- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.321
canım burası gerçekten iyi geliyor insana herkes samimi:1hug:
hemde nasıl nurcummm yaaa
geçmiş olsun ttalım ya amin aminn:Saruboceq:
ablam orasımı burasımı ya yemeğe giderken resmen kavruldum az bir yol var yürüyoruz yemekhaneye kadar piştim resmen işletme içinden gidicem birdaha Antalya olunca siz gerisini tahmin edin artık
hoşgeldin canım :)ahanda geldım ya topladım yemek te yaptım aardan cıktı bı pılav yaparım tamam....bıde cacık...benım sezeryan olmamın sebebı eşi asagıdaymıs yolu tıkıyomus...bıde panık atak varya ....ben bebısımı doogururken ıhlamamkı...atak gecırırım:))))
offfffffffffffffffffff biz yine iyiyiz desene.... Allah yardımcınız olsun vallaburası 37-38 rahat vardır bir görsen ablam cehennem gibim valla dışarısı kötükedihüsokötükedihüso
ahanda geldım ya topladım yemek te yaptım aardan cıktı bı pılav yaparım tamam....bıde cacık...benım sezeryan olmamın sebebı eşi asagıdaymıs yolu tıkıyomus...bıde panık atak varya ....ben bebısımı doogururken ıhlamamkı...atak gecırırım:))))
büyüdü kız popom yumoş yumoş oldu kaydirigubbakcemile3
offffffff cok özledim türkiyeyi ya su gurbet yokmu gurbet
turkbayragi
:teselli:
:roflol: kı o anda öyle bi ıhlarsınkiahanda geldım ya topladım yemek te yaptım aardan cıktı bı pılav yaparım tamam....bıde cacık...benım sezeryan olmamın sebebı eşi asagıdaymıs yolu tıkıyomus...bıde panık atak varya ....ben bebısımı doogururken ıhlamamkı...atak gecırırım:))))
ben çok yaptım tecrübeliyim ordan biliyom :roflol::roflol:
burası 37-38 rahat vardır bir görsen ablam cehennem gibim valla dışarısı kötükedihüsokötükedihüso
oyyy paçalıdonlan dur kız sen çıakr üstündeki fazlalıkları kaydirigubbakcemile3
sen yurt dışında gurbet yaşıyorsun, ben yurt içinde... hepimiz ayrı ayrı gurbet yaşıyoruz işte :)
offffffff cok özledim türkiyeyi ya su gurbet yokmu gurbet
turkbayragi
hb tesekkurler bak artık hıc cıkmıyorummm:)))
iyide benimde plasentan biraz aşağıda ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyor belki yukarı çıkar doktor bunu şimdiden söyleyemezki tabi sezeryan meraklısı paracı doktorlardansa söyler o ayrı zaten çoğuna kesip almak kolay geliyor panik atağa gelince bu hastalığı hep duyuyorum ama ayrıntılı bilgim yok eğer tek engel oysa bir çözümü yokmu bunun tabi karar senin ama normal bence en sağlıklısı eğer aksilik yoksa tabi
heryerde gurbet var ablam yurt içinde olsan bile her istediginde gidemiyorsun ki tamam gitmek kolay ama zman bulacanda maddi kısmı halledecende o yüzden her yer uzak heryer gurbet..
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: takdir ettim valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla ben de çok özledim türkiyeyi.yurt dışında gibiyim valla.az kaldı zaten burdan bi saat sonra iran kaydirigubbakcemile3
ya ben pasaklı deılım kızzz valla halsızım yerımden kalkasım bıle gelmıyor....
anacığım dur daha yeni gittin yahu hiç gelemeynler napsın gülüm yaa:teselli:offffffff cok özledim türkiyeyi ya su gurbet yokmu gurbet
turkbayragi
pasaklı değilim tembelim diyon yanikaydirigubbakcemile3ya ben pasaklı deılım kızzz valla halsızım yerımden kalkasım bıle gelmıyor....
ortası olan bi ryer yok galibaof memleket yaniyor desene allah yardimciniz olsun
bende donuyom
amin ablam aminhoşgeldin canım :)
offfffffffffffffffffff biz yine iyiyiz desene.... Allah yardımcınız olsun valla
he kırk kere doğurdun ordan biliyon demi çatlak gacıı o donu varya bi giydirirm sana çıkmaz sonra dötünden ona göre :) tangalarımı giyeceğim günler yakındır hepsini özenle saklıyorumkaydirigubbakcemile3büyüdü kız popom yumoş yumoş oldu kaydirigubbakcemile3
:teselli:
:roflol: kı o anda öyle bi ıhlarsınki
ben çok yaptım tecrübeliyim ordan biliyom :roflol::roflol:
oyyy paçalıdonlan dur kız sen çıakr üstündeki fazlalıkları kaydirigubbakcemile3
det ağlamak yok sonra ben fena oluyorum valla ya gülelim ya hafta sonuda yaklaşıyor yupii tatil geliyorrr:dance::sm_cool::dance::sm_cool:öyle dogru yeterki türkiyede olaydimda tek türkiyede gurbetde olaydim neyse ben duygusalasiyorum.:gitme:
hersey sızın ıcın fılızcım hersey sızın ıcın gururunuz olacagım:enbuyukkk:
sen nerde kaliyorsun allah hepimizin yardimcisi olsun
anacığım dur daha yeni gittin yahu hiç gelemeynler napsın gülüm yaa:teselli:
pasaklı değilim tembelim diyon yanikaydirigubbakcemile3
ortası olan bi ryer yok galiba
amin ablam amin
he kırk kere doğurdun ordan biliyon demi çatlak gacıı o donu varya bi giydirirm sana çıkmaz sonra dötünden ona göre :) tangalarımı giyeceğim günler yakındır hepsini özenle saklıyorumkaydirigubbakcemile3
det ağlamak yok sonra ben fena oluyorum valla ya gülelim ya hafta sonuda yaklaşıyor yupii tatil geliyorrr:dance::sm_cool::dance::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?