- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.381
kız çiğdem ilaydanın danelli külotlarını gördün mü istersen yollayayım sana birini
aaaaaahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh :kedi:
valla bende yenilerini alıp alıp koysam kenara diye fantazi hayalleri kuruyorum
böyle ucundan acık nereye kadar yav
burcuuuuuuuu sen demi? kaydirigubbakcemile3
çiçeklide istiyorum ondan yok alıver bir zahmet tembel tenekekaydirigubbakcemile3
burcuuuuuuuu sen demi? kaydirigubbakcemile3
ayyy daha 1,5 saat var çıkışa
he valla yasak yok ama böylede acık acık olmuyor ki
dedim sana gülüm, burada herkes kabak çiçeği misali açılır saçılır... hele hele de yasaklar varsa
haklısın valla, adamlar ohhh ne güzel ama ya biz? :sinifsinif:he valla yasak yok ama böylede acık acık olmuyor ki
sen değilsin galiba???herkez dertli vallaha
son günüm ya saatler geçmek bilmedi valla bugünne diyosun ablacım yaa benim 3 saat varrmafoldumben
heyyytt ben geldimmm ahh sabahlar olmasın abalcım yaa+18'e geçiyoruz kızlar hazır oluuuuuuuuuuun... çiğdem geliyooooooooooooooooo
canımcım ilk ya sonya değil plasenta aşağıda azıcık o açıdan yasakknie öyle ya kaçıncı ay oluyo 20.hafta ilk 3 ay la son bir ay yasak değil mi?
ben bilmezmiyim malımı seni gidi azgın pıtırcık seniiiivalla bende yenilerini alıp alıp koysam kenara diye fantazi hayalleri kuruyorum
böyle ucundan acık nereye kadar yav
amin gönülcüm hepimizin inşallahkaydirigubbakcemile3allah iyilini versin emiiiiiiiiii
ahh ablam ahhhh yanıyommmkaydirigubbakcemile3aaaaaahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh :kedi:
heh şunu bileydin valla çatlatırım ona göre heh şöyle yola gel bakimmm:1hug:jartiyerini sevsinler senin.neyse ben senle çok uğraşmam bu konuda benden çok öncesin.doğurunca nispet falan yaparsın,çatlarım burda kaydirigubbakcemile3
çiçeklide istiyorum ondan yok alıver bir zahmet tembel tenekekaydirigubbakcemile3
ayy gönder balım onlar pek şiirndi yaa süper olurrrkaydirigubbakcemile3kız çiğdem ilaydanın danelli külotlarını gördün mü istersen yollayayım sana birini
başımıza vurdu galibakaydirigubbakcemile3sicaklardan girdik nerelere geldik:roflol:
ahh ablam ahh bir sen anlarsın beni zatennn anlatmazmıyım ayol ahh o günler gelsindeee kaydirigubbakcemile3o Allahın emri, kesin yapaaaar... bir de gelir anlatır sabahlar olmasın diye... yapmadığı şey mi Çiğdemcimin kaydirigubbakcemile3
olurmu canım ya burası azgın karı doluu cerenim olsa güzel güzel karikatürlerde yollardı şimdi kopardık burda pehhhay burda ne çok dertli varmış.bende bi tek kendimi sanıodum :roflol:
kıyarmıyım kız ben sanaa delüüü opuyorumnanaktanburdayım burdayım kesilmedi herşey meydanda zatenn kaydirigubbakcemile3
ne var ne yok filiz ablamın dediği gibi yatak odaalrımızı bile biliyoruz
çiğdem beni azad ettin Allah razı olsun opuyorumnanaktan
esas o esas oo yere bakan yürek yakan o varya ooo az değil kaydirigubbakcemile3burcuuuuuuuu sen demi? kaydirigubbakcemile3
acık acık olunca bişey olmaz dimi.ben 3.ay bitince salıvermeyi düşünüyom da yavaştan yavaştan :kedi:
acık acık olunca bişey olmaz dimi.ben 3.ay bitince salıvermeyi düşünüyom da yavaştan yavaştan :kedi:
doğruymuşsun abla valla ben bile kandime inanamıyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?