- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.121
hoşbulduum canım bu hamişlik ne kadar zoor muş yaaaa inş. sağsaliim hepimiz atlatırız alırız bebişleri kucagımıza
hoşgeldin canım bittimi işin
evet havuz sırf mikrop ya :))
benimkide izin verir kesin denizee
zaten bu göbekle mayo bikini içinde komik olcam ama kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
önce bi kaynaşalım
liste işi kolay bi ara hallederiz a.s.
hiç kolay değil gerçekten, dur bakalım sen daha yolun çok başındasın :)hoşbulduum canım bu hamişlik ne kadar zoor muş yaaaa inş. sağsaliim hepimiz atlatırız alırız bebişleri kucagımıza
denize girebilmek için mayo almam lazım daha kendime :)evet havuz sırf mikrop ya :))
benimkide izin verir kesin denizee
zaten bu göbekle mayo bikini içinde komik olcam ama kaydirigubbakcemile3
canım doktorlar havuza pek sıcak bakmıyorlar, malum mikrop yuvası, temiz olduğuna güvenemiyorsunaa nurcum havuzmu var orada cnm sana iyi gelir havuza denize girmek ama çok sıcakta degil yani güneşlenmemn gerekir suya girip girip çıksan iyi olur yüzmede biliyorsan ohh.doktorlar iyi oldugunu söylüyorlar hamilelikte...senin doktorun ne dedi havuz yada deniz konusunda?
dikkat et kendine canım, yorma kendini, işler olur nasıl olsa... neyse şimdi iyi olmana sevindim :)yok ya canim iki gömlek ütüledim basim döndü midem bulandi cok kötü oldum uzandim uyudum simdi biraz iyiyim
hiç kolay değil gerçekten, dur bakalım sen daha yolun çok başındasın :)
denize girebilmek için mayo almam lazım daha kendime :)
aman yorma canım kendini işler yavaş yavaşda olsa olurryok ya canim iki gömlek ütüledim basim döndü midem bulandi cok kötü oldum uzandim uyudum simdi biraz iyiyim
hiç kolay değil gerçekten, dur bakalım sen daha yolun çok başındasın :)
denize girebilmek için mayo almam lazım daha kendime :)
bende burda bol bol küvete giriyorum mayoda gerekmiyor bana :roflol:
valla canım sadece 15 dakika dişini sıkıyorsun tertemiz ouyor rahatlıkmış gerçektenoff ya nur valla iyi dayanmışsın ben nasıl korkuyorum..şimdilik bend ejiletle alıyorum ama sonra ne olacak bilmiyorum..ablacım senin yakınalrda arkadaşın falan varmı hani beraber yapabilecegin sen sanırım sürekli tekne gezintiside yapamayacaksın sıkılmazsın umarım..hani birileri olsa biraz oyalanırsın ..gerçi buradası gü boyunca ama evde oturmaktan sıkıldıgında ne oalcak diye dedim.ayy benim burada yok öyle
canım ben yüzmeyi bilmiyorum kiiyi uykular canım
bende doktora sorucam denize girmemem izin verrise
yakın çevrede azda olsa girip çıakyım istiyorum ama bakalım
ablacım izin versede şu göbekle inemem birde kayar düşerim diye eşim izin vermezkıyamambu sene böyle geçecek canım, napıcaksın?
canım benim doktorum ıslak mayoyla oturmamam şartıyla denize izin verdi, ama havuza izin yok
aa nurcum havuzmu var orada cnm sana iyi gelir havuza denize girmek ama çok sıcakta degil yani güneşlenmemn gerekir suya girip girip çıksan iyi olur yüzmede biliyorsan ohh.doktorlar iyi oldugunu söylüyorlar hamilelikte...senin doktorun ne dedi havuz yada deniz konusunda?
bende burda bol bol küvete giriyorum mayoda gerekmiyor bana :roflol:
aman yorma canım kendini işler yavaş yavaşda olsa olurr
aynen evdeki minicik bikinleri giysem altımda bişi yok sanırlar gözükmez kaydirigubbakcemile3
önce mayo tedarik etmem lazım :CüvCüv:
canım doktorlar havuza pek sıcak bakmıyorlar, malum mikrop yuvası, temiz olduğuna güvenemiyorsun
dikkat et kendine canım, yorma kendini, işler olur nasıl olsa... neyse şimdi iyi olmana sevindim :)
aman yorma canım kendini işler yavaş yavaşda olsa olurr
aynen evdeki minicik bikinleri giysem altımda bişi yok sanırlar gözükmez kaydirigubbakcemile3
önce mayo tedarik etmem lazım :CüvCüv:
ablacım izin versede şu göbekle inemem birde kayar düşerim diye eşim izin vermez
evet canım sitemizin içinde havuz var hafta içide çok güzel sakin oluyor ama bu yıl sadece bakıyorum kedinin ciğere baktığı gibi
canım ben yüzmeyi bilmiyorum ki
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:
süpermiş cıbıl cıbıl rahat rahat
birakdim zaten halim yok yapmaya
acaba bu mide bulantisi bebegin tulenmesiyle bir alakasi olurmu????
den benim böyle konuştuma bakma benim deniz fobim var yüzmeyi bilmeyi bırak :roflol::roflol::roflol: önce uzakdan görcem denizi sonra yakından biraz bakcam sonra aka bilemi sokcam en son boynuma kadar geirbilirim sonra kendimi kocişin sırtında yapışmış buluyorum :roflol::roflol:
vallah en güzeli benimkiiiiiii
ne mayo derdim var nede basa bir dert.
heeeeeeeeyyyyyyyyyy biz geldikkkkkkkkkkkk
canlarımmmmmmmm nasılsınız bakalımmmmm
deniz muhabbetleri açıl mış herkes tatil istiyor anlaşılan
valla bizde istiyoruz hatta eşimle otellere baktık ama bakalım gidebilecekmiyiz :):):)
eee çıtırlar ne var ne yok varmı yeni haberler gelişmeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?