Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

allah iyilik versin canım bende iyiyim canım sağol döndüm döndüm o bi anlıktı canım
hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel canım
güle güle hatice görüşmek üzereee

bende seni çok seviyorum canım benden yana hakkım sonuna kadar helal olsun
hayırlı haberlerle gel canım inşalah herşey gönlüne göre olsun fazla yorma sakın kendini
hadi akşam görüşürüz bitanem

neyse iyiymiş, sadece doktora diye gidip oradan doğuma alırsa diye helallik isteyeyim dedim diyor, çevresinde çok yaşamış çünkü böylesini... kıyamam, akşama inşallah güzel haberlerini verecek bize :)

kızlar Ceren beni çok heyecanlandırdı şimdi... sanki doğuma gider gibi konuştu ya :uhm:
aynen ablacım yaa sanki cereni kucağına alıp gelcekmiş gibi yazdı bi düşünce aldı benide
ben bir arayayım şu kızı, huzursuz oldum
ara bakalım ne dicek
neyse iyiymiş, sadece doktora diye gidip oradan doğuma alırsa diye helallik isteyeyim dedim diyor, çevresinde çok yaşamış çünkü böylesini... kıyamam, akşama inşallah güzel haberlerini verecek bize :)

haklıda çok örnek var etrafda öyle napsın ondada heyecan dorukda şimdi
akşam evede geç gitcem gider gitmez açarım artık topiği

bu akşam kayınnamızın doğum günü kutlması varda :umursamaz:

evet akşam ben de gider gitmez açacağım topiği :) ne çabuk geçti günler ya... ilk tanıştığımızda mide bulantılarıyla bunalıyordu, sonra idraryolları enfeksiyonu derken günler su gibi aktı gitti de doğuma yaklaştı...

evet zaman durmuyor geçip gidiyor
az önce patronum burcunun doğumu geliyo biz hala hastaneyi açıcaz
aylar geçti diyor kaydirigubbakcemile3

ablam iyi yapmışın aramakla ohh benimde içim rahatladı amin ablam aminn:Saruboceq:

ya bu hamillelik insanı bir garip yapıyor kızlar ya aklımdan bazen kötü şeyler geçiyor sevdiklerimi kaybetmek falan içim sıkılıyor korkuyorum özellikle eşimi kaybetmekten çok korkuyorum onsuz ne yaparım ben ya ya aman noluyo bana yaa gözlerde doldu delimiyim neyim nerden giriyor bunlar aklıma yaa içim sıkıldı bak üfss ah ceren ah öle dedi gitti ondan oldu galiba

oo o benim hamiliek önceside derdim psikopatım o konudaa
evelenmedne önce annem babam ölürse naparım evlenince kocam ölürse şimdi bebe sahibi oluoz ona takarım doğanın kanunu bu sanırım :çok üzgünüm:
kızım nerden gettin aklıma şimdii :mymeka:
hani bomba gibi başladıydık günee

ya bomba gibiydim ama bu kadar sürdü valla neşe meşe bir yandan ,patlayan roketler bir yandan,cerenin duygusal veda gibi hellallik istemesi bir yandan eeee benim çipte yandı galiba arıza yaptım error veriyorum devrelerime gözyaşı kaçıyoo ühüüü:gitme:mafoldumben

:roflol::roflol::roflol: çatlak yaaa
bak hem ağlayasım hem glsiem var nereye çekersen oraya gelirim
:gitme:fisfisfiskaydirigubbakcemile3

canım çok normal bunlar... endişeler, kuruntular, olmadık senaryolar hamilelik süresince olurmuş... sizde bir anormallik yok, hamilelikte bulantı gibi bu da normal bir süreç
eveeeeeet hadi bakalım silkelenin, senin gelin ha doğdu ha doğacak... bir şeyler almaya başladın mı sen oğluşumuza?
kurula bakiim o devrelerini aaaa.... daha neler yapacaksın kuzucuğuna onu anlat? kıyafet almaya falan başlamadın mı?
yarım saattir kimse yazmamış, huuuuuuuuu uyudunuz muuuuuuu???
herkes yazmışta ben uyumuşum galiba :kedi: :kedi: :kedi:

aa almamı heçç sen görmedinmi benim bıdığımın eşyalarını albümüme bak ayol yeni şeylerde var ama onları eklemedim daha şimdi odası süsüydü onlarla uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…