E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.861
kıyamam ay sana ben balım benim uykusuz geceler zor dimi olsun sen genede haber ver geç girerim diye bir gün öncedennvalla canımcım şöyle söyliyim geceleri çok rahat uyuyamıyorum sabaha karşı anca dalıyorum uykuya dün gecede birazcıcık sancım oldu dahada geç oldu uyumam eşim işe gittikten sonra dalmışım kaynanamın sesine uyandım karşı komşuya sesleniyordu valla nasıl ses varsa uykumdan uyandırdı beni görür o gününü :jeyyar:
sonrada zaten ancak kahvaltı yaptım banyotu temzledim ve yanınıza geldim malum çabuk çabuk yapamıyorum ağır ağır oluyor bu kadar oluyor :):):)
yoksa ben sizi habersiz bırakırmıyım deli karıııııııı
canımcım bir şey olduğu yok kendimi o kadar rahat hissediyorumki o yüzden doğurmaya hazırım diyorum sancı yok ağrı yok kaydirigubbakcemile2
maşallah de maşallah de nazar değmesin
canım sen işten çıkacakmısın peki yeni alınan sürekli gelecekse sen dönünce ne olacak??kzıalr bende geldim okudum yazırlını baya yazmışsınız
elemanı almadı patron yeni bebeği varmış kızın
geç gelir çok izin alır diyee alınmadı kız
bakalım hayırlısı artık
kendini yormadan yapmakinada çamaşırlar vardı onları çıkarıp geliyorum hemencecik yanınıza canlarımmmmm
bir haftam kaldı.. Alllah rızası için dua edin... buranın büyüsüne inanıyorum...
canım sen işten çıkacakmısın peki yeni alınan sürekli gelecekse sen dönünce ne olacak??
yok canım şu anki plan çıkmıcam gelen sekreter olucak ben muahsebe
ama tabi sonraki ruh halim düşüncem ne olur bilemiyorum
patronun palnıda o beni muahsebe departmanına almak öle bi departman yok aslında yeni oluşuturp beni başına geçirmek zamanla görcez artık neler olcak:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: espiri süperdi çok güldüm çiğdemsağol canım benim:1hug:
hehe kaydirigubbakcemile 3 biz pipo oluyoz yani cem yılmazın dediği gibi herkes geçmişinde ya prenses ya kraliçe kimse ben orospuyum demiyor diyor ya o hesap :roflol::roflol:
amin canım aminnnn:Saruboceq::Saruboceq:
öyle canım ablam ya napayım kafayı dağıtmak gerek yoksa aklıma fena şeyler geliyorkaydirigubbakcemile3 uygulama olmayınca öle kalıyorum kulakları yana düşmüş finolar gibi kaydirigubbakcemile3 incik boncuk iyi geldi yani doğuma kadar aşarmışım ben kendimi kaydirigubbakcemile3 halı falanda dokurum yakında teknede satarız turist gacılara olurmu ablam halı alana tarak bedava deriz kel alaka :))
sağol canım benim seninkinede yapıcam ileride inşallah abajuru benden olucak unutma emi onuda süslücem güzelce inşallah
hoşgeldin canım nasılsın cerenimiz nasıl kaçtaydı randevunhheeeeeyyyyy ben geldim biri banamı seslendi
bir kedi gördüm sanki :):):)
ne atıp tutuyonuz len arkamdan delilerrrrrrr
geldik işte anca ne yapalım alllaaa allllaa
hayırlısı olsun canımkzıalr bende geldim okudum yazırlını baya yazmışsınız
elemanı almadı patron yeni bebeği varmış kızın
geç gelir çok izin alır diyee alınmadı kız
bakalım hayırlısı artık
sağlık olsun canım çalışmadanda olmuyor sen fazla sıcaklarda durma kendi fazla yorma canımBen de iyiyim Kumsalcığım. İş güç işte. Sıcaklarda adliyeye gitmek çok kötü oluyor. Ama dayanacağız biraz daha.
canım doktoruna sorsana belki bişi derya kızlar ben çok kaşınıyorum böyle artık rahatsız olcak boyutta
göğüslerim ve karnım buna çözüm yokmu yav yağlardan başka :bbo:
ederizde canım neye bi hafta kaldı :sm_confused:bir haftam kaldı.. Alllah rızası için dua edin... buranın büyüsüne inanıyorum...
evet haklı bencede ben olsam bende ince eler sık dokurum
git aç canım bizi artık anca o paklar kaydirigubbakcemile3
evet tırnkalmadan kaşıyorum uyuz gibi hissediyorum valla kendimi :umursamaz:
ayy dünürüm sorma ya cildimi her gören soruo noldu sana böyle diyee zaten üzülüom bu durumaa mafoldumben dn akşam kükürtlü sabun aldım onunla yıkamaya başladım işallah bi parçada olsa işe yarar
kıyamam ay sana ben balım benim uykusuz geceler zor dimi olsun sen genede haber ver geç girerim diye bir gün öncedenn
maşallah arım balım peteğim maşallah sanada cerenimizede kolayca doğuvericek inşallah
ee biz kendimiz kaşındık kızlar bu kadar kaşıntı olcek yani sivilce mivilce gelir geçer hepsiii takmayın ayolll sallayın amannn ohh yandan yandannn kıvır çalkala dertlerin topuna kibrit suyukaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemuszemuszemus
bende de çok kaşıntı vaaaar... valla napicaz?ya kızlar ben çok kaşınıyorum böyle artık rahatsız olcak boyutta
göğüslerim ve karnım buna çözüm yokmu yav yağlardan başka :bbo:
doğuma mı bir hafta kaldı? Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım :)bir haftam kaldı.. Alllah rızası için dua edin... buranın büyüsüne inanıyorum...
cadıııı... bak bak bak nasıl çemkiriyor ablaya... sen Ceren'i bir doğur ondan sonra sorarım ben sana bu çemkirmelerin hesabınıpatron bir yerde haklı canım
ama bakalım bundan sonra gelecek elemanda ne gibi bir kusur bulacak
geldim işte burdayımmmmmm
o kadar merak ettin madem arka cebi bir çaldırsaydın ya
demekki fazla merak etmemişsin :dilcikar:
ceren hazırmı bilemiyorumki o yerinden memnun gibi geliyor bana bakalım bu gün belli olur sanırım
heee dünürrr gidicem bu günn bir yerlerimi açıp gösterecem doktora alıştım ya artık açmaya iflah olmam ben artık :roflol:
sen nasılsın gıııııı damadım nasıl
dünüüürrr kaşımamaya çalışş cicim çatlar yoksa kaşındığı zaman ovala tırnak sürmemeye çalış ben hala kaşınıyorum yaa sadece gerilmekten değil birde sivilce derdi var ya o yüzden ooofffff cildim mahvoldu yaaa kocam beni beğenmicek mafoldumben
güzelim neye bir hafta var doğumamı?
hoşgeldin canım nasılsın cerenimiz nasıl kaçtaydı randevun
bende de çok kaşıntı vaaaar... valla napicaz?
doğuma mı bir hafta kaldı? Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım :)
cadıııı... bak bak bak nasıl çemkiriyor ablaya... sen Ceren'i bir doğur ondan sonra sorarım ben sana bu çemkirmelerin hesabınılmaz: klava:
saat kaçta randevun senin? hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :1hug:
senin kocişin seni her halinle beğenir gülüm, merak etme :)
sorma dünür yaa utanma felan kalmıcak artık mecburen ne yapalım
canım ya aynen dün akşam babamla kardeşim geldi bu ne hallll ne olmuşşş sanaaa demezlermi benim derdim bana yetiyor canım burnumda zaten birde böyle üstüne basa basa konuşuyorlar valla kimseyi görmek istemiyorum bu yüzden bi kocam olsun bana yeter
kükürtlü sabunu bende denemiştim ama bir boka yaramadı dünür
tamamen hormonlarla ilgili olduğu için doğumdan sonra belli olucak son durum
kızz çatlak bir gün öncesinden nasıl haber verebilirim ben dellliiiiiiiiiiiiiiiiiii
ertesi günü ne olacağını nerden bileyim siz her ihtimale karşı beni erkenden beklemeyin malum sabah uykuya dalıyorum bunun dışına ekstra bir durum olursa dedim zaten toplu halde hepinize mesaj atarım merak etmezsiniz sizde :):):)
yaaa orası öyle çiğdemcim ama kendimde hiç bu kadar sivilce görmediğim için acaip rahatsız oldum neyse az kaldı doğurayımda normale dönerim :):):)
doğuma mı bir hafta kaldı? Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım :)
cadıııı... bak bak bak nasıl çemkiriyor ablaya... sen Ceren'i bir doğur ondan sonra sorarım ben sana bu çemkirmelerin hesabınılmaz: klava:
saat kaçta randevun senin? hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :1hug:
senin kocişin seni her halinle beğenir gülüm, merak etme :)
evet evet bencede kaşınıyorsun sen abla kaydirigubbakcemile3
çemkiriyormuyum bak sen neyse doğrusu onu söylüyorum beee ne çemkirmesi şuna bakk hadi hadi şimdi sor ne soracaksan cereni bahane etme banalmaz:
saat üçte randevummm kaydirigubbakcemile2
bencede benim kociş her halimle beğenir beğendirene bak zemuszemus opuyorumnanaktan
ee iyiymiş o zaman bakarsın duruma göre gerçi senin 10 kişiye tek simitçi patrona ne kadar güvenilir bilemem amasen herşeye hazırlıklı ol bence bu herif sinekten yağ çıkarıcam diye seni bile kopyalar valal kopya koyun doly gibi olursun mazallahkaydirigubbakcemile3
:kaçtaydı randevun
hayırlısı olsun canım
canım doktoruna sorsana belki bişi der
sorma dünür yaa utanma felan kalmıcak artık mecburen ne yapalım
canım ya aynen dün akşam babamla kardeşim geldi bu ne hallll ne olmuşşş sanaaa demezlermi benim derdim bana yetiyor canım burnumda zaten birde böyle üstüne basa basa konuşuyorlar valla kimseyi görmek istemiyorum bu yüzden bi kocam olsun bana yeter
kükürtlü sabunu bende denemiştim ama bir boka yaramadı dünür
tamamen hormonlarla ilgili olduğu için doğumdan sonra belli olucak son durum
ya canım benim anlıyorum seni ama tamamen hormonal bi rdurum bazılarında cilt mükemmel oluyormuş bazılarında sivilce oluyormuş allahtan az kaldı sık dişini balım ya eskisindende güzel olucaksın doğurunca bak gör kocana gelince delimisin kız sen neden beğenmesin seni ne sivilce ne başka şey gözükmüyordur onungözüne hele altıntopunuz gelsin bak herşey kaymak gibi olucak bal kaymak :1hug:
Cerenciğim hoşgeldin canım.
Maaşallah ne güzel geçiyor son günlerin. Darısı bizlerin başına. Doktordan gelince yazarsın artık.
Kızlar ben çıkmak zorundayım. Akşama görüşürüz. Kendinize iyi bakın.
kızzzlaaarrrrr bana müsaade canlarımmm biraz ütüm var onları yapıp kaldırayım kafamı meşgul ediyor malum artık son günler iş kalmasın ne olur ne olmazz demiii
sonrada zaten bir duş alır kendimi paklarım vee doktora giderim kocişler gidicez doktora erken beklemeyin beni canlarımmm akşama durumu size mutlaka kısada olsa yazarım
dua edin bana ne olur sezeryan olmasın :):):)
SİZİ HEPİNİZİ ÇOOOKKK SEVİYORUMMM
DOKTORDA NELER OLUCAK BİLEMİYORUM AMA
HAKKINIZI HELAL EDİN CANLARIM AYLARDIR SİZLERLE BURDA GÜLDÜK EĞLENDİK AĞLADIK SIZLADIK EĞER BİLMEDEN BİRİNİZİ ÜZDÜYSEM YADA KIRDIYSAM AFFEDİN.
BENDEN YANA HAKKIM HELAL OLSUN SİZLERDE HAKKINIZI HELAL EDİN VE ALLAHA EMANET OLUN..... :gitme:
kızzzlaaarrrrr bana müsaade canlarımmm biraz ütüm var onları yapıp kaldırayım kafamı meşgul ediyor malum artık son günler iş kalmasın ne olur ne olmazz demiii
sonrada zaten bir duş alır kendimi paklarım vee doktora giderim kocişler gidicez doktora erken beklemeyin beni canlarımmm akşama durumu size mutlaka kısada olsa yazarım
HAKKINIZI HELAL EDİN CANLARIM AYLARDIR SİZLERLE BURDA GÜLDÜK EĞLENDİK AĞLADIK SIZLADIK EĞER BİLMEDEN BİRİNİZİ ÜZDÜYSEM YADA KIRDIYSAM AFFEDİN.
BENDEN YANA HAKKIM HELAL OLSUN SİZLERDE HAKKINIZI HELAL EDİN VE ALLAHA EMANET OLUN..... :gitme:
valla öyle olacak gibi görünüyorkaşım kaşım kaşıncaz yapcak bişey yok bunada sanırım kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiinCanım benim bazende mübaala yapıyorum bakma sen bana gülüm
biliyorum geçicek bunlar ve dediğin gibi eşimin gözünde her halimle mükemmelim zaten
rabbim kimsenin ağız tadıı bozmasın inşallahhhhh
güle güle canımCerenciğim hoşgeldin canım.
Maaşallah ne güzel geçiyor son günlerin. Darısı bizlerin başına. Doktordan gelince yazarsın artık.
Kızlar ben çıkmak zorundayım. Akşama görüşürüz. Kendinize iyi bakın.
ne bu kız veda gibi dur daha burdayız inşallah normal olur canım dua edicez merak etme sen tabiki hakkımız hella olsun ben kendi adıma diyeyim en azından herşey güzel olacak sen bana güvennn iyi düşünelim iyi olsunn böyle veda eder gibide yazma döferim vallakızzzlaaarrrrr bana müsaade canlarımmm biraz ütüm var onları yapıp kaldırayım kafamı meşgul ediyor malum artık son günler iş kalmasın ne olur ne olmazz demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?