Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

biz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
drumuza göründük bahar kokulum 49.5 cm 2920 gram olmuş teyzeleri...
nstye bağlandık hiç sancımız çıkmadı herşeyimiz normalmiş dr teyzemiz öyle dedi...
haftaya vajinal muayene yapılacakmış amadelikafaduldendelikafadulden

maşallaaahhhhhh Allah nazarlardan saklasın canım, bayağı uzamış boyu annesi, maşallah herşeyin yolunda çıkmasına çok sevindim... şu aşağı muayeneden de çekinme, olacak artık o kadar kaydirigubbakcemile3

evet ablacım tansiyonum da biraz yüksek çıktı onada moralim bozuldu aslında

Kızlar 1 yıldır herşeyimi sizle paylaştım. Yarın doktora gidecektim, klomen kullandım ve eşimden para istedim çatlatma iğnesini devlet ödemiyor çünkü. Yaklaşık 70 civarı. Bana artık doktora gitmemi istemediğini söyledi. Bu ay 2. aşılamamız olacaktı biliyorsunuz. Zaten de en başından beri istememişti doktora gitmemi. "Doktora gittin de ne oldu? Bundan sonra doğal deneyeceğiz" dedi. Düşündüm ne diye zorluyorum ki...Ne Onun dediği olacak ne de benim..Zaten bu ayın 29u gibi sınavım var. Başka birşey düşünmek istemiyorum. Sizi dehabersiz bırakmak istemedim.. Allah hepinizin hamişliğini ve doğumunu kolay geçirsin inşallah. Kumsalım seni yalnız bırakıyorum. ınşallah o üstteki liste hiç olmaz artık..Hepinize tek tek teşekkür ediyorum desteğinizi hiç bırakmadınız. Hepinizi öpüyorum..

evet ablacım prensesim sağlıklı ya ben kendime dikkat ederim artık
canım benim, inşallah herşey yolunda gidecek :)
Güzelim benim, şimdi sınavına odaklan ve başka hiçbir şey düşünme, bu sanki bir veda yazısı gibi geldi bana, inşallah düşündüğüm gibi değildir. Biliyorsun her zaman Allah tarafından sınanıyoruz, ama kalbimizi ferah tuttuğumuz zaman ve inancımızı yitirmediğimiz zaman istediğimiz herşeyi elde ediyoruz, sadece vakti zamanı gelince oluyor biliyorsun. Kumsalı yalnız bırakmak ne demek? Pes etmek yok asla, şimdilik sadece sınavına odaklan ve başka hiçbir şey düşünme... sınavın bittiği zaman kürleri düzenli olarak uygula ve gerisini Allaha bırak canım... Biliyorum ki sen de bir gün anne olacaksın ve bu mutluluğu yaşayacaksın, sonra da boşuna bunca zaman üzüldüğünü anlayacaksın tatlım. Seni seviyoruz ve burada bekliyoruz seni :)

Canımsın başka birşey demiyorum...

Canımsın başka birşey demiyorum...

sen de benim canımsın, hatta tüm topiğin canısın :) sakın unutma, seni seviyoruz ve özlüyoruz, sadece sınavın olduğu için seni sıkboğaz etmiyoruz, sınav bitsin, bir gün bile gelmemezlik yapamazsın, tepene bineriz sonra haaaa klava: sınavın olduğu için şimdilik izinlisin :)

neşem canım benim seni çok iyi anlıyoruz ama ne olur kendini üzüp yıpratma ama...
ha birde arada bir gelip kendinden haber ver tamam mı

Tamam örtmenim...

neşem canım benim seni çok iyi anlıyoruz ama ne olur kendini üzüp yıpratma ama...
ha birde arada bir gelip kendinden haber ver tamam mı

İnşallah canım..

Neşecim yaa sanki bidaha hiç gelmicekmişsin gibi yazmışsın mafoldumben
kızlarda demiş zaten sınavın var ona odaklan bebeklerin gelceği zamanı zaten veletler kendileri karar veriyor biz naparsak yapalım belki böylesi senin içinde en hayırlısı olur. Ama bizi sensiz bırakma emii :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…