- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.961
burcu sahi begendinmi kız valla son zmanalrda kendimi iyice çirkin görmeye başladım..gözlerimin rengi ni görebildinmi ki valal ben hiç dikkat etmemiştim belli oluyormu diye...ekle resimleri burcu yapabilirsen sonra sileriz zaten..
hııı anladım canım sağlık olsun sonra acısını çıkarırsın baksana niyeti şimdiden bozdunyaww sorma bacım benim plasenta bebeğin eşi denilen şey biraz aşağıdaymış ilerleyen haftalarda yukarı çıkarmış onu bekliyoruz canımcım
versin versin hepimizin inşallah
ben kaçarım yavaştan zaten muhabbet +18 oldi ben incik boncuk işlerime dönerim evde paçalı donumu giyer zeynebin cibinliğini süslemeye devam ederim :) pehh ben bu hallere düşcek karımıydım ya neyse bir doğurayım sağlıkla inşallah yeri göğü inleticem ip tangalar gelsin holeyyyhihoyyyt:dance:
haydi kalın sağlıcakla kızlar yarın görüşürüz
güle güle şekerim daha fazla çileden çıkarayalım seni +18 le
kendine iyi bak öptüm çok
hoşgeldin sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebişini işallah
slm arkadaşlar ben yeni üye olduum topiğinize önce kısaca kendimden bahsedeyim 7 haftalık gebeyiim tabi kalana kadar canım çıktı ama oo ayrı bi mesele yaklaşık 3,5 yıldır ewliyim inş sizlerle birlikte keyifli bir gebelik dönemi geçiririm kızlar şimdiden memnun oldum canalrıım
amiin canım inş sağlıklı sıhatli kucagımıza alırız beebişleri sen ne kadarlık hamişsin cannıma.s.
albüme ekledim kızlar bakaiblirsin
sağol canım gördüm gerçekten çok tatlıymış
burcu sagol cnm arife bak kız..
burcu sagol cnm arife bak kız..
yok kız var işte şimdi göbüş gebelikten dolayı çıktıgı için kilolu gibi gözükmüyorum ama öncedende göbegim vardı biraz gebe gibi duruyordum normal kilomun üstündeydim ben..şimdi biraz daha örttü gebelik göbeginden dolayı gerçi gebelikte 2 kilo aldım fazla almadım ben şimdiye kadar..
yok kız var işte şimdi göbüş gebelikten dolayı çıktıgı için kilolu gibi gözükmüyorum ama öncedende göbegim vardı biraz gebe gibi duruyordum normal kilomun üstündeydim ben..şimdi biraz daha örttü gebelik göbeginden dolayı gerçi gebelikte 2 kilo aldım fazla almadım ben şimdiye kadar..
hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırdır zormu oldu bebiş
amin :Saruboceq:
ben 23 haftalık hamileyim yolu yarıladık artık kaydirigubbakcemile3
ewet canım yaa 1 yıl kendimiz denedik sonra benim sol kasıgım çook agrıyodu bişey oldugunu hissediyordum ama doktora gitmeye korkuyodum neyse bi gün felaket bi sancıyla doktora gittim kist varmış vee patlamıış neyse sonra dedim hazır gitmişken çocuk istegimide söyledim bana 3 ay deneyelim dedi sadece vitamin hapı verdi gittim geldim 3 ay sonra eşime test yapıldı herşey iyi çıktı sonra bana klomen verdi 10 tanesini birden bitirip tekrar çagırdı sonra ne olcek diye sordugumda bekliycez dedi
ondan sonra doktyorumu degiştirdim 2 ay ganopen kullandım 5 şer tane 1 ay dinlendim hap kullanmadım daha sonra son olarak nisan ayında yine 5 tane ganopen kullandım vee sonuuç mucize oldu tam ümidimi kesmiştim olnasaydı aşılama için tahlillere başlıycaktım işte benim hikayem bölee belki çook uzun bi süre olmaya bilir ama bana 20 yıl gibi geldi inan şimdi allahım inş bi sorun olmadan tamamını erdirir herkesin sende bebiş varmı canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?