Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ahh ahhh kader arkadaşım beniim diyorum başakada dicek bişi bulamıyorum :1hug:

teşekkürler kızlar...
dünki dr gebelikten dolayı dedi plesanta yapıyormuş bu tansiyonu bol su içecez tuz kesinlikle yasak dikkat edecez artık drumuz stres yapma bebişimiz şu anda doğsa bile normal şekilde hayatına devam eder dedi...
şimdi çıkmak zorundayım kahvaltıya çıkacaz eşim biraz da deniz havası al diye tutturdu gelince görüşürüz çok geç kalmam...
hepinizi çok seviyorum çok öpüldünüz

sorma ablaa mafoldumben
napalım dayanıyoruz artık gittiği yere kadar
söylenecek çok fazla bir şey yok, Allah ıslah etsin bu adamı, ne diyeyim, hamile kadına böyle işkence edilir mi ya? hayır ortamın müsait olsa yine bir derece diyeceğim, çalışma ortamın zaten çok sakat... sıcak bir yer... tövbe tövbeee
ben de onun için sordum zaten canım, hiç olmazsa güvenlikli bir yerde oturuyorsunuz... seminerler 1 Temmuz'a kadar değil mi? devlette gerçi nasıl gittiğini bilmiyorum bu işlerin ama özel okullarda 1 Temmuz'a kadar getirtirler okula hiç bir şey yapmasan da...

kızlar bende çıkıyorum daha otobüse yürücem yolum uzun
eve gidince açamam sanırım annem gelicekti azıcık temzilik yapıcaz beraber
hepinizi öpüyorum

inşallah böyle devam eder ablam ne diyim allah herkesi bir avazda kurtarsın
ağrı eşiğim evet yüksek olabilir adet sancısı çok çektiğim için belkide vücut alışıktır kaydirigubbakcemile3
olsun çok sancı olsada sonucunda kucağımda bir melek olucak ve hepsi unutulacak inşallah
eşim heyecanlı tabii ama çok dışa vurmuyor belli etmiyor bende öyleyim
biz karı-koca ikimizde biraz serin kanlıyız panik olamıyoruz bir türlü kaydirigubbakcemile3
ama gel birde kaynanamı gör beni gördükçe terliyor hatun heyecandan gidicek valla kaplten felan kaydirigubbakcemile3
o yüzden bende onla yüz yüze gelmemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

bak gebe kadının duası kabul olur ablam sen dua et bol bol açılır işler zemuszemus

ablacım öyle aslında ama burda olaylar azınca erken bırakıyolarmış.her sene zaten burda herkes kafasına göre takılıo kural mural yok burda.inş. bu sene de erken bırakırlar olmazsa kaçıcaz zaten.bişey değil,bebeğime bişey olucak die korkuyorum

canım çok sıcaklara kalma ve tuzu tamamen kes birtanem, inşallah herşey yolunda gidecek tatlım, bizde seni çok seviyoruz hayatım :)

sen bendeki planalrı gör 5 senede neler neler oluştu kafamda :1ninca:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim dikkat et çok
bol su iç zateneşin içirir sen unutsanda :):)
hadi git bir deniz havası al yorulmadan ama emi gülüm.

sağolasın inş. bidaha olmaz.ne güzel olur valla ben senden o performansı bekliyorum emzirirken de aradan çıkarırsın bizi kaydirigubbakcemile3

olmaz olmaz korkma sen allah korur sizi sen bir melek taşıyorsun....
inşallah canım ya sağ salim alalımkucağımızada meleklerimiz sonrasına bakarız artıkın :):)

kızlar bende çıkıyorum daha otobüse yürücem yolum uzun
eve gidince açamam sanırım annem gelicekti azıcık temzilik yapıcaz beraber
hepinizi öpüyorum

dünüüürrr kendine dikkat et yorulma fazla emi cicim.....

Ceren'cim liste güncellemesine doğurana kadar devam edeceksin gülüm değil mi? ben sadece listeyi kaybetmemek için öne getirmeye çalışıyorum, doğurana kadar bu iş senin canım :)

kızlarrrr bana biraz müsaade ütülerim var hazır hava serin iken ütü yapayım sonra kan ter içinde kalıyorum
sürekli aklımı meşgül ediyor evdeki işler yapayımda rahat rahat oturayım
zaten eşim dün akşam dalga geçiyor benimle ya çamaşır asarken yada ütü yaparken doğurucan sen diye
ne yapayım her an doğum olabilir diye sepette kirli çamaşır dolapta ütlenecek eşya bırakmamaya çalışıyorum sonra kim yapacak o işleri dimi ama :):)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................18. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ceren'cim liste güncellemesine doğurana kadar devam edeceksin gülüm değil mi? ben sadece listeyi kaybetmemek için öne getirmeye çalışıyorum, doğurana kadar bu iş senin canım :)

canım benim fark ettim ablacım ben listeyi
güncellemeri yani yeni gelenleri eklemeyi yapmışsın elerine sağlık valla doğurana kadar kendimi iyi hissettiğim sürece yaparım ablacım merak etme sen
hatta doğurduktan sonrada yaparım diye tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile3
hatta kendi doğum tarihimi kendim güncelleyebilirim listede kaydirigubbakcemile3
sizde beni alt listede görünce anlarsınız doğurduğumu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…