- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.341
canım ben yüksekovadayım gele gele buraya atandık.dünkü muhabbetlerde var neler çektiklerim. :gitme:
anladim allah yardimcin olsun ya zor
ağlamak yokkkk yaaa filiz aplaaaaa yaaakesinlikle öyle... İstanbul burnumda tütüyor resmen, çok özledim ama ha deyince kalkıp gidemiyorum işte senağlama
çiğdem valla yarıldım gülmekten.sen paçalı don mu giyiyosun yoksa kaydirigubbakcemile3
sevtap benim burda panik atak falan kalmadı.benim çok ağır değildi zaten.yaradı bana burası galiba.
çiğdem valla yarıldım gülmekten.sen paçalı don mu giyiyosun yoksa kaydirigubbakcemile3
sevtap benim burda panik atak falan kalmadı.benim çok ağır değildi zaten.yaradı bana burası galiba.
yeterin beeee birakalim su duygusaligi
simdi bide annemi istiyommmmmmm diye aglamayin
kalsa kalsa nanik kalır dimi nurcumlülülülülülükız bizim yanımızda panik mi kalır hiç anacım
gül gül burcu az kaldıı suyun kaynıyo anacığım senin sen çabuk unuttun demi çişini yaptığın zamanları çişli :mymeka:valla alırım ayağımın altına manda pokum gibim çiğnerim haaa cerende yok üzerime gelmeyin leynnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
tercih benim tercihim kimeneee tangada giyerim donsuzda gezerim siz dönünde kendi dötünüze gülünnlülülülülülülülülülülülükesin giyiyodurrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yok geçti... bir an için geldi geçtiağlamak yokkkk yaaa filiz aplaaaaa yaaa
ohhh ne güzeeel...sevtap benim burda panik atak falan kalmadı.benim çok ağır değildi zaten.yaradı bana burası galiba.
kaydirigubbakcemile3 aynen öyle vallakız bizim yanımızda panik mi kalır hiç anacım
çigdem şu don olayınıda herkes gerçek zannedicek bu gidişle..
he paçalı don giyiyorum üzerindede benekler var gül canım gül son gülen iyi gülerrr
ahh ahhh donsuz gezen ben(giymeye vaktim olmazdı o açıdan yane söylemesi ayıp kaydirigubbakcemile3) yasaklar geldiğinden beri kıstırıp uyuyorum kendimi incik boncuk işlerine verdim akşamları öle oaylanıyorum paçalı donda işin esprisi işte napıcan ah yasaklar ahhh pehhh ben bu hallere düşecek kareı değildim emme bebeğim herşeyden önce gelir sabredecez napalım
sen daha gül bakalım o paçalı donu sanada giydiriirm ben burcuyla kol kola gezersiniz o ralarda :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?