- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.941
anaaammmmmmmm gögüsler en muzdarip olduğum konu
valla benimkiler birez fazla dolgun allah izin verirde hamile kalırsam ne olur bilemiyorum
kızlar ben çıkıyorum şimdi, eve gidince açarım burayı, malum Gülçin'i merak ediyorum... akşama burada olursanız görüşürüz kızlar, hepinizi teeeeek tek öpüyorum... muckssssssssss
burcu dogru bildin o beyaz badili tlf konuşan benim taa geçen sene bir fotografım o. yaa benim bir iki işim oldu ama nasılsa f5 yapmayı unuttum öylece bakıyorum ekrana .ç.ayy ben bu aralar tuhaflaştım güneştede fazla durmadım gerçi..kız burcu ben bu bilg faceye bakamıyorum...malum bizim sistem de kapalı bazı yerler..ama ben birazdan tüyerim başka bir yerden bakarım bu sefer kim odlugum anlaşırı valla bir kaç bilen var benim buralara girdigimi zaten..arife kız snein face yokmu?
sende günlük tutarsın bende kıstırıp uyumaya devam ederim herhalde banada hayrına paçalı bir don diktir üzerinde kırmızı benekler kelebekler olsun emikaydirigubbakcemile3anaaammmmmmmm gögüsler en muzdarip olduğum konu
valla benimkiler birez fazla dolgun allah izin verirde hamile kalırsam ne olur bilemiyorum
bende gelem arife estetikle bana ekletiriz kaydirigubbakcemile3
olur bacım ben haber salarım sana keşke benimkilerde küçük olsabende gelem arife estetikle bana ekletiriz kaydirigubbakcemile3
burcu dogru bildin o beyaz badili tlf konuşan benim taa geçen sene bir fotografım o. yaa benim bir iki işim oldu ama nasılsa f5 yapmayı unuttum öylece bakıyorum ekrana .ç.ayy ben bu aralar tuhaflaştım güneştede fazla durmadım gerçi..kız burcu ben bu bilg faceye bakamıyorum...malum bizim sistem de kapalı bazı yerler..ama ben birazdan tüyerim başka bir yerden bakarım bu sefer kim odlugum anlaşırı valla bir kaç bilen var benim buralara girdigimi zaten..arife kız snein face yokmu?
sende günlük tutarsın bende kıstırıp uyumaya devam ederim herhalde banada hayrına paçalı bir don diktir üzerinde kırmızı benekler kelebekler olsun emikaydirigubbakcemile3
allah gözünü doyursun aç karı akrepmiş kocası şu yasaklı halimle sana laf yetiştiriyorum salyalarım akıyor bir yandan bir yandan paçalı donla uyuyorum sus lem yoksa çelik don giydiricem sana kilidinide denize atıcam sonra koca memeli ama ulaşılmaz bir karı olucaksın sayemde hee he kocanda ne yapar bilmem artıkın cici anne duurmları ona göreeeklava: klava:
sende günlük tutarsın bende kıstırıp uyumaya devam ederim herhalde banada hayrına paçalı bir don diktir üzerinde kırmızı benekler kelebekler olsun emikaydirigubbakcemile3
allah gözünü doyursun aç karı akrepmiş kocası şu yasaklı halimle sana laf yetiştiriyorum salyalarım akıyor bir yandan bir yandan paçalı donla uyuyorum sus lem yoksa çelik don giydiricem sana kilidinide denize atıcam sonra koca memeli ama ulaşılmaz bir karı olucaksın sayemde hee he kocanda ne yapar bilmem artıkın cici anne duurmları ona göreeeklava: klava:
burcu ekledim senii haberin olsun bak göbüşüme oradan..
ne renk ne renk burcu
ay bana nispetmi yapıyonuz ya çatlıcam şimdi
aaaa akalıma ne geldi maviden izin alıp albume kopyalasana bende görem
yaww sorma bacım benim plasenta bebeğin eşi denilen şey biraz aşağıdaymış ilerleyen haftalarda yukarı çıkarmış onu bekliyoruz canımcımkız çiğdem size niye kırmızı kart varki bişimi oldu bacım
versin versin hepimizin inşallah:roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin emii delüüü:roflol::roflol:
yaww sorma bacım benim plasenta bebeğin eşi denilen şey biraz aşağıdaymış ilerleyen haftalarda yukarı çıkarmış onu bekliyoruz canımcım
versin versin hepimizin inşallah
ben kaçarım yavaştan zaten muhabbet +18 oldi ben incik boncuk işlerime dönerim evde paçalı donumu giyer zeynebin cibinliğini süslemeye devam ederim :) pehh ben bu hallere düşcek karımıydım ya neyse bir doğurayım sağlıkla inşallah yeri göğü inleticem ip tangalar gelsin holeyyyhihoyyyt:dance:
haydi kalın sağlıcakla kızlar yarın görüşürüz
slm arkadaşlar ben yeni üye olduum topiğinize önce kısaca kendimden bahsedeyim 7 haftalık gebeyiim tabi kalana kadar canım çıktı ama oo ayrı bi mesele yaklaşık 3,5 yıldır ewliyim inş sizlerle birlikte keyifli bir gebelik dönemi geçiririm kızlar şimdiden memnun oldum canalrıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?