- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.841
evet ablacım bende öglen çıkacam 1 gibi ama artık iyice sinir olmaya başladım buradaki müdüreye bi arkadaş daha dün ayrıldı onun odasında kagıtlar falan var dosyalar falan bana diyor bir baksanda masanın sütünü boşaltsan dosyalara kullanılacakları kaldır gerisini at diye boş zmanımda yap diyor bu arada 100 den fazla katalog var stisker yapıştırmam gerek bir yandan onları yapıyorum nasıl sinir oluyorum anlatamam..bende öyle egil kalk onu bunu yap konumda degilim maalesef...bir kaç gündür kasıgımda agrı var gerçi doktoruma sormadım ama her yerde bebegin büyümeye başladıgı için alabilecegi yazıyor yani yukarı dogru çıkmaya başladıgı için sanırım..öyle rahatda degilim..ama anlamıyor işte..bir an önce gidebilmem gerek daha dogrusu sekreter bulmaları gerek dün konuştum zaten durum nedir diye ben şu tarihlerde çıkmak istiyorum diye sekreter gelemden beni bırakamayacagını söylüyor zaten çok sıkışıgız birde sen gidersen iyice aksar diye üzüldügünü söyledi tamam konuşması gayet iyi idi haklıydı bir yandan ben gidersem burası boş kalırsa çok zorlanırlar yinede bunaldım bir an önce bulsunlarda bende rahat olayım diyorum gerçi ben tamamen gidene kadar boş işlerle ugraşacagımada eminim ama en azından 2 hafta kadar aralıklıda olsa kaçabilecegim..ayy en dertliymişim ..bir dokun bin ah işit gibi oldu.. beyazcım rabbim yardımcın olsun umarım düzene girer uykunuzda 40'nız çıktımı cnm..
yaa varya kafamdan öyle planlar geçiyorki senin patron için hayal bile edemezsin
oh oh maşallah böyle serin kanlı ol hep emi gülümmm
allah bir daha yaşatmasın bu tür olumsuzlukları inşallah
bir daha olmaz umarım ya insanı tedirgin ediyor valla akıntı felan allah muhafaza
yok kız doğurmadım doğursam burda bu saatte işim ne :):):)
gerçi benim sağım solum belli olmaz cereni emzirirken sizle çene çalıyor olabilirim :):
sağolasın inş. bidaha olmaz.ne güzel olur valla ben senden o performansı bekliyorum emzirirken de aradan çıkarırsın bizi kaydirigubbakcemile3
söylenecek çok fazla bir şey yok, Allah ıslah etsin bu adamı, ne diyeyim, hamile kadına böyle işkence edilir mi ya? hayır ortamın müsait olsa yine bir derece diyeceğim, çalışma ortamın zaten çok sakat... sıcak bir yer... tövbe tövbeeesorma ablaa mafoldumben
napalım dayanıyoruz artık gittiği yere kadar
ben de onun için sordum zaten canım, hiç olmazsa güvenlikli bir yerde oturuyorsunuz... seminerler 1 Temmuz'a kadar değil mi? devlette gerçi nasıl gittiğini bilmiyorum bu işlerin ama özel okullarda 1 Temmuz'a kadar getirtirler okula hiç bir şey yapmasan da...aman aman lojmanda oturmuyoruz abla direk hedef oralar.10 katlı bi apartmandayız.bakmayın siz burası çok gelişmiş bina dolu.müstakil ev çok az.ev sahibimiz de aynı apartmanda bizim yerimiz sağlam yani kaydirigubbakcemile3
hilalcim yine olay olmuş sisin oralrda aman canım sen tıka kulaklarını dualarını et
akınıtının olmamasınada sevindim işallahda bida olmaz
çok güzel :) valla bunları duyduğuma sevindim canım... demek ki senin ağrı eşiğin yüksek hayatım belki de öyle çok fazla deli gibi bir sancın olmayacak, kimbilir :) eşin nasıl bu arada? heyecanlı mı? hakkınızda hayırlısı, çok az kaldı çitlenbiğine kavuşmaya :)
inşallah hayatım, bir an önce açılır inşallah işler :)
söylenecek çok fazla bir şey yok, Allah ıslah etsin bu adamı, ne diyeyim, hamile kadına böyle işkence edilir mi ya? hayır ortamın müsait olsa yine bir derece diyeceğim, çalışma ortamın zaten çok sakat... sıcak bir yer... tövbe tövbeee
ben de onun için sordum zaten canım, hiç olmazsa güvenlikli bir yerde oturuyorsunuz... seminerler 1 Temmuz'a kadar değil mi? devlette gerçi nasıl gittiğini bilmiyorum bu işlerin ama özel okullarda 1 Temmuz'a kadar getirtirler okula hiç bir şey yapmasan da...
canım çok sıcaklara kalma ve tuzu tamamen kes birtanem, inşallah herşey yolunda gidecek tatlım, bizde seni çok seviyoruz hayatım :)teşekkürler kızlar...
dünki dr gebelikten dolayı dedi plesanta yapıyormuş bu tansiyonu bol su içecez tuz kesinlikle yasak dikkat edecez artık drumuz stres yapma bebişimiz şu anda doğsa bile normal şekilde hayatına devam eder dedi...
şimdi çıkmak zorundayım kahvaltıya çıkacaz eşim biraz da deniz havası al diye tutturdu gelince görüşürüz çok geç kalmam...
hepinizi çok seviyorum çok öpüldünüz
hehehe bu kadarcık sohbetle tanıdın bizim cadıyı kaydirigubbakcemile3oh oh maşallah böyle serin kanlı ol hep emi gülümmm
allah bir daha yaşatmasın bu tür olumsuzlukları inşallah
bir daha olmaz umarım ya insanı tedirgin ediyor valla akıntı felan allah muhafaza
yok kız doğurmadım doğursam burda bu saatte işim ne :):):)
gerçi benim sağım solum belli olmaz cereni emzirirken sizle çene çalıyor olabilirim :):
sağolasın inş. bidaha olmaz.ne güzel olur valla ben senden o performansı bekliyorum emzirirken de aradan çıkarırsın bizi kaydirigubbakcemile3
dikkat et kendine tatlım, çok öpüyorum, güle güle :)kızlar bende çıkıyorum daha otobüse yürücem yolum uzun
eve gidince açamam sanırım annem gelicekti azıcık temzilik yapıcaz beraber
hepinizi öpüyorum
ablacım öyle aslında ama burda olaylar azınca erken bırakıyolarmış.her sene zaten burda herkes kafasına göre takılıo kural mural yok burda.inş. bu sene de erken bırakırlar olmazsa kaçıcaz zaten.bişey değil,bebeğime bişey olucak die korkuyorum
sen bendeki planalrı gör 5 senede neler neler oluştu kafamda :1ninca:
teşekkürler kızlar...
dünki dr gebelikten dolayı dedi plesanta yapıyormuş bu tansiyonu bol su içecez tuz kesinlikle yasak dikkat edecez artık drumuz stres yapma bebişimiz şu anda doğsa bile normal şekilde hayatına devam eder dedi...
şimdi çıkmak zorundayım kahvaltıya çıkacaz eşim biraz da deniz havası al diye tutturdu gelince görüşürüz çok geç kalmam...
hepinizi çok seviyorum çok öpüldünüz
kızlar bende çıkıyorum daha otobüse yürücem yolum uzun
eve gidince açamam sanırım annem gelicekti azıcık temzilik yapıcaz beraber
hepinizi öpüyorum
canım çok sıcaklara kalma ve tuzu tamamen kes birtanem, inşallah herşey yolunda gidecek tatlım, bizde seni çok seviyoruz hayatım :)
hehehe bu kadarcık sohbetle tanıdın bizim cadıyı kaydirigubbakcemile3
tanıdım valla biraz sizden de kopya aldım tabiii :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
hehehe bu kadarcık sohbetle tanıdın bizim cadıyı kaydirigubbakcemile3
Allaha emanet olun canım :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim dikkat et çok
bol su iç zateneşin içirir sen unutsanda :):)
hadi git bir deniz havası al yorulmadan ama emi gülüm.
olmaz olmaz korkma sen allah korur sizi sen bir melek taşıyorsun....
inşallah canım ya sağ salim alalımkucağımızada meleklerimiz sonrasına bakarız artıkın :):)
inş.inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ceren'cim liste güncellemesine doğurana kadar devam edeceksin gülüm değil mi? ben sadece listeyi kaybetmemek için öne getirmeye çalışıyorum, doğurana kadar bu iş senin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?