Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aaa gerçekten mi? nerede avukatlık yapıyor baban Filiz abla? Evet avukatlar çok yoruluyor ama hepsine sorsan tekrar seçme şansları olsa yine de avukat olmak istediklerini söylerler. Gıpta ettim babana maaşallah.

selamm tatlı anne adayları nasılsınız?çiğdemcim nasılsın görüşemez olduk iyiysin inşallah.ıkı dk gıreyım bır merhaba dıyeyım dedım.ceren dr gıdecektı dr.ne demıs bellı bişey varmı?öpüyorum k.i.b :1hug:

sen nerelerdesin bakiim? en azından haftada 2 kere falan gel haber ver kendinden canım, hadi bakalım güzel sonuçlarla geleceksin inşallah :)
yarın işe mi gidiyorsun? neyse çok kalmazsın artık
hayırlısı olsun birtanem, o test sonucu da iyi çıkacak inşallah canım :) bekliyoruz resimleri :)

canım şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor benimde olacakta merak ediyorum doktora sormayı unuttum o yaklaşınca söylerim demişti
alırsın canım ya çok zevkli oluyor alması en zevkli kısmı onların cicilerini almak hazırlamak:ecrin_bebek:

aaa gerçekten mi? nerede avukatlık yapıyor baban Filiz abla? Evet avukatlar çok yoruluyor ama hepsine sorsan tekrar seçme şansları olsa yine de avukat olmak istediklerini söylerler. Gıpta ettim babana maaşallah.

evet canım :) bürosu Çemberlitaş'ta, adliyeye çok yakın, son 10 senedir işleri tasfiye edeceğini ve bırakacağını söylüyor ama nerdeeee hala iş almaya devam ediyor, hani bırakıyordun dediğim zaman ise ne yapayım, bırakmıyorlar ki diyor, onun da canına minnet, işi için deli oluyor, bence onu ayakta tutan da bu... babam da aynı şeyi söyler, yine dünyaya gelsem yine avukat olurdum der :)

selam özsevcim ya özlemişim valla ben iyiyim canım sen nasılsın miniğin nasıl tatlım ceren doktora gitti bir cantim açılma varmış herşey yolundaymış maşallah şimdilik normal gözüküyor haftaya tekrar gidecek son durumu bu bende çok öpüyorum seni miniğinide kokluyorummmopuyorumnanaktan

evet bi kere getirtti ya artık devamı geliyo böyle ister istemez
haftaya gelmicem gerçi düğün var sonrada bi eleman bulup alnırsa hiç gelmem hafta sonları işallah

inşallah canım, bu sıcaklarda git gel hiç çekilmez ya Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce bir eleman alırlar

hoşgeldin ra ra hiç gelmiyorsun artık
sanada hayırlı cumalar canım
hadi işallah test sonucunda güzel çıkarr
arada uğra haberlerini alalım

hosbulduk canım evet sık gırmıyom bazende gelıyom sıte yavas acılmıyo bı turlu sınırlenıp kapatıyom bundan sonra arada gelırım sızlerın yanına habersız bırakmam sızı

bencede çalışmaya devam etsin ablacım ya daha aktif oluyorlar yaşamdan kopmuyorlar kenara çekilmiyorlar sağlıkları için en güzeli bence çalışmalarıı ne güzel işinede aşıkmış süper valla maşallah

iyi olmana sevindim canım.bizde iyiyiz teyzesi çok şükür.açılma başlamışmı:sm_cool:ay çok sevindım ya inşallah hayırlısıyla doğumunu yapar.bizde seni öpüyoruz teyzesi kocaman hemde.a.s.

Tünaydınnnnnnnnnn güzelleerrrrrrrrrrr
haftanın son iş gününden hepinize merhabaaaaaaaaaa
vede hayırlı cumalar hepimizeeeeeeeee
ben kalktım kahvaltımı yaptım evdeki işlerimi hallettim ve şirkete geldim malum ödeme günü
burdaki acil işleride halledip hemencecik topiği açtım yanınıza koştum canlarımmmm
şimdilik para gelmesini bekliyorum ödemeler için çok acil işim yok ama birden kaybolursam anlayınki işlerim yoğunlaştı
eeeeeeeeee hanımlar ne var ne yok keyifler yerindemi?

amin canım aminn tamam canım yormadan yaparım zaten işçiler yapacak ben seyredecem umarım çok batırmazlar birde balkon vardı bizim küçük orası kapatılacak pimapen falan bakalımartık hiçte sevmem evde tadilat vss.. bu tarz şeyleri ama olsun nbitisn bir anönce kurtulayım dedim
demek işe gidiceksin kıyamam ya çekilmez şimdi hafta sonu neyse erkenden kaçmaya bak sende

geçmişe pek bakamadım kızlar kusura bakmayın artıkın
özsev beni sormuşsun canım gayet iyiyim çok şükür baksana hala iş yerine geliyorum :):):)

canım ben 26. haftanın içerisindeyim. 24 haftadan sonra yapıyorlar diye biliyorum. doktorun seni kesinlikle yönlendirecektir çünkü önemli bir test.

iyi olmana sevindim canım.bizde iyiyiz teyzesi çok şükür.açılma başlamışmı:sm_cool:ay çok sevindım ya inşallah hayırlısıyla doğumunu yapar.bizde seni öpüyoruz teyzesi kocaman hemde.a.s.
evet canım bak iyi insan lafının üstüğne gelirmiş geldi bizim cadı minik cadısıyla ahanda burda ceren hanım :dance:

hoşgeldinn nartanem nurtanem birtanemm ohh sabah sabah içimiz açıldı valla nasılsın canımm

aaaa gözlerime inanamadım seni görünce, bu kadar erken nasıl geldi bu kız dedim, meğer işteymişsin... tahmin etmeliydim :) nasılsın tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…