- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.701
geldım kızlar yaa kızlar bende hıssetmıyom daha kalp atıslarını dınledık ama hıc hareketını hıssetmıyom acaba fazla beslenmıyomu dıye dusunuyom dr soruncada daha erken dıyo anlamadım gıttı
neyse kızlar ben hazırlanıp dr gıdıcem sonuclarımı almaya gelınce yıne yazarım sızlere bugun bayagı kalabalık topık aslında guzel vakıt gecırmenız dılegıyle hepınıze ıyı hafta sonları ıyı tatıller kendınıze ve en onemlısı bebıslere ıyı bakın oldumu optum hepınızı
geldım kızlar yaa kızlar bende hıssetmıyom daha kalp atıslarını dınledık ama hıc hareketını hıssetmıyom acaba fazla beslenmıyomu dıye dusunuyom dr soruncada daha erken dıyo anlamadım gıttı
neyse kızlar ben hazırlanıp dr gıdıcem sonuclarımı almaya gelınce yıne yazarım sızlere bugun bayagı kalabalık topık aslında guzel vakıt gecırmenız dılegıyle hepınıze ıyı hafta sonları ıyı tatıller kendınıze ve en onemlısı bebıslere ıyı bakın oldumu optum hepınızı
merhaba karamanlı ablacım
biz iyyiz çok şükür maşallah bebeklerinde keyifleri yerinde
işallah şu ağrılarından tez zamanda kurtulursun
insallah canim ya ya senin yengen rahatsizdi degil mi nasil oldu
sagol canim gercekten cok kötü bütün günümü mahvediyor senin benis nasil sen nasilsin
merhaba karamanlı ablacım
biz iyyiz çok şükür maşallah bebeklerinde keyifleri yerinde
işallah şu ağrılarından tez zamanda kurtulursun
insallah canim ya ya senin yengen rahatsizdi degil mi nasil oldu
çok şükür eskisi gibi iyi artık :Saruboceq: atalttık kötü dönemleri
kızlar ben biraz çıkacağım görüşmek üzere
kızlar ben biraz çıkacağım görüşmek üzere
kiz gülcin kuzum sen hala calisiyormusun nur la ikiniz yolda doguracaksiniz valla
anam oturun evinizde artik
ben yemeğe gidiyorum kızlarr
hepiminize afiyet olsun
Selam canlarım bana kızmadınız inşallah uzun süredir anneme gidiyorum sürekli orda da internet yok aklımdasınız hep. bahçeli olduğu için Sude hanımı güneşlendiriyorum bol bol. Ceren canım nasılsın çok merak ediyorum seni. Mavişim sende haberler nedir? Beyaz sende kavuştn yavruna nasıl gidiyor? Bulcuk rüzgar deniz menzil gülü adını yazmaya fırsat bulamadığım herkes sizler nasılsınız???
ben yemeğe gidiyorum kızlarr
hepiminize afiyet olsun
burcu , ceren ,çiğdem,arife,rukiye sevtap yasemin herkes hayırlı cumalar keyfiniz yerinde neşeniz bol olsun inşallah
afiyet olsun dünüüüürrr fazla yeme hazımsılık yapmasın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?