Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Ben geçen perşembe hamile olduğumu olduğumu öğrendim.Şöyle bir sorunum var.Alt karında kasıklara yakın bölgede uzun süre bacağınızın üzerine oturursunuzda bir müddet karıncalanır ya öyle bir rahatsızlık hissediyorum.

Tecrübeli arkadaşlar sizde de böyle oldu mu?

Yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeen?:bbo:

canım dört gözle haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun sakın üzme canını olur mu
en kötü bu durumda sezeryana yönelir belki doktor şimdi herkes kendi isteğiyle yaptırıyor sezeyan nolcak sanki cerenemiz ve senin için en hayırlıs neyse o olsun

canım, henüz adetine 14 gün varsa yumurtlama dönemindesindir, belirtiler de yumurtladığının ve de yumurtanın çatlamak üzere olduğunun belirtisi bence... yani hamile olduğunu zannetmiyorum, bana kalırsa hemen çalışmalara başlayın ve bu günü ve önümüzdeki günleri değerlendirin :)
canım henüz doktora gitmedin mi? bu tür belirtiler olabilir belki ama ben yaşamadım böyle bir şey... bence bir doktora görün eğer kan değerin 1500 ise kese görülebilir :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)

nasılsın güzelim? bence de en hayırlısı ne ise o olsun :)

valla biz de tam olarak bilmiyoruz ama %80 erkek dedi doktor, 10 gün sonra kontrolümüz var, eğer gösterirse o gün netleşecek inşallah :)

ben demiştim değilmi ERKEK diye.asla yanılmadım sendede yanılmayacağım.kesin ama kesin ERKKEKzemuszemusalkisalkisalkisdelikafadulden:dance:

ben demiştim değilmi ERKEK diye.asla yanılmadım sendede yanılmayacağım.kesin ama kesin ERKKEKzemuszemusalkisalkisalkisdelikafadulden:dance:

canııııııım... bakalım 10 gün sonra doktorumuz ne diyecek, sanırım sen haklısın :) sen nerelerdesin bakalım? yoksun 2 gündür, merak ettim seni :) iyi misin tatlım :)

biz geldik ama burda kimsecikler yokkk...
kız ceren napmışın sen öyle sağlıkla ve normal şekilde gelecek kuzucuğumuz sen merak etme annesi

dünüüürüümmmmm açamadınmı kııı tühhhkaydirigubbakcemile3
gelinime ben şimdi tembihlerim uygun pozisyonu alır merak etme sen kuzum
hayırlısıyla gelicek işallah ceren kızımız annesi sakın üzülme emi normla sezeryan farketmez hayırlısı olsunda yarın işallah güzel haberlerle geliceksin bizee
çok öptüm dünür
teyzeleriiii benim oglusum bu resimdeki

ay ay gönülcüm yerim ben bu oğlanı Allah nazarlardan saklasın maşallah

hanımcıklarım günaydın
hadi bakalım güzel bi gün daha başlasın bizim için
şöylee neşeli mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için

hanımcıklarım günaydın
hadi bakalım güzel bi gün daha başlasın bizim için
şöylee neşeli mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için

günaydııııııınnnnnnnnnn.................. a.s. evet inş.güzel bi gün olur.benim burası da sakin olur inş. kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız? gülçin dün meraktan okudum çıktım yazamadım ama ceren hanımın yeri rahat sanıyorum baksana hiç dogacakmış gibi üstüne alınmıyor bile..yaramaz bıdık gelince mıncıralım onu...konsantrede olmuştun açmak için neyse balım bu sabahtı sanırım muayene heyırlı güzel haberlerinş bekliyoruz dogum şekli ne olursa olsun üzülme önce rabbimden hayırlısını dile en dogrusunun o oldugunu düşün ve duanı et...

günaydın kızlar ben yeni hamileyim 6haftalık daha dr gitmedik dr daha erken dedi biz de bekliyoruz çok heyecanlıyım onun kalbini bir duysam hayırlısıyla ben de sizinle bebişimin yolunu gözleyebilir miyima.s.

günaydın kızlar ben yeni hamileyim 6haftalık daha dr gitmedik dr daha erken dedi biz de bekliyoruz çok heyecanlıyım onun kalbini bir duysam hayırlısıyla ben de sizinle bebişimin yolunu gözleyebilir miyima.s.

hoşgeldin canım
bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…