- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.301
aaaa sen bizi öğrencilerin sandın galiba azarlıyonklava: daha ilk günlerden noluyozz yaa biz evdemiyiz rahatça yazalım iş güç yapıyoz bir yandan bir yandan burayı okuyoz bir yandan cevap yazıyozz ohoooo üzerime gelmeyin benim çığlığı atarım valla
ancak geldim nurcum ya patron durmuyor bugün çok yoruldummmm:bbo:
[
Gönülcüm teklifin kabul ettim canım :)
Nur burası da felaket yanıyor yanıyor
aaaa sen bizi öğrencilerin sandın galiba azarlıyonklava: daha ilk günlerden noluyozz yaa biz evdemiyiz rahatça yazalım iş güç yapıyoz bir yandan bir yandan burayı okuyoz bir yandan cevap yazıyozz ohoooo üzerime gelmeyin benim çığlığı atarım valla
burdayık canım yaa geldim gariiii
det uyku muyku yok çimdiklerim haaaaakaydirigubbakcemile3
aaaayyyyyyyyyyy!dur bi ya bu ne sinir.nefes almadan yazmış valla.bide sen bağırma valla bıktım üst komşunun kızının ciyak sesinden zaten. delikafadulden
oooo ablacım senin bu yaz misafirlerin olacak hep baksana boş bırakmayacagız senii..valla çok istiyorum görüşmeyi inşallah gelirizde bi aksilik çıkmadan oraya da geliriz.. bu gülçin hanımda güya izine çıkınca yine hep bizle olacaktı emme şimdi yazısını gören cennetlik oluyor olmuyor gülçinim olmuyorlmaz: lmaz:
Gönülcüm teklifin kabul ettim canım :)
canım çok güzeeeeel :)bende albüme resim ekledim bakmak istiyenler baka bilir
rica ederim gülüm ne demek :)sagol abla kabul etdin icin
:roflol:aaaa sen bizi öğrencilerin sandın galiba azarlıyonklava: daha ilk günlerden noluyozz yaa biz evdemiyiz rahatça yazalım iş güç yapıyoz bir yandan bir yandan burayı okuyoz bir yandan cevap yazıyozz ohoooo üzerime gelmeyin benim çığlığı atarım valla
aaaayyyyyyyyyyy!dur bi ya bu ne sinir.nefes almadan yazmış valla.bide sen bağırma valla bıktım üst komşunun kızının ciyak sesinden zaten. delikafadulden
çimdiği yedin valla ben gördüm kaydirigubbakcemile3aayy bi çimdik yedim galibaa delikafadulden
canım burası gerçekten iyi geliyor insana herkes samimi:1hug:olurum tabii çiğdemcim yeter ki bi aksilik olmasın valla ben çok sevdim sizi.bu berbat yerde moral oldunuz bana opuyorumnanaktan
hemde nasıl nurcummm yaaaya bugün daha bi sıcak sanki hava
geçmiş olsun ttalım ya amin aminn:Saruboceq:aryacım geçmiş olsun.ben de 1 ay önce düşük tehtidi geçirdim.çabuk geçti benim ama hala korkuyorum.çok zor.allah bi daha yaşatmasın. hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inş.
ablam orasımı burasımı ya yemeğe giderken resmen kavruldum az bir yol var yürüyoruz yemekhaneye kadar piştim resmen işletme içinden gidicem birdaha Antalya olunca siz gerisini tahmin edin artıkGönülcüm teklifin kabul ettim canım :)
benim manisam da yanıyodur şimdi.kurban olurum ben onun sıcağına.çok özlediiiiiiiiimmmmmmmmmmmm mafoldumben
durun yaaaa bura buz gibi kiskaniyorum haaaaaaÇok üzgünüm çoook
canım çok güzeeeeel :)
rica ederim gülüm ne demek :)
:roflol:
çimdiği yedin valla ben gördüm kaydirigubbakcemile3
sagol abla.. allah razi olsun
canım burası gerçekten iyi geliyor insana herkes samimi:1hug:
hemde nasıl nurcummm yaaa
geçmiş olsun ttalım ya amin aminn:Saruboceq:
ablam orasımı burasımı ya yemeğe giderken resmen kavruldum az bir yol var yürüyoruz yemekhaneye kadar piştim resmen işletme içinden gidicem birdaha Antalya olunca siz gerisini tahmin edin artık
:icecream::icecream:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aaaa sen bizi öğrencilerin sandın galiba azarlıyonklava: daha ilk günlerden noluyozz yaa biz evdemiyiz rahatça yazalım iş güç yapıyoz bir yandan bir yandan burayı okuyoz bir yandan cevap yazıyozz ohoooo üzerime gelmeyin benim çığlığı atarım valla
poponu çimdiridm az önce yumuşacıkmış kız kaydirigubbakcemile3aayy bi çimdik yedim galibaa delikafadulden
senin bu sevtap tam pasaklı kontes valla sezeryan olucakmış gelsinde sorayım ben ona ne sezeryanıymış bu daha bebiş yani yeni büyürken ala alakız sevtaaaaap pasaklı seni daha toplayamadın mı.nasıl dağıttıysan o evi artık. kaydirigubbakcemile3klava:
ayyy kıyamam ben ikinize de yaaaa
kız sevtaaaaap pasaklı seni daha toplayamadın mı.nasıl dağıttıysan o evi artık. kaydirigubbakcemile3
amaaaaaan sizin oralar daha da sıcaktır... şu an burası 32 derece herhalde Antalya 35 falandır
offffffff cok özledim türkiyeyi ya su gurbet yokmu gurbet
turkbayragi
burası 37-38 rahat vardır bir görsen ablam cehennem gibim valla dışarısı kötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?