- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.741
herkese günaydın.ben çok kötü bi gece geçirdim.akşam roketli saldırı oldu 4 kere çok korktum.bacaklarım kasıldı yarım saat titredim.bebeğime bişey olmamıştır dimi? mafoldumben
herkese günaydın.ben çok kötü bi gece geçirdim.akşam roketli saldırı oldu 4 kere çok korktum.bacaklarım kasıldı yarım saat titredim.bebeğime bişey olmamıştır dimi? mafoldumben
canım merak etme bebişin iyidir..
sen nerde yaıyorsun ya
yüksekova da görev yapıyoruz.eşim de öğretmen benim.biran önce gitmek istiyorum memleketime mafoldumben
canım merak etme bebişin iyidir annesi üzülme sen
ne kadar orda kalcaksınız
ders çalışmak için erken kalktım klkmışken kapıyı açayım dedim ...günaydın kızllaaarrr
aa nurcum açmış kapıyı içerde bekliyor
bende tırstım kapııyı açık görünceee:1ninca:
yüksekova da görev yapıyoruz.eşim de öğretmen benim.biran önce gitmek istiyorum memleketime mafoldumben
işallah seneye daha uygun bi yerde olursunuzzbu sene için sanırım 20 sine kadarburdayız.kasımda atanmıştık.seneye bi şekilde kaçmaya çalışıcaz burdan.
ders çalışmak için erken kalktım klkmışken kapıyı açayım dedim ...
kıusura bakmayın temizlik yapamadım
ders çalışmak için erken kalktım klkmışken kapıyı açayım dedim ...
kıusura bakmayın temizlik yapamadım
ay canım benim inş biran önce bitirirsiniz doğu görevini
işallah seneye daha uygun bi yerde olursunuzz
iyi etmişsin nurcumm ne temizliği kuzum sen dersini çalış ben iki süpürge yaparım hemen zaten temiz heryer bak pırıl pırıl kaydirigubbakcemile3
burcu ya bulantın oluyo muydu ilk aylarda oluduysa bişeyler yapıyomuydun bulantı için?
nurcum maşallah allah nazarlardan saklasın kızımız ne kadarda büyümüş herşeyde yolundaymış çok sevindim tansiyonunu ihmal etme düzenli olarak sürekli ölç tabii sıkıntı yapmadanbiz geldikhihoyyythihoyyythihoyyyt
drumuza göründük bahar kokulum 49.5 cm 2920 gram olmuş teyzeleri...
nstye bağlandık hiç sancımız çıkmadı herşeyimiz normalmiş dr teyzemiz öyle dedi...
haftaya vajinal muayene yapılacakmış amadelikafaduldendelikafadulden
Kızlar 1 yıldır herşeyimi sizle paylaştım. Yarın doktora gidecektim, klomen kullandım ve eşimden para istedim çatlatma iğnesini devlet ödemiyor çünkü. Yaklaşık 70 civarı. Bana artık doktora gitmemi istemediğini söyledi. Bu ay 2. aşılamamız olacaktı biliyorsunuz. Zaten de en başından beri istememişti doktora gitmemi. "Doktora gittin de ne oldu? Bundan sonra doğal deneyeceğiz" dedi. Düşündüm ne diye zorluyorum ki...Ne Onun dediği olacak ne de benim..Zaten bu ayın 29u gibi sınavım var. Başka birşey düşünmek istemiyorum. Sizi dehabersiz bırakmak istemedim.. Allah hepinizin hamişliğini ve doğumunu kolay geçirsin inşallah. Kumsalım seni yalnız bırakıyorum. İnşallah o üstteki liste hiç olmaz artık..Hepinize tek tek teşekkür ediyorum desteğinizi hiç bırakmadınız. Hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?