Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben çıkıyorum millet kocişim geldi doktordan sonra haber veririm görüşürüzzzzzzzzzzzz
güle güle canım güzel haberlerle gel emii bay bay

slm sevtap iyiyiz sen nasılsın ohhne güzel iyi yapmışsınız Allah içinize sindirisin

slm kızlar bende 3 haftalık hamıleyım.henuz cok yeni.BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ:)))
hoşgeldin bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

iyiyim cok sukur canım benım ...bebişim tekmelerını takıp edıyorum ...1 haftadır hıssedıyorum..
maşallah sevtap ya ne kadar erken hissetmişsin daha 18 haftalıksın sanırım ben daha hiç hissetmiyorum herkes soruyor sadece gurultu gibi çok hafif oluyor bazen ama belirgin olarak hissetmedim çok merak ediyorum 21 hafta bitti 22 ye geldim tık yok allaha şükür sağlığı yerinde ama kıpırdayası yok galiba benim kızın beklicez artık napalım nazlı bişey olucak bu galiba
benim patron başımda bugun kızlar
o yüzden çok sık yazamıyorum bilginiz olsun
tamam canım yakalanma sen bak işineopuyorumnanaktan

slm kızlar 38 haftalık hamileyim .9 ay geçtide şu son günler geçmio sıkıldık wallaa.gel artık küçük melek gelde görelim güzel yüzünü....allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..
hep öyle diyorlar son günler daha zor geçiyormuş allah sabrını versin canım çok az kalmış sık dişini

ben geldim şekerler...
yemeğe gidenler bebişlere yarasın inş
hoşgeldin şekerr kuku tertemiz oldu yani ilaydamız nasıl rahatsız oldumu

canım benım valla cok guzel bır duygu bazıları gec hıssedermıs bazı anneler erkenden hıssedermıs...zaten oyle cok fazla atmayı
2 gunde bır gıbı
2 kez vuruyor dahada yok tekrar 2 gun sonra ...sert vuramıyor daha teyzesı daha kucuk..masallah senın bebıs buyumus hıssedersın kız bebiş olunca fazla hıssedılmıyormus...benım erkek...evet vala ıyı oldu cıgdemcım bol bol gezdım...her ıstedıgımı aldırdım dun sımardım bıraz allah razı olsun esımden...

ben yemegi gitmedim ama yeni yedim insallah canım balmı yedın agzından bal damlıyor:roflol:
donduyma yedim kız beni bala alerjim var yiyemem kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin şekerr kuku tertemiz oldu yani ilaydamız nasıl rahatsız oldumu
evet kız kukuyu parlattık drumuzun gözünü alack vallahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne çabuk halleti kız ağdacı
bu kadar kısamı sürüyor kaydirigubbakcemile3

evet kız 15 dakikada halletti şak şuk tamam

maşallah valla
iyi yapmışın fırsat bu fırsat :)

delüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyim cok sukur canım benım ...bebişim tekmelerını takıp edıyorum ...1 haftadır hıssedıyorum..
çok güzel canım maşallah
canım allah sabır versin
ben geldim şekerler...
yemeğe gidenler bebişlere yarasın inş

hoşgeldin ne çabuk geldin nurcum sağol canım sanada afiyet olsun

burcucum senin bebeişin cicilerine yeni bakabildim hepsi çok güzel allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin canım

kızlar hiç boş bırakmaya gelmemiş sizleri, maşallah döktürmüşsünüz :)
tamam ama çabuk gel ablacım bak ense yapayım falan deme haaa çınlatırız yoksa kulaklarını kaydirigubbakcemile3
çınladı da geldim zaten kaydirigubbakcemile3
ohhhh ne güzel, demek yaylaya gidiyorsunuz, serin serindir şimdi orası, dikkat et canım, üşütme, Zeynep'in odası da hazır tamam artık sen keyif yap bundan sonra :)
ben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
ben biradan ağdaya gidecem saat 5te de dra gidecez
kocişim yarın izmire gidiyor senağlamasenağlama
Allah kavuştursun canım şimdiden :)
sakın tansiyonunu zıplatmasına izin verme kaynananın, duymazdan gel tatlım, doktordan da güzel haberlerle gel inşallah :)
ben çıkıyorum millet kocişim geldi doktordan sonra haber veririm görüşürüzzzzzzzzzzzz
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel canım :)
slm kızlar bende bugün troid problemim için kan vermeye yarın profesöre sonuc göstermeye bi sonraki gündetetanoz asısına gitcem cok calısmam lazım cokkkkkk
kolay gelsin hayatım, inşallah sonuçlar iyi çıkacak :)
ohhh ne güzel gezdiniz yani :) iyi olmuş canım, arada sırada iyi oluyor :)
slm kızlar bende 3 haftalık hamıleyım.henuz cok yeni.BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ:)))
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)
tamam tatlım, sen enselenme de :)
slm kızlar 38 haftalık hamileyim .9 ay geçtide şu son günler geçmio sıkıldık wallaa.gel artık küçük melek gelde görelim güzel yüzünü....allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..
Allah bir avazda kurtarsın canım :)

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 6
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

3.ıerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MıRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…