Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz abla gene uyudunmu ya f5 yapp f5 alüüüü nirdesinnn
burdayııııııımmmmm... f5 yaptım daaa net yavaş galiba
uçlarım sızlıyor, sanırım çok sıkıştılar zavallılar, benimkiler sütyenden taşıyor artık... geçen gün eşim soruyor, doğumdan sonra da böyle kalacak di mi diye kaydirigubbakcemile3 çok beklersin dedim hayalkırıklığına uğradı zavallım

çigdemcim ilk fırsatta merak etme..
tama bekliyoruz bak

birde çıkarsaydın ablam ya güneş vurdu başına herhal çıkar salla bakalım noluyo önde sen arakada abazanm sürüsü birlikte halay çekersiniz :) mendil niyetine sallarsın sütyeni artık delüü karııkaydirigubbakcemile3

anacığımbu erkkelerin büyük meme takıntısı nedir böyle acaba benimkide aynı gayet memnun yani ama korkuyor sarkarmı diye etli pide gibi olmasın diyor :) dizime kadarsarkarmış çapraz atıcam omuzlarıma atkı gibimkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: işte eve gidip fora edip özgür bırakmam gerek zavallıları, burada yapamıyoooommm

büyük beden rahat bir sütyenim var onu yıkayıp yıkayıp giyiyorum diğerlerinde yerinde durmuyor benimkiler ağzıma girecek gibi oluyorlar :) en güzeli bir kaç beden büyük rahat birşey bulmak gacılar yoksa memeişler ayvaları yemişler durumu oluyor

evet bneimkide çok memnun şu halinden elleşme onalr Miraçın diyorum kaydirigubbakcemile3 hoş ben şu anda bile 75 bedne giyiyorum ama bu hafta içinde 80 almam lazım artık sıkmaya başladılar

:teytey::teytey::teytey:

bu takıntıyı ben de anlamıyorum anacım, çözemedim gitti... birindi ikisinde değil hepsi mi böyle bunların?

benim de almam lazım, hafta sonu bu işi halletmem şart, bu hafta iyice canımı yakmaya başladı sütyenler

ben 85 giyiyordum, acaba kaç oldu? 95 olmuş mudur ki?

mavii valla birini facede arkadaş olarak davet ettim işallah sensindir değilse kızda dicek kim bu salata kaydirigubbakcemile3

kuzum beniiiiiim tadını çıkar o zaman, bırak kocişin de çıkarsın tadını, sonra pufff diye inecekler sütten kesilince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet doru diyosun abla kocişe biri senin biri miraçın paylaşın artık diyorum :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:kedi:

kızlar ben çıkıyorum şimdi, eve gidince açarım burayı, malum Gülçin'i merak ediyorum... akşama burada olursanız görüşürüz kızlar, hepinizi teeeeek tek öpüyorum... muckssssssssss

bu takıntıyı ben de anlamıyorum anacım, çözemedim gitti... birindi ikisinde değil hepsi mi böyle bunların?
evet ablam bende anlamıyom hepsi böle galiba büyük olsun benim olsun :)

benim de almam lazım, hafta sonu bu işi halletmem şart, bu hafta iyice canımı yakmaya başladı sütyenler

ben 85 giyiyordum, acaba kaç oldu? 95 olmuş mudur ki?
olmuştur ablam ya benim 80-85 arası idi 95 oldu90 da idare ediyor ama 95 te rahat oluyor

valla annemin 75 den hamilelikde 90a çıkmış bende dua ediyorum öyle olsun diye :kedi:
seni gidi azgın senii seni gidi senii çılgın karııı napıcen len fazlasını adamı delirticen demi bilmezmiyim ayol ben malımı fantazi günlüğü tutuyorsundur sen feriştah gibi millet hamilelik günlüğü tutar sen fantazileri sıralıyosun demi çakalll edeleli kaslar,dantelli donlar bende anca paçalı donumu giyip kıstırıp uyuyorum ühüü :sinifsinif:

mavii valla birini facede arkadaş olarak davet ettim işallah sensindir değilse kızda dicek kim bu salata kaydirigubbakcemile3
kıvırcık salata hemide limonlukaydirigubbakcemile3

kuzum beniiiiiim tadını çıkar o zaman, bırak kocişin de çıkarsın tadını, sonra pufff diye inecekler sütten kesilince kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

deme ablam ya insünde sarkmasın ya etli pide gibim olmasın :sinifsinif:

evet hemdeeeee çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çatlıcam valla

kızlar ben çıkıyorum şimdi, eve gidince açarım burayı, malum Gülçin'i merak ediyorum... akşama burada olursanız görüşürüz kızlar, hepinizi teeeeek tek öpüyorum... muckssssssssss
güle güle ablacım görüşürüz

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız çatlak iyi güldüm valla paçalı dou giyip kıstırma olayına :roflol::roflol:
he valla kızım fantazi günlüğüm var napalım kocamız akrep burcu :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…