- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.361
gül gül burcu az kaldıı suyun kaynıyo anacığım senin sen çabuk unuttun demi çişini yaptığın zamanları çişli :mymeka:valla alırım ayağımın altına manda pokum gibim çiğnerim haaa cerende yok üzerime gelmeyin leynnnn
tercih benim tercihim kimeneee tangada giyerim donsuzda gezerim siz dönünde kendi dötünüze gülünnlülülülülülülülülülülülü
gül gül burcu az kaldıı suyun kaynıyo anacığım senin sen çabuk unuttun demi çişini yaptığın zamanları çişli :mymeka:valla alırım ayağımın altına manda pokum gibim çiğnerim haaa cerende yok üzerime gelmeyin leynnnn
tercih benim tercihim kimeneee tangada giyerim donsuzda gezerim siz dönünde kendi dötünüze gülünnlülülülülülülülülülülülü
ay kıyamam sana kaç aydır yasaklısın sen?ben de aynı durumdayım herhalde eskileri açtırma şimdi deşme yaramı kaydirigubbakcemile3 .tabii canım yeter ki bebişlerimiz iyi olsun bi şekilde sabretmeye çalışıoruz
kalsa kalsa nanik kalır dimi nurcumlülülülülülü
sen bana tembel dermısın köylü güzeli cicekli donlu cıgdemcım:roflol: buarada kım altına işiyoooooooo:)))):roflol:burcumu:roflol:ayyyy koptum yaaa
çatlak yaa :roflol::roflol:
sen nası kıyyosun oğlumaa mafoldumben
sen bana tembel dermısın köylü güzeli cicekli donlu cıgdemcım:roflol: buarada kım altına işiyoooooooo:)))):roflol:burcumu:roflol:ayyyy koptum yaaa
aman cicim iki eğlensinler dedim şimdi jartiyerlerimi anlatmak uzun sürerkaydirigubbakcemile3
birbuçuk ayı geçti galiba mumlarım tangalarım öylece duruyor çekmecemde :gitme: fantaziler birikti yaneekaydirigubbakcemile3
birbuçuk ayı geçti galiba mumlarım tangalarım öylece duruyor çekmecemde :gitme: fantaziler birikti yaneekaydirigubbakcemile3
ohoooo bizde daha ne marifetler var bunlar bişi mi? sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
valla bende yenilerini alıp alıp koysam kenara diye fantazi hayalleri kuruyorum
böyle ucundan acık nereye kadar yav
jartiyerini sevsinler senin.neyse ben senle çok uğraşmam bu konuda benden çok öncesin.doğurunca nispet falan yaparsın,çatlarım burda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?