- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.821
iyiyim birtanem sağol :) benden yana bir problem yok çok şükür :) yerim ben Ceren'in totosunu... oyyy demek canını yakıyor, artık çıkmak için gün sayıyor annesi, var mı hiç işaret falan? ara ara sancı falan olmuyor mu? bu arada doğum kanalına girmemiş demişti doktor, geçen gün tam olarak ne dedi hastanede?tünaydın ablaaammmm
iyiyim çok şükür sen nasılsın ablacım
nasıl geçiyor zaman herşey yolundadır umarım
ceren hanım iyi maşallah kıçını ittiriyor yukarı doğru kuru dötlü olcek sanırm kemikleri batıyor resmen kaydirigubbakcemile3
bunun dışında bir şey yok allaha şükür herşey yolunda ablam
sende ne var ne yok sezon açıldı dimi sizin işler yoğunlaşır artık
en güzelini yapıyorsun canım, boşver :)haklısın ablacım zaten çok takarak yapmıyorum dedigi işide hemen yapmıyorum ne yapayım ben bir yandan kendi canımla ugraşıp her dedigini şıp diye yapamam.. sabrediyorum bende ..
evet cnm gördügün gibi yazdım zaten...işte bazen elimde olmadan stres oluyorum..ablamada yazdıgım gibi hemen yapmıyorum görüyor kendiside ..ayy buraya geldi herkez sinir oldu valla öyle bir tip vallla..umarım cnm herşey hepimiizn istedigi gibi olur..
selaaaaaaammmmmmmmmmm herkese
selaaaaaaammmmmmmmmmm herkese
hoş geldin hilal
nasıl oldun;?
Akıntın ne durumda? Geçtimi?
hoşgeldin canım :)
nabersiniz.ben iyiyim çok şükğr bidaha gelmedi öyle bişey artık gelmez dimi :Saruboceq: dün gene bombalar sşilahlar patladı amaaa hiç korkmadım kulaklarımı tıkadım sonra karpuzumu yediiim yattımmmm hiç çaktırmadım bebişime zemuszemus
hadiiiiiiiiiiiiiiiiii... tam uyuz bu herif... gıcııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkızlar çok yazmışsınız okuyamıyorum çünkü şu meşhur patronum geldi tam çıkıcaktım
şimdide bi kargo gelekmiş onu bekletiyo allah bilir kaçta gelir
söyledim çıkıcam 12de dedim mırın kırın etti uyuz yaa
hoşbuldum ablacım nasılsın?
iyiyim birtanem sağol :) benden yana bir problem yok çok şükür :) yerim ben Ceren'in totosunu... oyyy demek canını yakıyor, artık çıkmak için gün sayıyor annesi, var mı hiç işaret falan? ara ara sancı falan olmuyor mu? bu arada doğum kanalına girmemiş demişti doktor, geçen gün tam olarak ne dedi hastanede?
canım daga sezaon tam açılmadı, bugün sbs, yarın da öss sınavı var, bunlar bitince sanırım sezon başlar, henüz hiç yoğunluk yok, o yüzden eşimde onun sinir ve stresi var
tünaydın şekerler nasılsınız...
bana iki gündür bi hal oldu sürekli uyuyorum...
dün akşam dra gittik tansiyonum 14-9 çıktı hemen yatırıp tkibe aldılar allaha şükür yatınca düştü..ama dr çok dikkat et 15-10 olursa doğumu yaptırmak zorundayız dedi...dualarınızı eksik etmeyin....
bebişimide gördük fırsattan istifade ağzını oynatıyordu yutkunuyormuş...bide keltoş değilmiş bakın saçları var dedi drumuz
hadiiiiiiiiiiiiiiiiii... tam uyuz bu herif... gıcııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkklava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
çok şükür, tekrar olmamasına sevindim canım :) aferim sana, bebeğin için önce sen korkmamalısın ki o da korkmasın annesi :) siz lojman gibi bir yerde mi oturuyorsunuz yoksa müstakil bir evde mi?
nabersiniz.ben iyiyim çok şükğr bidaha gelmedi öyle bişey artık gelmez dimi :Saruboceq: dün gene bombalar sşilahlar patladı amaaa hiç korkmadım kulaklarımı tıkadım sonra karpuzumu yediiim yattımmmm hiç çaktırmadım bebişime zemuszemus
sağol canım geçti çok şükür bi daha olmadı inş.da olmaz.sen nasılsın doğurmadın dimi? kaydirigubbakcemile3
kızlar çok yazmışsınız okuyamıyorum çünkü şu meşhur patronum geldi tam çıkıcaktım
şimdide bi kargo gelekmiş onu bekletiyo allah bilir kaçta gelir
söyledim çıkıcam 12de dedim mırın kırın etti uyuz yaa
tünaydın şekerler nasılsınız...
bana iki gündür bi hal oldu sürekli uyuyorum...
dün akşam dra gittik tansiyonum 14-9 çıktı hemen yatırıp tkibe aldılar allaha şükür yatınca düştü..ama dr çok dikkat et 15-10 olursa doğumu yaptırmak zorundayız dedi...dualarınızı eksik etmeyin....
bebişimide gördük fırsattan istifade ağzını oynatıyordu yutkunuyormuş...bide keltoş değilmiş bakın saçları var dedi drumuz
valla ablacım çarşamba günü gittiğimde ultrasonla bakmıştı doğum kanalına girmişte kafasını sokmamıştı yani hani derler ya sona doğru karnın aşağı inmişl diye işte o bende olmadı doktorda söyledi zaten sen hissedersin başı artık iyice aşağıda olur demişti ama ben hiç bişi hissetmiyorum bazen düşüyor gibi oluyor ama ben anlamıyorum :):):)
perşembe günüde işte muayenede 1 cm açılma var normal doğuma hazırsın normal doğum yapabiliriz dedi beklemedeyiz işte bakalım. Bende ağrı sızı sancı yok yani oluyorda anlık adım atar gini çok kısa sürüyor bende anlamadım valla hem 1 cm açılma varmış hemde sancım yok garip dimi sancı olmadan 8-9 cm açılacak galiba benimki bir çıkarken hissedicem :):)
mehmet abim gergin demek oda haklı ne yapsın umarım kısa sürede açılır işler ve umduğunuz gibi gider ablacımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?