Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arkadaslar hemen kacmak gıbı olmasın ben bıraz bıseyler yıcem bana musade oldumu

afiyet olsun rukiyeee
yine gel fazla kopma bizden cicim

Canım hayat da hamileik de çok iyi gidiyor. Temmuzun başında izne ayrılacağım ben de.

oh oh oh ne güzel canımcım
herşey güzel gitsin her şey süper olsun yaz geldi havalar güzelll bizler güzel daha ne olsun canımmmm alkisalkisalkis
temmuz başımı izin oh ne güzel ya az kalmış ben doğurucam sen izine çıkıcan yuppppppppppiiiiiiiiiii :dance: :dance:

benim de çıkmam lazım kızlar, önce Ayvalık'a gideceğim, halletmem gereken işler var, oradan da Cunda'ya geçeceğim :) hepinizi çok öpüyorum canlarım, şimdilik hoşçakalın :)

Yengeç merhaba :) kaç gündür seni görüyorum ama hiç konuşmuyorsun, gel tanışalım arkadaşım :)
valal kıskacından yakalar zorla getiririz haa kaydirigubbakcemileöle okuyup okuyup kaçka yok kimsin nesin bir ses ver ayolkaydirigubbakcemile3

hoş gördük ruh ikizim benimmmmmmmmmmmmmm
ben iyiyim canımın içi gördüğün bildiğin gibi işte sen nasılsın balım iyimisin
keyfin yerindemi? Zeynebim nasıl?
maşallah canım çok iyiyim zeynepte iyi teyzesi büyüyor yavaş yavaş taraması yaklaştı onu bekliyoruz ama tekme hala yok tembel benimki arada gurultu gibi oluyor ama çok az hiç bi pok hissetmiyom anlayacağın çok istiyorum hissetmeyi ama tık yok benimkinde ne diller döküyorum ama nafile pas vermiyor
arkadaslar hemen kacmak gıbı olmasın ben bıraz bıseyler yıcem bana musade oldumu
afiyet olsun şekeropuyorumnanaktan

biz de seni çok seviyoruz canım :)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benim de çıkmam lazım kızlar, önce Ayvalık'a gideceğim, halletmem gereken işler var, oradan da Cunda'ya geçeceğim :) hepinizi çok öpüyorum canlarım, şimdilik hoşçakalın :)

aaaa olmadı ama abla bak şimdi
hem beni çağırıyorsun hemde sen kaçıyorsun
neyse git hadi işlerini hallet
neden bu saate bıraktın ablacım ya hava çok sıcak şartmı çıkman?
Dikkatli ol güneşte fazla kalma sakınnnnn

oh oh iyi olun dahada iyi olucaksınız canım benimmmmm
kızz delüüüü bu akdar dert etme dur yaaa sende hissedeceksin tekmeleri
aslında şuan o hareketlidir ama sen tecrübesiz olduğun için o hareketleri hissetmiyorsun balım az kaldı az daha sık dişini rahat bırak şu kıızı naza çekmesin kendisini kaydirigubbakcemile3

Gülçin teyzesi 400 gr olmuş eşşek kadar oldu hala anasına bir tekmeyi çok görüyor bu kız ya totosuna totosuna vurucamkaydirigubbakcemile3

Yengeç merhaba :) kaç gündür seni görüyorum ama hiç konuşmuyorsun, gel tanışalım arkadaşım :)

merhaba :))) walla hamişlikle yakından bi alakam yok ama sayenizde uzaktan oluyoo :)) burcunun arkadaşıyım ben onunla ilk öğrendiğimiz günden beri her anı beraber yaşıyoruz kısa ve öz haa ben bi tek doğurmayacam onunla birlikte o kadar yani :)) sizdende çok bahsetti takip etmek istedim sadece herkesi uzaktan tanımaya çalışıyorum şimdilik :))

Gülçin teyzesi 400 gr olmuş eşşek kadar oldu hala anasına bir tekmeyi çok görüyor bu kız ya totosuna totosuna vurucamkaydirigubbakcemile3

düzgün konuş benim miniğim hakkında öyle eşşek felan alırım ayağımın altına seni hee klava: klava:
kız tarafı naz tarafıdır bırak biraz yatsın allah allah tekmeleri yedikçe fırlayacağın günleride görürüm inşallah o zaman bu cümlelerini hatırlatırım sana cicim kaydirigubbakcemile3

kız kızlar narin olur kıyamıyodur anasına tekme atmayı
bak benimkine mübarek top oynuyo içerde kaydirigubbakcemile3
kıyamıyo galiba ya bende kıyamam ay kuzuma neyse bekleriz artık napalım

tamam ay bişey demedik miniğe nazlanıyo galiba
hoplatınca konuşuruz gene vallakaydirigubbakcemile3

bende tam kıskaçlarından yakalayacaktımki sen yazdın hoşgeldin yengeç hanım illa hamile olucan diye şart yok canım herzaman yazabilirisn burda ben çiğdem memnun oldum sende evlimisin bebek düşünüyormusun peki varmı çalışma falan kaydirigubbakcemile3

merhaba citir kizlar nasilsiniz bakalim biz kizimla evdeyiz bugün okul kapali
gülcin kuzum az kalmis cerem´nimizin gelmesine allahim saglikli bir sekilde ikinizide kurtarsin
bulcuk htc cigdem ierror rara sizler nasilsiniz canlarim bebislerde iyiydir insallah
benim cook kötü basim agriyor yine ilaclardan mi dedik 3 gündür ilacin birini almiyorum ama yine devam ediyor bakalim ne olacak

kaydirigubbakcemile3 yok canım ben taaa bekarım sakin kovmayasınız benii çocuklarınıza bakarım canım allah allah :ecrin_bebek: benim adımda özge buarada bende memnun oldumm

hoşgeldin karamanlı herkesler iyi maşallah ohh sende kıznla tatil yapıcan demek bol bol dinlenin
baş ağrısı bazen çok kötü olabiliyor onu bende yaşadım allah sabır versin geçmiş olsun canım

geldım kızlar yaa kızlar bende hıssetmıyom daha kalp atıslarını dınledık ama hıc hareketını hıssetmıyom acaba fazla beslenmıyomu dıye dusunuyom dr soruncada daha erken dıyo anlamadım gıttı
neyse kızlar ben hazırlanıp dr gıdıcem sonuclarımı almaya gelınce yıne yazarım sızlere bugun bayagı kalabalık topık aslında guzel vakıt gecırmenız dılegıyle hepınıze ıyı hafta sonları ıyı tatıller kendınıze ve en onemlısı bebıslere ıyı bakın oldumu optum hepınızı

kaydirigubbakcemile3 yok canım ben taaa bekarım sakin kovmayasınız benii çocuklarınıza bakarım canım allah allah :ecrin_bebek: benim adımda özge buarada bende memnun oldumm

hoşgeldin özgecim kovmayız ayol niye kovalım valla benim bakıcıya ihtiyacımvar hemen gel görüşelimkaydirigubbakcemile3 ücret dolgundur kaydirigubbakcemile3

merhaba karamanlı ablacım
biz iyyiz çok şükür maşallah bebeklerinde keyifleri yerinde
işallah şu ağrılarından tez zamanda kurtulursun

heh öle damardan gir kaydirigubbakcemile3

tamam ay bişey demedik miniğe nazlanıyo galiba
hoplatınca konuşuruz gene vallakaydirigubbakcemile3

evet canım nazlanıyo anasına
bırak şimdi istediğini yapsın keyfini bozma kızın :):)
inşallah konuşucaz o günleride canım :dance:

ablaaaaaaaaa hoş geldin naber nasılsın?
gelmiyorsun uzun süredir iyimisin?
okullar kapandı çocuklar artık başında ee ne olucak sen hala dükkana gidicekmisin çocuklar yalnızmı kalıcak evde ne yapacaksınız?
evet az kaldı abla bekliyoruz ceren hanımı bakalım hayırlısı sonrada sizinkini beklicez inşallah
canım yaa stres felanmı yaptın kendine ne oldu bu baş ağrısı ne allah acil şifa versin abalcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…