Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hımm anladım zaten akşamları işten eve kadar yarım saatlik bi yürüyüşüm var mecbren ondan dolayı çok heycanlıydım bugün doktorda keseciği görünce çok heycanladım

daha ne güzellikler göreceksin inşallah ne mucizeler kalp atışları,kollar bacaklar eller annesi gördükçede aşık olucaksın allah o günleri göstersin cicim

sağol canım inşallah yaa senin ne kadar var peki daha

kime sorduğun belli olmuyor cevaplamak istedğin kinin altında alıntı yap var ona tıklayıp cevap yazarsan benimki gibi gelir anlaşılır yani canım eğer bana sorduysan takvimimdede yazıyor 20+1 günlük hamileyim yolu yarıladım yani her boydan var burda :)) görüşrüz byee

çiğdemcim sana demiştim senin yolun yarısı olmuş ben daha yeni olduğum için kusura bakmayın çözmeye çalışıyorum formu yeni gelenleri nasıl görüyoruz peki hep f5 yapmak zorundamıyım peki

benim daha çok var çıkmama offfffffffffffffffffffffff

çiğdemcim sana demiştim senin yolun yarısı olmuş ben daha yeni olduğum için kusura bakmayın çözmeye çalışıyorum formu yeni gelenleri nasıl görüyoruz peki hep f5 yapmak zorundamıyım peki

evet canımcım hep f5 yapamn gerek sayfaları takip edersen kolay olur

aa öylemii ne kadar güzell allah sağlıklı bir şekilde kıcağına almayı nasip etmiş şekerimm.ben bursada yeşilde oturuyorum ya sen nerdesin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…