- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.921
burdayııııııımmmmm... f5 yaptım daaa net yavaş galibafiliz abla gene uyudunmu ya f5 yapp f5 alüüüü nirdesinnn
uçlarım sızlıyor, sanırım çok sıkıştılar zavallılar, benimkiler sütyenden taşıyor artık... geçen gün eşim soruyor, doğumdan sonra da böyle kalacak di mi diye kaydirigubbakcemile3 çok beklersin dedim hayalkırıklığına uğradı zavallımhe valla kız mavi almışım baya sayi tırnak makasınıda aldım ben kaydirigubbakcemile3
aa facede seni bulam bakam şimdi kaydirigubbakcemile3
ay memişlerim küçük ama sütyenden bende kurtulmak istiyorum
kendini aşıyolar hamileikte malum zatem damar damar oldu harita gibi
tama bekliyoruz bakçigdemcim ilk fırsatta merak etme..
birde çıkarsaydın ablam ya güneş vurdu başına herhal çıkar salla bakalım noluyo önde sen arakada abazanm sürüsü birlikte halay çekersiniz :) mendil niyetine sallarsın sütyeni artık delüü karııkaydirigubbakcemile3vakit geçmiyor kızlar yaaa offfffffffff... eve gidip soyunup dökünmek, üstümdekilerden, özellikle de sütyenden kurtulmak istiyorum, canım acıdı çünkü... şimdi çıkartsam olmaz, eve kadar offfffffffff canım acıdı yaaaaaaa
burdayııııııımmmmm... f5 yaptım daaa net yavaş galiba
uçlarım sızlıyor, sanırım çok sıkıştılar zavallılar, benimkiler sütyenden taşıyor artık... geçen gün eşim soruyor, doğumdan sonra da böyle kalacak di mi diye kaydirigubbakcemile3 çok beklersin dedim hayalkırıklığına uğradı zavallım
tama bekliyoruz bak
birde çıkarsaydın ablam ya güneş vurdu başına herhal çıkar salla bakalım noluyo önde sen arakada abazanm sürüsü birlikte halay çekersiniz :) mendil niyetine sallarsın sütyeni artık delüü karııkaydirigubbakcemile3
burdayııııııımmmmm... f5 yaptım daaa net yavaş galiba
uçlarım sızlıyor, sanırım çok sıkıştılar zavallılar, benimkiler sütyenden taşıyor artık... geçen gün eşim soruyor, doğumdan sonra da böyle kalacak di mi diye kaydirigubbakcemile3 çok beklersin dedim hayalkırıklığına uğradı zavallım
tama bekliyoruz bak
birde çıkarsaydın ablam ya güneş vurdu başına herhal çıkar salla bakalım noluyo önde sen arakada abazanm sürüsü birlikte halay çekersiniz :) mendil niyetine sallarsın sütyeni artık delüü karııkaydirigubbakcemile3
anacığımbu erkkelerin büyük meme takıntısı nedir böyle acaba benimkide aynı gayet memnun yani ama korkuyor sarkarmı diye etli pide gibi olmasın diyor :) dizime kadarsarkarmış çapraz atıcam omuzlarıma atkı gibimkaydirigubbakcemile3
anacığımbu erkkelerin büyük meme takıntısı nedir böyle acaba benimkide aynı gayet memnun yani ama korkuyor sarkarmı diye etli pide gibi olmasın diyor :) dizime kadarsarkarmış çapraz atıcam omuzlarıma atkı gibimkaydirigubbakcemile3
benim de almam lazım, hafta sonu bu işi halletmem şart, bu hafta iyice canımı yakmaya başladı sütyenlerbüyük beden rahat bir sütyenim var onu yıkayıp yıkayıp giyiyorum diğerlerinde yerinde durmuyor benimkiler ağzıma girecek gibi oluyorlar :) en güzeli bir kaç beden büyük rahat birşey bulmak gacılar yoksa memeişler ayvaları yemişler durumu oluyor
evet bneimkide çok memnun şu halinden elleşme onalr Miraçın diyorum kaydirigubbakcemile3 hoş ben şu anda bile 75 bedne giyiyorum ama bu hafta içinde 80 almam lazım artık sıkmaya başladılar
:teytey::teytey::teytey:
valla annemin 75 den hamilelikde 90a çıkmış bende dua ediyorum öyle olsun diye :kedi:
mavii valla birini facede arkadaş olarak davet ettim işallah sensindir değilse kızda dicek kim bu salata kaydirigubbakcemile3
evet doru diyosun abla kocişe biri senin biri miraçın paylaşın artık diyorum :roflol:kuzum beniiiiiim tadını çıkar o zaman, bırak kocişin de çıkarsın tadını, sonra pufff diye inecekler sütten kesilince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet ablam bende anlamıyom hepsi böle galiba büyük olsun benim olsun :)bu takıntıyı ben de anlamıyorum anacım, çözemedim gitti... birindi ikisinde değil hepsi mi böyle bunların?
olmuştur ablam ya benim 80-85 arası idi 95 oldu90 da idare ediyor ama 95 te rahat oluyorbenim de almam lazım, hafta sonu bu işi halletmem şart, bu hafta iyice canımı yakmaya başladı sütyenler
ben 85 giyiyordum, acaba kaç oldu? 95 olmuş mudur ki?
seni gidi azgın senii seni gidi senii çılgın karııı napıcen len fazlasını adamı delirticen demi bilmezmiyim ayol ben malımı fantazi günlüğü tutuyorsundur sen feriştah gibi millet hamilelik günlüğü tutar sen fantazileri sıralıyosun demi çakalll edeleli kaslar,dantelli donlar bende anca paçalı donumu giyip kıstırıp uyuyorum ühüü :sinifsinif:valla annemin 75 den hamilelikde 90a çıkmış bende dua ediyorum öyle olsun diye :kedi:
kıvırcık salata hemide limonlukaydirigubbakcemile3mavii valla birini facede arkadaş olarak davet ettim işallah sensindir değilse kızda dicek kim bu salata kaydirigubbakcemile3
kuzum beniiiiiim tadını çıkar o zaman, bırak kocişin de çıkarsın tadını, sonra pufff diye inecekler sütten kesilince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet hemdeeeee çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çatlıcam vallanan burcu ne çok eşy almışsın bende hiç birşey almadım utandım valla bari gidemde tırnak makası alacayım tarak fırça alayım kızıma dedim onu bile alamadım ama battaniye tulum badi ayakkabı banyo havlusu 2 dış takım bakım seti(yag krem mendil vs olan,) var hatta bir ara çekeipte koymak istiyorum ama bir türlü vakit bulamadım kendi resmimide koyayım diyorum arife özellikle çok merak ediyor biliyorum...faceye geçen elbise ile çekilmiş resmimi koydum göbüş çıkm ıştı orada...ama buraya ekleyemedim..
güle güle ablacım görüşürüzkızlar ben çıkıyorum şimdi, eve gidince açarım burayı, malum Gülçin'i merak ediyorum... akşama burada olursanız görüşürüz kızlar, hepinizi teeeeek tek öpüyorum... muckssssssssss
seni gidi azgın senii seni gidi senii çılgın karııı napıcen len fazlasını adamı delirticen demi bilmezmiyim ayol ben malımı fantazi günlüğü tutuyorsundur sen feriştah gibi millet hamilelik günlüğü tutar sen fantazileri sıralıyosun demi çakalll edeleli kaslar,dantelli donlar bende anca paçalı donumu giyip kıstırıp uyuyorum ühüü :sinifsinif:
kıvırcık salata hemide limonlukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?