Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

erken canım daha 20lihaftalarda başlıyosun hissetmeye
hadi hayırlı haberlelr gel işallah

canım sen daha 17. haftadasın ben 21 oldum hala hissetmiyorum o yüzden sen sıranı bekle bakimmm:mymeka:
sanada iyi tatiller cicimopuyorumnanaktan

rukiye daha dur güzelim dr. doğru söylüyor daha çok erken 21 ve 22 haftalarda hissedersin balım hafif hafif 24-25 olduğunda ise bariz hissedersin daha senin için çok erken telaş yapma herşey yolunda.
doktor dönüşü uğra yaz neler olduğunu tatlım
allaha emanet ol

karamanlı ablam saol ben iyiyim sen nasılsın dicem ama başın ağrıyomuş bu çok kötü hiç çekilmiyooo bilirimmm çingenemiz nasıl iyimi keyfi yerindemi çokkk öpüyorum seni

Selam canlarım bana kızmadınız inşallah uzun süredir anneme gidiyorum sürekli orda da internet yok aklımdasınız hep. bahçeli olduğu için Sude hanımı güneşlendiriyorum bol bol. Ceren canım nasılsın çok merak ediyorum seni. Mavişim sende haberler nedir? Beyaz sende kavuştn yavruna nasıl gidiyor? Bulcuk rüzgar deniz menzil gülü adını yazmaya fırsat bulamadığım herkes sizler nasılsınız???

kiz gülcin kuzum sen hala calisiyormusun nur la ikiniz yolda doguracaksiniz valla
anam oturun evinizde artik

yok ablacım çalışmıyorum
yani tam gün çalışmıyorum
geçen hafta izine ayrıldım ama her gün 1-2 saatliğine gelip hesapları kontrol ediyorum
kasanın anahtarı bende olduğu için günlük harcamalara para bırakıyorum hesap yapıyorum böyle yani bu gün cuma ödeme günü o yüzden bu gün biraz uzun kalıcam şirkette
dediğin gibi valla nur dershanede bende fidanlıkta doğurucaz bu gidişle doğal yolla :):)

ben yemeğe gidiyorum kızlarr
hepiminize afiyet olsun

afiyet olsun dünüüüürrr fazla yeme hazımsılık yapmasın kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımm
ohh kızımız güneş banyosu yapıyor ne güzell
çok tatlı olmuştur şimdi o maşallah
biz iyyiz çok şükürr

ben yemeğe gidiyorum kızlarr
hepiminize afiyet olsun

afiyet olsun canım bende birazdan gidicem yemeğe ya kızlar başım döndü az önce baya belirgin niye oldu anlamadım karnımda ç değil aslında kahvaltımı güzelce yaptım şlimdi yemek falan yiyeyim geçer belki :sm_confused:

kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben sayfayı açıp gitmişim...
gülçin çok sağol canım ne gerek vardı ya çok tatlıymış...
ben bi geçmişe bakayım

burcu , ceren ,çiğdem,arife,rukiye sevtap yasemin herkes hayırlı cumalar keyfiniz yerinde neşeniz bol olsun inşallah

sanda hayırlı cumalar canım
aminn amin
afiyet olsun dünüüüürrr fazla yeme hazımsılık yapmasın kaydirigubbakcemile3

çorba içtim bi tek dünür benlik biş i yoktu yemekte cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…