Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

geçtiniz kızlaarr
rüzgar deniz ablamız listeye ekler yemeğini yedikden sonra kaydirigubbakcemile3
ekledim canım :)
canııııım çok sevindim... çok şükür hayatım :) ama sen iyice boşladın biziiiiiiiiiiiiiii aaaa klava: klava: klava: olmuyor ama böyle lmaz: lmaz: lmaz: hani daha çok bir arada olacaktık izne çıktığında cadıııııııııııı :dilcikar:
ya oyle tabı ama ınsan bunalıma gırıyor hele goguslerım kocaman oldu sarktı falan ayyyy utandım:kedi:
göğüs derdi zor kızlar yaaaa... maşallahları var benimkilerin, dün taktığım sütyeni dolabın en arkasına koyacağım yıkadıktan sonra çünkü eski halime dönene kadar takamam, kabus gibiydi dün yaaa
ay yerim ben onu öpücük yollamadı mı bize yoksa...
kız ben diyorum sen iş yerinde ben dershanede doğuracaz
ben de ondan korkuyorum zaten... ne olacak sizin bu haliniz? :sm_confused:
kızlar albüme taze göbüşler ekledim
ayyyy çok tatlııııııııııııııııııı :1hug: :1hug: :1hug:
buraya bir gelen bir daha gidemez canımcım :) ben bundan önceki hamileliğimde buradaydım, akabinde düşük yaptım ama gidemedim, çünkü buradaki arkadaşlar çok farklı, kendini yalnız ve umutsuz hissetmiyorsun... inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım, sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
saolun kızlar dualarınızı esirgemeyin.bebişlerinize iyi bakın ben şimdi çıkıyorum ama akşamüstü gelicem.
Allaha emanet ol canım :) görüşürüz :)
RuzgarDeniz, 10 subat son adet tarıhım....18 haftalık oldum...erkekkim gelıo...10 ve 17 kasım arası sezeryan dogum sekerım yasım 24
ekledim canım :)
amaaan hiç sorma aynı sorun bende de var... sen şimdi İlayda'ya odaklan, başka da bir şey düşünme canım :) görmezden gelmek en büyük ceza aslında :)
ay gördüm gördüm filiz ablacım artist misin nesi sen ayyyyyyyyyy zemuszemus
ayyy teşekkür ederim canımcım :kedi: :kedi: :kedi:
en güzelini yapıyorsun :)

eveeeet bekliyorum :)

ablacım dershanedekiler bil korkmaya başladı...
sınavım olmasa eşim hafta sonu ayvalıkta alacaktı soluğu ama eylülü bekliyor benden fazla o merak ediyor sizleri ne kadar çok anlatıyorsam

hosgeldin hemsommmmmmm
hoşbuldum yemekteydim iş güç derken ancak yazıyorumm canım

çiğdemcim bana bi şey dememişsin canım?beğendin micevaplarımı özellikle sondan 2.yi kaydirigubbakcemile3
süper süper beğendim hoşgeldin aramıza şeker daim olursun umarım
bAna hoşgeldin yokmu kızlar:gitme:
sende hoşgeldin arya

maşallah cerenime benim aferin akıllı kızımıza üzmeyecek o çiğden teyzesini akıllı uslu gelecek annesinin kollarına tatlım çok az girer oldun özlüyoruz ya iyice sallaıyon sen bizi sanki arad girmeye çalış balım yaaa ruh ikizim benimmmm opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun tatlım allah yaşatmasın tekrar

RuzgarDeniz, 10 subat son adet tarıhım....18 haftalık oldum...erkekkim gelıo...10 ve 17 kasım arası sezeryan dogum sekerım yasım 24
bu sezeryan merakı nerden geliyor daha bu kadar erkenkenklava:

afiyet olsun canim yarasin

olurum tabii çiğdemcim yeter ki bi aksilik olmasın valla ben çok sevdim sizi.bu berbat yerde moral oldunuz bana opuyorumnanaktan

ya kızlar çeneniz düşmüş maşallah diyeyim ben:..nazar degmesin...bokuyup yetişene kadar sayfa atlıyor. iyyim burcu midemde şimdilik sıkıntı yok inşallah olmaz ya işyeri beni psikolajik hasta ediyor bende yemekten sonra dışarıya çıktım eşimle yürüyüş olsun hem diye..nur iyiyim cnm sen sinirlenmişsin eşine ama haklısın onlara nasılsa o zaman sanada öyle olmalıydı neyse fazla üzme kendini... cerencigimin yeri gayet rahatmış gördügümüz kadarıyla neyse daha dursun yerinde ne kadar durusa kardır onun için..hayırlısı ile gelsinde...

noldu ya herkes sustu mu?ben kociş gelince giremiyorum ya aktif olun aktif lmaz:

aaaa sen bizi öğrencilerin sandın galiba azarlıyonklava: daha ilk günlerden noluyozz yaa biz evdemiyiz rahatça yazalım iş güç yapıyoz bir yandan bir yandan burayı okuyoz bir yandan cevap yazıyozz ohoooo üzerime gelmeyin benim çığlığı atarım valla

yaa niye kimse bişey yazmıyorsenağlamasenağlama
ancak geldim nurcum ya patron durmuyor bugün çok yoruldummmm:bbo:

çiğdem filiz abla nereye gittiniz bea
burdayık canım yaa geldim gariiii

valla beni bir uyku hali sardı mirmirmirmir
uyudum uyucam az kaldı
det uyku muyku yok çimdiklerim haaaaakaydirigubbakcemile3

[

aryacım geçmiş olsun.ben de 1 ay önce düşük tehtidi geçirdim.çabuk geçti benim ama hala korkuyorum.çok zor.allah bi daha yaşatmasın. hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inş.

oooo ablacım senin bu yaz misafirlerin olacak hep baksana boş bırakmayacagız senii..valla çok istiyorum görüşmeyi inşallah gelirizde bi aksilik çıkmadan oraya da geliriz.. bu gülçin hanımda güya izine çıkınca yine hep bizle olacaktı emme şimdi yazısını gören cennetlik oluyor olmuyor gülçinim olmuyor lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…