E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.761
şu bebekler doğduğunda süper oluyorlar kusursuzlar harikalar ama birde yanında kullanma klavuzunu verseler n egüzel olur dimi ya öle elimizde bebişle kalakalıyoz sonra mel mel anneler olmasa zor işimiz aa dostalrrr
beni bölee kullancakmışın içerden yolladılar talimatlara uysun dediler dicek seninkii kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
evet şöle kitapçık ellerinde çıksalarr ne iyi yolur
herkes iyi mi?
ne o abla okulun son günü baya yoruldun sanırım
neyse artık önünde up uzun bir tatil dönemi var tadını çıkar bol bol
bende fırsat buldukça sizlere katılacağım canlarım çok özlüyorum sizleri çünkü
hilalcim geçmiş olsun balım ciddi bir şey olacağını sanmıyorum
ama sen yinede bol bol dinlen istirahat et şekerim.
Daha seninle online görüşemedik emme sen beni bende seni tanıdık sayılırız değil mi :):)
bizler iyiyiz canım sen nasılsın..
merak etmiştim bende seni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
evet şöle kitapçık ellerinde çıksalarr ne iyi yolur
aman sen iyi olda elektrik olmasın canım olmaz inşallah a.s.slm kızlar aksilik bugün elektrikler yok jeneratör çalışıo bağlantı kopuk beni merak etmeyin bidaha olmadı iyiyim çok şükğr inş. bidaha olmaz.
kaydirigubbakcemile3beni bölee kullancakmışın içerden yolladılar talimatlara uysun dediler dicek seninkii kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız bi göz atayım size dedim ...benim işler var biraz rahattım müdürm geldi yine eskisi gibi yine rahat olamam 2 gündür yoktu çene çalıyordum burada ...yasemin gelmiş bebişi gördüm maşallahı var ..nurcum resmi yine göremedim o yzüden yorum yapamıyorum malum bu konuda sessiz kalıyorum...ierrorcum nasılsın denk gelemedik bizim zilli hareketli maşalllah ..seninde az kalmış 35 deviriyorsun allah kurtarsın canım...ben yine kaybolabilirim işlerim var biraz..
selam kızlar.cerene baktım şükür haberler iyi.kendinize iyi bakın.çok rahatsızım o yüzden kalamıyorum.ara sıra uğrarım.allaha emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?