Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

he valla yasak yok ama böylede acık acık olmuyor ki
olanla yetin onuda bulamayn var:mymeka:

ayyy daha 1,5 saat var çıkışa
geçer ablam geçer diğer gacılar netsin saat altıyı bekliyor garipler bende beş gibi kaçarım galiba

acık acık olunca bişey olmaz dimi.ben 3.ay bitince salıvermeyi düşünüyom da yavaştan yavaştan :kedi:
bişicik olmaz ver sen azcık azcık hazır müsaitken sonra ben gibi kalırısn ölee:1shok:

doktor bana dikkatli olun biş iolmaz dedi ama böylede pozisyon kıtlığından bi moh anlaşılmıyoki

senin doktorda maşallah pozisyonda verir o sor sen onakaydirigubbakcemile3 sen iyicene çığrından çıktın hee gel bakem sen burayakaydirigubbakcemile azdın sen iyicene bulmuşta pozisyon beğenmiyor haspamm :mymeka:

haklısın valla, adamlar ohhh ne güzel ama ya biz? :sinifsinif:

sen değilsin galiba???

son günüm ya saatler geçmek bilmedi valla bugün

valla o showlarımı burda anlatamıcam şekerim don mon toz bezi olur o sıralar

ayy gönder balım onlar pek şiirndi yaa süper olurrrkaydirigubbakcemile3

başımıza vurdu galibakaydirigubbakcemile3

ahh ablam ahh bir sen anlarsın beni zatennn anlatmazmıyım ayol ahh o günler gelsindeee kaydirigubbakcemile3

olurmu canım ya burası azgın karı doluu cerenim olsa güzel güzel karikatürlerde yollardı şimdi kopardık burda pehhh

kıyarmıyım kız ben sanaa delüüü opuyorumnanaktan

esas o esas oo yere bakan yürek yakan o varya ooo az değil kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
herhalde öyle oldu aminnnnn

doktor bana dikkatli olun biş iolmaz dedi ama böylede pozisyon kıtlığından bi moh anlaşılmıyoki
aynen öyle, adam dikkatli olun, kanama olursa bana sormadan hemen yasağa girin mirin deyince ben hiçbir şey anlamıyorum valla
kızlar valla bak gordunuzmu ogle yemegı yedım ılacımı ıcmeyı unuttum bura bagımlılıkmı yapeyooooooooooooo:roflol::roflol:
hadiiiiiiiiiiiiii... git hemen iç o zaman... burası bağımlılık yapar canımcım :)
ilaydanın bile dantelli donları varrr
anası şimdiden alıştırıyo hatunu kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: 16-17 yaşında sıkıysa giysin bakiim o dantelli donları minilerle, bak bakalım babası ne yapıyor onu

pozisyon kıtlığına falan razıyım ben bende tık yok.ya keşke benim doktor da öyle dese.çok kanaması olup hataneye yatanlara bile 3 ay sonra izin veriolar.benim tam kanamam bile olmadı.çok önemli değildi hala 4-5 ay yasak dio manyak mı ne? :1shok::1shok:

ya ben eşimle beraber olunca acıyor hıc anlamıyorum valla artık canımda ıstemıyor....pozısyon bıle degıstırtmıyorum valla ne olacak benım bu halım:kedi:

nan yine dalmışsınız +18 muhabbetlere fena vurdu başımıza hee bu sıcaklarda bakıyorum . svtap kasım analarından daha çok çekti dimi burası sen buradada oradada yeni sayılırsın burası daha farklı dimi..

dimi ya bişey olmaz herhalde.sonra bide sen gibi olursam hakkaten kalırım böle :1shok:

of çok güldüm bebeğim bile gülüyo galiba içerde karnım seyiriyo.çiğdem hep senin yüzünden....
Allah gülmekten ayırmasın canım :)
hic olmazmi biz kardes gibi olduk 6-7 birsey olmuyo
ooooo çok uzun olmuş sizin yaw? doktor mu yasakladı?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
11 haftalık olduğuna göre 3 hafta sonra falan biter yasağınız sizin

burası daha ıyı arkadasım orda kendı muhabbetlerını yapıyolar yenı gelenı pek umursamıyorlar....bura ıyı kızlarıda sevdım valla...zemuszemus

valla şimdiden eteklerini ölçmeye çalııyor..

ilaydanın bile dantelli donları varrr
anası şimdiden alıştırıyo hatunu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ablam bende kıvırıcam valla birlikte kıvırakkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:içelim:

of çok güldüm bebeğim bile gülüyo galiba içerde karnım seyiriyo.çiğdem hep senin yüzünden....
ohh yarasın canımcım ne güzel işte hep gül inşallahkaydirigubbakcemile5

seninkide abartmış gerçekten ya kendi yapamıyo galiba millete yasak koyuyo kaydirigubbakcemile3
ya ben eşimle beraber olunca acıyor hıc anlamıyorum valla artık canımda ıstemıyor....pozısyon bıle degıstırtmıyorum valla ne olacak benım bu halım:kedi:
bak böle diyon sonra ben tembel deyince kızıyon anacım herşeye üşeniyon sende ömle malak gibi yatarsan canın istemez tabi kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana isteksizlik oluyormuş çoğu kadında geçici bir durummuş çok zorlama kendini akışına bırak sonradan gelir isteğin:CüvCüv:

dikkat ettiyseniz ben bu konuda hiç konuşmuyorum bu halde kociş yanıma bile yaklaşamıyor...
azıcıkda oynaşmaya kalksak benim zilli başlıyor tekmelemeye

CIGDEM79 evet ya hiç canım istemiyor ....kısss ben zaten orgazm olamıyorummmmm....hamıleyken hıc ıstememeye basladım...hamıle olmadan once en azından bıraz zevk alıyordum sımdı hıc ıstemıyorummm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…