Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gül gül burcu az kaldıı suyun kaynıyo anacığım senin sen çabuk unuttun demi çişini yaptığın zamanları çişli :mymeka:valla alırım ayağımın altına manda pokum gibim çiğnerim haaa cerende yok üzerime gelmeyin leynnnn

tercih benim tercihim kimeneee tangada giyerim donsuzda gezerim siz dönünde kendi dötünüze gülünnlülülülülülülülülülülülü[/QUOTE]

sen bana tembel dermısın köylü güzeli cicekli donlu cıgdemcım:roflol: buarada kım altına işiyoooooooo:)))):roflol:burcumu:roflol:ayyyy koptum yaaa

sen bana tembel dermısın köylü güzeli cicekli donlu cıgdemcım:roflol: buarada kım altına işiyoooooooo:)))):roflol:burcumu:roflol:ayyyy koptum yaaa[/QUOTE]

ohoooo bizde daha ne marifetler var bunlar bişi mi? sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

çatlak yaa :roflol::roflol:
sen nası kıyyosun oğlumaa mafoldumben

birbuçuk ayı geçti galiba mumlarım tangalarım öylece duruyor çekmecemde :gitme: fantaziler birikti yaneekaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sen bana tembel dermısın köylü güzeli cicekli donlu cıgdemcım:roflol: buarada kım altına işiyoooooooo:)))):roflol:burcumu:roflol:ayyyy koptum yaaa

ohoooo bizde daha ne marifetler var bunlar bişi mi? sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol:
burdan online yayın yapmıştım ya küçüklük anımı :roflol::roflol::roflol:
ay koptum valla
yüz yüze gelsek hepimiz :kedi::kedi::kedi::kedi: olcaz

ohoooo bizde daha ne marifetler var bunlar bişi mi? sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey[/QUOTE]

bıraz önceden beri gülüyorum valla catlıcam burcunun sesi kesildiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

ohoooo bizde daha ne marifetler var bunlar bişi mi? sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
burdan online yayın yapmıştım ya küçüklük anımı :roflol::roflol::roflol:
ay koptum valla
yüz yüze gelsek hepimiz :kedi::kedi::kedi::kedi: olcaz[/QUOTE]

anacım yatak odalarına kadar girdik küçüklükn anıları bir şey mi? :roflol: :roflol: :roflol:

sen bana tembel dermısın köylü güzeli cicekli donlu cıgdemcım:roflol: buarada kım altına işiyoooooooo:)))):roflol:burcumu:roflol:ayyyy koptum yaaa[/QUOTE]

çiçeklide istiyorum ondan yok alıver bir zahmet tembel tenekekaydirigubbakcemile3

jartiyerini sevsinler senin.neyse ben senle çok uğraşmam bu konuda benden çok öncesin.doğurunca nispet falan yaparsın,çatlarım burda kaydirigubbakcemile3

çiçeklide istiyorum ondan yok alıver bir zahmet tembel tenekekaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

alırım cıgdemcım cıceklı don entari soyle entarıyı gıyır kocanın karsısında show yaparsın cıceklı donunlaa:roflol::roflol::roflol:

jartiyerini sevsinler senin.neyse ben senle çok uğraşmam bu konuda benden çok öncesin.doğurunca nispet falan yaparsın,çatlarım burda kaydirigubbakcemile3

o Allahın emri, kesin yapaaaar... bir de gelir anlatır sabahlar olmasın diye... yapmadığı şey mi Çiğdemcimin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…