Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

anladım canım olsun yakışmış sana hiç 70 gibide durmuyosun boyun kaç

ayy canıım inş bizde okadar hayırlısıyla ilerleye biliriz gerçekten yarılamışsın yaa benn çook sabırsızım ama hala alışamadım hemen olsuun bitsiin istiyoumma.s.

sonunda kavuşmuşsun yavruna meleğin gelmiş sana
hayırlısıylada kucağına alırsın işallah
zaman geçiyor anlamassın bile bi bakmışsın doğmuş

kızlar ben geldiiiiiiiiiiim... ohhh soyundum dökündüm, sütyeni attım, dünya varmış yaaaaa... bakıyorum +18'e geçmişiz, kolay gelsin hehehe

Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, hoşgeldin aramıza :)
kız ne kadar güzelmişsin sen öyleeeeeeeee... göbüşün de çok tatlı...
kızlar ben cumartesi doktora gidicem guatr için bakalım ne durumdayım
hadi bakalım inşallah çok güzel haberler getirirsin bize doktordan canım :) az kaldı merak etme :)

filiz abla ve diğer arkidişler bugün bağlantı koptu o yüzden selamsız sabahsız çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın

slm kızlar bende 24 haftalık gebeyim...hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza alsaydık bi..gecem gündüzüm her anım onla dolu...

tekrar sağol ablacım eklediğin için listeye.cerenin arkasından laf edicektim sabah internet gidince edemedim.allah razı gelmedi galiba. kaydirigubbakcemile3

filiz abla ve diğer arkidişler bugün bağlantı koptu o yüzden selamsız sabahsız çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
olur öyle şeyler canım :)
slm kızlar bende 24 haftalık gebeyim...hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza alsaydık bi..gecem gündüzüm her anım onla dolu...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

inşallah ablam bakalım ne dicek doktorum az kaldı dersin abla ne kadar acaba:gitme:

amin cümlemize hayırlı dogumlar saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim....ama benim minnoşun cinsiyetini kesinleştiremediler bi türlü...böle olan varmı aranzda...

önemli değil canım nasılsın
allah kucağına almayı nasip etsin hoşgeldin
söylesem mi ki ya.azıcık naz mı yapsam CADIARZU hadi sööliyim bari ismiiiimmmmm:hilal

ismin çok güzelmiş çok sevdiğim bi arkadaşımın adıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…