- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.101
benim dünür gene ortalıklarda yok
bende gıtmek ıstıyorum tatıle ya aslında bızde buayda gudecektık fakat esimin yıgenı evlenıyor oyuzden ramazan ayı gırmeden gıdecegız ınsallah fılız ablacım tadını cıkar valla...
canım çok acımıyor ya bende çok korkuyordum 2-3 ıldırda jilet kullanıyorum ama rahat oluyor...
jilette bkmıştım haftada çıkıyor kşınıyor 1.5 aydır hiç aldırmadım ve kaşıntı falanda olmadı
akşama eşini işe yollayınca gelecek canımcım, bu hafta gececi eşi :)
bende sıkıldım artık her hafta her hafta denemek lazım
iyi uykular canımben bıraz uykum geldı ben 1 saat kadar uyuyayımmirmirmirmirsabah erken uyanmıstım..sıze guzel mubabetler allah a emanet olun...zemuszemus
ayyy tatil içim gidiyor evin önündeki havuza bile giremiyorum
iyi uykularcanım, git dinlen bakalım :)ben bıraz uykum geldı ben 1 saat kadar uyuyayımmirmirmirmirsabah erken uyanmıstım..sıze guzel mubabetler allah a emanet olun...zemuszemus
heh kocişle vakit geçirsin bakalım gündüzz
akşam alırız ifadesini kaydirigubbakcemile3
evet airfecim ya gaza getirelim birbimizide gidelim şu korkuyu yenelim artık yahu :bbo:
kıyamamayyy tatil içim gidiyor evin önündeki havuza bile giremiyorum
yok güzelim, eşim işteyken ben yalnızım, şimdiden sıkılmaya başladım ama yapacak bir şey yok, Ağustos'ta kardeşim gelecek, işte o zaman sıkılmam ama şimdilik böyle idare edeceğim... geçen senelerde turlara eşimle beraber giderdim ama şimdi bu durumda gidemeyeceğim... neyse napalım bu sene böyle olacak artık :)off ya nur valla iyi dayanmışsın ben nasıl korkuyorum..şimdilik bend ejiletle alıyorum ama sonra ne olacak bilmiyorum..ablacım senin yakınalrda arkadaşın falan varmı hani beraber yapabilecegin sen sanırım sürekli tekne gezintiside yapamayacaksın sıkılmazsın umarım..hani birileri olsa biraz oyalanırsın ..gerçi buradası gü boyunca ama evde oturmaktan sıkıldıgında ne oalcak diye dedim.ayy benim burada yok öyle
iyi uykular canım
bende doktora sorucam denize girmemem izin verrise
yakın çevrede azda olsa girip çıakyım istiyorum ama bakalım
hoşgeldin canım :)slm arkadaşlar nasılsınıız beeen geldiim:dance::dance::dance::dance:
hoşgeldin :)ben geldim yineee
hoşgeldin canım :)
hoşgeldin :)
Arifecim fıkralar çok güzel :) çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin canım bittimi işinben geldim yineee
canım benim doktorum ıslak mayoyla oturmamam şartıyla denize izin verdi, ama havuza izin yok
benide listenize eklermisiniz canlarım 8 haftalık hamişiim en son regli tarihim 24 nisana.s.a.s.
hoşgeldin canım :)
hoşgeldin :)
Arifecim fıkralar çok güzel :) çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?