Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aa öylemii ne kadar güzell allah sağlıklı bir şekilde kıcağına almayı nasip etmiş şekerimm.ben bursada yeşilde oturuyorum ya sen nerdesin peki

amin canım işallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
çekirgedeyim ama eskiden ortayoldaydım yeşili falan iyi bilirim :))

hımm hangi firma belki tanıdık çıkar bizim mükelleflerden bellimi olur arkadaşımm.ben jinemedid var bahar tıpta onun doktoru murat erdemire gidiyorum sen kime gidiyosun peki?

hımm hangi firma belki tanıdık çıkar bizim mükelleflerden bellimi olur arkadaşımm.ben jinemedid var bahar tıpta onun doktoru murat erdemire gidiyorum sen kime gidiyosun peki?

bende jimere gidiyorum volkan yıldırım
otomotiv sektörüyüz biz uluyoldan aldığımız sattığımız bişi yok ama :)))

memnunmusun peki doktorundan benim tek sorunum şu bu doktor özele giriyo biraz yani doğuma falan para normal doğum parası ödüyeceğiz jimerde nasıl peki dışardanda gidiyomusun volkan beye yoksa hastaneyemi sadece

memnunmusun peki doktorundan benim tek sorunum şu bu doktor özele giriyo biraz yani doğuma falan para normal doğum parası ödüyeceğiz jimerde nasıl peki dışardanda gidiyomusun volkan beye yoksa hastaneyemi sadece

hastaneye gidiyorum muayne ücreti 12 milyon alıyor tahliller paralı sadece doğumda çok paalı değil orda 1,5- 2 civarı doktorumdan memnunum zaman zaman memnun kalmadımda oluyor

bende faruk beye gitmei düşünmüştüm başta ama araştırdım pek memnun olan yok sanırım ayrıca oranın personel olarak oturmadığını sölediler bide ondan daha başındayız ama murat bey gerçekten çok ilgili çok başarılı bir doktor bakalım bir tek doğum olayı düşündürüyor beni arkadaşım...

doktorundan memnunsna değiştirme
eğer doğum içinde hastane seçebiliosan doruk ve jimerin özelide çok pahalı değil diye biliyorum zaten daha yolun var senin her hastaneyi araştırırsın

evet memnunum haklısın canım pahalıda olsa yapıcak bişi yok önemli olan benin kafama yatsın doğumu jimerde yapmayı düşünmüştüm bende hayırlsı haklısınnn

ben yeni üye oldum ve çok zordayım yarın emar çektirecem ilaçlı ama adetim 6 gün geçti.4 gün önce kan verdim negatif çıktı ve bugün tekrar verdim sonuç yarın çıkıcak hiç bi adet belirtim yok ama hamilelik belirtimde yok sadece göğüs uçlarım ağrıyo yardımmmmm dedin kan testinde neden cıkmıyo bişey

burcu mavi iyi akşamlar kızlar yarın görüşüürüz .
bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar çok öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…