Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar burası anormal sıcak, şu an dışarısı 33 derece, dün gece saat 9.00'da 30 dereceydi, düşünün yani, saçımın içinden su çıkıyor ya

cnm göstermiyo...totosunu dikiyo açmıyo bacaklarını...ilk başlarda erkege benziyor diyolardı şimdi ise kıza benziyo diyolar çok merak ediyorum...hihoyyyt

Son düzenleme:
sağol kumsalcım seninki de arife galiba.senin isimin de alımlı.iyiyim ben çok şükür ama gene çıkmam lazım.eşim geldi işi varmış internette kusura bakmayın ilk fırsatta gene gelicem.allah a emanet olun........... :CüvCüv:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet canım teşekkür ederim tamam canım görüşmek üzere öpüyorum

cnm göstermiyo...totosunu dikiyo açmıyo bacaklarını...ilk başlarda erkege benziyor diyolardı şimdi ise kıza benziyo diyolar çok merak ediyorum...hihoyyyt
oyyy yerim ben onuuu... annesiyle babasına merak ettiriyor :) inşallah yakında netleşir de öğrenirsiniz cinsiyetinizi :)
neresi orası canım....hihoyyyt
Ayvalık canım
görüşürüz tatlım, kendine iyi bak... iyi akşamlar :)

biz geldik güzelleerrrrr
son yazımla sizi üzmşüm canlarım bende üzüldüm şimdi okuyunca ama niyetim sizi üzmek değildi kuzularımmmm sadece bir an içimden geldi ve helallik alayım ne olur ne olmaz dedim
zaten bir bokta olmadı kızlar meraklanmayın
eşim beni almak için yetişemedi son anda iş çıkmış geldiğinde doktor hastaneden muayenehanesine geçmişti bizde direk muayenehaneye gittik ama sadece ultrasonla baktu durum nedir diye normalinde bu zamanda bebeğin başının doğum kanalına girmiş olması gerekiyormuş ama hala girmemiş neden acaba dedi benide telaşlandırdı fakat muayene etmedi yarın sabah hastaneye gel orda muayene edicem burası uygun değil dedi. Anlayacağınız açamadım kendimi doktora o kadarda niyetlenmiştim halbuki :):)
bakalım yarın sabah muayeneden sonra belli olucak pek bir şey söylemedi çünkü ama benim içime kurt düştü. Neyse iyi düşünelim iyi olsun dimi :):):)

Bakıyorumda bu gün yine coşmuş +18 durumları olmuşsunuz allah iyiliğinizi versin emi kuduruk karılar :):)

Tatlım kötü şeyler sakın ama sakın düşünme, bulunduğu pozisyon çok rahat demek ki Ceren'imizin, dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun... neyse yarın sabah baktığı zaman durum netleşir artık... sen bayağı adapte etmişsin kendini açmaya :roflol: :roflol: :roflol: alemsin valla... herşey yolunda gidecek sakın merak etme birtanem, dualarımız seninle biliyorsun :)

canım benimmm sağol ablacım biliyorum allah razı olsun diyorum ben ceren halinden memnun diye :):):)
neyse sağlık olsun ne yapalım dediğin gibi yarın netleşir artık durum inşallah bakalım güzel şeyler düşünüyorum bakalım nasip herşey....
evet kendimi adapte etmiştim açıcaktım bacakları emmeeee olmadı :kedi:
yarın açıcam artık kaydirigubbakcemile3

neyse ablacım bana müsaade yemek hazırlayayım acıktık yarın sabahtan gidicem doktora eve geldiğimde ilk fırsatta yazarım sizlere merak etmeyin beni canlarım sizleri çoooooooookkkkkkkkk seviyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun opuyorumnanaktan

biz de seni çok seviyoruz birtanem, inşallah yarın hayırlı haberlerini alacağız :) hadi bakalım hem kocişini hem de Ceren'i doyur bakalım :) çok öpüyorum tatlım, iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere :)

Ya kızlar daha adet olmama14 gün var ama bende ateş artışı başladı ve yumurtalığım düşecekmiş gibi ağrıyor.Aşağıya doğru hemde çok ağrı var.Göğüslerimdede ağrılar başladı.Acayip bir yorgunluk hali var.
Ne dersiniz sizce çok erken ama gebelik belirtisleri erken dönemde olabiliyorya.Sizce durumum nasıl geliyor size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…