- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.821
Selam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür.
Bugün Ceren' in kontrolü var di mi? Hayırlı haberlerle gelir inşaallah.
GCAN maaşallah bebişe, çok büyümüş.
Çiğdem, eline sağlık, baktım siteden gerçekten çok şirin aldıkların. Çok güzel olacağından eminim.
Nurcum İlaydanın gelişimi süper maaşallah. Tansiyon için de dikkat et güzelim. Doktorun söylemiştğir zaten neler yapman gerektiğini.
Nesemese, bundan birkaç gün önce düşüncelerimi yazmıştım. Belki okudun, belki okumadın, belki de çok kızdın. Ama inan üzülmene çok üzülüyoruz. Elimizden birşey gelir mi arkadaşım. Bizden bir isteğin olursa lütfen söyle olur mu?
Slvmsstr, geçmiş olsun. Allah oradaki bütün öğretmenlerimizi, hemşirelerimizi, doktorlarımızı, askerlerimizi, vatandaşlarımızı korusun. O canilerin de belasını versin inşaallah.
evet konuşamadık canım seninle... sabah kütüphaneye gittik, bari bir iki birşey okusunlar diye ama nerdeee... neyse her sınıftan 1 ya da 2 kişi gelince bir araya aldık, başka türlü başa çıkılmıyor... neyse ben sıramı savdım, sıra diğer öğretmenlerde :)
inşallah canım, Allah'a emanet olun
tamam, durumu bildri bize :)
oy maşallah oğluşumuzaa
sağol canım iyiyiz :)
yok be gülğm ben de demin karneleri imzalıyordum, bilgisayar başında değildim, ama kapamamıştım sayfayı
ellerine sağlık tatlım, hamarat kızım benim yerimseniben... tatlı olmayınca incik boncuk di miiii :kedi:
ah güzelim ya... Allah yardımcınız olsun, Allah sizleri korusun
olur mu öyle şey, tabii paylaşacaksın herşeyi :)
canım o kadar sıcak ki, mümkün değil dışarı çıkmak, zaten doktor saat 10.00 - 15.00 arası deniz-güneş yasak dedi :çok üzgünüm:
çok dikkat et hayatım, ekrana bakma biraz
sağol birtaneeeeem :)sağol filiz ablacım amin.afiyet olsun.yediğin yemek bebişine de yarasın
kocişim toplantıda bende tam kapıdan çıkyordum otobüsle gidecem diye kıyamamış canım beni dershaneye götürmeye geliyor sakın gitme dedi
sağol canım benim:1hug:Selam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür.
Çiğdem, eline sağlık, baktım siteden gerçekten çok şirin aldıkların. Çok güzel olacağından eminim.
.
amin canım aminnnn:Saruboceq::Saruboceq:sağol çiğdemcim.inş.allah heğimizin bebeişlerini korusun :Saruboceq:
öyle canım ablam ya napayım kafayı dağıtmak gerek yoksa aklıma fena şeyler geliyorkaydirigubbakcemile3 uygulama olmayınca öle kalıyorum kulakları yana düşmüş finolar gibi kaydirigubbakcemile3 incik boncuk iyi geldi yani doğuma kadar aşarmışım ben kendimi kaydirigubbakcemile3 halı falanda dokurum yakında teknede satarız turist gacılara olurmu ablam halı alana tarak bedava deriz kel alaka :))evet konuşamadık canım seninle... sabah kütüphaneye gittik, bari bir iki birşey okusunlar diye ama nerdeee... neyse her sınıftan 1 ya da 2 kişi gelince bir araya aldık, başka türlü başa çıkılmıyor... neyse ben sıramı savdım, sıra diğer öğretmenlerde :)
ellerine sağlık tatlım, hamarat kızım benim yerimseniben... tatlı olmayınca incik boncuk di miiii :kedi:
sağol canım benim seninkinede yapıcam ileride inşallah abajuru benden olucak unutma emi onuda süslücem güzelce inşallahaminnnn cümlemize inşallah
tamam canım iyi dersler kendine dikkat et bend eöpüyorum
eminim çok güzel olucak bebeğin için bişler yapmak çok güzel dimi herşeyde ayrı bi heycan kolay gelsin canım
iyiyim canım sağol sen nasılsın neler yaptın
afiyet olsun abalcım bebişine yarasın mujkkızlar ben yemeğe gidiyorum :) hepinize afiyet olsun şimdiden :)
üşütme canım iyi yürüyüşler öptümben cikiyorum biraz yürüs yapayim oglumla
hepinizi öptüm byeee
allah ağzınızın tadını bozmasın canımmm hep böyle olun emi inşallahkocişim toplantıda bende tam kapıdan çıkyordum otobüsle gidecem diye kıyamamış canım beni dershaneye götürmeye geliyor sakın gitme dedi
kolay gelsin canım midenmi bulanıyor kokudan maske o yüzdenmi :)hadi bakalım ben de maskemi takıp,yemek yapayım :sinifsinif: görüşürüz hamişler.........
kızlar ceren uğramamış görüşen var mı aranızda
ay sağol filiz ablacım ama sınavsız girdim listeye hak geçmesin kaydirigubbakcemile3 2 ocak abla beklenen doğum tarihi yalnız ben 11. haftada değil miyim 10+4 ya.
ay sağol filiz ablacım ama sınavsız girdim listeye hak geçmesin kaydirigubbakcemile3 2 ocak abla beklenen doğum tarihi yalnız ben 11. haftada değil miyim 10+4 ya.
canım bugün gelmedi ama işi falan vardır ya akontrolü uğrar mutlaka bende görüşmedim hiçkızlar ceren uğramamış görüşen var mı aranızda
tamam canımcımmkızlaaaaar slvmsstr'yi listeye ekledim, Ceren de gelince sınavı yapar, tamam mı canlarım?
evet ablacım aferin benim kocişimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sağol birtaneeeeem :)
afferin kocişine :)
amin canım hepimizin inş. hep mutlu olalım kocişlerle ve kuzcuklarımızla inşafiyet olsun abalcım bebişine yarasın mujk
üşütme canım iyi yürüyüşler öptüm
allah ağzınızın tadını bozmasın canımmm hep böyle olun emi inşallah
kolay gelsin canım midenmi bulanıyor kokudan maske o yüzdenmi :)
kızlaaaaar slvmsstr'yi listeye ekledim, Ceren de gelince sınavı yapar, tamam mı canlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?