- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.021
canım dört gözle haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun sakın üzme canını olur mubiz geldik güzelleerrrrr
son yazımla sizi üzmşüm canlarım bende üzüldüm şimdi okuyunca ama niyetim sizi üzmek değildi kuzularımmmm sadece bir an içimden geldi ve helallik alayım ne olur ne olmaz dedim
zaten bir bokta olmadı kızlar meraklanmayın
eşim beni almak için yetişemedi son anda iş çıkmış geldiğinde doktor hastaneden muayenehanesine geçmişti bizde direk muayenehaneye gittik ama sadece ultrasonla baktu durum nedir diye normalinde bu zamanda bebeğin başının doğum kanalına girmiş olması gerekiyormuş ama hala girmemiş neden acaba dedi benide telaşlandırdı fakat muayene etmedi yarın sabah hastaneye gel orda muayene edicem burası uygun değil dedi. Anlayacağınız açamadım kendimi doktora o kadarda niyetlenmiştim halbuki :):)
bakalım yarın sabah muayeneden sonra belli olucak pek bir şey söylemedi çünkü ama benim içime kurt düştü. Neyse iyi düşünelim iyi olsun dimi :):):)
Bakıyorumda bu gün yine coşmuş +18 durumları olmuşsunuz allah iyiliğinizi versin emi kuduruk karılar :):)
canım, henüz adetine 14 gün varsa yumurtlama dönemindesindir, belirtiler de yumurtladığının ve de yumurtanın çatlamak üzere olduğunun belirtisi bence... yani hamile olduğunu zannetmiyorum, bana kalırsa hemen çalışmalara başlayın ve bu günü ve önümüzdeki günleri değerlendirin :)Ya kızlar daha adet olmama14 gün var ama bende ateş artışı başladı ve yumurtalığım düşecekmiş gibi ağrıyor.Aşağıya doğru hemde çok ağrı var.Göğüslerimdede ağrılar başladı.Acayip bir yorgunluk hali var.
Ne dersiniz sizce çok erken ama gebelik belirtisleri erken dönemde olabiliyorya.Sizce durumum nasıl geliyor size
canım henüz doktora gitmedin mi? bu tür belirtiler olabilir belki ama ben yaşamadım böyle bir şey... bence bir doktora görün eğer kan değerin 1500 ise kese görülebilir :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)Ben geçen perşembe hamile olduğumu olduğumu öğrendim.Şöyle bir sorunum var.Alt karında kasıklara yakın bölgede uzun süre bacağınızın üzerine oturursunuzda bir müddet karıncalanır ya öyle bir rahatsızlık hissediyorum.
Tecrübeli arkadaşlar sizde de böyle oldu mu?
Yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeen?:bbo:
canım dört gözle haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun sakın üzme canını olur mu
en kötü bu durumda sezeryana yönelir belki doktor şimdi herkes kendi isteğiyle yaptırıyor sezeyan nolcak sanki cerenemiz ve senin için en hayırlıs neyse o olsun
valla biz de tam olarak bilmiyoruz ama %80 erkek dedi doktor, 10 gün sonra kontrolümüz var, eğer gösterirse o gün netleşecek inşallah :)
ben demiştim değilmi ERKEK diye.asla yanılmadım sendede yanılmayacağım.kesin ama kesin ERKKEKzemuszemusalkisalkisalkisdelikafadulden:dance:
biz geldik güzelleerrrrr
son yazımla sizi üzmşüm canlarım bende üzüldüm şimdi okuyunca ama niyetim sizi üzmek değildi kuzularımmmm sadece bir an içimden geldi ve helallik alayım ne olur ne olmaz dedim
zaten bir bokta olmadı kızlar meraklanmayın
eşim beni almak için yetişemedi son anda iş çıkmış geldiğinde doktor hastaneden muayenehanesine geçmişti bizde direk muayenehaneye gittik ama sadece ultrasonla baktu durum nedir diye normalinde bu zamanda bebeğin başının doğum kanalına girmiş olması gerekiyormuş ama hala girmemiş neden acaba dedi benide telaşlandırdı fakat muayene etmedi yarın sabah hastaneye gel orda muayene edicem burası uygun değil dedi. Anlayacağınız açamadım kendimi doktora o kadarda niyetlenmiştim halbuki :):)
bakalım yarın sabah muayeneden sonra belli olucak pek bir şey söylemedi çünkü ama benim içime kurt düştü. Neyse iyi düşünelim iyi olsun dimi :):):)
Bakıyorumda bu gün yine coşmuş +18 durumları olmuşsunuz allah iyiliğinizi versin emi kuduruk karılar :):)
teyzeleriiii benim oglusum bu resimdeki
hanımcıklarım günaydın
hadi bakalım güzel bi gün daha başlasın bizim için
şöylee neşeli mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
teyzeleriiii benim oglusum bu resimdeki
işallah işallah hilalcim
bu arada ismin çok güzel gerçekten
benim kocişin kızı için istdiği isim
sağol canım.kızınız olunca koyabilirsiniz adımı izin veriyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben yeni hamileyim 6haftalık daha dr gitmedik dr daha erken dedi biz de bekliyoruz çok heyecanlıyım onun kalbini bir duysam hayırlısıyla ben de sizinle bebişimin yolunu gözleyebilir miyima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?