Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kendime geliyoruumm evet bir ki deneme deneme:1rolleyes:
veeeeee geldimmm işteeee zemuszemuszemuszemus
oğluşuna bişeyler adlınmı dediğin an ablacım kendime geldiğim andırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aldım valla kıyafet aldım zaten hastane çıkış setlerinden aldım alt açma seti aldım iki tane biri evde biri msaifirlikte kullanım için ikisde farklı boyutlarda emzik aldım çorap aldım pappa aldım battaniyeler yelekler büyükler tarafında örülüyor bi tane şey aldım adı neydi onn yav portbebemi denio her ne şeyse böle fermuarlı sarıyosun dışarı çıakarken yumoş yumoş kendime göğüs pedlerinden aldım
aklıma gelenler bunlarrr kaydirigubbakcemile3

ayy ceren nasıl yazdı öyle yaa üzüldüm biran sanki geri gelmeyecek gibi allah korusun saglıkla gitsin gelsin cerenimizde inşallah sorunsuz vaktinde gelir..ablacım iyi kia radın yoksa bende taciz ederdim onu şimdi..valla bende bir açtım topigig ama yazana kadar bir sürü içim oluyor kalkıyorum bir yandanda geçmişi okumaya çalşıyorum...çenenniz düşmüş yine ..ama olsun çoktandır böyle biraraya gelemiyorduk...diger kızlarda gelsee ohhh tadından yenmez di..

eee? albüme koymadın mııııı????

QUOTE=RuzgarDeniz;7377012]hadi restart yaptım ben... gülün bakiiim aaaa[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aa almamı heçç sen görmedinmi benim bıdığımın eşyalarını albümüme bak ayol yeni şeylerde var ama onları eklemedim daha şimdi odası süsüydü onlarla uğraşıyorum
valla şimdi gördüm canım, çoooook güzeller, Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)
canııııım oğluş deyince kendine geldi bizim kız, afferim sana... ne güzel şeyler almışsın, eh albüme koyarsan görürüz :)
yaaa hiç sorma, aklım çıktı yaaa... neyse inşallah akşama gelsin de söylesin bakalım doktor ne demiş... valla çoktandır böyle bir araya gelememiştik... sıcaklarda etkiliyor senin mideni, zaten hassas bir de sıcak seni iyice hasta etti
bende resimlerini çekeyim albüm yapayım bari heveslendim şimcik
akşama koy tamam mı?

QUOTE=RuzgarDeniz;7377012]hadi restart yaptım ben... gülün bakiiim aaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

aferiiiiim a.s.

:) çenemiz düştü valal fena değiliz bugün canım

bende resimlerini çekeyim albüm yapayım bari heveslendim şimcik
tabi koy ayol senin oğlanın neyi eksik

eee? albüme koymadın mııııı????
ay ablam koymamı ay aaa albümüm var zeynebimin cicileri diye sen görmüyormusun aa niyeki ya anlamadımki ben herkes gördü senmi görmedin ben senin resimlerini görmüştüm seni eklemiştim niye böle dedin şimdi sen ala ala

bu akşam olmazda yarın akşam koyabilirim
bu akşam eve geç gelicem
ama en kısa zamanda albüm olucak kaydirigubbakcemile2

nan burcu ne çok eşy almışsın bende hiç birşey almadım utandım valla bari gidemde tırnak makası alacayım tarak fırça alayım kızıma dedim onu bile alamadım ama battaniye tulum badi ayakkabı banyo havlusu 2 dış takım bakım seti(yag krem mendil vs olan,) var hatta bir ara çekeipte koymak istiyorum ama bir türlü vakit bulamadım kendi resmimide koyayım diyorum arife özellikle çok merak ediyor biliyorum...faceye geçen elbise ile çekilmiş resmimi koydum göbüş çıkm ıştı orada...ama buraya ekleyemedim..

koyun tabi ya bende merak ettim bak şimdi koy hemen emii:icecream:

ben ayakta uyumuşum gülüm, kusura bakma, sen şimdi söyleyince baktım canımcım, sıcaklardan iyice beynim sulandı, bir yandan sıcak, bir yandan hamilelik, eh yaşta var, bunama başladı tabii
bu akşam olmazda yarın akşam koyabilirim
bu akşam eve geç gelicem
ama en kısa zamanda albüm olucak kaydirigubbakcemile2
tamam canikom bekliyoruz :)
heh görmüşün ablam sağol daha güzelleri sizin olsun a.s.
canım amiiiin inşallah hepimizin olsun :)
filiz abla sen başladınmı almaya bişeyler
yok birtanem daha başlamadım, 6 aylık olmadan başlamak istemiyorum doğrusu, bir de teyzesi Amerika'da o bir şeyler alıyormuş, Ağustos'ta gelirken getirecek ona göre alacağım, bakalım...
valla ben de ekleyeceğim resim ama unutuyorum ya :kedi: neyse bu hafta halledeceğim o işi :)

vakit geçmiyor kızlar yaaa offfffffffff... eve gidip soyunup dökünmek, üstümdekilerden, özellikle de sütyenden kurtulmak istiyorum, canım acıdı çünkü... şimdi çıkartsam olmaz, eve kadar offfffffffff canım acıdı yaaaaaaa

he valla kız mavi almışım baya sayi tırnak makasınıda aldım ben kaydirigubbakcemile3
aa facede seni bulam bakam şimdi kaydirigubbakcemile3

ay memişlerim küçük ama sütyenden bende kurtulmak istiyorum
kendini aşıyolar hamileikte malum zatem damar damar oldu harita gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…