- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.741
saol canimm farkettimm kardeş olmuş burda herkess yerimseniben sohbetleriniz hoşuma gitti gerçektennözge sende aramıza hoşgeldin ne demek burcunun arkadaşı bizinde arkadaşımız sayılır hem hamile olman gerekmez burası kardeşlik topiği tüm sıkıntılar paylaşılıyooo
tamam cicim yap listeni
ama yiyebileceklerini yaz açsın diye abartma
aç tavuk kendini buğday ambarında sanır misali olma kaydirigubbakcemile3
nur hayatım cerenin aldığı ciciler çok şeker allah güle güle giydirmek nasip etsinnn
sen nasılsın hayatım keyfin yerindemiiii ilaydamız nasılll tekmeliyomu senii
delüüü yetişemirum lennn işi gücü attım bi kenaraaferin kaptın işi sen kız özz :mymeka:
slm .....hepınıze hayırlı cumalar...
çiğdem dün bakıyorumda amma +18 olmuşunuz tühhh kaçırdımmm ama şu zamana kadar şükür normal herşeye devam ettim ama bak artık 34 haftanın içindeyim tehlikelimi olur bilemediğim için tatile gireceğiz bizde gerçi dr um yasak felan demiyooo olsa ben sölerim diyo ama insan yinede şüphe etmiyo değil bi zarar verirmiyim diye zati baştan beri benim hormonlar soğukluk yapacağına tavan yapıyo habiree
oyy oyyy çok güzell bunlarr ilaydamızada pek yakışcak
sağlıkla giysin işallah
aferin kı dünür zevkini beğendim kaydirigubbakcemile5
hepinizi çok öpüyorum şimdilik ben kaçar
tekrar herkese hayırlı cumalar
çok sağol canım bizde çok beğendik...
biz iyiyiz canım bugün biraz bel ağrım var biraz
burası öyle işi gücü bi kenara atcan alcan örügünü çen çen çene çalcan kaydirigubbakcemile3delüüü yetişemirum lennn işi gücü attım bi kenara
gülçinim dershane varda ben gitmeyecem gece mide sancısı ile uyandım, havada sıcak tansiyornda yüksek çıkınca eşim bugün gitme evde çalış dedi
burası öyle işi gücü bi kenara atcan alcan örügünü çen çen çene çalcan kaydirigubbakcemile3
hiç yapmadığımız bişe bu neydi sayi onu bile unuttum bak
Çok teşekkür ederiz teyzeleri büyüyoruz hergün. Allahım sizede göstersinn bu günleri hatta en güzel günleri. Ceren Allah kolay doğumlar nasip etsin hayırlısıyla kavuşun cerenle inşallah.
yasemin merhaba ne güzek bebeğini büyütmüşsün ohh güzel güzel güneşlenin tabi ana kızSelam canlarım bana kızmadınız inşallah uzun süredir anneme gidiyorum sürekli orda da internet yok aklımdasınız hep. bahçeli olduğu için Sude hanımı güneşlendiriyorum bol bol. Ceren canım nasılsın çok merak ediyorum seni. Mavişim sende haberler nedir? Beyaz sende kavuştn yavruna nasıl gidiyor? Bulcuk rüzgar deniz menzil gülü adını yazmaya fırsat bulamadığım herkes sizler nasılsınız???
selam canım nerelerdesin ya gözükmez oldun sanada hayırlı cumalarburcu , ceren ,çiğdem,arife,rukiye sevtap yasemin herkes hayırlı cumalar keyfiniz yerinde neşeniz bol olsun inşallah
nurcum merhaba hoşgeldin nasıl keyifler kocişle durumlar nasıl tatlıya bağlandımısengözlerimebaksanabkızlar günaydın nasılsınız bakalım ben sayfayı açıp gitmişim...
gülçin çok sağol canım ne gerek vardı ya çok tatlıymış...
ben bi geçmişe bakayım
evet galiba sıcaklardan canım ya yemeğimi yedim geldim geçer birazdansanda afiyet olsun canım
sıcak tansiyonunu etkilemiştir belki
su iç bol bol çiğdemcim
daha iyiyim canım sağol opuyorumnanaktancanım benim sıcaktan ve sürekli ekrana bakmaktan olmuştur hamilelikte cabası tabii
sen git soğuk suyla elini yüzünü bir yıka temiz hava al kendine gel balım
bu arada afiyet olsun güzelim
çook güzel tam ilaydamıza göre çıtır pıtır güle güle kullansın nurcum
merhaba sevtap sanada hayırlı cumalarslm .....hepınıze hayırlı cumalar...
lkaçırdın valla dün çenemize vurdu konuştukta konuştukkaydirigubbakcemile3çiğdem dün bakıyorumda amma +18 olmuşunuz tühhh kaçırdımmm ama şu zamana kadar şükür normal herşeye devam ettim ama bak artık 34 haftanın içindeyim tehlikelimi olur bilemediğim için tatile gireceğiz bizde gerçi dr um yasak felan demiyooo olsa ben sölerim diyo ama insan yinede şüphe etmiyo değil bi zarar verirmiyim diye zati baştan beri benim hormonlar soğukluk yapacağına tavan yapıyo habiree
hadi bakalım bekliyorumvereliniortakkaydirigubbakcemile3 şimdilik düşüneyimmm mülakata gelirim artık vereliniortak
dur kızz daha damarlaştıralımm senağlama oldumuuu kaydirigubbakcemile3
daha karpuz kesecedikk nereye kızhepinizi çok öpüyorum şimdilik ben kaçar
tekrar herkese hayırlı cumalar
maşallah annesi çok gzüel olmuş bu yaa ısırmalık poposundan şöyle maşallah
gitme canım evinde çalış bugündegülçinim dershane varda ben gitmeyecem gece mide sancısı ile uyandım, havada sıcak tansiyornda yüksek çıkınca eşim bugün gitme evde çalış dedi
aminn canım aminnn:Saruboceq:Çok teşekkür ederiz teyzeleri büyüyoruz hergün. Allahım sizede göstersinn bu günleri hatta en güzel günleri. Ceren Allah kolay doğumlar nasip etsin hayırlısıyla kavuşun cerenle inşallah.
Siz sorun ben anlatıyım balım bende yaşadıkça öğreniyorum.
Dur aklıma gelenleri söyliyim.
Ben kızımın poposunu silmek için sabunlu mendillerden kullanmıyorum çünkü iyi temizlediğine inanmıyorum pişik yapıyor. Önceden kaynamış soğumuş suya minik minik pamuk hazırlıyorum 2günde bir... onunla siliyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
sonra hapşırdığında korkmaya gerek yok yeni doğanlarda normalmiş.
kesinlikle herkesin kucağına vermeyin yaşında gibi kucağına oturmaya çalışan olabiliyor.
bide hıçkırdığında önce emzirin sonra eğer geçmezse limonlu su verin limonlu su miğde bulantısı ve yanması yapıyor.
ilk görenler mutlaka birine benzetmeye çalışıyor hiç sinirinizi bozmayın canlarım. bunu detaylı anlatırım sonra.
bide mümkün olduğunca kendiniz bakmaya çalışın yani alışmak için ilk zamanlar mutlaka yanında biri oluyo ama altını sen değiştir gazını sen çıkar yıka yanındaki sadece izleyip varlığıyla destek olsun bence. bebek sadece annesini istiyor. annesinin kokusuyla huzur bulup uyuyor.
valla başka aklıma gelirse anlatırım canlarım. hıı bide bak kesinlikle öyle kat kat giydirmeyin vede aman mikrop kapmasın diye pinpirikli olmayın mikroba da ihtiyaç var.
kızlar hilal uğradı mı bugün ??
yasemincim teşekkürler canım deneyimlere her zaman ihtiyacımız var..
çiğdemcim teşekkürler canım gülçinim yollamış bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?