Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Tünaydın canım. maaşallah yazından bile enerji fışkırıyor cerenciğim. Bu arada herşey yolundaymış ve doğum normal olacakmış. Çok sevindim canım. Biz de iyiyiz, hiçbir sorunumuz yok çok şükür.

evet haklısın kızmakta ablacım babamın vefatından dolayı canım ıstemıyo artık pek bılgısayar basına gecmeyı bugun 26 gun oldu hemde evde olmuyom bazen annemde fılan oluyom bazende oturunca belım agrıyo belkı bundan sonra cok sık gırmem ama yıne sızı habersız bırakmam bu arada bebısın cınsıyetını sordum dun kız gıbı dedı dr daha kucuk bellı degıl ama dedı allahım hayırlı evlat nasıp etsın ıkısıne razıyım zaten cok sukur kı bu gunlerı yasamak nasıp oldu keske babamda torununu gorebılseydı

canım ben 26. haftanın içerisindeyim. 24 haftadan sonra yapıyorlar diye biliyorum. doktorun seni kesinlikle yönlendirecektir çünkü önemli bir test.

evet canım sağolasın benim daha var 20+4 oldum bugün daha usg tarama içinde 19 haziran az önce randevumu aldım tarama bişey değilde o şekerli suyu nasıl içicem bilmem tadı iğrenç diyorlar:sinifsinif:

inşallah canım, bu sıcaklarda git gel hiç çekilmez ya Allah yardımcın olsun, inşallah bir an önce bir eleman alırlar

evet çok zor sıcakda git gel mafoldumben
amiinn işallah :Saruboceq:
hosbulduk canım evet sık gırmıyom bazende gelıyom sıte yavas acılmıyo bı turlu sınırlenıp kapatıyom bundan sonra arada gelırım sızlerın yanına habersız bırakmam sızı
heh senin aramızda görmek güzel
burd zaman daha çabuk ve güzel geçiyor

bayılıyorum böyle işine aşık insalara
keşke bende öyle olabilseydim

dünür hoşgeldin kızz
iş yerine sölede bi ebe bulundursun ne olur ne olmazz kaydirigubbakcemile3

evet ya tadilat zor geçerkten ama olsun sonu çok güzel oluyo
evet iş gelicem 12 olmadan çıkıcam işallah planım bu

canım çok acı bir olay yaşadın ne desem yapay kalıcak ama eminimki baban torununu görecek emin ol bebeişini alıp mezarını ziyaret et bir dua oku eminim ikinizide görecektir sonuçta hepimiz orda buluşacağız bir gün
demek miniğin bir prenses olabilirmiş öylemi ne güzel hayırlısı ve sağlıklısı olsun tatlım:1hug::1hug:

haklısın hayatım, çok büyük bir kayıp ama ne yapacaksın, elden bir şey gelmiyor, o acı geçmiyor, hafiflemiyor ama o acıyla yaşamaya alışıyor insan, annemi kaybedeli Ekim'de 9 sene olacak ama acısı aynen duruyor canım, seni çok iyi anlıyorum bu yüzden :teselli: demek kızın olacak, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım :)

sanada gunaydın canım nasılsın ızıne ayrıldın dıye bılıyodum sankı yanlıs mı bılıyom hala calısıyon mu yoksa ugradın mı ıse gecen cumartesı pazar bızde sakaryadydık kaynanamı goturduk koye orasıda sakaryaya baglıymıs esım oyle dedı cok guzel olmus heryer yemyesıl sen aklıma geldın acaba ne tarafta dıye gorusebılırmıyız dıye

aa üretim müdürü akvaryum getirdi kocamanalkisalkisalkis
yaşasın oğlumla gidip izleriz balıkları trans halinde:bbo:

hoşgeldinn nartanem nurtanem birtanemm ohh sabah sabah içimiz açıldı valla nasılsın canımm

hoş gördük ruh ikizim benimmmmmmmmmmmmmm
ben iyiyim canımın içi gördüğün bildiğin gibi işte sen nasılsın balım iyimisin
keyfin yerindemi? Zeynebim nasıl?

ceren ne güzel bu saatlerde yazını görmek nasılsın bir sıkıntın yok degilmi güzelim?

yok gülüm yok herşey yolunda çok şükür daha erken gelicektim aslında yanınıza ama evde fazla durmadım hemencecik çıktım ve işe geldim şirkettede ancak fırsat bulabildim

aaaa gözlerime inanamadım seni görünce, bu kadar erken nasıl geldi bu kız dedim, meğer işteymişsin... tahmin etmeliydim :) nasılsın tatlım?

ayy ablam yapma gözünü seveyim deme böyle valla üzülüyorum yaben sana açıklamamı yaptım ama ablacım inan her fırsatta gelmeye çalışıyorum ama izine ayrılınca vaktim dahada azaldı nedense :uhm:

tünaydın haticem nasılsın güzelim?
nasıl gidiyor hayat işler adliye koşuşturmaca vede hamilelik?
evet canım normal görünüyor doktorda güzel şeyler söyledi artık bizede çitlenbiği beklemek kaldı onun keyfi ne zaman gelirse o zaman artık :dance:

dünür hoşgeldin kızz
iş yerine sölede bi ebe bulundursun ne olur ne olmazz kaydirigubbakcemile3

hoş gördük dünürrrrr nassen
damadım nasıl kııııııı
canım gerek yok ebeye felan burda her daim araç mevcut ay dediğim an hastaneye yetiştirirler de
acaba ben o ayy kelimesini diyebilirmiyim kaydirigubbakcemile3

canım benimmmm nasılsın rukiye iyimisin balım?
Çok fazla kopma sakın bitanem hayat herşeye rağmen devam ediyor biliyorsun balım
ölüm hepimiz için kaçınılmaz bir son dünyanın kanunu bu ne yapalım
demek buraya geldiniz tüh yaa keşke haberim olaydı telefon no felan valla görüşürdük iyide olurdu sanada değişiklik olurdu canım yaaa
bir daha gelme ihtimaliniz varmı olursa mutlaka lütfen görüşelim lütfen sakın es geçme olurmu gülüm.

aa üretim müdürü akvaryum getirdi kocamanalkisalkisalkis
yaşasın oğlumla gidip izleriz balıkları trans halinde:bbo:

kızz dünür alık alık bakma sakın balıklara kaydirigubbakcemile3

gülüm sitem etmedim ki ben, seni üzmek için de söylemedim birtanem, sadece şaşkınlığımı ve sevincimi belirttim :) aşkolsun ben seni üzmek ister miyim hiç? opuyorumnanaktan Şeniz a.s.

Canım hayat da hamileik de çok iyi gidiyor. Temmuzun başında izne ayrılacağım ben de.

gülüm sitem etmedim ki ben, seni üzmek için de söylemedim birtanem, sadece şaşkınlığımı ve sevincimi belirttim :) aşkolsun ben seni üzmek ister miyim hiç? opuyorumnanaktan Şeniz a.s.

canımmm benimmm tamam o zaman ben yanlış anladım sayalım ve konuyu kapatalım
doğurana kadar gelebildiğim kadar sıklıkta gelicem ablacım
doğurduktan sonrada ceren izin verdiği sürece
inan geçen haftadan beri izindeyim ama sizinle çok fazla sohbet edemiyorum ya sürekli kendimi bir boşlukta hissediyorum
sende bilirsin evde durdukçada iş çıkıyor zaten malum
neyse anladın sanırsam beniiiiiiiiiiii
çooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum sizlerii canlarımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

biz de seni çok seviyoruz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…