Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

CIGDEM79 - demek benımle ugrascan sen dur ben bıseyını yakalarım senın sen durrrrrrr:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülü

çiğdem valla yarıldım gülmekten.sen paçalı don mu giyiyosun yoksa kaydirigubbakcemile3

he paçalı don giyiyorum üzerindede benekler var gül canım gül son gülen iyi gülerrr
ahh ahhh donsuz gezen ben(giymeye vaktim olmazdı o açıdan yane söylemesi ayıp kaydirigubbakcemile3) yasaklar geldiğinden beri kıstırıp uyuyorum kendimi incik boncuk işlerine verdim akşamları öle oaylanıyorum paçalı donda işin esprisi işte napıcan ah yasaklar ahhh pehhh ben bu hallere düşecek kareı değildim emme bebeğim herşeyden önce gelir sabredecez napalım
sen daha gül bakalım o paçalı donu sanada giydiriirm ben burcuyla kol kola gezersiniz o ralarda :roflol::roflol:

kız bizim yanımızda panik mi kalır hiç anacım
kalsa kalsa nanik kalır dimi nurcumlülülülülülü

:roflol::roflol::roflol::roflol:
gül gül burcu az kaldıı suyun kaynıyo anacığım senin sen çabuk unuttun demi çişini yaptığın zamanları çişli :mymeka:valla alırım ayağımın altına manda pokum gibim çiğnerim haaa cerende yok üzerime gelmeyin leynnnn

kesin giyiyodurrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tercih benim tercihim kimeneee tangada giyerim donsuzda gezerim siz dönünde kendi dötünüze gülünnlülülülülülülülülülülülü

ay kıyamam sana kaç aydır yasaklısın sen?ben de aynı durumdayım herhalde eskileri açtırma şimdi deşme yaramı kaydirigubbakcemile3 .tabii canım yeter ki bebişlerimiz iyi olsun bi şekilde sabretmeye çalışıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…