- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.721
Selam canlarım bana kızmadınız inşallah uzun süredir anneme gidiyorum sürekli orda da internet yok aklımdasınız hep. bahçeli olduğu için Sude hanımı güneşlendiriyorum bol bol. Ceren canım nasılsın çok merak ediyorum seni. Mavişim sende haberler nedir? Beyaz sende kavuştn yavruna nasıl gidiyor? Bulcuk rüzgar deniz menzil gülü adını yazmaya fırsat bulamadığım herkes sizler nasılsınız???
burcu , ceren ,çiğdem,arife,rukiye sevtap yasemin herkes hayırlı cumalar keyfiniz yerinde neşeniz bol olsun inşallah
afiyet olsun canım bende birazdan gidicem yemeğe ya kızlar başım döndü az önce baya belirgin niye oldu anlamadım karnımda ç değil aslında kahvaltımı güzelce yaptım şlimdi yemek falan yiyeyim geçer belki :sm_confused:
kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben sayfayı açıp gitmişim...
gülçin çok sağol canım ne gerek vardı ya çok tatlıymış...
ben bi geçmişe bakayım
afiyet olsun canım bende birazdan gidicem yemeğe ya kızlar başım döndü az önce baya belirgin niye oldu anlamadım karnımda ç değil aslında kahvaltımı güzelce yaptım şlimdi yemek falan yiyeyim geçer belki :sm_confused:
kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben sayfayı açıp gitmişim...
gülçin çok sağol canım ne gerek vardı ya çok tatlıymış...
ben bi geçmişe bakayım
çorba içtim bi tek dünür benlik biş i yoktu yemekte cokacimcoook
ayy kıyamam ben dünürüme açmı kaldın kuzum
canın ne istiyor söyle hemen paket yatırıp göndereyim gülüm. opuyorumnanaktan
slm sanada hayırlı cumalarslm .....hepınıze hayırlı cumalar...
kaydirigubbakcemile3 şimdilik düşüneyimmm mülakata gelirim artık vereliniortakhoşgeldin özgecim kovmayız ayol niye kovalım valla benim bakıcıya ihtiyacımvar hemen gel görüşelimkaydirigubbakcemile3 ücret dolgundur kaydirigubbakcemile3
dur kızz daha damarlaştıralımm senağlama oldumuuu kaydirigubbakcemile3merhaba karamanlı ablacım
biz iyyiz çok şükür maşallah bebeklerinde keyifleri yerinde
işallah şu ağrılarından tez zamanda kurtulursun
heh öle damardan gir kaydirigubbakcemile3
dur kızz daha damarlaştıralımm senağlama oldumuuu kaydirigubbakcemile3
kız kismenin sesi soluğu çıkmıyuooooo hayırdır yaaa
hepinizi çok öpüyorum şimdilik ben kaçar
tekrar herkese hayırlı cumalar
gülçincim bende iyiyim çok şükür tek derdim sadece ayaklarım çok şişiyor ne yapsam inmiyoooo başkada bi derdim yok şükürler olsun ceren bebek nasılmış bakıyım çıkmaya niyeti yok daha
opuyorumnanaktan ayy dünürüm Allah razı olsun
ben hemen bi liste yapam o zaman kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?