunda ayvalık yekındı valla ben o ara gezdim ama aklımd açok kalmadı biz sarımsaklı plajına gitmiştik sonrada şeytan ayagı mı sofrasımı ne denilen yere gittik sonrada cundaya ..ondan ne kadardı yol hatırlayamadım..aman akçayda ayvalıga geldikten sonra ha cunda ha ayvalık ne farkeder yakın zaten...valla şimdi bunları bile konuşmak benim için güzel nasıl özlediysem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?