Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

şu bebekler doğduğunda süper oluyorlar kusursuzlar harikalar ama birde yanında kullanma klavuzunu verseler n egüzel olur dimi ya öle elimizde bebişle kalakalıyoz sonra mel mel anneler olmasa zor işimiz aa dostalrrr

şu bebekler doğduğunda süper oluyorlar kusursuzlar harikalar ama birde yanında kullanma klavuzunu verseler n egüzel olur dimi ya öle elimizde bebişle kalakalıyoz sonra mel mel anneler olmasa zor işimiz aa dostalrrr

:roflol::roflol:
evet şöle kitapçık ellerinde çıksalarr ne iyi yolur

slm kızlar aksilik bugün elektrikler yok jeneratör çalışıo bağlantı kopuk beni merak etmeyin bidaha olmadı iyiyim çok şükğr inş. bidaha olmaz.

sağol canım online görüştük seninle az da olsa.ben seni tanıyorum valla.şimdiye kadar olmadı inş. de olmaz

:roflol::roflol:
evet şöle kitapçık ellerinde çıksalarr ne iyi yolur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar aksilik bugün elektrikler yok jeneratör çalışıo bağlantı kopuk beni merak etmeyin bidaha olmadı iyiyim çok şükğr inş. bidaha olmaz.
aman sen iyi olda elektrik olmasın canım olmaz inşallah a.s.

beni bölee kullancakmışın içerden yolladılar talimatlara uysun dediler dicek seninkii kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bi göz atayım size dedim ...benim işler var biraz rahattım müdürm geldi yine eskisi gibi yine rahat olamam 2 gündür yoktu çene çalıyordum burada ...yasemin gelmiş bebişi gördüm maşallahı var ..nurcum resmi yine göremedim o yzüden yorum yapamıyorum malum bu konuda sessiz kalıyorum...ierrorcum nasılsın denk gelemedik bizim zilli hareketli maşalllah ..seninde az kalmış 35 deviriyorsun allah kurtarsın canım...ben yine kaybolabilirim işlerim var biraz..

selam kızlar.cerene baktım şükür haberler iyi.kendinize iyi bakın.çok rahatsızım o yüzden kalamıyorum.ara sıra uğrarım.allaha emanet olun....

çiğdem güle gülee kolya gelsin

hilalcim bidaha olmamaış akıntı işallah hiç olmaz

kayracım mrb geçmiş olsun

canım senin için albüme ekldim...
o zilinin hareketlerini yerim ben annesi

nurcum yeni ciciniz çok güzelmiş ceren teyzeside zevkliymiş hani:))
yasemincim maşallah ne kadar büyümüş sudemiz çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın

nurcum cicileriniz gördüm gülçinimin zevkininde şüphe etmemek lazım zaten...güle güle giydir ilaydaya ..bende sıkıldım işlerimde var ...sizler ne yapıyorsunuz herkes dagılmış gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…