Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet cok sükür rabime büyümüz teyzeleri

kocişim toplantıda bende tam kapıdan çıkyordum otobüsle gidecem diye kıyamamış canım beni dershaneye götürmeye geliyor sakın gitme dedi

Selam kızlar nasılsınız?

Biz iyiyiz çok şükür.

Çiğdem, eline sağlık, baktım siteden gerçekten çok şirin aldıkların. Çok güzel olacağından eminim.
.
sağol canım benim:1hug:

hehe kaydirigubbakcemile 3 biz pipo oluyoz yani cem yılmazın dediği gibi herkes geçmişinde ya prenses ya kraliçe kimse ben orospuyum demiyor diyor ya o hesap :roflol::roflol:

sağol çiğdemcim.inş.allah heğimizin bebeişlerini korusun :Saruboceq:
amin canım aminnnn:Saruboceq::Saruboceq:

öyle canım ablam ya napayım kafayı dağıtmak gerek yoksa aklıma fena şeyler geliyorkaydirigubbakcemile3 uygulama olmayınca öle kalıyorum kulakları yana düşmüş finolar gibi kaydirigubbakcemile3 incik boncuk iyi geldi yani doğuma kadar aşarmışım ben kendimi kaydirigubbakcemile3 halı falanda dokurum yakında teknede satarız turist gacılara olurmu ablam halı alana tarak bedava deriz kel alaka :))

sağol canım benim seninkinede yapıcam ileride inşallah abajuru benden olucak unutma emi onuda süslücem güzelce inşallah

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

3.ıerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MıRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

14. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kızlar ben yemeğe gidiyorum :) hepinize afiyet olsun şimdiden :)
afiyet olsun abalcım bebişine yarasın mujk

ben cikiyorum biraz yürüs yapayim oglumla
hepinizi öptüm byeee
üşütme canım iyi yürüyüşler öptüm

kocişim toplantıda bende tam kapıdan çıkyordum otobüsle gidecem diye kıyamamış canım beni dershaneye götürmeye geliyor sakın gitme dedi
allah ağzınızın tadını bozmasın canımmm hep böyle olun emi inşallah

hadi bakalım ben de maskemi takıp,yemek yapayım :sinifsinif: görüşürüz hamişler.........
kolay gelsin canım midenmi bulanıyor kokudan maske o yüzdenmi :)

ay sağol filiz ablacım ama sınavsız girdim listeye hak geçmesin kaydirigubbakcemile3 2 ocak abla beklenen doğum tarihi yalnız ben 11. haftada değil miyim 10+4 ya.

ay sağol filiz ablacım ama sınavsız girdim listeye hak geçmesin kaydirigubbakcemile3 2 ocak abla beklenen doğum tarihi yalnız ben 11. haftada değil miyim 10+4 ya.

düzelttim hayatım... gelince Ceren sınav yapar seni, baksanıza cadı sizi bırakmam dedi, kayboldu izne çıktığından beri

Son düzenleme:
kızlar ceren uğramamış görüşen var mı aranızda
canım bugün gelmedi ama işi falan vardır ya akontrolü uğrar mutlaka bende görüşmedim hiç

kızlaaaaar slvmsstr'yi listeye ekledim, Ceren de gelince sınavı yapar, tamam mı canlarım?
tamam canımcımm

hak geçmez canımcım sınavı sonra olucan nede olsa :)) ceren gelsin o hallederkaydirigubbakcemile3

sağol birtaneeeeem :)

afferin kocişine :)
evet ablacım aferin benim kocişimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amin canım hepimizin inş. hep mutlu olalım kocişlerle ve kuzcuklarımızla inş
kızlaaaaar slvmsstr'yi listeye ekledim, Ceren de gelince sınavı yapar, tamam mı canlarım?

tamam ablacım arkadaş burda zaten sürekli
bu ceren dayak istiyor haber vermemeye başladı klava:klava:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…