- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.781
nurcum yeni ciciniz çok güzelmiş ceren teyzeside zevkliymiş hani:))
yasemincim maşallah ne kadar büyümüş sudemiz çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın
nurcum cicileriniz gördüm gülçinimin zevkininde şüphe etmemek lazım zaten...güle güle giydir ilaydaya ..bende sıkıldım işlerimde var ...sizler ne yapıyorsunuz herkes dagılmış gerçi...
sağol canım
sen nasılsın bakalım
canım randevum vardı mecburen o saatte çıkmak zorunda kaldım, sezon başladı, tekne işleri ile ilgili, pazarlama kısmıyla ben ilgileniyorum ya, o yüzden... neyse hallettim, Cunda'ya gittim biraz oturdum ve geldim ama sizler gitmişsiniz :sm_confused:opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aaaa olmadı ama abla bak şimdi
hem beni çağırıyorsun hemde sen kaçıyorsun
neyse git hadi işlerini hallet
neden bu saate bıraktın ablacım ya hava çok sıcak şartmı çıkman?
Dikkatli ol güneşte fazla kalma sakınnnnn
ben de seni öpüyorum tatlım Şenizgüle güle ablacımm ohh cunda munda süper valla gez ablam gezz öptümopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım :) hamiş olman gerekmiyor bize takılman için :) seni tanıdığıma sevindim a.s.merhaba :))) walla hamişlikle yakından bi alakam yok ama sayenizde uzaktan oluyoo :)) burcunun arkadaşıyım ben onunla ilk öğrendiğimiz günden beri her anı beraber yaşıyoruz kısa ve öz haa ben bi tek doğurmayacam onunla birlikte o kadar yani :)) sizdende çok bahsetti takip etmek istedim sadece herkesi uzaktan tanımaya çalışıyorum şimdilik :))
ben de memnun oldum canım a.s.kaydirigubbakcemile3 yok canım ben taaa bekarım sakin kovmayasınız benii çocuklarınıza bakarım canım allah allah :ecrin_bebek: benim adımda özge buarada bende memnun oldumm
güzelim senin işin başından aşkındır, nasıl kızalım sana :) Sude'miz nasıl? sen nasılsın? oh ne güzel güneş banyolarına başladınız demek :) yarasın inşallahSelam canlarım bana kızmadınız inşallah uzun süredir anneme gidiyorum sürekli orda da internet yok aklımdasınız hep. bahçeli olduğu için Sude hanımı güneşlendiriyorum bol bol. Ceren canım nasılsın çok merak ediyorum seni. Mavişim sende haberler nedir? Beyaz sende kavuştn yavruna nasıl gidiyor? Bulcuk rüzgar deniz menzil gülü adını yazmaya fırsat bulamadığım herkes sizler nasılsınız???
Gülçin'in zevkine bir kere daha hayran kaldım, afferim kız sen biliyorsun bu işleri... İlayda'mız güle güle giysin annesi :)
sana da canım :)slm .....hepınıze hayırlı cumalar...
ben de çok özledim ierror'cum, inşallah bir gün denk geliriz :)filiz ablam ben sana yetişemedim dolaşmaya çıkmışsın çok özledim senin sohbetlerini inan ol yazdıklarınızı takip ediyorum
oy oy oy maşalllah annesi, ne kadar büyümüş, Allah nazardan saklasın canım, çok güzel bir kız bu
aman çıkma bu sıcaklarda sokaklara, Allah korusun canım, sen evde çalışmaya çalış :)gülçinim dershane varda ben gitmeyecem gece mide sancısı ile uyandım, havada sıcak tansiyornda yüksek çıkınca eşim bugün gitme evde çalış dedi
Valla çok faydalı bilgiler vermişsin canım, çok teşekkürler :)Siz sorun ben anlatıyım balım bende yaşadıkça öğreniyorum.
Dur aklıma gelenleri söyliyim.
Ben kızımın poposunu silmek için sabunlu mendillerden kullanmıyorum çünkü iyi temizlediğine inanmıyorum pişik yapıyor. Önceden kaynamış soğumuş suya minik minik pamuk hazırlıyorum 2günde bir... onunla siliyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
sonra hapşırdığında korkmaya gerek yok yeni doğanlarda normalmiş.
kesinlikle herkesin kucağına vermeyin yaşında gibi kucağına oturmaya çalışan olabiliyor.
bide hıçkırdığında önce emzirin sonra eğer geçmezse limonlu su verin limonlu su miğde bulantısı ve yanması yapıyor.
ilk görenler mutlaka birine benzetmeye çalışıyor hiç sinirinizi bozmayın canlarım. bunu detaylı anlatırım sonra.
bide mümkün olduğunca kendiniz bakmaya çalışın yani alışmak için ilk zamanlar mutlaka yanında biri oluyo ama altını sen değiştir gazını sen çıkar yıka yanındaki sadece izleyip varlığıyla destek olsun bence. bebek sadece annesini istiyor. annesinin kokusuyla huzur bulup uyuyor.
valla başka aklıma gelirse anlatırım canlarım. hıı bide bak kesinlikle öyle kat kat giydirmeyin vede aman mikrop kapmasın diye pinpirikli olmayın mikroba da ihtiyaç var.
canım iyisin değil mi? neyse tekrarlamadığına sevindim :) sen yine de dikkat et ve uzan, dinlenslm kızlar aksilik bugün elektrikler yok jeneratör çalışıo bağlantı kopuk beni merak etmeyin bidaha olmadı iyiyim çok şükğr inş. bidaha olmaz.
iyiyiz canım :)herkes iyi mi?
geçmiş olsun neyin var güzelim? haber ver kendinden lütfen :)selam kızlar.cerene baktım şükür haberler iyi.kendinize iyi bakın.çok rahatsızım o yüzden kalamıyorum.ara sıra uğrarım.allaha emanet olun....
baktım yasemink resim yüklemiş kıskandım:)))
buda bizim bebiş yaseminciğim senin bebişinide çok öpüyorum.[URL=http://img199.imageshack.us/i/bebiim78.jpg/][/URL]
baktım yasemink resim yüklemiş kıskandım:)))
buda bizim bebiş yaseminciğim senin bebişinide çok öpüyorum.[URL=http://img199.imageshack.us/i/bebiim78.jpg/][/URL]
BEN BURDAYIM DÜN AKŞAM O KADAR ERKEN UYUMUŞUM Kİ SABAH 07.30 DA UYANDIM KOCİŞ DE UYUYO GİDİP MARKETTEN BİR ŞEYLER ALAYIM BAREEherkeze günaydınn a.s.
pek kimsenin olucağını düşünmüyorum bugun topikte
tatil vede mışıl mışıl uyku ardından güzel kahvaltı
vee sonraaa fink fink gezmekzemuszemus
BEN BURDAYIM DÜN AKŞAM O KADAR ERKEN UYUMUŞUM Kİ SABAH 07.30 DA UYANDIM KOCİŞ DE UYUYO GİDİP MARKETTEN BİR ŞEYLER ALAYIM BAREE
SEN NASILSIN CANIM MİRAÇ NASIL BİZİMKİ BENİ PEK UYUTMUO YANİ UYUYORUM DERİN AMA ÇOK SIK UYANIYORUM MALUM TUVALET sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?