Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aaaa sen hamile bi bayansın o kadar koşturma klava:klava:

başımın üstünde yeriniz var canım... ben de çok istiyorum sizlerle görüşmeyi :) valla öyle, bize böyle söz vermemişti Gülçin hanım lmaz: lmaz: lmaz: işe gitseydi daha az yorulurdu bence

bende albüme resim ekledim bakmak istiyenler baka bilir
canım çok güzeeeeel :)
sagol abla kabul etdin icin
rica ederim gülüm ne demek :)

olurum tabii çiğdemcim yeter ki bi aksilik olmasın valla ben çok sevdim sizi.bu berbat yerde moral oldunuz bana opuyorumnanaktan
canım burası gerçekten iyi geliyor insana herkes samimi:1hug:
ya bugün daha bi sıcak sanki hava
hemde nasıl nurcummm yaaa

aryacım geçmiş olsun.ben de 1 ay önce düşük tehtidi geçirdim.çabuk geçti benim ama hala korkuyorum.çok zor.allah bi daha yaşatmasın. hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inş.
geçmiş olsun ttalım ya amin aminn:Saruboceq:

Gönülcüm teklifin kabul ettim canım :)

Nur burası da felaket yanıyor yanıyor
ablam orasımı burasımı ya yemeğe giderken resmen kavruldum az bir yol var yürüyoruz yemekhaneye kadar piştim resmen işletme içinden gidicem birdaha Antalya olunca siz gerisini tahmin edin artık

amaaaaaan sizin oralar daha da sıcaktır... şu an burası 32 derece herhalde Antalya 35 falandır

kız sevtaaaaap pasaklı seni daha toplayamadın mı.nasıl dağıttıysan o evi artık. kaydirigubbakcemile3

ahanda geldım ya topladım yemek te yaptım aardan cıktı bı pılav yaparım tamam....bıde cacık...benım sezeryan olmamın sebebı eşi asagıdaymıs yolu tıkıyomus...bıde panık atak varya ....ben bebısımı doogururken ıhlamamkı...atak gecırırım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…