Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

burcu sahi begendinmi kız valla son zmanalrda kendimi iyice çirkin görmeye başladım..gözlerimin rengi ni görebildinmi ki valal ben hiç dikkat etmemiştim belli oluyormu diye...ekle resimleri burcu yapabilirsen sonra sileriz zaten..

valla çok güzelmişsin maşallah diyim bi kere dahada
belli oluyo dabi iki remini ekliyim albüme sonra silerim arife çatlıcak yoksa kaydirigubbakcemile3

hııı anladım canım sağlık olsun sonra acısını çıkarırsın baksana niyeti şimdiden bozdun

hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırdır zormu oldu bebiş

mavicimmmmmmmmmm gerçekten çok tatlısın çok hoş kızmışsın maşallah göbüşünde çıkmış annelikte yakışmış allah nazarlardan korusun senmi kilo sorunum var diyodun valla gayet iyisin canım
taşekkür ederim

yok kız var işte şimdi göbüş gebelikten dolayı çıktıgı için kilolu gibi gözükmüyorum ama öncedende göbegim vardı biraz gebe gibi duruyordum normal kilomun üstündeydim ben..şimdi biraz daha örttü gebelik göbeginden dolayı gerçi gebelikte 2 kilo aldım fazla almadım ben şimdiye kadar..

yok valla şekerim kilonda iyi bence
ben zayıf olduğum için hayalim hep balık etli olmak kaydirigubbakcemile3

yok yok gayet iyisin canım diğer resimde hamile değilsin galiba ordada kilon yok zati

hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırdır zormu oldu bebiş

ewet canım yaa 1 yıl kendimiz denedik sonra benim sol kasıgım çook agrıyodu bişey oldugunu hissediyordum ama doktora gitmeye korkuyodum neyse bi gün felaket bi sancıyla doktora gittim kist varmış vee patlamıış neyse sonra dedim hazır gitmişken çocuk istegimide söyledim bana 3 ay deneyelim dedi sadece vitamin hapı verdi gittim geldim 3 ay sonra eşime test yapıldı herşey iyi çıktı sonra bana klomen verdi 10 tanesini birden bitirip tekrar çagırdı sonra ne olcek diye sordugumda bekliycez dedi
ondan sonra doktyorumu degiştirdim 2 ay ganopen kullandım 5 şer tane 1 ay dinlendim hap kullanmadım daha sonra son olarak nisan ayında yine 5 tane ganopen kullandım vee sonuuç mucize oldu tam ümidimi kesmiştim olnasaydı aşılama için tahlillere başlıycaktım işte benim hikayem bölee belki çook uzun bi süre olmaya bilir ama bana 20 yıl gibi geldi inan şimdi allahım inş bi sorun olmadan tamamını erdirir herkesin sende bebiş varmı canıım

evet diger resim geçen sene ki halim..orada biraz kilo vermiş halim fazlalıgım çok yoktu gerçi ben pko tedavisi görürken ilaçlardan fazla almıştım sanıyorum o rsimde 65 falandım ama sonra 70 oldum hamile kaldıgımda..

tebrik ederim allah tammanına erdirsin canım neyseki çok beklemişsin bilirim az bi zamanda olsa seneler gibi geliyo insana yok canım henüz benim bebiş baya nazlı çıktı galiba bende 8 aydır bekliyorum bakalım hayırlısını diliyorum rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…