- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.761
günaydın nurcum nasılsınbu sabah dükkanı ben açayım herkese günaydıııınnnnnnnnn
günaydın canım sen hakkaridemisin ya çok geçmiş olsun bende haberlerde duydum allah tekrarını yaşatmasın inşalalh korkma canım bişi olmaz bebişneherkese günaydın.ben çok kötü bi gece geçirdim.akşam roketli saldırı oldu 4 kere çok korktum.bacaklarım kasıldı yarım saat titredim.bebeğime bişey olmamıştır dimi? mafoldumben
günaydın burcum nasılsıngünaydın kızllaaarrr
aa nurcum açmış kapıyı içerde bekliyor
bende tırstım kapııyı açık görünceee:1ninca:
inşallah bian önce göreviniz biter orda allaha emanet olun canımyüksekova da görev yapıyoruz.eşim de öğretmen benim.biran önce gitmek istiyorum memleketime mafoldumben
sağol arifecim dikkat etmeye çalışıyorum ama dümedi daha tansiyonum
nurcum maşallah allah nazarlardan saklasın kızımız ne kadarda büyümüş herşeyde yolundaymış çok sevindim tansiyonunu ihmal etme düzenli olarak sürekli ölç tabii sıkıntı yapmadan
neseeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm canım benim sen burda olmasanda biz hala iki kişiyiz çünkü biliyorum sen pes etmiceksin yalnız değilim yani
ama bu yazın hiç hoşuma gitmeni sanki birdaha hiç gelmicekmişsin gibi yazmışsın :gitme:lmaz:biz seni herzaman burda görmek istiyoruz sonuç ne olursa olsn bu hiç önemli değil ablamında dediği gibi sen canımızsın sadece sınav için izinlisin
bak biz şimdi sınav sonuçlarınıda merak ederiz yani bizden kaçış yokkaydirigubbakcemile
sana sınavında başarılar diliyorum arkadaşım umarım istediğin sonucu elde edersin rabbim gönlüne göre versin .(allah büyük canım o isterse herşey olur biz sadece yürekten ve samimi bir şekilde pes etmeden sorgulamadan istediğimizi dile getirelim sabırla duayla buraya biz artık hamileyiiiizzzzzzzzzz diye yazacağımız günü bekleyim ama beraber :1hug:)seni çok seviyorum kendine dikkat et
:umursamaz::kedi:lmaz::sinifsinif::gitme: ay çok güzeller yeni eklenmişler
Kumsalım canım benim. İnşallah en yakın zamanda sen de müjdeli haberi vereceksin. Sınavım geçince size sonucu yazarım inşallah ama eşimin bebek olayına tutumunun değişeceğini sanmıyorum. Ben de kendimi zorlamak istemiyorum, 2 yıldır hep ben koşuşturdum, yalnız başıma endişelendim. Kalsın hepsi burda. Canlarım ders çalışmaya gidiyorum. Hepinizi çok öpüyorum.
günaydın kızlar nasılsınız beni nesenin yazısı biraz üzdü açıkçası neyse
hepinize çok güzel bir gün diliyorum
günaydın nurcum nasılsın
günaydın canım sen hakkaridemisin ya çok geçmiş olsun bende haberlerde duydum allah tekrarını yaşatmasın inşalalh korkma canım bişi olmaz bebişne
günaydın burcum nasılsın
inşallah bian önce göreviniz biter orda allaha emanet olun canım
kızlar günaydın, ben dadılığa gidip bir ders sonra geliyorum :)
kızlar günaydın, ben dadılığa gidip bir ders sonra geliyorum :)
günaydın kızlarrrr bugün bomba gibiyim uykumuda aldımm ne var ne yok tansiyon falan kime ne oldu aayol ne eklenmiş şirin olan ne hemen geçmişe göz atayım neler kaçırdım bir bakayım bu arad dün akşam ayaklarıma kara sular indi çarşıyı dolaştım kızıma tül bakmak için istediğim gibi bulamadım bugün gene bakıcam internette bulabilirmiyim acaba ne dersiniz fikri gelen varsa yazsın hee birşey daha dün kızımın abajurunu aldım çok sadeydi ama şirindi ben onu bir güzel evdeki süslerimle süüsledim harika bir şey oldu el emekleri kısmına geçsem beceririm yani o kadar sıra cibinlikte onuda baya bir bitiridm ama süüslemeleri devam ediyor tek tek elimle süüsleri dikiyorum üzerine çok zevkli ama emek istiyor ama sonucu harika oluyorr tavsiye ederim bazı şeyleri sade alıp zevkinize göre süslemek daha zevkli oluyor süs malzemelerinide en uygun burda buldum kargoyla aldım aklınızda olsun kızlar isteyen olursa diye adresi yazayım sizede Deto Süs Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemeleri - Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemesi Yılbaşı Süsleri Kına Gecesi Düğün Hastane Süsü süsçü süslerinden odasına bebeğe şekerleri süsleri şekerci ben emziklerden aldım pembe otriş tulum falan aldım hepside harika oluyor kızımın oda lambasının resmini çekicem en kısa zamanda koyarım albüme
günaydın kızlarrrr bugün bomba gibiyim uykumuda aldımm ne var ne yok tansiyon falan kime ne oldu aayol ne eklenmiş şirin olan ne hemen geçmişe göz atayım neler kaçırdım bir bakayım bu arad dün akşam ayaklarıma kara sular indi çarşıyı dolaştım kızıma tül bakmak için istediğim gibi bulamadım bugün gene bakıcam internette bulabilirmiyim acaba ne dersiniz fikri gelen varsa yazsın hee birşey daha dün kızımın abajurunu aldım çok sadeydi ama şirindi ben onu bir güzel evdeki süslerimle süüsledim harika bir şey oldu el emekleri kısmına geçsem beceririm yani o kadar sıra cibinlikte onuda baya bir bitiridm ama süüslemeleri devam ediyor tek tek elimle süüsleri dikiyorum üzerine çok zevkli ama emek istiyor ama sonucu harika oluyorr tavsiye ederim bazı şeyleri sade alıp zevkinize göre süslemek daha zevkli oluyor süs malzemelerinide en uygun burda buldum kargoyla aldım aklınızda olsun kızlar isteyen olursa diye adresi yazayım sizede Deto Süs Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemeleri - Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemesi Yılbaşı Süsleri Kına Gecesi Düğün Hastane Süsü süsçü süslerinden odasına bebeğe şekerleri süsleri şekerci ben emziklerden aldım pembe otriş tulum falan aldım hepside harika oluyor kızımın oda lambasının resmini çekicem en kısa zamanda koyarım albüme
o kadar kahvaltı ettim geldim bu kadar mı ilerlediniz ya nazar mı değdi bu topiğe
o kadar kahvaltı ettim geldim bu kadar mı ilerlediniz ya nazar mı değdi bu topiğe
günaydın kızlar...neşenin yazısını okuyunca keyfim kaçtı eşinin bu tutumunu biliyordum önceden beri o yzüden şaşırmadım ama yinede üzüldüm...kumsalı yalnız bırakmak diye birşey yok sizlerde allahın izniyle alt listeye geçeceksiniz ve daha sonrada alt listeye geçmek için sabırsızlanacaksınız...ben inanıyorum ve sakın sizde pes etmeyin...çigdem bende cibinlik bakıyorum ama kızımın babaanesine soayımda o heveslenmiş yapacam diyorsu konuşalım gerekirse netten bende gösteriririm..zaten cibinlik fikri ondan çıkmıştı...bizde demirini burduk 10 liraya satıyorlar zaten.. eee ne var ne yok?:gitme::sinifsinif:lmaz::umursamaz::kedi: ay bunlar çok hoşuma gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?