Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kıyamam ay sana ben balım benim uykusuz geceler zor dimi olsun sen genede haber ver geç girerim diye bir gün öncedenn
maşallah arım balım peteğim maşallah sanada cerenimizede kolayca doğuvericek inşallah
canım sen işten çıkacakmısın peki yeni alınan sürekli gelecekse sen dönünce ne olacak??

makinada çamaşırlar vardı onları çıkarıp geliyorum hemencecik yanınıza canlarımmmmm
kendini yormadan yap

bir haftam kaldı.. Alllah rızası için dua edin... buranın büyüsüne inanıyorum...

neye bir haftan kaldı canım dua edelimde neye edicez onu anlamadım eksik olmasın dua yani o açıdan

ee biz kendimiz kaşındık kızlar bu kadar kaşıntı olcek yani sivilce mivilce gelir geçer hepsiii takmayın ayolll sallayın amannn ohh yandan yandannn kıvır çalkala dertlerin topuna kibrit suyukaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım sen işten çıkacakmısın peki yeni alınan sürekli gelecekse sen dönünce ne olacak??

yok canım şu anki plan çıkmıcam gelen sekreter olucak ben muahsebe
ama tabi sonraki ruh halim düşüncem ne olur bilemiyorum
patronun palnıda o beni muahsebe departmanına almak öle bi departman yok aslında yeni oluşuturp beni başına geçirmek zamanla görcez artık neler olcak:1rolleyes:

ee iyiymiş o zaman bakarsın duruma göre gerçi senin 10 kişiye tek simitçi patrona ne kadar güvenilir bilemem amasen herşeye hazırlıklı ol bence bu herif sinekten yağ çıkarıcam diye seni bile kopyalar valal kopya koyun doly gibi olursun mazallahkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: espiri süperdi çok güldüm çiğdem
canım benim inşallah şimdiden çok teşekkür ederim rabbim ogünleri göstersin bize hayırlısıyla unutmam canım merak etme zemuszemus
hheeeeeyyyyy ben geldim biri banamı seslendi
bir kedi gördüm sanki :):):)

ne atıp tutuyonuz len arkamdan delilerrrrrrr
geldik işte anca ne yapalım alllaaa allllaa
hoşgeldin canım nasılsın cerenimiz nasıl kaçtaydı randevun
hayırlısı olsun canım
Ben de iyiyim Kumsalcığım. İş güç işte. Sıcaklarda adliyeye gitmek çok kötü oluyor. Ama dayanacağız biraz daha.
sağlık olsun canım çalışmadanda olmuyor sen fazla sıcaklarda durma kendi fazla yorma canım
ya kızlar ben çok kaşınıyorum böyle artık rahatsız olcak boyutta
göğüslerim ve karnım buna çözüm yokmu yav yağlardan başka :bbo:
canım doktoruna sorsana belki bişi der
bir haftam kaldı.. Alllah rızası için dua edin... buranın büyüsüne inanıyorum...
ederizde canım neye bi hafta kaldı :sm_confused:

sorma dünür yaa utanma felan kalmıcak artık mecburen ne yapalım

canım ya aynen dün akşam babamla kardeşim geldi bu ne hallll ne olmuşşş sanaaa demezlermi benim derdim bana yetiyor canım burnumda zaten birde böyle üstüne basa basa konuşuyorlar valla kimseyi görmek istemiyorum bu yüzden bi kocam olsun bana yeter
kükürtlü sabunu bende denemiştim ama bir boka yaramadı dünür
tamamen hormonlarla ilgili olduğu için doğumdan sonra belli olucak son durum

kıyamam ay sana ben balım benim uykusuz geceler zor dimi olsun sen genede haber ver geç girerim diye bir gün öncedenn
maşallah arım balım peteğim maşallah sanada cerenimizede kolayca doğuvericek inşallah

kızz çatlak bir gün öncesinden nasıl haber verebilirim ben dellliiiiiiiiiiiiiiiiiii
ertesi günü ne olacağını nerden bileyim siz her ihtimale karşı beni erkenden beklemeyin malum sabah uykuya dalıyorum bunun dışına ekstra bir durum olursa dedim zaten toplu halde hepinize mesaj atarım merak etmezsiniz sizde :):):)

yaaa orası öyle çiğdemcim ama kendimde hiç bu kadar sivilce görmediğim için acaip rahatsız oldum neyse az kaldı doğurayımda normale dönerim :):):)

ya kızlar ben çok kaşınıyorum böyle artık rahatsız olcak boyutta
göğüslerim ve karnım buna çözüm yokmu yav yağlardan başka :bbo:
bende de çok kaşıntı vaaaar... valla napicaz?
doğuma mı bir hafta kaldı? Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım :)
cadıııı... bak bak bak nasıl çemkiriyor ablaya... sen Ceren'i bir doğur ondan sonra sorarım ben sana bu çemkirmelerin hesabını lmaz: klava:

saat kaçta randevun senin? hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :1hug:

senin kocişin seni her halinle beğenir gülüm, merak etme :)

hoşgeldin canım nasılsın cerenimiz nasıl kaçtaydı randevun

hoş gördük gülüm benim
biz iyiyiz çok şükür bitanem cerende iyi maşallah
sen nasılsın balım? İyimisin? ruh halin nasıl? Normale döndünmü kuzum?
randevumuz saat üçte canım bakalım ne dicek doktor amcamız

evet evet bencede kaşınıyorsun sen abla kaydirigubbakcemile3

çemkiriyormuyum bak sen neyse doğrusu onu söylüyorum beee ne çemkirmesi şuna bakk hadi hadi şimdi sor ne soracaksan cereni bahane etme bana lmaz:

saat üçte randevummm kaydirigubbakcemile2

bencede benim kociş her halimle beğenir beğendirene bak zemuszemus opuyorumnanaktan

ya canım benim anlıyorum seni ama tamamen hormonal bi rdurum bazılarında cilt mükemmel oluyormuş bazılarında sivilce oluyormuş allahtan az kaldı sık dişini balım ya eskisindende güzel olucaksın doğurunca bak gör kocana gelince delimisin kız sen neden beğenmesin seni ne sivilce ne başka şey gözükmüyordur onungözüne hele altıntopunuz gelsin bak herşey kaymak gibi olucak bal kaymak :1hug:

Cerenciğim hoşgeldin canım.

Maaşallah ne güzel geçiyor son günlerin. Darısı bizlerin başına. Doktordan gelince yazarsın artık.

Kızlar ben çıkmak zorundayım. Akşama görüşürüz. Kendinize iyi bakın.

kızzzlaaarrrrr bana müsaade canlarımmm biraz ütüm var onları yapıp kaldırayım kafamı meşgul ediyor malum artık son günler iş kalmasın ne olur ne olmazz demiii
sonrada zaten bir duş alır kendimi paklarım vee doktora giderim kocişler gidicez doktora erken beklemeyin beni canlarımmm akşama durumu size mutlaka kısada olsa yazarım
dua edin bana ne olur sezeryan olmasın :):):)
SıZı HEPıNıZı ÇOOOKKK SEVıYORUMMM
DOKTORDA NELER OLUCAK BıLEMıYORUM AMA
HAKKINIZI HELAL EDıN CANLARIM AYLARDIR SıZLERLE BURDA GÜLDÜK EĞLENDıK AĞLADIK SIZLADIK EĞER BıLMEDEN BıRıNıZı ÜZDÜYSEM YADA KIRDIYSAM AFFEDıN.
BENDEN YANA HAKKIM HELAL OLSUN SıZLERDE HAKKINIZI HELAL EDıN VE ALLAHA EMANET OLUN..... :gitme:

hadi şimdi susuyorum, sen Ceren'i bir doğur ondan sonra yapcam ben sana yapacağımı kaydirigubbakcemile3

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

:roflol::roflol: bi tane daha benden iyi olur ama kopyam bebekle ilglineir ben kocamla :kedi:
:kaçtaydı randevun

hayırlısı olsun canım

canım doktoruna sorsana belki bişi der

sağol kumsalım
valla doktora ölsem çok normal dicek kaydirigubbakcemile3

ozaman doğum sonrası cilt doktoru yolu gözüküyor bizee mafoldumben

bende de çok kaşıntı vaaaar... valla napicaz?

kaşım kaşım kaşıncaz yapcak bişey yok bunada sanırım kaydirigubbakcemile3

Canım benim bazende mübaala yapıyorum bakma sen bana gülüm
biliyorum geçicek bunlar ve dediğin gibi eşimin gözünde her halimle mükemmelim zaten
rabbim kimsenin ağız tadıı bozmasın inşallahhhhh

hoş gördük haticem
evet balım güzel geçiyor son günler çok şükür bir sıkıntı yok
rabbim sizlerede böyle nasip etsin inşallah canım
allaha emenet ol

kızlarr kaçtım beennn akşama görüşmek umudu ile öpüyorummmmmm mucxxxxxx

deli kız sonuna kadar helal olsun... sanki doğuma gidiyor gibi konuşmuşsun... ben de seni çok seviyorum tatlım, haberini bekliyorum :1hug: a.s.

kkızzz dünürrr :gitme: ağlattın bak şimdi benii
gel bi sarılamm sana sıkı sıkı :1hug:
işallah doktordan hayırlı haberle dönersin
o nası söz helal olsun dabikidee senağlama

kaşım kaşım kaşıncaz yapcak bişey yok bunada sanırım kaydirigubbakcemile3
valla öyle olacak gibi görünüyor
Canım benim bazende mübaala yapıyorum bakma sen bana gülüm
biliyorum geçicek bunlar ve dediğin gibi eşimin gözünde her halimle mükemmelim zaten
rabbim kimsenin ağız tadıı bozmasın inşallahhhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiin

güle güle canım

ne bu kız veda gibi dur daha burdayız inşallah normal olur canım dua edicez merak etme sen tabiki hakkımız hella olsun ben kendi adıma diyeyim en azından herşey güzel olacak sen bana güvennn iyi düşünelim iyi olsunn böyle veda eder gibide yazma döferim vallaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…