Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canım bana da çok iyi geldi.sağol canım bi daha olmaz inş.

hoşgeldin canım :)
burası 37-38 rahat vardır bir görsen ablam cehennem gibim valla dışarısı kötükedihüsokötükedihüso
offfffffffffffffffffff biz yine iyiyiz desene.... Allah yardımcınız olsun valla

iyide benimde plasentan biraz aşağıda ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyor belki yukarı çıkar doktor bunu şimdiden söyleyemezki tabi sezeryan meraklısı paracı doktorlardansa söyler o ayrı zaten çoğuna kesip almak kolay geliyor panik atağa gelince bu hastalığı hep duyuyorum ama ayrıntılı bilgim yok eğer tek engel oysa bir çözümü yokmu bunun tabi karar senin ama normal bence en sağlıklısı eğer aksilik yoksa tabi

heryerde gurbet var ablam yurt içinde olsan bile her istediginde gidemiyorsun ki tamam gitmek kolay ama zman bulacanda maddi kısmı halledecende o yüzden her yer uzak heryer gurbet..

iyi ya yukarı cıkıyorsa ben hıc cıkmaz zannedıyorum ....panık atak cozum herhangı bı arastırma yapmadım dr.da sormadım bı sorım ozaman

burcuuuuu....:çok üzgünüm:gülme kısss korkuyorum işte neyapayımm...belkı ıhlarımmmm:roflol::roflol::roflol:

heryerde gurbet var ablam yurt içinde olsan bile her istediginde gidemiyorsun ki tamam gitmek kolay ama zman bulacanda maddi kısmı halledecende o yüzden her yer uzak heryer gurbet..

kesinlikle öyle... İstanbul burnumda tütüyor resmen, çok özledim ama ha deyince kalkıp gidemiyorum işte senağlama

offffffff cok özledim türkiyeyi ya su gurbet yokmu gurbet
turkbayragi
anacığım dur daha yeni gittin yahu hiç gelemeynler napsın gülüm yaa:teselli:

ya ben pasaklı deılım kızzz valla halsızım yerımden kalkasım bıle gelmıyor....
pasaklı değilim tembelim diyon yanikaydirigubbakcemile3

of memleket yaniyor desene allah yardimciniz olsun
bende donuyom
ortası olan bi ryer yok galiba

hoşgeldin canım :)

offfffffffffffffffffff biz yine iyiyiz desene.... Allah yardımcınız olsun valla
amin ablam amin

he kırk kere doğurdun ordan biliyon demi çatlak gacıı o donu varya bi giydirirm sana çıkmaz sonra dötünden ona göre :) tangalarımı giyeceğim günler yakındır hepsini özenle saklıyorumkaydirigubbakcemile3

öyle dogru yeterki türkiyede olaydimda tek türkiyede gurbetde olaydim neyse ben duygusalasiyorum.:gitme:
det ağlamak yok sonra ben fena oluyorum valla ya gülelim ya hafta sonuda yaklaşıyor yupii tatil geliyorrr:dance::sm_cool::dance::sm_cool:

aman dur sende baslama hep birlikde aglariz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…