E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.881
kızlar Ceren beni çok heyecanlandırdı şimdi... sanki doğuma gider gibi konuştu ya :uhm:
allah iyilik versin canım bende iyiyim canım sağol döndüm döndüm o bi anlıktı canımhoş gördük gülüm benim
biz iyiyiz çok şükür bitanem cerende iyi maşallah
sen nasılsın balım? İyimisin? ruh halin nasıl? Normale döndünmü kuzum?
randevumuz saat üçte canım bakalım ne dicek doktor amcamız
güle güle hatice görüşmek üzereeeCerenciğim hoşgeldin canım.
Maaşallah ne güzel geçiyor son günlerin. Darısı bizlerin başına. Doktordan gelince yazarsın artık.
Kızlar ben çıkmak zorundayım. Akşama görüşürüz. Kendinize iyi bakın.
kızzzlaaarrrrr bana müsaade canlarımmm biraz ütüm var onları yapıp kaldırayım kafamı meşgul ediyor malum artık son günler iş kalmasın ne olur ne olmazz demiii
sonrada zaten bir duş alır kendimi paklarım vee doktora giderim kocişler gidicez doktora erken beklemeyin beni canlarımmm akşama durumu size mutlaka kısada olsa yazarım
dua edin bana ne olur sezeryan olmasın :):):)
SİZİ HEPİNİZİ ÇOOOKKK SEVİYORUMMM
DOKTORDA NELER OLUCAK BİLEMİYORUM AMA
HAKKINIZI HELAL EDİN CANLARIM AYLARDIR SİZLERLE BURDA GÜLDÜK EĞLENDİK AĞLADIK SIZLADIK EĞER BİLMEDEN BİRİNİZİ ÜZDÜYSEM YADA KIRDIYSAM AFFEDİN.
BENDEN YANA HAKKIM HELAL OLSUN SİZLERDE HAKKINIZI HELAL EDİN VE ALLAHA EMANET OLUN..... :gitme:
neyse iyiymiş, sadece doktora diye gidip oradan doğuma alırsa diye helallik isteyeyim dedim diyor, çevresinde çok yaşamış çünkü böylesini... kıyamam, akşama inşallah güzel haberlerini verecek bize :)
aynen ablacım yaa sanki cereni kucağına alıp gelcekmiş gibi yazdı bi düşünce aldı benidekızlar Ceren beni çok heyecanlandırdı şimdi... sanki doğuma gider gibi konuştu ya :uhm:
ara bakalım ne dicekben bir arayayım şu kızı, huzursuz oldum
neyse iyiymiş, sadece doktora diye gidip oradan doğuma alırsa diye helallik isteyeyim dedim diyor, çevresinde çok yaşamış çünkü böylesini... kıyamam, akşama inşallah güzel haberlerini verecek bize :)
aynen ablacım yaa sanki cereni kucağına alıp gelcekmiş gibi yazdı bi düşünce aldı benide
ara bakalım ne dicek
haklıda çok örnek var etrafda öyle napsın ondada heyecan dorukda şimdi
akşam evede geç gitcem gider gitmez açarım artık topiği
bu akşam kayınnamızın doğum günü kutlması varda :umursamaz:
evet akşam ben de gider gitmez açacağım topiği :) ne çabuk geçti günler ya... ilk tanıştığımızda mide bulantılarıyla bunalıyordu, sonra idraryolları enfeksiyonu derken günler su gibi aktı gitti de doğuma yaklaştı...
evet zaman durmuyor geçip gidiyor
az önce patronum burcunun doğumu geliyo biz hala hastaneyi açıcaz
aylar geçti diyor kaydirigubbakcemile3
ablam iyi yapmışın aramakla ohh benimde içim rahatladı amin ablam aminn:Saruboceq:neyse iyiymiş, sadece doktora diye gidip oradan doğuma alırsa diye helallik isteyeyim dedim diyor, çevresinde çok yaşamış çünkü böylesini... kıyamam, akşama inşallah güzel haberlerini verecek bize :)
ya bu hamillelik insanı bir garip yapıyor kızlar ya aklımdan bazen kötü şeyler geçiyor sevdiklerimi kaybetmek falan içim sıkılıyor korkuyorum özellikle eşimi kaybetmekten çok korkuyorum onsuz ne yaparım ben ya ya aman noluyo bana yaa gözlerde doldu delimiyim neyim nerden giriyor bunlar aklıma yaa içim sıkıldı bak üfss ah ceren ah öle dedi gitti ondan oldu galiba
oo o benim hamiliek önceside derdim psikopatım o konudaa
evelenmedne önce annem babam ölürse naparım evlenince kocam ölürse şimdi bebe sahibi oluoz ona takarım doğanın kanunu bu sanırım :çok üzgünüm:
kızım nerden gettin aklıma şimdii :mymeka:
hani bomba gibi başladıydık günee
ya bomba gibiydim ama bu kadar sürdü valla neşe meşe bir yandan ,patlayan roketler bir yandan,cerenin duygusal veda gibi hellallik istemesi bir yandan eeee benim çipte yandı galiba arıza yaptım error veriyorum devrelerime gözyaşı kaçıyoo ühüüü:gitme:mafoldumben
canım çok normal bunlar... endişeler, kuruntular, olmadık senaryolar hamilelik süresince olurmuş... sizde bir anormallik yok, hamilelikte bulantı gibi bu da normal bir süreçya bu hamillelik insanı bir garip yapıyor kızlar ya aklımdan bazen kötü şeyler geçiyor sevdiklerimi kaybetmek falan içim sıkılıyor korkuyorum özellikle eşimi kaybetmekten çok korkuyorum onsuz ne yaparım ben ya ya aman noluyo bana yaa gözlerde doldu delimiyim neyim nerden giriyor bunlar aklıma yaa içim sıkıldı bak üfss ah ceren ah öle dedi gitti ondan oldu galiba
eveeeeeet hadi bakalım silkelenin, senin gelin ha doğdu ha doğacak... bir şeyler almaya başladın mı sen oğluşumuza?oo o benim hamiliek önceside derdim psikopatım o konudaa
evelenmedne önce annem babam ölürse naparım evlenince kocam ölürse şimdi bebe sahibi oluoz ona takarım doğanın kanunu bu sanırım :çok üzgünüm:
kızım nerden gettin aklıma şimdii :mymeka:
hani bomba gibi başladıydık günee
kurula bakiim o devrelerini aaaa.... daha neler yapacaksın kuzucuğuna onu anlat? kıyafet almaya falan başlamadın mı?ya bomba gibiydim ama bu kadar sürdü valla neşe meşe bir yandan ,patlayan roketler bir yandan,cerenin duygusal veda gibi hellallik istemesi bir yandan eeee benim çipte yandı galiba arıza yaptım error veriyorum devrelerime gözyaşı kaçıyoo ühüüü:gitme:mafoldumben
herkes yazmışta ben uyumuşum galiba :kedi: :kedi: :kedi:yarım saattir kimse yazmamış, huuuuuuuuu uyudunuz muuuuuuu???
yarım saattir kimse yazmamış, huuuuuuuuu uyudunuz muuuuuuu???
canım çok normal bunlar... endişeler, kuruntular, olmadık senaryolar hamilelik süresince olurmuş... sizde bir anormallik yok, hamilelikte bulantı gibi bu da normal bir süreç
eveeeeeet hadi bakalım silkelenin, senin gelin ha doğdu ha doğacak... bir şeyler almaya başladın mı sen oğluşumuza?
kurula bakiim o devrelerini aaaa.... daha neler yapacaksın kuzucuğuna onu anlat? kıyafet almaya falan başlamadın mı?
herkes yazmışta ben uyumuşum galiba :kedi: :kedi: :kedi:
ya ablam burcuyla ikimzide game over olduk galiba devreler yandı galiba bizim gülsekmi ağlasakmı karar veremiyoz kısa devre olduk anlayacağın :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?