Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın nasılsınız bakalım karabiberin bebişini göremedim ben ama tüm bebekler tatlıdır zaten..kimsecikler görünmüyor burcu ve filiz abla dışında...kimse çalışmıyor galiba keyif çatıyor sanırım evde herkes...

herkese günaydıııııııııııııııııııın... nasılsınız kızlar? bu sabah ben de erkenciyim, kocişim sabah kahvaltıyı hazırlamış, sonra beni uyandırdı ve güzel bir sürpriz yaptı :) eee sizlerde ne var ne yok bakalım?

baktım yasemink resim yüklemiş kıskandım:)))
buda bizim bebiş yaseminciğim senin bebişinide çok öpüyorum.[URL=http://img199.imageshack.us/i/bebiim78.jpg/]
[/URL]
amanda aman, ne kadar büyümüş kızımız... maşallah canım, Allah nazarlardan saklasın darısı başımıza inşallah biz de birgün bebeklerimizin resimlerini buraya koyabiliriz :)
merhaba arkadaşlar..ben 6,5 aylık hamileyim.ve ayaklarım yere basmıyor desem yeridir..çok farklı bi duyguymuş allah tamamına erdirir inşallah ve herkese nasip eyler..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)
herkeze günaydınn a.s.
pek kimsenin olucağını düşünmüyorum bugun topikte
tatil vede mışıl mışıl uyku ardından güzel kahvaltı
vee sonraaa fink fink gezmekzemuszemus
günaydın canım :) ben evdeyim tatlım :)
demek tuvalet olayı senin de uykularını bölmeye başladı canım :)
eyvaaaah desene seninki geceleri pek uyutmayacak doğduktan sonra :)

canım Zeynep'in gaz problemi bitti mi yoksa devam ediyor mu hala?
canım nasılsın? çalışıyorsun bugün değil mi? öğlen çıkıyorsun işten değil mi?

ablacım gaz problemi devam ediyor ama önceki gibi değil çok şükür biraz daha düzene girdi
sen naıslsın ablam,bulantılara devam mı?

zeynep mıkırdanmaya başladı deminden beri sallıyorum zaten uyanmasın diye
şu sofrayı toparlayayım uyanmadan
hepinizi öpüyorum uğramaya çalışırım sonraopuyorumnanaktan

ablacım gaz problemi devam ediyor ama önceki gibi değil çok şükür biraz daha düzene girdi
sen naıslsın ablam,bulantılara devam mı?
büyüdükçe daha da düzene girecektir canım, uyku sorunu bir çok yeni doğan bebekte oluyor, dünyaya ayak uydurmaya çalışıyorlar işte :)
ben gayet iyiyim çok şükür :) kötü bir kokuyla karşı karşıya gelemdiğim sürece midem bulanmıyor :)
zeynep mıkırdanmaya başladı deminden beri sallıyorum zaten uyanmasın diye
şu sofrayı toparlayayım uyanmadan
hepinizi öpüyorum uğramaya çalışırım sonraopuyorumnanaktan
kolay gelsin hayatım, Zeynep'i kokla bizim için annesi :)

aa kızlar yavaş yavaş gelmeye başlamışsınız
beyazım gitti ama galiba
bende kimse yok diye bakmadım topiğe açık tutuyodum öyle
1 saat sonra çıkıcam bende

evet ablacım bende öglen çıkacam 1 gibi ama artık iyice sinir olmaya başladım buradaki müdüreye bi arkadaş daha dün ayrıldı onun odasında kagıtlar falan var dosyalar falan bana diyor bir baksanda masanın sütünü boşaltsan dosyalara kullanılacakları kaldır gerisini at diye boş zmanımda yap diyor bu arada 100 den fazla katalog var stisker yapıştırmam gerek bir yandan onları yapıyorum nasıl sinir oluyorum anlatamam..bende öyle egil kalk onu bunu yap konumda degilim maalesef...bir kaç gündür kasıgımda agrı var gerçi doktoruma sormadım ama her yerde bebegin büyümeye başladıgı için alabilecegi yazıyor yani yukarı dogru çıkmaya başladıgı için sanırım..öyle rahatda degilim..ama anlamıyor işte..bir an önce gidebilmem gerek daha dogrusu sekreter bulmaları gerek dün konuştum zaten durum nedir diye ben şu tarihlerde çıkmak istiyorum diye sekreter gelemden beni bırakamayacagını söylüyor zaten çok sıkışıgız birde sen gidersen iyice aksar diye üzüldügünü söyledi tamam konuşması gayet iyi idi haklıydı bir yandan ben gidersem burası boş kalırsa çok zorlanırlar yinede bunaldım bir an önce bulsunlarda bende rahat olayım diyorum gerçi ben tamamen gidene kadar boş işlerle ugraşacagımada eminim ama en azından 2 hafta kadar aralıklıda olsa kaçabilecegim..ayy en dertliymişim ..bir dokun bin ah işit gibi oldu.. beyazcım rabbim yardımcın olsun umarım düzene girer uykunuzda 40'nız çıktımı cnm..

işin çok zor canım, hele de anlayışsız insanlarla çalışmak çok çok daha zor, bunalmakta da çok haklısın... umarım bir an önce birini alırlarda sen de bir nefes alabilirisin canım... bu arada evet kasıklardaki ağrılar bebek büyüdüğü ve yukarı çıktığı içinmiş :) neyse bir eleman alınana kadar dişini sıkacaksın ve idare edeceksin canım ama sakın kendini zorlama iş konusunda, yapabildiğin kadar yap, bebeğinden ve senden daha önemli değil biliyorsun :)

herkeze günaydınn a.s.
pek kimsenin olucağını düşünmüyorum bugun topikte
tatil vede mışıl mışıl uyku ardından güzel kahvaltı
vee sonraaa fink fink gezmekzemuszemus

tünaydın dünürüm nassen
gıcık patronun seni yine getirtti demek işe uyuz herif
senin hakkını ödeyemez o ödeyemez
valla gülüm bende evdeyim sabahtan beri burda yağmur yağıyor ortalık biraz serinledi iyi oldu

günaydın canımın içi hoş geldinnnnn
demek zeynebimiz fazla uyumuyor oyy kıyamam ben ona yaa
sabır annesi sabır bir süre daha böyle gider sonra derin uykulara dalmaya başlar
nasıl gidiyor annelik gülüm? Zorlukları çok dimi?

tünaydın mavişimmmm nasılsın şekerim?

nasılsın diye sormuştum ya
ben cevabımı aldım :):):)
canım benim ya sıkma canını güzelim stres olma verilen işleride yavaş yavaş yap hesap soracak olurlarsa iki canımla bu kadar yapabiliyorum dersin takma kafana
herşey istediğin gibi olur umarım....

tünaydın Cerencim, nasılsın güzelim?

iyiyim birtanem senden naber? Cerenim nasıl?

tünaydın ablaaammmm
iyiyim çok şükür sen nasılsın ablacım
nasıl geçiyor zaman herşey yolundadır umarım
ceren hanım iyi maşallah kıçını ittiriyor yukarı doğru kuru dötlü olcek sanırm kemikleri batıyor resmen kaydirigubbakcemile3
bunun dışında bir şey yok allaha şükür herşey yolunda ablam
sende ne var ne yok sezon açıldı dimi sizin işler yoğunlaşır artık

haklısın ablacım zaten çok takarak yapmıyorum dedigi işide hemen yapmıyorum ne yapayım ben bir yandan kendi canımla ugraşıp her dedigini şıp diye yapamam.. sabrediyorum bende ..

evet cnm gördügün gibi yazdım zaten...işte bazen elimde olmadan stres oluyorum..ablamada yazdıgım gibi hemen yapmıyorum görüyor kendiside ..ayy buraya geldi herkez sinir oldu valla öyle bir tip vallla..umarım cnm herşey hepimiizn istedigi gibi olur..

boşver gülüm he de geç işine geline keyfin gelince yap verdii işleri
tipik müdür vakası desene
allah kurtarsın ne diyim :)

cerenin demek kemikleri batacak hee ısırır yerim ben onun dötünü..soytarı olacak o yaramaz...ayy nasıl merak ediyorum cerenii..

evet canım kemiklerini hissediyorum artık batıyor resmennn
dirsekmii dizmi çözemiyorum ama et değil kemik bariz belli :):)
bakalım bizde merak ediyoruz gelince görücez inşallah :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…