Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım randevum vardı mecburen o saatte çıkmak zorunda kaldım, sezon başladı, tekne işleri ile ilgili, pazarlama kısmıyla ben ilgileniyorum ya, o yüzden... neyse hallettim, Cunda'ya gittim biraz oturdum ve geldim ama sizler gitmişsiniz :sm_confused:
güle güle ablacımm ohh cunda munda süper valla gez ablam gezz öptümopuyorumnanaktan
ben de seni öpüyorum tatlım Şeniz
hoşgeldin canım :) hamiş olman gerekmiyor bize takılman için :) seni tanıdığıma sevindim a.s.
kaydirigubbakcemile3 yok canım ben taaa bekarım sakin kovmayasınız benii çocuklarınıza bakarım canım allah allah :ecrin_bebek: benim adımda özge buarada bende memnun oldumm
ben de memnun oldum canım a.s.
güzelim senin işin başından aşkındır, nasıl kızalım sana :) Sude'miz nasıl? sen nasılsın? oh ne güzel güneş banyolarına başladınız demek :) yarasın inşallah
bakınnn bunu gülçin teyzemiz yollamış...
çok tatlı değil mi

Gülçin'in zevkine bir kere daha hayran kaldım, afferim kız sen biliyorsun bu işleri... İlayda'mız güle güle giysin annesi :)
slm .....hepınıze hayırlı cumalar...
sana da canım :)
filiz ablam ben sana yetişemedim dolaşmaya çıkmışsın çok özledim senin sohbetlerini inan ol yazdıklarınızı takip ediyorum
ben de çok özledim ierror'cum, inşallah bir gün denk geliriz :)
oy oy oy maşalllah annesi, ne kadar büyümüş, Allah nazardan saklasın canım, çok güzel bir kız bu
gülçinim dershane varda ben gitmeyecem gece mide sancısı ile uyandım, havada sıcak tansiyornda yüksek çıkınca eşim bugün gitme evde çalış dedi
aman çıkma bu sıcaklarda sokaklara, Allah korusun canım, sen evde çalışmaya çalış :)
Valla çok faydalı bilgiler vermişsin canım, çok teşekkürler :)
slm kızlar aksilik bugün elektrikler yok jeneratör çalışıo bağlantı kopuk beni merak etmeyin bidaha olmadı iyiyim çok şükğr inş. bidaha olmaz.
canım iyisin değil mi? neyse tekrarlamadığına sevindim :) sen yine de dikkat et ve uzan, dinlen
iyiyiz canım :)
selam kızlar.cerene baktım şükür haberler iyi.kendinize iyi bakın.çok rahatsızım o yüzden kalamıyorum.ara sıra uğrarım.allaha emanet olun....
geçmiş olsun neyin var güzelim? haber ver kendinden lütfen :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................18. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

merhaba kızlar bende anne adaylarındanım 8+4 bugün.daha az zannediyodum ama doktor dün 8+3 dedi şaşırdım netteki hesaplamalarda 5 6 gün daha küçük çıkıyodu çünki

bakıyorumda taze anneler meleklerinin resimlerini sergiliyorrr
allahım bizlerede nasip etsin inşallah bunlarıııı
kızlarrr bebişleriniz kocaman olmuş maşallah darısı başımıza inşallaahhhhh

merhaba arkadaşlar..ben 6,5 aylık hamileyim.ve ayaklarım yere basmıyor desem yeridir..çok farklı bi duyguymuş allah tamamına erdirir inşallah ve herkese nasip eyler..

herkeze günaydınn a.s.
pek kimsenin olucağını düşünmüyorum bugun topikte
tatil vede mışıl mışıl uyku ardından güzel kahvaltı
vee sonraaa fink fink gezmekzemuszemus

herkeze günaydınn a.s.
pek kimsenin olucağını düşünmüyorum bugun topikte
tatil vede mışıl mışıl uyku ardından güzel kahvaltı
vee sonraaa fink fink gezmekzemuszemus
BEN BURDAYIM DÜN AKŞAM O KADAR ERKEN UYUMUŞUM Kİ SABAH 07.30 DA UYANDIM KOCİŞ DE UYUYO GİDİP MARKETTEN BİR ŞEYLER ALAYIM BAREE
SEN NASILSIN CANIM MİRAÇ NASIL BİZİMKİ BENİ PEK UYUTMUO YANİ UYUYORUM DERİN AMA ÇOK SIK UYANIYORUM MALUM TUVALET sırnaşık şey

hoşgeldin canım yeni farkettim yazını yaprak dökümünü izliyodum iş yerinde netten kaydirigubbakcemile3
miraç maşallah gündüz uyyo gece uyanıyo mübarek çok harektli gece o hareket ettikçe benimde tuvaletim çok sık geliyor onun hareketiylemi alaklı bilmiyorum ama geceleri bende uyyamıyorum göbeğimin kaşıntısıda uyutmuyo beni sn aylar bu konuda zor geçicek galiba

günaydınnnnnnn
nasılsınız bakalım
zeynepi şimdi uyuttum ama kalkar hemen derin uyuyamıyor yavrum 5 dk da bir kalkıyor
kahvaltı sofrası hala duruyor onu toplayayım bari
yarın annem glincede temizlik yaparız
yasemin ve karabiberim yavrularının resimlerini eklemiş sanırım bakayım da çıkayımopuyorumnanaktan
kolay gelsinkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…