Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

herkese günaydın.ben çok kötü bi gece geçirdim.akşam roketli saldırı oldu 4 kere çok korktum.bacaklarım kasıldı yarım saat titredim.bebeğime bişey olmamıştır dimi? mafoldumben

günaydın kızllaaarrr
aa nurcum açmış kapıyı içerde bekliyor
bende tırstım kapııyı açık görünceee:1ninca:

günaydın kızllaaarrr
aa nurcum açmış kapıyı içerde bekliyor
bende tırstım kapııyı açık görünceee:1ninca:
ders çalışmak için erken kalktım klkmışken kapıyı açayım dedim ...
kıusura bakmayın temizlik yapamadım
yüksekova da görev yapıyoruz.eşim de öğretmen benim.biran önce gitmek istiyorum memleketime mafoldumben

ay canım benim inş biran önce bitirirsiniz doğu görevini

bu sene için sanırım 20 sine kadarburdayız.kasımda atanmıştık.seneye bi şekilde kaçmaya çalışıcaz burdan.
işallah seneye daha uygun bi yerde olursunuzz

iyi etmişsin nurcumm ne temizliği kuzum sen dersini çalış ben iki süpürge yaparım hemen zaten temiz heryer bak pırıl pırıl kaydirigubbakcemile3

ay canım benim inş biran önce bitirirsiniz doğu görevini

inş.ya çok sağol.ekmek parası için uğraşıyoruz işte.ikimizde dersanede olmucaktı.devlet kapısı dedik geldik bakalım.inş.çabuk gideriz.

burcu ya bulantın oluyo muydu ilk aylarda oluduysa bişeyler yapıyomuydun bulantı için?

yok canım benim hamilileliğim çok şükür başından beri rahat geçiyor
çok nadir sabahları bulantı oluyodu ama beni rahatsız edicek kadar değil
tuzlu çubuk kreker yiyyodum o dönem midemi yatıştırıyodu benim

nurcum maşallah allah nazarlardan saklasın kızımız ne kadarda büyümüş herşeyde yolundaymış çok sevindim tansiyonunu ihmal etme düzenli olarak sürekli ölç tabii sıkıntı yapmadan

neseeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm canım benim sen burda olmasanda biz hala iki kişiyiz çünkü biliyorum sen pes etmiceksin yalnız değilim yani
ama bu yazın hiç hoşuma gitmeni sanki birdaha hiç gelmicekmişsin gibi yazmışsın :gitme:lmaz:biz seni herzaman burda görmek istiyoruz sonuç ne olursa olsn bu hiç önemli değil ablamında dediği gibi sen canımızsın sadece sınav için izinlisin
bak biz şimdi sınav sonuçlarınıda merak ederiz yani bizden kaçış yokkaydirigubbakcemile
sana sınavında başarılar diliyorum arkadaşım umarım istediğin sonucu elde edersin rabbim gönlüne göre versin .(allah büyük canım o isterse herşey olur biz sadece yürekten ve samimi bir şekilde pes etmeden sorgulamadan istediğimizi dile getirelim sabırla duayla buraya biz artık hamileyiiiizzzzzzzzzz diye yazacağımız günü bekleyim ama beraber :1hug:)seni çok seviyorum kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…