Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben çıkıyorum ağdaya gidip geleyimde 5e kadar serinlesin kukum
evet cicim git gel hemen sıcağa kalma anca serinlersin gelince buz koyarsın :))

ohhh çiğdemcim maşallah nerdeyse bitti kızının odası yaylarada gidermiş iyi gelir meleğine yalnız oralar serin olur üztünr bişiler al canım üşütme
sağol canım allah sanada nasip etsin böyle güzel telaşeleri hep dua ediyorum merak etme tatlım kalın alıcam üstüme

ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun

afiyet olsun şeker

ayy nurc nasıl aldıracaksın valla ben tırsıyorum bacaklarımı aldırıyorum ama orası için gidemedim daha bakalım dogumdan önce mecbur kalırsam giderim artık..çigdem gözün aydın annenler gelecekmiş..yaylayada gidiyormuşsun ohh keyif yap bakalım yerimizede...yemek yiyenlere ve yiyecek olanalra afiyet olsun.bende birazdan kaçabilirim..

slm kızlar bende bugün troid problemim için kan vermeye yarın profesöre sonuc göstermeye bi sonraki gündetetanoz asısına gitcem cok calısmam lazım cokkkkkk

slm kızlar nasılsınız dün samsunsaydım ....kocacım gezdırmeye goturdu cok canım sıkılıyordu ıyı oldu valla sızler nasılsınız hepınıze ıyı haftalar....hılal dr. gıdecekmıssın bugun galıba ıyı haberlerle gel ınsalllah :Saruboceq:

ben çıkıyorum millet kocişim geldi doktordan sonra haber veririm görüşürüzzzzzzzzzzzz

hadi güle güle canım güzel haberlele gel
slm kızlar bende bugün troid problemim için kan vermeye yarın profesöre sonuc göstermeye bi sonraki gündetetanoz asısına gitcem cok calısmam lazım cokkkkkk

kaydirigubbakcemile3
işallah güzel çıkar sonuçların :Saruboceq:

slm canım hoşgeldin iyi etmişsiniz gezin ne güzel bende annemle gezdim kociş işteydi

slm canım hoşgeldin iyi etmişsiniz gezin ne güzel bende annemle gezdim kociş işteydi

hb canım aslında benım wsiminde cumartesı pazarı yok ama atık yeter dedım ....cok bunalmıstım valla tokatta gezılecek yer yok valla...koyden ınmıs sehıre ınsanlar var:roflol:

aminnnnnnnn inşallah sağol canım sanada afiyet olsun
ben çıkıyorum millet kocişim geldi doktordan sonra haber veririm görüşürüzzzzzzzzzzzz
tamam görüşürüz hayırlı hbaerlerle inşallah
sağol mavicim sanada afiyet olsun
inşallah güzelsonuçlar alırsın canım hamilelikltemi çıktı daha öncemi vardı

biz iyiyiz canım sen nasılsın iyi yapmışsınız gezin tabi canımm

sağol canım tamam siizn yerinizede dinler keyif ayparım a.s

allah kolaylık versin valla geçmiş olsun şimdiden

slm kızlar 38 haftalık hamileyim .9 ay geçtide şu son günler geçmio sıkıldık wallaa.gel artık küçük melek gelde görelim güzel yüzünü....allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…