- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.841
yok maalesef hehehe... nasılsa hergün buradasın artık :) o yüzden ekledim listeye :) mazeretsiz 3 gün gelmezsen listeden silinirsin ama önceden söyleyeyim de ben kaydirigubbakcemile3hhmmmm.sınavdan kaçış yok yane :CüvCüv: .
aa doktora gidecekti o bugün, saat kaçtaydı randevusu... dalga geçerken gerçek olmasın, heyecandan doğurma demiştim kızcağıza, çünkü ilk vajinal muayenesini olacaktıcanım bugün gelmedi ama işi falan vardır ya akontrolü uğrar mutlaka bende görüşmedim hiç
tamam canımcımm
hak geçmez canımcım sınavı sonra olucan nede olsa :)) ceren gelsin o hallederkaydirigubbakcemile3
gerçekten dayak istiyor vallaevet ablacım aferin benim kocişimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amin canım hepimizin inş. hep mutlu olalım kocişlerle ve kuzcuklarımızla inş
tamam ablacım arkadaş burda zaten sürekli
bu ceren dayak istiyor haber vermemeye başladıklava: klava:
amin canım :Saruboceq:aminnn :Saruboceq:evet ablacım aferin benim kocişimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amin canım hepimizin inş. hep mutlu olalım kocişlerle ve kuzcuklarımızla inş
tamam ablacım arkadaş burda zaten sürekli
bu ceren dayak istiyor haber vermemeye başladıklava: klava:
hheeeeeyyyyy ben geldim biri banamı seslendi
bir kedi gördüm sanki :):):)
ne atıp tutuyonuz len arkamdan delilerrrrrrr
geldik işte anca ne yapalım alllaaa allllaa
kızlaaarrr doğurmadımmmm dahaaa ama her an doğurabilirim kendimi çok hazır hissediyorum doğuma :sm_cool:
ben sana şimdi kediyide göstericem başka birşeyide gamsızzzz biz burda seni merak edelim sen galesiz galesiz ancak geliyom de valla seni yatırıp gıdıklarım ona göree iyicene saldın sen dötü haaaa nerdesin kız senklava: millet sınav bekler,seni bekler,cernimiz nasıl der ohoo hadii başına kaydirigubbakcemile
vallamı nasıl oldu yanii birden bire hazırmı hgissettin anlat bi bakem daha dün hiç doğuracak gibi hissetmiyom demiştin ne oldu yaklaştı gibimi kız anlat çatlatma benii
cadııııııııııııııııııııııııııııı nerdesin kız sen? merak ettirdin bizihheeeeeyyyyy ben geldim biri banamı seslendi
bir kedi gördüm sanki :):):)
ne atıp tutuyonuz len arkamdan delilerrrrrrr
geldik işte anca ne yapalım alllaaa allllaa
hadi bakalım Ceren hazır desene gelmeye :)kızlaaarrr doğurmadımmmm dahaaa ama her an doğurabilirim kendimi çok hazır hissediyorum doğuma :sm_cool:
maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhvalla canımcım şöyle söyliyim geceleri çok rahat uyuyamıyorum sabaha karşı anca dalıyorum uykuya dün gecede birazcıcık sancım oldu dahada geç oldu uyumam eşim işe gittikten sonra dalmışım kaynanamın sesine uyandım karşı komşuya sesleniyordu valla nasıl ses varsa uykumdan uyandırdı beni görür o gününü :jeyyar:
sonrada zaten ancak kahvaltı yaptım banyotu temzledim ve yanınıza geldim malum çabuk çabuk yapamıyorum ağır ağır oluyor bu kadar oluyor :):):)
yoksa ben sizi habersiz bırakırmıyım deli karıııııııı
canımcım bir şey olduğu yok kendimi o kadar rahat hissediyorumki o yüzden doğurmaya hazırım diyorum sancı yok ağrı yok kaydirigubbakcemile2
maşallah de maşallah de nazar değmesin
adam haklı bir yerde, hayırlısı canımkzıalr bende geldim okudum yazırlını baya yazmışsınız
elemanı almadı patron yeni bebeği varmış kızın
geç gelir çok izin alır diyee alınmadı kız
bakalım hayırlısı artık
kzıalr bende geldim okudum yazırlını baya yazmışsınız
elemanı almadı patron yeni bebeği varmış kızın
geç gelir çok izin alır diyee alınmadı kız
bakalım hayırlısı artık
cadııııııııııııııııııııııııııııı nerdesin kız sen? merak ettirdin bizi
hadi bakalım Ceren hazır desene gelmeye :)
maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
adam haklı bir yerde, hayırlısı canım
dünür sen bugun doktora gitmiyonmu
ya kızlar ben çok kaşınıyorum böyle artık rahatsız olcak boyutta
göğüslerim ve karnım buna çözüm yokmu yav yağlardan başka :bbo:
bir haftam kaldı.. Alllah rızası için dua edin... buranın büyüsüne inanıyorum...
bir haftam kaldı.. Alllah rızası için dua edin... buranın büyüsüne inanıyorum...
patron bir yerde haklı canım
ama bakalım bundan sonra gelecek elemanda ne gibi bir kusur bulacak
heee dünürrr gidicem bu günn bir yerlerimi açıp gösterecem doktora alıştım ya artık açmaya iflah olmam ben artık :roflol:
sen nasılsın gıııııı damadım nasıl
dünüüürrr kaşımamaya çalışş cicim çatlar yoksa kaşındığı zaman ovala tırnak sürmemeye çalış ben hala kaşınıyorum yaa sadece gerilmekten değil birde sivilce derdi var ya o yüzden ooofffff cildim mahvoldu yaaa kocam beni beğenmicek mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?