- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.401
haklısın valla, adamlar ohhh ne güzel ama ya biz? :sinifsinif:
sen değilsin galiba???
son günüm ya saatler geçmek bilmedi valla bugün
olanla yetin onuda bulamayn var:mymeka:he valla yasak yok ama böylede acık acık olmuyor ki
geçer ablam geçer diğer gacılar netsin saat altıyı bekliyor garipler bende beş gibi kaçarım galibaayyy daha 1,5 saat var çıkışa
bişicik olmaz ver sen azcık azcık hazır müsaitken sonra ben gibi kalırısn ölee:1shok:acık acık olunca bişey olmaz dimi.ben 3.ay bitince salıvermeyi düşünüyom da yavaştan yavaştan :kedi:
doktor bana dikkatli olun biş iolmaz dedi ama böylede pozisyon kıtlığından bi moh anlaşılmıyoki
haklısın valla, adamlar ohhh ne güzel ama ya biz? :sinifsinif:
sen değilsin galiba???
son günüm ya saatler geçmek bilmedi valla bugün
valla o showlarımı burda anlatamıcam şekerim don mon toz bezi olur o sıralarheyyytt ben geldimmm ahh sabahlar olmasın abalcım yaa
canımcım ilk ya sonya değil plasenta aşağıda azıcık o açıdan yasakk
ben bilmezmiyim malımı seni gidi azgın pıtırcık seniiii
amin gönülcüm hepimizin inşallahkaydirigubbakcemile3
ahh ablam ahhhh yanıyommmkaydirigubbakcemile3
heh şunu bileydin valla çatlatırım ona göre heh şöyle yola gel bakimmm:1hug:
alırım cıgdemcım cıceklı don entari soyle entarıyı gıyır kocanın karsısında show yaparsın cıceklı donunlaa:roflol::roflol::roflol:
aynen öyle, adam dikkatli olun, kanama olursa bana sormadan hemen yasağa girin mirin deyince ben hiçbir şey anlamıyorum valladoktor bana dikkatli olun biş iolmaz dedi ama böylede pozisyon kıtlığından bi moh anlaşılmıyoki
hadiiiiiiiiiiiiii... git hemen iç o zaman... burası bağımlılık yapar canımcım :)kızlar valla bak gordunuzmu ogle yemegı yedım ılacımı ıcmeyı unuttum bura bagımlılıkmı yapeyooooooooooooo:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: 16-17 yaşında sıkıysa giysin bakiim o dantelli donları minilerle, bak bakalım babası ne yapıyor onuilaydanın bile dantelli donları varrr
anası şimdiden alıştırıyo hatunu kaydirigubbakcemile3
doktor bana dikkatli olun biş iolmaz dedi ama böylede pozisyon kıtlığından bi moh anlaşılmıyoki
ilaydanın bile dantelli donları varrr
olanla yetin onuda bulamayn var:mymeka:
geçer ablam geçer diğer gacılar netsin saat altıyı bekliyor garipler bende beş gibi kaçarım galiba
bişicik olmaz ver sen azcık azcık hazır müsaitken sonra ben gibi kalırısn ölee:1shok:
senin doktorda maşallah pozisyonda verir o sor sen onakaydirigubbakcemile3 sen iyicene çığrından çıktın hee gel bakem sen burayakaydirigubbakcemile azdın sen iyicene bulmuşta pozisyon beğenmiyor haspamm :mymeka:
Allah gülmekten ayırmasın canım :)of çok güldüm bebeğim bile gülüyo galiba içerde karnım seyiriyo.çiğdem hep senin yüzünden....
ooooo çok uzun olmuş sizin yaw? doktor mu yasakladı?hic olmazmi biz kardes gibi olduk 6-7 birsey olmuyo
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:olanla yetin onuda bulamayn var:mymeka:
geçer ablam geçer diğer gacılar netsin saat altıyı bekliyor garipler bende beş gibi kaçarım galiba
bişicik olmaz ver sen azcık azcık hazır müsaitken sonra ben gibi kalırısn ölee:1shok:
senin doktorda maşallah pozisyonda verir o sor sen onakaydirigubbakcemile3 sen iyicene çığrından çıktın hee gel bakem sen burayakaydirigubbakcemile azdın sen iyicene bulmuşta pozisyon beğenmiyor haspamm :mymeka:
11 haftalık olduğuna göre 3 hafta sonra falan biter yasağınız sizinpozisyon kıtlığına falan razıyım ben bende tık yok.ya keşke benim doktor da öyle dese.çok kanaması olup hataneye yatanlara bile 3 ay sonra izin veriolar.benim tam kanamam bile olmadı.çok önemli değildi hala 4-5 ay yasak dio manyak mı ne? :1shok::1shok:
nan yine dalmışsınız +18 muhabbetlere fena vurdu başımıza hee bu sıcaklarda bakıyorum . svtap kasım analarından daha çok çekti dimi burası sen buradada oradada yeni sayılırsın burası daha farklı dimi..
aynen öyle, adam dikkatli olun, kanama olursa bana sormadan hemen yasağa girin mirin deyince ben hiçbir şey anlamıyorum valla
hadiiiiiiiiiiiiii... git hemen iç o zaman... burası bağımlılık yapar canımcım :)
:roflol: :roflol: :roflol: 16-17 yaşında sıkıysa giysin bakiim o dantelli donları minilerle, bak bakalım babası ne yapıyor onu
ya ben eşimle beraber olunca acıyor hıc anlamıyorum valla artık canımda ıstemıyor....pozısyon bıle degıstırtmıyorum valla ne olacak benım bu halım:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilaydanın bile dantelli donları varrr
ay ablam bende kıvırıcam valla birlikte kıvırakkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:içelim:sıkacaz dişimizi bekleyeceğiz yapacak başka bir şey yok Çiğdemcim :) yasak da kalksa olmuyooo... olamıyoooo, kociş salıyo da ben salamıyorum işte... bir salsam oh oh oh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 böyle olacam valla
ohh yarasın canımcım ne güzel işte hep gül inşallahkaydirigubbakcemile5of çok güldüm bebeğim bile gülüyo galiba içerde karnım seyiriyo.çiğdem hep senin yüzünden....
seninkide abartmış gerçekten ya kendi yapamıyo galiba millete yasak koyuyo kaydirigubbakcemile3pozisyon kıtlığına falan razıyım ben bende tık yok.ya keşke benim doktor da öyle dese.çok kanaması olup hataneye yatanlara bile 3 ay sonra izin veriolar.benim tam kanamam bile olmadı.çok önemli değildi hala 4-5 ay yasak dio manyak mı ne? :1shok::1shok:
bak böle diyon sonra ben tembel deyince kızıyon anacım herşeye üşeniyon sende ömle malak gibi yatarsan canın istemez tabi kaydirigubbakcemile3ya ben eşimle beraber olunca acıyor hıc anlamıyorum valla artık canımda ıstemıyor....pozısyon bıle degıstırtmıyorum valla ne olacak benım bu halım:kedi:
bu da benden hızlı çıktı. kaydirigubbakcemile3
Allah gülmekten ayırmasın canım :)
ooooo çok uzun olmuş sizin yaw? doktor mu yasakladı?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
11 haftalık olduğuna göre 3 hafta sonra falan biter yasağınız sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?