- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.421
canın acıyorsa istememekte haklısın canım... sen sağlıkla doğur da boşver gerisini :)ya ben eşimle beraber olunca acıyor hıc anlamıyorum valla artık canımda ıstemıyor....pozısyon bıle degıstırtmıyorum valla ne olacak benım bu halım:kedi:
sıcak vurdu tabii vurmaz mı?nan yine dalmışsınız +18 muhabbetlere fena vurdu başımıza hee bu sıcaklarda bakıyorum . svtap kasım analarından daha çok çekti dimi burası sen buradada oradada yeni sayılırsın burası daha farklı dimi..
e sen de dertliymişsin be gülümvay be niye önceden girilmedi bu konuya herkez dertliymisde haberimiz yok
biz de seni sevdik güzelim :)burası daha ıyı arkadasım orda kendı muhabbetlerını yapıyolar yenı gelenı pek umursamıyorlar....bura ıyı kızlarıda sevdım valla...zemuszemus
yuhhh yok artık daha neler ciddi misin sen? :1shok:valla şimdiden eteklerini ölçmeye çalııyor..
bu da benden hızlı çıktı. kaydirigubbakcemile3
dikkat ettiyseniz ben bu konuda hiç konuşmuyorum bu halde kociş yanıma bile yaklaşamıyor...
azıcıkda oynaşmaya kalksak benim zilli başlıyor tekmelemeye
canın acıyorsa istememekte haklısın canım... sen sağlıkla doğur da boşver gerisini :)
sıcak vurdu tabii vurmaz mı?
e sen de dertliymişsin be gülüm
biz de seni sevdik güzelim :)
yuhhh yok artık daha neler ciddi misin sen? :1shok:
:roflol: :roflol: :roflol:
ilayda yandı desenekaydirigubbakcemile3valla şimdiden eteklerini ölçmeye çalııyor..
kıyamam ya gerçi senin az kaldı uykusuz gecelerden fırsat bulursan yaparsınız ilayda gelince dicem ama doğumdan sonrada ilk 3 ay olmuyor galiba bu veletler varya bizi sürahi nene gibi yapacak hee:roflol:dikkat ettiyseniz ben bu konuda hiç konuşmuyorum bu halde kociş yanıma bile yaklaşamıyor...
bir doğuralım anacım bir salacam tam salacam kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ablam bende kıvırıcam valla birlikte kıvırakkkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:içelim:
artık bir şey olmaz hayatım ama tabii insan tedirgin oluyor doğal olarak, o yüzden de bir şey anlamıyorsun, bir an önce bitse diye bakıyorsun, o zaman da tadı yok zaten, boşver o zaman :)biz tedavideyken dr yasaklamisdi simdide ben korkuyorum birsey olur diye
farkındayım canım, hiç sesin çıkmıyor valla bu konuda :)dikkat ettiyseniz ben bu konuda hiç konuşmuyorum bu halde kociş yanıma bile yaklaşamıyor...
Çiğdem'in dediği gibi canım, bazılarında istek artarken bazılarında da tamamen yok oluyormuş, ama bu geçici bir durum, doğumdan sonra düzelecektir... mesela ben istekli oluyorum ama kendimi bırakamıyorum çünkü ya bebeğe bir şey olursa korkusunu yaşıyorum, böylece ne istek kalıyor ne birşey işteCIGDEM79 evet ya hiç canım istemiyor ....kısss ben zaten orgazm olamıyorummmmm....hamıleyken hıc ıstememeye basladım...hamıle olmadan once en azından bıraz zevk alıyordum sımdı hıc ıstemıyorummm:çok üzgünüm:
valla şimdiden eteklerini ölçmeye çalııyor..
CIGDEM79 evet ya hiç canım istemiyor ....kısss ben zaten orgazm olamıyorummmmm....hamıleyken hıc ıstememeye basladım...hamıle olmadan once en azından bıraz zevk alıyordum sımdı hıc ıstemıyorummm:çok üzgünüm:
sevtap sen beni haydar dümenmi sandın ayol +18 yapıyoz dediysek bu kadarda yapmıyoruz be canım valla olamıyosan bi rdoktora git ne diyeyimki ben sana şimdi sen iyicene eşeğin şeyine su kaçırmadan konuyu kapatalım yoksa topiği kapatacaklar cinsel sorunlar topiği değilki anacım burası biz şakadan takılıyoruz öleeCIGDEM79 evet ya hiç canım istemiyor ....kısss ben zaten orgazm olamıyorummmmm....hamıleyken hıc ıstememeye basladım...hamıle olmadan once en azından bıraz zevk alıyordum sımdı hıc ıstemıyorummm:çok üzgünüm:
canın acıyorsa istememekte haklısın canım... sen sağlıkla doğur da boşver gerisini :)
sıcak vurdu tabii vurmaz mı?
e sen de dertliymişsin be gülüm
biz de seni sevdik güzelim :)
yuhhh yok artık daha neler ciddi misin sen? :1shok:
Çiğdem'in dediği gibi canım, bazılarında istek artarken bazılarında da tamamen yok oluyormuş, ama bu geçici bir durum, doğumdan sonra düzelecektir... mesela ben istekli oluyorum ama kendimi bırakamıyorum çünkü ya bebeğe bir şey olursa korkusunu yaşıyorum, böylece ne istek kalıyor ne birşey işte
sevtap sen beni haydar dümenmi sandın ayol +18 yapıyoz dediysek bu kadarda yapmıyoruz be canım valla olamıyosan bi rdoktora git ne diyeyimki ben sana şimdi sen iyicene eşeğin şeyine su kaçırmadan konuyu kapatalım yoksa topiği kapatacaklar cinsel sorunlar topiği değilki anacım burası biz şakadan takılıyoruz ölee
sevtap sen beni haydar dümenmi sandın ayol +18 yapıyoz dediysek bu kadarda yapmıyoruz be canım valla olamıyosan bi rdoktora git ne diyeyimki ben sana şimdi sen iyicene eşeğin şeyine su kaçırmadan konuyu kapatalım yoksa topiği kapatacaklar cinsel sorunlar topiği değilki anacım burası biz şakadan takılıyoruz ölee
evet canım haklısın :)sevtapcım aslında vr sohbet edilecek kişilerde ben bazılarıyla facedede görüşüyorum zaten 80 tanemi ne kasım anansı var görmüşsünmdür mümkün degil adam gibi sohbet edebilmek filiz ablamda bilir bir iki defa gelmişti..bak biz bu yüzden sınav yaparak alıyoruz yeni geleni daha az kalabalık oluyoruz..şuanda buradaki listedekilerin hepsiyle samimi şekilde konuşuyoruz..
:roflol: :roflol: :roflol:ilayda yandı desenekaydirigubbakcemile3
kıyamam ya gerçi senin az kaldı uykusuz gecelerden fırsat bulursan yaparsınız ilayda gelince dicem ama doğumdan sonrada ilk 3 ay olmuyor galiba bu veletler varya bizi sürahi nene gibi yapacak hee:roflol:
eyvah eyvah sen yanmışsın güzelim, İlayda mini isteyecek babası izin vermeyecek olan sana olacak, şimdiden bunu yapıyorsa yandın seeeen :roflol: :roflol:evet ablacım orası burası görünmeyecekmiş erkeker bakarmış
ınsallah gecıcıdır eşim cok düşkün cünkü ve dr.yasak falan koymadı esımde bunu bılıyor....ben cok zor anlar yasıyorumm
nurcum ilayda dersine çalıştımı bakiim bugun
yoksa burda cinsellik dersiyle doldu yavrucak kaydirigubbakcemile3
allah yardimcin olsun bacim isin zor
evet canım haklısın :)
eyvah eyvah sen yanmışsın güzelim, İlayda mini isteyecek babası izin vermeyecek olan sana olacak, şimdiden bunu yapıyorsa yandın seeeen :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?