Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin canım nasılsın ilayda nasıl
ayy bide ben gidebilsem şu ağdaya :Saruboceq:
bakalım doktor ne dicek ilayda hanım nasılmış
aa çokmu kalcak izmirde Kocan
şimdiden Allah kavuştursun diiim
valla canım tırsa tırsa gidiyormdelikafadulden
2 gün kalacak akşam kaynanam gelecek yanımda kalmayasenağlamasenağlama
çatı kontrolümüz var bugün
hoşgeldinnn.biz iyiyiz sen nasılsın?ben de doktora gidicem bugün

hoşbuldum canım...
sende hayırlı haberlerle dön inş

hakkaten ya siz odaları hazır ettiniz.cicişleri ne zaman almaya başladınız peki?ben daha almıyorum şu 4.ayın sonuna doğru falan düşünüyorum başlamaya.annemler bohça yapmış bile gerçi

ana evet kızlar hakkaten iyi insalrmışınızz kaydirigubbakcemile3
şüphenmi vardı yoksa kız burcu :mymeka:iyiyik tabeesengözlerimebaksanab melek gibiyim ben melekkkkkk kaydirigubbakcemile3kötükedihüso

ben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
ben biradan ağdaya gidecem saat 5te de dra gidecez
kocişim yarın izmire gidiyor senağlamasenağlama
slm nurcum allah kolaylık versin ya bende geçen hafta gittim kuku baya acıyor valla kızda yavş yavaş aldı ama bir buçuk ay rahat ediyorum tertemiz oldum darısı başına demek kocişin gidiyor napıcan iş için bazen oluyor canım yalnız kalmasan çağırabileceğin biri varsa çağır canım allah kavuştursun

hoşlgedin çiğdemcim
ohh yayla havası zeynebede iyi gelir bi güzel keyif yaparsın
odayı bitridi bile kız sen böle anlattıkça ben panik oluyorum delikafadulden yetiştiremicem diye
hoşbulduk balımmm evet yayala çok iyi gelecek buralar yanıyor çünkü çok pis nem var tam cinnet geçirmelik hava var yanii o yüzden hepimiz için iyi olucak dönüştede bana uğraralar ordan gidiyorlar zaten fazla kalmıyorlar ısrar etsemde kalmazlar öyle bizimkiler
panik olma şekerim ben biraz aceleciyi ondan erken bitiridim tüm eksikleri doğum allah nasip ederse ekimde ama ben şimdiden bitisn istedim sıcaklarda ağırlaşınca bunlara böyle koşturamam birde tatilimin tadını çıkarmak istiyorum antalyayazlık yer malum biz her hafta sonu illaki bir yerlere takılırız o yüzden kafam rahat olsun ziv ziv gezeyim diye şimdiden bitiridm sen bana bakma cicim aslında hepsi hemencecik olup bitiyor ama ben illaki 10 yere bakıp öyle seçiyorum ondan uzuyor biraz :)
iyiyiz canım sen de iyisindir inş.ne güsel tatlı telaşeler bunlar bol bol dinleb şekerim
slm tatlım iyiyim bende evet en tatlı kıısmları bu işler galiba birde bebişi kucağımıza alacağımız zaman inşallah

bende gitcem bi gün korka korka mecburen
ayy meraklandım şimdi işallah herşey yolundadır nurcum
2 gün babanneyle kalcaksını he çok değilmiş Allahdan sen iki gün bizden kopma çarçabuk geçer zaman :teselli:

hakkaten ya siz odaları hazır ettiniz.cicişleri ne zaman almaya başladınız peki?ben daha almıyorum şu 4.ayın sonuna doğru falan düşünüyorum başlamaya.annemler bohça yapmış bile gerçi

valla benim daha badana boya olcak oda anca ağustosda hazır olur
ama cicileri almaya başladım çokdan

inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne zaman başladın ama ya söölesene!!!!!!!!!!!!

şüphem olurmu hiççç meleğim benim opuyorumnanaktan
bende temmuz ağustos halldicem işallah bu işleri
evet sisin oralar gerçekten çok sıcak olur biz burda pişiyoruz
Allah yardımcın olsun valla zor. işleri bitirmen en iyisi dediğn gibi kafana rahat olur

kopmam canım yarın dershanemiz var zaten kayınbabamıda getirelim diyorum kaynanamın canı sıkılmaz
geçen ay gitmiştim 1.5 aydır rahat kullanıyorum valla çok iyi oluyor bide parlak parlak pek hoşuma gidior alınınca...
biraz önce ananemiz aradı perdemizi diktirmeye vermiş..

çiğdemcim biraz acıyor ama sürekli sıkıntı olmuyor ve jilet gibi kaşıntı olmuyor...
ooo odanızda hazırmış güle güle yatsın zeynep içinde

valal ben biraz aceleciyim canım tezcanlıyım yani cinsiyet belli olur olmaz almaya başladım ben :)
kız nur çatıyı hep merak ediyorum ne yapıyorlar diye bir ara anlat banada msn den falan olurmu iyi haberlerle dön inşallah bizeede haber ver

evet canım sir en güzeli bende senelerdir hep sir yaptırıryorum tertemiz kaymak gibi :)

yemeğe gidiyorum kızlarrr
herkese afiyet olsun
sağol canım sanada afiyet olsun

ohhh çiğdemcim maşallah nerdeyse bitti kızının odası yaylarada gidermiş iyi gelir meleğine yalnız oralar serin olur üztünr bişiler al canım üşütme
ben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
ben biradan ağdaya gidecem saat 5te de dra gidecez
kocişim yarın izmire gidiyor senağlamasenağlama
hoşgeldin canım nasılsın güzel hbaerlerle gelirsin inşallah nurcum
iş içinmi gidiyor allah kavuştursun canım
yemeğe gidiyorum kızlarrr
herkese afiyet olsun

afiyet olsun canım yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…