- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.041
ben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
ben biradan ağdaya gidecem saat 5te de dra gidecez
kocişim yarın izmire gidiyor senağlamasenağlama
bugün kimi andıysak geldi burcucum iyi bi ikili olduk hep yapalım bunu
valla canım tırsa tırsa gidiyormdelikafaduldenhoşgeldin canım nasılsın ilayda nasıl
ayy bide ben gidebilsem şu ağdaya :Saruboceq:
bakalım doktor ne dicek ilayda hanım nasılmış
aa çokmu kalcak izmirde Kocan
şimdiden Allah kavuştursun diiim
hoşgeldinnn.biz iyiyiz sen nasılsın?ben de doktora gidicem bugün
valla canım tırsa tırsa gidiyormdelikafadulden
2 gün kalacak akşam kaynanam gelecek yanımda kalmayasenağlamasenağlama
çatı kontrolümüz var bugün
hoşbuldum canım...
sende hayırlı haberlerle dön inş
şüphenmi vardı yoksa kız burcu :mymeka:iyiyik tabeesengözlerimebaksanab melek gibiyim ben melekkkkkk kaydirigubbakcemile3kötükedihüsoana evet kızlar hakkaten iyi insalrmışınızz kaydirigubbakcemile3
slm nurcum allah kolaylık versin ya bende geçen hafta gittim kuku baya acıyor valla kızda yavş yavaş aldı ama bir buçuk ay rahat ediyorum tertemiz oldum darısı başına demek kocişin gidiyor napıcan iş için bazen oluyor canım yalnız kalmasan çağırabileceğin biri varsa çağır canım allah kavuştursunben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
hoşbulduk balımmm evet yayala çok iyi gelecek buralar yanıyor çünkü çok pis nem var tam cinnet geçirmelik hava var yanii o yüzden hepimiz için iyi olucak dönüştede bana uğraralar ordan gidiyorlar zaten fazla kalmıyorlar ısrar etsemde kalmazlar öyle bizimkilerhoşlgedin çiğdemcim
ohh yayla havası zeynebede iyi gelir bi güzel keyif yaparsın
odayı bitridi bile kız sen böle anlattıkça ben panik oluyorum delikafadulden yetiştiremicem diye
slm tatlım iyiyim bende evet en tatlı kıısmları bu işler galiba birde bebişi kucağımıza alacağımız zaman inşallahiyiyiz canım sen de iyisindir inş.ne güsel tatlı telaşeler bunlar bol bol dinleb şekerim
valla canım tırsa tırsa gidiyormdelikafadulden
hakkaten ya siz odaları hazır ettiniz.cicişleri ne zaman almaya başladınız peki?ben daha almıyorum şu 4.ayın sonuna doğru falan düşünüyorum başlamaya.annemler bohça yapmış bile gerçi
şüphenmi vardı yoksa kız burcu :mymeka:iyiyik tabeesengözlerimebaksanab melek gibiyim ben melekkkkkk kaydirigubbakcemile3kötükedihüso
slm nurcum allah kolaylık versin ya bende geçen hafta gittim kuku baya acıyor valla kızda yavş yavaş aldı ama bir buçuk ay rahat ediyorum tertemiz oldum darısı başına demek kocişin gidiyor napıcan iş için bazen oluyor canım yalnız kalmasan çağırabileceğin biri varsa çağır canım allah kavuştursun
hoşbulduk balımmm evet yayala çok iyi gelecek buralar yanıyor çünkü çok pis nem var tam cinnet geçirmelik hava var yanii o yüzden hepimiz için iyi olucak dönüştede bana uğraralar ordan gidiyorlar zaten fazla kalmıyorlar ısrar etsemde kalmazlar öyle bizimkiler
panik olma şekerim ben biraz aceleciyi ondan erken bitiridim tüm eksikleri doğum allah nasip ederse ekimde ama ben şimdiden bitisn istedim sıcaklarda ağırlaşınca bunlara böyle koşturamam birde tatilimin tadını çıkarmak istiyorum antalyayazlık yer malum biz her hafta sonu illaki bir yerlere takılırız o yüzden kafam rahat olsun ziv ziv gezeyim diye şimdiden bitiridm sen bana bakma cicim aslında hepsi hemencecik olup bitiyor ama ben illaki 10 yere bakıp öyle seçiyorum ondan uzuyor biraz :)
slm tatlım iyiyim bende evet en tatlı kıısmları bu işler galiba birde bebişi kucağımıza alacağımız zaman inşallah
bende gitcem bi gün korka korka mecburen
ayy meraklandım şimdi işallah herşey yolundadır nurcum
2 gün babanneyle kalcaksını he çok değilmiş Allahdan sen iki gün bizden kopma çarçabuk geçer zaman :teselli:
valla benim daha badana boya olcak oda anca ağustosda hazır olur
ama cicileri almaya başladım çokdan
şüphenmi vardı yoksa kız burcu :mymeka:iyiyik tabeesengözlerimebaksanab melek gibiyim ben melekkkkkk kaydirigubbakcemile3kötükedihüso
hoşbulduk balımmm evet yayala çok iyi gelecek buralar yanıyor çünkü çok pis nem var tam cinnet geçirmelik hava var yanii o yüzden hepimiz için iyi olucak dönüştede bana uğraralar ordan gidiyorlar zaten fazla kalmıyorlar ısrar etsemde kalmazlar öyle bizimkiler
panik olma şekerim ben biraz aceleciyi ondan erken bitiridim tüm eksikleri doğum allah nasip ederse ekimde ama ben şimdiden bitisn istedim sıcaklarda ağırlaşınca bunlara böyle koşturamam birde tatilimin tadını çıkarmak istiyorum antalyayazlık yer malum biz her hafta sonu illaki bir yerlere takılırız o yüzden kafam rahat olsun ziv ziv gezeyim diye şimdiden bitiridm sen bana bakma cicim aslında hepsi hemencecik olup bitiyor ama ben illaki 10 yere bakıp öyle seçiyorum ondan uzuyor biraz :)
ne zaman başladın ama ya söölesene!!!!!!!!!!!!
cinsiyet belli olmadan almaya başladım 15. haftada falan sanırım :uhm:
yemeğe gidiyorum kızlarrr
herkese afiyet olsun
valal ben biraz aceleciyim canım tezcanlıyım yani cinsiyet belli olur olmaz almaya başladım ben :)hakkaten ya siz odaları hazır ettiniz.cicişleri ne zaman almaya başladınız peki?ben daha almıyorum şu 4.ayın sonuna doğru falan düşünüyorum başlamaya.annemler bohça yapmış bile gerçi
kız nur çatıyı hep merak ediyorum ne yapıyorlar diye bir ara anlat banada msn den falan olurmu iyi haberlerle dön inşallah bizeede haber vervalla canım tırsa tırsa gidiyormdelikafadulden
evet canım sir en güzeli bende senelerdir hep sir yaptırıryorum tertemiz kaymak gibi :)kopmam canım yarın dershanemiz var zaten kayınbabamıda getirelim diyorum kaynanamın canı sıkılmaz
geçen ay gitmiştim 1.5 aydır rahat kullanıyorum valla çok iyi oluyor bide parlak parlak pek hoşuma gidior alınınca...
biraz önce ananemiz aradı perdemizi diktirmeye vermiş..
çiğdemcim biraz acıyor ama sürekli sıkıntı olmuyor ve jilet gibi kaşıntı olmuyor...
ooo odanızda hazırmış güle güle yatsın zeynep içinde
sağol canım sanada afiyet olsunyemeğe gidiyorum kızlarrr
herkese afiyet olsun
ohhh çiğdemcim maşallah nerdeyse bitti kızının odası yaylarada gidermiş iyi gelir meleğine yalnız oralar serin olur üztünr bişiler al canım üşütmegünaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bu sıralar işler zeynebin oada hazırlıkları vs derken hep koşturuyorum bu hafta annemler ve ablamlar geliyorhihoyyytperşembe -cuma-cmt-pazar yokum kızlar izin kullanıyorum yaylaya gidiyoruz serin serin anemler kayınvalidemlerle birlikte orda dinlenicem biraz hafta sonu kızımın tülünü perdesini seçtim salı takılacak inşallah bu akşamda halısına bakıcam bir iki hafta içinde odasını,cibinliğini vs.. resmini koymaya çalışırım söz vermeyeyim ama en kısa zamada koyarım kzlar şu yoğunluk bir geçsin işler bitisn kafam rahatlasın öyle yani
sizlerden ne haber keyifler nasıl BURCU,KUMSAl,filiz ablaa,SLVMSSTR NABERSİNİZZ İYİ HAFTALAR KIZLARRR
hoşgeldin canım nasılsın güzel hbaerlerle gelirsin inşallah nurcumben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
yemeğe gidiyorum kızlarrr
herkese afiyet olsun
kızlar ben çıkıyorum ağdaya gidip geleyimde 5e kadar serinlesin kukum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?