- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.281
helal olsun canım tabiki birbirimizden öğrenecez...
göndereceğin kişinin sayfasına gir yan tarafta arkadaşlarının olduğu yerde arkadaşlık teklifi gönder diyor ordan yolluyorsun
ekledim canım :)geçtiniz kızlaarr
rüzgar deniz ablamız listeye ekler yemeğini yedikden sonra kaydirigubbakcemile3
canııııım çok sevindim... çok şükür hayatım :) ama sen iyice boşladın biziiiiiiiiiiiiiii aaaaselam kızlaaarr biz geldikkkk
doktora gittik muayenmizi olduk herşey yolunda dedi doktor doğum normal olacak bir aksilik yok 1 cm açıklık varmış bakalım haftaya perşemde tekrar kontrole gidicez o zamana kadar eğer doğmazsa yada bir aksilik olmaz ise tabii ceren hanımında keyfi gayet yerinde maşallah bizde haberler böyle canlarımmm...
çok uzun kalamıcam şirkete gitmem gerek akşama gelirim yanınıza kuzular öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın mucxxxxxxxxxx
göğüs derdi zor kızlar yaaaa... maşallahları var benimkilerin, dün taktığım sütyeni dolabın en arkasına koyacağım yıkadıktan sonra çünkü eski halime dönene kadar takamam, kabus gibiydi dün yaaaya oyle tabı ama ınsan bunalıma gırıyor hele goguslerım kocaman oldu sarktı falan ayyyy utandım:kedi:
ben de ondan korkuyorum zaten... ne olacak sizin bu haliniz? :sm_confused:ay yerim ben onu öpücük yollamadı mı bize yoksa...
kız ben diyorum sen iş yerinde ben dershanede doğuracaz
ayyyy çok tatlııııııııııııııııııı :1hug: :1hug: :1hug:kızlar albüme taze göbüşler ekledim
buraya bir gelen bir daha gidemez canımcım :) ben bundan önceki hamileliğimde buradaydım, akabinde düşük yaptım ama gidemedim, çünkü buradaki arkadaşlar çok farklı, kendini yalnız ve umutsuz hissetmiyorsun... inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım, sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)anladım cnm diğer topiklerde sürekli görüştüğüm arkadaşlarım var bu bir referans olabilirmi acabavereliniortak umarım bir sorun olmaz hamileliğimde de terk etmek zorunda kalmam burayı ilk bebeğimi düşürdüm debenneyaptımki
Allaha emanet ol canım :) görüşürüz :)saolun kızlar dualarınızı esirgemeyin.bebişlerinize iyi bakın ben şimdi çıkıyorum ama akşamüstü gelicem.
ekledim canım :)RuzgarDeniz, 10 subat son adet tarıhım....18 haftalık oldum...erkekkim gelıo...10 ve 17 kasım arası sezeryan dogum sekerım yasım 24
amaaan hiç sorma aynı sorun bende de var... sen şimdi İlayda'ya odaklan, başka da bir şey düşünme canım :) görmezden gelmek en büyük ceza aslında :)ablacım valla bende anlamadım bazen çok anlayış gösteriyor ama bazende sanki benim düşmanımmış gibi oluyor..birde ben ona gitme demedim tabi gidecek ailesi ama benimle bu konuda sorun yaşayıpta onlara bişey dememesi çok zoruma gittisenağlamasenağlama
ayyy teşekkür ederim canımcım :kedi: :kedi: :kedi:ay gördüm gördüm filiz ablacım artist misin nesi sen ayyyyyyyyyy zemuszemus
en güzelini yapıyorsun :)canım söyledim ben asla içimde tutmam böyle şeylri tripte yapmam direk anlatırım
yüzüne söyleyemezsem mesaj veya mail yazar içimi dökerim
sağol canım inş görüşürüz ben bu topiktekilerden kopmayı düşünmüyorum inş...
eylülde de filiz ablaya misafiriz
ekledim canım :)
canııııım çok sevindim... çok şükür hayatım :) ama sen iyice boşladın biziiiiiiiiiiiiiii aaaaklava: klava: klava: olmuyor ama böyle lmaz: lmaz: lmaz: hani daha çok bir arada olacaktık izne çıktığında cadıııııııııııı :dilcikar:
göğüs derdi zor kızlar yaaaa... maşallahları var benimkilerin, dün taktığım sütyeni dolabın en arkasına koyacağım yıkadıktan sonra çünkü eski halime dönene kadar takamam, kabus gibiydi dün yaaa
ben de ondan korkuyorum zaten... ne olacak sizin bu haliniz? :sm_confused:
ayyyy çok tatlııııııııııııııııııı :1hug: :1hug: :1hug:
buraya bir gelen bir daha gidemez canımcım :) ben bundan önceki hamileliğimde buradaydım, akabinde düşük yaptım ama gidemedim, çünkü buradaki arkadaşlar çok farklı, kendini yalnız ve umutsuz hissetmiyorsun... inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım, sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
Allaha emanet ol canım :) görüşürüz :)
ekledim canım :)
amaaan hiç sorma aynı sorun bende de var... sen şimdi İlayda'ya odaklan, başka da bir şey düşünme canım :) görmezden gelmek en büyük ceza aslında :)
ayyy teşekkür ederim canımcım :kedi: :kedi: :kedi:
en güzelini yapıyorsun :)
eveeeet bekliyorum :)
:roflol: :roflol: :roflol:noldu ya herkes sustu mu?ben kociş gelince giremiyorum ya aktif olun aktiflmaz:
sıcaktan ve yemekten mayıştık benceyaa niye kimse bişey yazmıyorsenağlamasenağlama
burdayııııııııııııııııııııııııııııııııımçiğdem filiz abla nereye gittiniz bea
ablacım dershanedekiler bil korkmaya başladı...
sınavım olmasa eşim hafta sonu ayvalıkta alacaktı soluğu ama eylülü bekliyor benden fazla o merak ediyor sizleri ne kadar çok anlatıyorsam
hoşbuldum yemekteydim iş güç derken ancak yazıyorumm canımhosgeldin hemsommmmmmm
süper süper beğendim hoşgeldin aramıza şeker daim olursun umarımçiğdemcim bana bi şey dememişsin canım?beğendin micevaplarımı özellikle sondan 2.yi kaydirigubbakcemile3
sende hoşgeldin aryabAna hoşgeldin yokmu kızlar:gitme:
maşallah cerenime benim aferin akıllı kızımıza üzmeyecek o çiğden teyzesini akıllı uslu gelecek annesinin kollarına tatlım çok az girer oldun özlüyoruz ya iyice sallaıyon sen bizi sanki arad girmeye çalış balım yaaa ruh ikizim benimmmm opuyorumnanaktanselam kızlaaarr biz geldikkkk
doktora gittik muayenmizi olduk herşey yolunda dedi doktor doğum normal olacak bir aksilik yok 1 cm açıklık varmış bakalım haftaya perşemde tekrar kontrole gidicez o zamana kadar eğer doğmazsa yada bir aksilik olmaz ise tabii ceren hanımında keyfi gayet yerinde maşallah bizde haberler böyle canlarımmm...
çok uzun kalamıcam şirkete gitmem gerek akşama gelirim yanınıza kuzular öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın mucxxxxxxxxxx
çok geçmiş olsun tatlım allah yaşatmasın tekraranladım cnm diğer topiklerde sürekli görüştüğüm arkadaşlarım var bu bir referans olabilirmi acabavereliniortak umarım bir sorun olmaz hamileliğimde de terk etmek zorunda kalmam burayı ilk bebeğimi düşürdüm debenneyaptımki
bu sezeryan merakı nerden geliyor daha bu kadar erkenkenRuzgarDeniz, 10 subat son adet tarıhım....18 haftalık oldum...erkekkim gelıo...10 ve 17 kasım arası sezeryan dogum sekerım yasım 24
:roflol: :roflol: :roflol:
sıcaktan ve yemekten mayıştık bence
burdayııııııııııııııııııııııııııııııııım[/QU
çene yapıp yapıp kaçıverdiler.burcu da sızdı galiba biraz kaydirigubbakcemile3 nur la ikimiz kaldık
afiyet olsun canim yarasinhoşbuldum yemekteydim iş güç derken ancak yazıyorumm canım
süper süper beğendim hoşgeldin aramıza şeker daim olursun umarım
sende hoşgeldin arya
maşallah cerenime benim aferin akıllı kızımıza üzmeyecek o çiğden teyzesini akıllı uslu gelecek annesinin kollarına tatlım çok az girer oldun özlüyoruz ya iyice sallaıyon sen bizi sanki arad girmeye çalış balım yaaa ruh ikizim benimmmm opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun tatlım allah yaşatmasın tekrar
bu sezeryan merakı nerden geliyor daha bu kadar erkenkenklava:
noldu ya herkes sustu mu?ben kociş gelince giremiyorum ya aktif olun aktiflmaz:
ancak geldim nurcum ya patron durmuyor bugün çok yoruldummmm:bbo:yaa niye kimse bişey yazmıyorsenağlamasenağlama
burdayık canım yaa geldim gariiiiçiğdem filiz abla nereye gittiniz bea
det uyku muyku yok çimdiklerim haaaaakaydirigubbakcemile3valla beni bir uyku hali sardı mirmirmirmir
uyudum uyucam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?