- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.801
ablacım öyle deme ya ne güzel işte artık yorulmucaksın bebişinle birlikte tatilin keyfini çıkar bol bol dinlen gez toz niye canıjn sıkılsın
tamam canım koyucam mutlaka
hadi baklaım hayırlısı canım
günaydın canım oh oh maşallah oğlumuza kocaman olmuş sen nasılsın
öyle olmus teyzesi. bende cok sükür iyiyim artik uyumuyorum okadar dincimki sabah kalkdimda hemen yemegimide yapiyorum sonra yürüs yapiyorum
sen nasilsin canim yaramaz bir durum yokdur umarim
maşallah canım ne güzel hamileliğinin tadını çıkarmaya bak.bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok
tamam canım gel geneekızlar tüm patornlar ve eleman geldi görüşüyolar yazamıyorum o yüzden kapatayım müsait olunca açarım yine
burdayızherkes nereye gittti ..............................
maşallah canım ya çok şükür gözün aydın güğzel haberler almışsıngünaydin bayanlar nasilsiniz ben cok iyiyim
düm doktora gitdim 4 boyutlu ultrasona bizim oglan baya bi büyümüz masallah herseyde cok sükür normalmis cok mutluyum.530 gr olmus
sizler nasilsiniz
canım mutlaka çok söyleyeceklerin vardır vatan millet sakarya edebiyatı yapmak istemem eminim orlarada yaşamak farklıdır ama ordakilerinde size çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum amaçları bizi korkutmaksa korkmamalıyız demek istiyorum canım bebeğine hiçbirşey olmayacak ttalım korkma allah koruru onu melek o çünkü sen bol bol dua etah çiğdem o kadar çok şey söylemek istiyorum ki.......burası çok tuhaf bi yer.alıştım artık aslında ama 1 değil tam 4 kez olunca korktum ister istemez.dağda değil ya şehir merkezinde askeri lojmanlara yapıldı.biz gene öğretmeniz ama can güvenliğimiz yok işte
aldım canım bomboş bembeyaz klasik bir tüldü şimdi süüsledikçe çok farklı oluyor tam minik kızıma göre olucak teyzesi cicili bicili çıtır pıtır olucak inşallah her aplikte el emeğim olucak yapmasıda zevkliymiş oyalıyor bayasağol çiğdemcim teşekkür ederim
demek çibinliği aldın hıımmm çok merak ettim şimdi mutlaka resmini koy canım
güle güle canımm mujkkkkızlar uzanmıştım uyuyakalmışım şimdide çıkmak zorundayım dersim var hepinizi öpüyorum
evet canım aynen bende tadını çıkarıyorum inşallah hep böyle geçercok sükür allah iyilik versin canim.evet tadini cikarma zamani bu zaman galiba
cok sükür allaha...
gcan sagol iyi sayılırım valla ben baş agrıları ve bulantılardan çekiyorum kusuyorum...yani sıcak bir yandan bir yandan gebelik beni rahatsız yaptı artık katlanıyoruz bebişimiz için..saglıkla gelsinlerde...sen nasılsını?valla benimde şuan hafif başım agrıyor biraz bilg başından kalkacam..
tamam canım gel genee
burdayız
maşallah canım ya çok şükür gözün aydın güğzel haberler almışsın
canım mutlaka çok söyleyeceklerin vardır vatan millet sakarya edebiyatı yapmak istemem eminim orlarada yaşamak farklıdır ama ordakilerinde size çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum amaçları bizi korkutmaksa korkmamalıyız demek istiyorum canım bebeğine hiçbirşey olmayacak ttalım korkma allah koruru onu melek o çünkü sen bol bol dua et
aldım canım bomboş bembeyaz klasik bir tüldü şimdi süüsledikçe çok farklı oluyor tam minik kızıma göre olucak teyzesi cicili bicili çıtır pıtır olucak inşallah her aplikte el emeğim olucak yapmasıda zevkliymiş oyalıyor baya
güle güle canımm mujkkk
evet canım aynen bende tadını çıkarıyorum inşallah hep böyle geçer
evet konuşamadık canım seninle... sabah kütüphaneye gittik, bari bir iki birşey okusunlar diye ama nerdeee... neyse her sınıftan 1 ya da 2 kişi gelince bir araya aldık, başka türlü başa çıkılmıyor... neyse ben sıramı savdım, sıra diğer öğretmenlerde :)ablacım ne haber slm sabah olmadı senlede?serbestsiniz galiba kütüphanede takılıyorsunuz..
inşallah canım, Allah'a emanet olunsağolun filiz abla va mavi deniz bebeğime bişey olmadan bi gitsem burdan rahatlıcam
tamam, durumu bildri bize :)kızlar tüm patornlar ve eleman geldi görüşüyolar yazamıyorum o yüzden kapatayım müsait olunca açarım yine
oy maşallah oğluşumuzaagünaydin bayanlar nasilsiniz ben cok iyiyim
düm doktora gitdim 4 boyutlu ultrasona bizim oglan baya bi büyümüz masallah herseyde cok sükür normalmis cok mutluyum.530 gr olmus
sizler nasilsiniz
yok be gülğm ben de demin karneleri imzalıyordum, bilgisayar başında değildim, ama kapamamıştım sayfayıfiliz abla ikimiz kaldık herhalde
ellerine sağlık tatlım, hamarat kızım benim yerimseniben... tatlı olmayınca incik boncuk di miiii :kedi:cibinliği aldım canım ama dümdüz tül koçataştan 29 tl ye buldum hemde çift kişilik ben biraz dökümlü olsun istedim o sade cibinliği süper birşey halina getiricem az kaldı süslemeye devam ediyorum şimdiden harika oldualkisalkisalkis
evet canım verebiliyoruz
ben telde ebru hanımla görüştüm iki gün sonra geldi kargom hiç proıblem yaşamadım çokta memnun kaldım tatlım kelebekler çok hoş oluyor cibinliğin üzerine aklında olsun pütü kare tulumda çok hoş duruyor emzikleride abajura taktım harika oldu delikafadulden
tamam canım benimki bitince resmini koyarım ben sade alıp üzerini zevkime göre yapıyorum sade şekilde koçtaştan aldım 29 tl ye
ablam günaydın napayım enerjimi birşekilde kullanmam gerek incik boncuğa verdim kendimi aman sabahlar olmasın tekne güzelimmmkaydirigubbakcemile3 nasılsın?a.s.
ah güzelim ya... Allah yardımcınız olsun, Allah sizleri korusunah çiğdem o kadar çok şey söylemek istiyorum ki.......burası çok tuhaf bi yer.alıştım artık aslında ama 1 değil tam 4 kez olunca korktum ister istemez.dağda değil ya şehir merkezinde askeri lojmanlara yapıldı.biz gene öğretmeniz ama can güvenliğimiz yok işte
olur mu öyle şey, tabii paylaşacaksın herşeyi :)neyse sizin de canınızı sıktım sabah sabah.siz haber izlemeyin boşuna ben burdan hallederim kaydirigubbakcemile3
canım o kadar sıcak ki, mümkün değil dışarı çıkmak, zaten doktor saat 10.00 - 15.00 arası deniz-güneş yasak dedi :çok üzgünüm:ablacım öyle deme ya ne güzel işte artık yorulmucaksın bebişinle birlikte tatilin keyfini çıkar bol bol dinlen gez toz niye canıjn sıkılsın
çok dikkat et hayatım, ekrana bakma birazgcan sagol iyi sayılırım valla ben baş agrıları ve bulantılardan çekiyorum kusuyorum...yani sıcak bir yandan bir yandan gebelik beni rahatsız yaptı artık katlanıyoruz bebişimiz için..saglıkla gelsinlerde...sen nasılsını?valla benimde şuan hafif başım agrıyor biraz bilg başından kalkacam..
amiinn.canım çok sağolSelam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür.
Bugün Ceren' in kontrolü var di mi? Hayırlı haberlerle gelir inşaallah.
GCAN maaşallah bebişe, çok büyümüş.
Çiğdem, eline sağlık, baktım siteden gerçekten çok şirin aldıkların. Çok güzel olacağından eminim.
Slvmsstr, geçmiş olsun. Allah oradaki bütün öğretmenlerimizi, hemşirelerimizi, doktorlarımızı, askerlerimizi, vatandaşlarımızı korusun. O canilerin de belasını versin inşaallah.
aminnnn cümlemize inşallahcok sükür allah iyilik versin canim.evet tadini cikarma zamani bu zaman galiba
cok sükür allaha...
tamam canım iyi dersler kendine dikkat et bend eöpüyorumkızlar uzanmıştım uyuyakalmışım şimdide çıkmak zorundayım dersim var hepinizi öpüyorum
eminim çok güzel olucak bebeğin için bişler yapmak çok güzel dimi herşeyde ayrı bi heycan kolay gelsin canımaldım canım bomboş bembeyaz klasik bir tüldü şimdi süüsledikçe çok farklı oluyor tam minik kızıma göre olucak teyzesi cicili bicili çıtır pıtır olucak inşallah her aplikte el emeğim olucak yapmasıda zevkliymiş oyalıyor baya
Filiz abla, Kumsal, Bulcuk, Mavi Deniz sizler nasılsınız?
iyi dersler hayatım :)kızlar uzanmıştım uyuyakalmışım şimdide çıkmak zorundayım dersim var hepinizi öpüyorum
iyiyim canım sağol :)Filiz abla, Kumsal, Bulcuk, Mavi Deniz sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?