Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

geldim kızlaaaaaaar... her sınıftan 1-2 öğrenci olunca kütüphaneye toplamışlar hepsini, bana da başında dur dediler... peki dedim yarın son gün nasıl olsa... yeni ifadeler eklenmiş ne güzel :)

bu sabah dükkanı ben açayım herkese günaydıııınnnnnnnnn
günaydııııııııııııııın... nasıl oldun birtanem, tansiyonun düştü mü?
herkese günaydın.ben çok kötü bi gece geçirdim.akşam roketli saldırı oldu 4 kere çok korktum.bacaklarım kasıldı yarım saat titredim.bebeğime bişey olmamıştır dimi? mafoldumben
aaaaaaaaa... Allah korusun, ayyy çok zor ya
günaydın kızllaaarrr
aa nurcum açmış kapıyı içerde bekliyor
bende tırstım kapııyı açık görünceee:1ninca:
sana da günaydın, bu sabah nur senden önce gelmiş gülüm :)
yüksekova da görev yapıyoruz.eşim de öğretmen benim.biran önce gitmek istiyorum memleketime mafoldumben
Allah yardımcınız olsun, Allah korusun canım
ders çalışmak için erken kalktım klkmışken kapıyı açayım dedim ...
kıusura bakmayın temizlik yapamadım

ay canım benim inş biran önce bitirirsiniz doğu görevini
kız ne temizliği, deli misin? topik gayet temiz :) ama çayı koymamışsın oldu mu şimdi? :umursamaz:
sağol arifecim dikkat etmeye çalışıyorum ama dümedi daha tansiyonum
evin sıcak mı? perdeleri falan kapa, varsa klima aç, sıcak da tansiyonu yükseltir canım
Allahb zihin açıklığı versin, iyi çalışmalar canım :)
wowww bak seeeeen... keyfinin yerinde olmasına sevindim, bu arada aferim sana elin yatkın demek ki böyle şeylere kaydirigubbakcemile5 resmi çekince hemen koy buraya :)
hiç sorma, ben de çok üzüldüm, umarım herşey neşenin gönlüne göre olur

dualarımız hep sizlerle canım :) sakın merak etme :):1hug:

kumsalım cnm benim dualarımız hep sizinle merak etmeyin.siz inanın gönülden yeter...biliyorsun biz karar vermiyoruz bu sıpaların gelmesine canları ne zman isterse rabbim ne zman kısmet ederse bende bir çok kez pes ettim en sonuncusunda aman dedim işte yaptım başka şeylerde yani dikkat etmedim ama bebegimin bana tutunacagı varmış tutundu kader kısmet yani bunlar.. bu arada sen yeni sacını göstercektin ne oldu?

nurcum dikkat et sıcaklardan oluyor tuzuda azalt banada burada her gün söylüyorlar malum benimde şimdiden birkaç kez çıkmıştı..birde benim ayaklarım şişiyor normalde şişerdi yazları ama akşama dogru ayakta durdugumdan yoruldugumdan olurdu..bu sene hem çabuk başladı öglen oldugunda şişiyor ayaklarım..malum gün içerisinde ayakları sallıyoruz hep ..

geçmiş olsun arkadaşım valla şimdi ismi şaşırdım yüksekova hep öyle sanıyorum bende gazetelere bile bakamadım hep haberler aynı..

sağol canım allah razı olsun ben inanıyorum bende anne olucam er yada geç ama hayırlısı olsun diyorum dediğin gibi elimizden gelen bişi yok .evet göstercektim ama bi rsim çekilemedim adam akıllı çekileyimde koyayım bari ama ben alışamadım hala:1no2:

sağol canım buranın tadı yazın kaçıyo.çok acı burdaki gerçekler maalesef........

sağol ablacım allah razı olsun nasılsın iyimisin
sağol canım, iyiyim, sadece artık gün değil saat saymaya başladım, okul bitse ve eve gitsem diyorum ama evde de sıkılacağım, o da ayrı.... offf yok bunun ortası :1no2:
sağol canım buranın tadı yazın kaçıyo.çok acı burdaki gerçekler maalesef........

senağlama senağlama

kızlar tüm patornlar ve eleman geldi görüşüyolar yazamıyorum o yüzden kapatayım müsait olunca açarım yine

günaydin bayanlar nasilsiniz ben cok iyiyim
düm doktora gitdim 4 boyutlu ultrasona bizim oglan baya bi büyümüz masallah herseyde cok sükür normalmis cok mutluyum.530 gr olmus

sizler nasilsiniz

maşallah ilaydamıza aferin bizim güzel kızımıza canım benim allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin tansiyon olayını çok kafana takma ama dikkat et tuzu kes tatlım bak az kaldı doğumuna sık dişini bol suyunu iç yürüyüş yapmaya çalış canım benim limonda düşürür tansiyonu aklında olsun öpüyorum çok nurcum

neşe canım benim gerçekten okurken yüreğim cız etti ne olur böyle yapma veda eder gibi konuşma bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef herkes bir şekilde farklı hayatlar yaşıyor acısıyla tatlısıyla hayat çok güzel herşey bebek demek değil hayatta bir sürü güzellikler var lütfen sınavının dışındada mutlu olmak için sebepler yarat bu şekilde vazgeçme herşeyden bebek olayına gelince eğer kızmaz isen fikrimi söylemek istiyorum çok geçmişi bilmiyorum neler yaşadın eşinle ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla eşin bu konuda çok duyarsız sana destek olmayı bırak hep köstek bu durumda bence ilkönce ilişkinizdeki aksaklıkları düzeltme yoluna gidip bebeğe sonra odaklanın çünkü bu huzursuz ortamda bebeğin olsa bile tek başına gibisin lütfen beni yanlış anlama asla karı koca arasına girilmez haddim olmayarak bunları söylüyorum ama çok üzüldüm senin adına gerçekten eşin bu kadar duyarsızsa bence o bebeği haketmiyor ve bebeğin hem anneye hem babaya ihtiyacı var neşecim bunları düşün bence ve ne olursa olsun yaşam çok güzel lütfen kendini bırakma sen varsan herşey var sen yoksan hiçbirşey yok unutma öpüyorum çok:1hug:
herkese günaydın.ben çok kötü bi gece geçirdim.akşam roketli saldırı oldu 4 kere çok korktum.bacaklarım kasıldı yarım saat titredim.bebeğime bişey olmamıştır dimi? mafoldumben
canım korkma birşey olmamıştır geçmiş olsun canım ya şu kısacık ömürde bu savaşlar niye niye niyeeeeee:gitme:
günaydın kızllaaarrr
aa nurcum açmış kapıyı içerde bekliyor
bende tırstım kapııyı açık görünceee:1ninca:
günaydın burcu kız napenn acısıyla tatlısıyla gene başladık güne hıı

yüksekova da görev yapıyoruz.eşim de öğretmen benim.biran önce gitmek istiyorum memleketime mafoldumben
canım oralardada sizin gibilere ihtiyaç var korkma canım Türk silahlı kuvvetlerine güven dimdik dur korkma o şerefsizler korksunklava:

kolay gelsin canım dediklerimi düşün olurmu lütfen

günaydın şekerimm
ohh gün bomba gibi geççek o zaman desenee zemuszemus
hemen bakıyorum süslere bende cibinği kendim süslmeyi düşünüyorum
bak canım süsler süper çıkıyor ve harika oluyor

cibinliği aldım canım ama dümdüz tül koçataştan 29 tl ye buldum hemde çift kişilik ben biraz dökümlü olsun istedim o sade cibinliği süper birşey halina getiricem az kaldı süslemeye devam ediyorum şimdiden harika oldualkisalkisalkis

çiğdeeemmm bu siteden siparş verebiliyomuyuz
inceliyorum benimde çok hoşuma gitti
evet canım verebiliyoruz
ben telde ebru hanımla görüştüm iki gün sonra geldi kargom hiç proıblem yaşamadım çokta memnun kaldım tatlım kelebekler çok hoş oluyor cibinliğin üzerine aklında olsun pütü kare tulumda çok hoş duruyor emzikleride abajura taktım harika oldu delikafadulden

tamam canım benimki bitince resmini koyarım ben sade alıp üzerini zevkime göre yapıyorum sade şekilde koçtaştan aldım 29 tl ye

dualarımız sizinle canım ya:Saruboceq:

ablam günaydın napayım enerjimi birşekilde kullanmam gerek incik boncuğa verdim kendimi aman sabahlar olmasın tekne güzelimmmkaydirigubbakcemile3 nasılsın?a.s.

ah çiğdem o kadar çok şey söylemek istiyorum ki.......burası çok tuhaf bi yer.alıştım artık aslında ama 1 değil tam 4 kez olunca korktum ister istemez.dağda değil ya şehir merkezinde askeri lojmanlara yapıldı.biz gene öğretmeniz ama can güvenliğimiz yok işte

sağol canım, iyiyim, sadece artık gün değil saat saymaya başladım, okul bitse ve eve gitsem diyorum ama evde de sıkılacağım, o da ayrı.... offf yok bunun ortası :1no2:

senağlama senağlama
ablacım öyle deme ya ne güzel işte artık yorulmucaksın bebişinle birlikte tatilin keyfini çıkar bol bol dinlen gez toz niye canıjn sıkılsın
kumsalım bekliyoruz kısa zmanda o zman...slvmsstr cnm ya inşallah en kısa zmanda kurtulursunuz..
tamam canım koyucam mutlaka
kızlar tüm patornlar ve eleman geldi görüşüyolar yazamıyorum o yüzden kapatayım müsait olunca açarım yine
hadi baklaım hayırlısı canım
günaydin bayanlar nasilsiniz ben cok iyiyim
düm doktora gitdim 4 boyutlu ultrasona bizim oglan baya bi büyümüz masallah herseyde cok sükür normalmis cok mutluyum.530 gr olmus

sizler nasilsiniz
günaydın canım oh oh maşallah oğlumuza kocaman olmuş sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…