- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.981
evet diger resim geçen sene ki halim..orada biraz kilo vermiş halim fazlalıgım çok yoktu gerçi ben pko tedavisi görürken ilaçlardan fazla almıştım sanıyorum o rsimde 65 falandım ama sonra 70 oldum hamile kaldıgımda..
ewet canım yaa 1 yıl kendimiz denedik sonra benim sol kasıgım çook agrıyodu bişey oldugunu hissediyordum ama doktora gitmeye korkuyodum neyse bi gün felaket bi sancıyla doktora gittim kist varmış vee patlamıış neyse sonra dedim hazır gitmişken çocuk istegimide söyledim bana 3 ay deneyelim dedi sadece vitamin hapı verdi gittim geldim 3 ay sonra eşime test yapıldı herşey iyi çıktı sonra bana klomen verdi 10 tanesini birden bitirip tekrar çagırdı sonra ne olcek diye sordugumda bekliycez dedi
ondan sonra doktyorumu degiştirdim 2 ay ganopen kullandım 5 şer tane 1 ay dinlendim hap kullanmadım daha sonra son olarak nisan ayında yine 5 tane ganopen kullandım vee sonuuç mucize oldu tam ümidimi kesmiştim olnasaydı aşılama için tahlillere başlıycaktım işte benim hikayem bölee belki çook uzun bi süre olmaya bilir ama bana 20 yıl gibi geldi inan şimdi allahım inş bi sorun olmadan tamamını erdirir herkesin sende bebiş varmı canıım
ayy canıım inş bizde okadar hayırlısıyla ilerleye biliriz gerçekten yarılamışsın yaa benn çook sabırsızım ama hala alışamadım hemen olsuun bitsiin istiyoumma.s.
kızlar ben cumartesi doktora gidicem guatr için bakalım ne durumdayım
arifecim umarım geçmiştir :Saruboceq:
kızlar ben kapatıyorum bi kaç yapılcak iş var onalrı halledip çıkıcam
öpüyorum hepnizi sağlıkla kalın
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, hoşgeldin aramıza :)ewet canım yaa 1 yıl kendimiz denedik sonra benim sol kasıgım çook agrıyodu bişey oldugunu hissediyordum ama doktora gitmeye korkuyodum neyse bi gün felaket bi sancıyla doktora gittim kist varmış vee patlamıış neyse sonra dedim hazır gitmişken çocuk istegimide söyledim bana 3 ay deneyelim dedi sadece vitamin hapı verdi gittim geldim 3 ay sonra eşime test yapıldı herşey iyi çıktı sonra bana klomen verdi 10 tanesini birden bitirip tekrar çagırdı sonra ne olcek diye sordugumda bekliycez dedi
ondan sonra doktyorumu degiştirdim 2 ay ganopen kullandım 5 şer tane 1 ay dinlendim hap kullanmadım daha sonra son olarak nisan ayında yine 5 tane ganopen kullandım vee sonuuç mucize oldu tam ümidimi kesmiştim olnasaydı aşılama için tahlillere başlıycaktım işte benim hikayem bölee belki çook uzun bi süre olmaya bilir ama bana 20 yıl gibi geldi inan şimdi allahım inş bi sorun olmadan tamamını erdirir herkesin sende bebiş varmı canıım
kız ne kadar güzelmişsin sen öyleeeeeeeee... göbüşün de çok tatlı...evet diger resim geçen sene ki halim..orada biraz kilo vermiş halim fazlalıgım çok yoktu gerçi ben pko tedavisi görürken ilaçlardan fazla almıştım sanıyorum o rsimde 65 falandım ama sonra 70 oldum hamile kaldıgımda..
hadi bakalım inşallah çok güzel haberler getirirsin bize doktordan canım :) az kaldı merak etme :)kızlar ben cumartesi doktora gidicem guatr için bakalım ne durumdayım
olur öyle şeyler canım :)filiz abla ve diğer arkidişler bugün bağlantı koptu o yüzden selamsız sabahsız çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)slm kızlar bende 24 haftalık gebeyim...hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza alsaydık bi..gecem gündüzüm her anım onla dolu...
tekrar sağol ablacım eklediğin için listeye.cerenin arkasından laf edicektim sabah internet gidince edemedim.allah razı gelmedi galiba. kaydirigubbakcemile3
söylesem mi ki ya.azıcık naz mı yapsam CADIARZU hadi sööliyim bari ismiiiimmmmm:hilal
kızlar ben geldiiiiiiiiiiim... ohhh soyundum dökündüm, sütyeni attım, dünya varmış yaaaaa... bakıyorum +18'e geçmişiz, kolay gelsin hehehe
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, hoşgeldin aramıza :)
kız ne kadar güzelmişsin sen öyleeeeeeeee... göbüşün de çok tatlı...
hadi bakalım inşallah çok güzel haberler getirirsin bize doktordan canım :) az kaldı merak etme :)
Ceren'den haber bekliyoruz, doktor kontrolüne gitti, sanırım doğum tarihi ve şekli belirlenecek bugün :)
önemli değil canım nasılsınfiliz abla ve diğer arkidişler bugün bağlantı koptu o yüzden selamsız sabahsız çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
allah kucağına almayı nasip etsin hoşgeldinslm kızlar bende 24 haftalık gebeyim...hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza alsaydık bi..gecem gündüzüm her anım onla dolu...
söylesem mi ki ya.azıcık naz mı yapsam CADIARZU hadi sööliyim bari ismiiiimmmmm:hilal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?