Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyiyim birtanem sağol :) benden yana bir problem yok çok şükür :) yerim ben Ceren'in totosunu... oyyy demek canını yakıyor, artık çıkmak için gün sayıyor annesi, var mı hiç işaret falan? ara ara sancı falan olmuyor mu? bu arada doğum kanalına girmemiş demişti doktor, geçen gün tam olarak ne dedi hastanede?
canım daga sezaon tam açılmadı, bugün sbs, yarın da öss sınavı var, bunlar bitince sanırım sezon başlar, henüz hiç yoğunluk yok, o yüzden eşimde onun sinir ve stresi var
en güzelini yapıyorsun canım, boşver :)

nabersiniz.ben iyiyim çok şükğr bidaha gelmedi öyle bişey artık gelmez dimi :Saruboceq: dün gene bombalar sşilahlar patladı amaaa hiç korkmadım kulaklarımı tıkadım sonra karpuzumu yediiim yattımmmm hiç çaktırmadım bebişime zemuszemus

kızlar çok yazmışsınız okuyamıyorum çünkü şu meşhur patronum geldi tam çıkıcaktım
şimdide bi kargo gelekmiş onu bekletiyo allah bilir kaçta gelir
söyledim çıkıcam 12de dedim mırın kırın etti uyuz yaa

çok şükür, tekrar olmamasına sevindim canım :) aferim sana, bebeğin için önce sen korkmamalısın ki o da korkmasın annesi :) siz lojman gibi bir yerde mi oturuyorsunuz yoksa müstakil bir evde mi?

tünaydın şekerler nasılsınız...
bana iki gündür bi hal oldu sürekli uyuyorum...
dün akşam dra gittik tansiyonum 14-9 çıktı hemen yatırıp tkibe aldılar allaha şükür yatınca düştü..ama dr çok dikkat et 15-10 olursa doğumu yaptırmak zorundayız dedi...dualarınızı eksik etmeyin....
bebişimide gördük fırsattan istifade ağzını oynatıyordu yutkunuyormuş...bide keltoş değilmiş bakın saçları var dedi drumuz

hadiiiiiiiiiiiiiiiiii... tam uyuz bu herif... gıcııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
hoşbuldum ablacım nasılsın?

sağol hayatım iyiyim :)

valla ablacım çarşamba günü gittiğimde ultrasonla bakmıştı doğum kanalına girmişte kafasını sokmamıştı yani hani derler ya sona doğru karnın aşağı inmişl diye işte o bende olmadı doktorda söyledi zaten sen hissedersin başı artık iyice aşağıda olur demişti ama ben hiç bişi hissetmiyorum bazen düşüyor gibi oluyor ama ben anlamıyorum :):):)
perşembe günüde işte muayenede 1 cm açılma var normal doğuma hazırsın normal doğum yapabiliriz dedi beklemedeyiz işte bakalım. Bende ağrı sızı sancı yok yani oluyorda anlık adım atar gini çok kısa sürüyor bende anlamadım valla hem 1 cm açılma varmış hemde sancım yok garip dimi sancı olmadan 8-9 cm açılacak galiba benimki bir çıkarken hissedicem :):)

mehmet abim gergin demek oda haklı ne yapsın umarım kısa sürede açılır işler ve umduğunuz gibi gider ablacımmmmm

canım beniiiiiiiiiiim çok dikkat et Nurcum, lütfen, yat dinlen... şu kpss denilen mereti de kafana takıyorsun eminim, ama bebeğinden önemli mi tatlım? şu an herşeyden önemli olan senin ve İlayda'nın sağlılığı hayatım... doktorlar ne yapmanı söylediyse sadece onu yap lütfen, bak bizim dualarımız seninle ama sadece duayla olmuyor bu işler biliyorsun, önce sen dikkat edeceksin sonra Allaha havale edeceksin canım, bu arada onu buna sinirlenmekte yok, tansiyonunu çıkaracak hiçbir şey yapmak yok tatlım, havalarda çok sıcak, sokağa falan çıkma... oyyyy yerim ben o fıstığıııııı :)

çok şükür, tekrar olmamasına sevindim canım :) aferim sana, bebeğin için önce sen korkmamalısın ki o da korkmasın annesi :) siz lojman gibi bir yerde mi oturuyorsunuz yoksa müstakil bir evde mi?

aman aman lojmanda oturmuyoruz abla direk hedef oralar.10 katlı bi apartmandayız.bakmayın siz burası çok gelişmiş bina dolu.müstakil ev çok az.ev sahibimiz de aynı apartmanda bizim yerimiz sağlam yani kaydirigubbakcemile3

oh oh maşallah böyle serin kanlı ol hep emi gülümmm
allah bir daha yaşatmasın bu tür olumsuzlukları inşallah

sağol canım geçti çok şükür bi daha olmadı inş.da olmaz.sen nasılsın doğurmadın dimi? kaydirigubbakcemile3

bir daha olmaz umarım ya insanı tedirgin ediyor valla akıntı felan allah muhafaza
yok kız doğurmadım doğursam burda bu saatte işim ne :):):)
gerçi benim sağım solum belli olmaz cereni emzirirken sizle çene çalıyor olabilirim :):)

yaa varya kafamdan öyle planlar geçiyorki senin patron için hayal bile edemezsin

canımmmmm hoş geldin birtanem
çok geçmiş olsun hayatım
doktor ne diyor peki hayatım gebelik tansiyonumu? Yoksa sıcakların etkisi felanmı
canım yaaa sen yat bol bol gülüm uyuyabiliyorsanda uyu
umarım bir daha yükselmez tansiyonun

hilalcim yine olay olmuş sisin oralrda aman canım sen tıka kulaklarını dualarını et
akınıtının olmamasınada sevindim işallahda bida olmaz

çok güzel :) valla bunları duyduğuma sevindim canım... demek ki senin ağrı eşiğin yüksek hayatım belki de öyle çok fazla deli gibi bir sancın olmayacak, kimbilir :) eşin nasıl bu arada? heyecanlı mı? hakkınızda hayırlısı, çok az kaldı çitlenbiğine kavuşmaya :)

inşallah hayatım, bir an önce açılır inşallah işler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…