- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.621
çok şükür canım, evet artık tatil :)sen ne zaman izne çıkıyorsun?Günaydın Filiz ablacığım. Tatile girdin ne güzel di mi?
cuma olur da iyi olunmaz mı? kaydirigubbakcemile3canım günaydın ya geçmişi okudum ancak gelebildim naber kız çatlakkaydirigubbakcemile5
tatlım günaydın cibinliğe dün dokunmadım dışarıdaydık eşimle bir kaç gün ara vericem canım ama bitince resmini koyucam merak etme
çok güzel olucak inşallah
günaydın ablacım cuma olunca çok iyiyiz tabikidee:dance::dance:
6 ile 8. haftalar arası başlıyor canım ama herkesin bulanmıyor, benim hiç bulanmadı meselagünaydın hanimlar.ya acil bişe sormam alzım.hamilelikte bulantılar ne zaman başlar.iki haftadır inanılmaz bulantıum oluyor sabahları.rüyamda bile bulanıyo.ama adetimede daha çok var.biraz bilgi verebilirseniz sevinirim öptm
slm kızlar bir cee deyip kaçıyorum hemen
üst katımızda tamir var,zeynebi uyandıracaklar şimdi ya offffff
evi az toparlayıp annemlere kaçıyorum bende şimdi
babam almaya gelecek
biz hazırlabalaım
hepinizi öptüm
bu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
günayyyyyyyyddddiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarimmmmmmmmm cumaniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul etsin .ben bugün sizinle olamicam misafir gelicek bana hazirlik yapmaliyim haber vereyim diye girdim.artik pazartesi görüsmek üzre herkeze iyi hafda sonlari iyi dinlenin
allaha emanet olun öptttttümmmmmmmmmm byeeeeeeeeeee
herkesde değişik oluyor bu belirtiler ben 23 haftalık hamileyim hala bulanmıyor midem mesela kaydirigubbakcemile3
adetinede çok varmış mideni üşütmüş olabilirmisin CADIARZU
ya olabilrim tabiki.fakat geçen ay klomen kullandım.normalde üşütsemde bulanmaz benim midem oyüzden şüphelendim.
günaydın bence psikolojik olabilir yada mideni üşüttün çünkü çok erken mide bulantısı olmaz diye biliyorum ancak 8. yada 9. hafta başlar hamileyken yani yada 4 haftalıkken ama adetine bu kadar çok varken sanmıyorumgünaydın hanimlar.ya acil bişe sormam alzım.hamilelikte bulantılar ne zaman başlar.iki haftadır inanılmaz bulantıum oluyor sabahları.rüyamda bile bulanıyo.ama adetimede daha çok var.biraz bilgi verebilirseniz sevinirim öptm
bu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
tamam canım dikkat ederim sağolopuyorumnanaktançigdemcim doktorun ne zman gitmeni söylediyse o tarihte git çünkü bazen hafta bile geçtiginde ayrıntılı geç kalınabiliyor bebek büyüdügün için zor oluyor bakılması başımıza geldi daha önce...o yüzden sen bebegim biraz daha büyüsün diye bekleme..burcu hatırladım cnm evet gitmişitin unutmuşum ben...filiz ablacım sen birde sürekli tatil yer,ndesin daha dikkatli ol valla bende önceden şortlu bikini vardı yine giyebilirmiyim bilmiyorum denemem lazım bir ara..bakayım..
geldim garii yettimm bende iyiyim balım ya ne olsun cuma olunca keyifli oluyorum yarın bir sürü iş var evde zeynep hanımın odası geliyor pencerelerimizde bir kaç tadilat var boyası bitti şükür öyle işte hafta sonu gene bizim kızla uğraşıcam yani tahtını yapıyorumda bahtı güzel olur inşallah hepimizişn bebişlerinin:Saruboceq:heh gel şölee günümüzee :1hug:
iyilik valla ne olsun cuma cuma dedik oda geldi sonunda
şimdi oturdum geçmesini bekliyorum kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bugun
canıııııım valla iyi yaparsın annene gitmekle, sesler Zeynep'i huzursuz eder, hadi görüşürüz tatlım :)slm kızlar bir cee deyip kaçıyorum hemen
babam almaya gelecek
biz hazırlabalaım
hepinizi öptüm
sana daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)bu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
kolay gelsin canım, görüşürüz :)günayyyyyyyyddddiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarimmmmmmmmm cumaniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul etsin .ben bugün sizinle olamicam misafir gelicek bana hazirlik yapmaliyim haber vereyim diye girdim.artik pazartesi görüsmek üzre herkeze iyi hafda sonlari iyi dinlenin
valla artık hiçbir şeyin içine giremediğim için denemeye bile yeltenmiyorum canım, gidip kendime mayo almam lazım... artık alsam hiç fena olmayacak, denize girmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuumçigdemcim doktorun ne zman gitmeni söylediyse o tarihte git çünkü bazen hafta bile geçtiginde ayrıntılı geç kalınabiliyor bebek büyüdügün için zor oluyor bakılması başımıza geldi daha önce...o yüzden sen bebegim biraz daha büyüsün diye bekleme..burcu hatırladım cnm evet gitmişitin unutmuşum ben...filiz ablacım sen birde sürekli tatil yer,ndesin daha dikkatli ol valla bende önceden şortlu bikini vardı yine giyebilirmiyim bilmiyorum denemem lazım bir ara..bakayım..
günanydın tatlım iyiyim sen nasılsın?günaydın ablaaaaaa nasılsın
güzel olucak tabiii anneciği yapıyor kuzusuna sabırsızlıkla bekliyozzz:))))canım günaydın ya geçmişi okudum ancak gelebildim naber kız çatlakkaydirigubbakcemile5
tatlım günaydın cibinliğe dün dokunmadım dışarıdaydık eşimle bir kaç gün ara vericem canım ama bitince resmini koyucam merak etme
çok güzel olucak inşallah
günaydın ablacım cuma olunca çok iyiyiz tabikidee:dance::dance:
slm kızlar bir cee deyip kaçıyorum hemen
babam almaya gelecek
biz hazırlabalaım
hepinizi öptüm
hoşgeldin beyazcım nasılsın canım zeynebimiz nasıl ne tamiratı ya gitt canım zeynepte sende rahat edersin sanada hayırlı cumalar canım bende öpüyorum kendinize dikkat edinbu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrropuyorumnanaktan
günayyyyyyyyddddiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarimmmmmmmmm cumaniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul etsin .ben bugün sizinle olamicam misafir gelicek bana hazirlik yapmaliyim haber vereyim diye girdim.artik pazartesi görüsmek üzre herkeze iyi hafda sonlari iyi dinlenin
geldim garii yettimm bende iyiyim balım ya ne olsun cuma olunca keyifli oluyorum yarın bir sürü iş var evde zeynep hanımın odası geliyor pencerelerimizde bir kaç tadilat var boyası bitti şükür öyle işte hafta sonu gene bizim kızla uğraşıcam yani tahtını yapıyorumda bahtı güzel olur inşallah hepimizişn bebişlerinin:Saruboceq:
Filiz ablacığım ben temmuzun ilk haftası ayrılacağım inşaallah. Biraz erken olacak ama bizim iş çok stresli. havalar da çok sıcak, bebişin kötü etkilenmesini istemiyorum. Bir de 7 yıldır aralıksız çalışıyorum ben yoğun bir şekilde. Hem benin için hem bebiş için dinlenmeye ihtiyacım var. Evim de çok yeşillik bir sitede bol bol okumak, uyumak ve bebişimle vakit geçirmek istiyorum.
tamam canım dikkat ederim sağolopuyorumnanaktan
geldim garii yettimm bende iyiyim balım ya ne olsun cuma olunca keyifli oluyorum yarın bir sürü iş var evde zeynep hanımın odası geliyor pencerelerimizde bir kaç tadilat var boyası bitti şükür öyle işte hafta sonu gene bizim kızla uğraşıcam yani tahtını yapıyorumda bahtı güzel olur inşallah hepimizişn bebişlerinin:Saruboceq:
Filiz ablacığım ben temmuzun ilk haftası ayrılacağım inşaallah. Biraz erken olacak ama bizim iş çok stresli. havalar da çok sıcak, bebişin kötü etkilenmesini istemiyorum. Bir de 7 yıldır aralıksız çalışıyorum ben yoğun bir şekilde. Hem benin için hem bebiş için dinlenmeye ihtiyacım var. Evim de çok yeşillik bir sitede bol bol okumak, uyumak ve bebişimle vakit geçirmek istiyorum.
hepınıze gunaydınlar arkadaslar ve hayırlı cumalar uzun oldu gıremedım ama aklım hep sızlerdeydı ne var ne yok nasılsınız hepınız dun dr gıttım uclu test ıcın kan verdım bugunde gıdıp sonucunu alıcam gelınce sızlere haber ederım herkes ıyıdır umarım bebısler nasıl buyudulermı
bu arada yarın bizim doktor kontrolümüz var. şeker yüklemesi yapılacak. Bir de cinsiyetini kesin bir daha soracağım. İçimde hep bir şüphe var çünkü. Daha hiç birşey alamadım bebişime doğru düzgün. hele bir alayım ben de resimlerini paylaşacağı sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?