Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bu konuda hiç bilgim yok hayatım :)
anladim yinede sagol ablacim

hosgeldin canim.cerenimiz nasil rahati iyi galiba
öyleymiş valla bizimde küvetimiz yok leğene sumu doldursam napsam :1rolleyes:

oda iyi ama sigarmisin leyene iki canli olunca:roflol::roflol:

hoşgeldin tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım, balııııııııııııııııııııııııııııııııım, güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem... evet canım deniz muhabbetleri yapıyorduk, bana mayo dert, diğerlerine yüzme dert kaydirigubbakcemile3
öyleymiş valla bizimde küvetimiz yok leğene sumu doldursam napsam :1rolleyes:
:roflol: :roflol: :roflol: neden olmasın kız? hiç yoktan iyidir :)
amanında dünürüm gelmiş opuyorumnanaktan
gelinim nasıl kızz dünür iyimi

bugun kimi andıysam geldi hakkaten kızlar varmıistediniz biri hemen anayım kaydirigubbakcemile3
valla bugün öyle oldu Burcu'cum...

oda iyi ama sigarmisin leyene iki canli olunca:roflol::roflol:
sığışır oğlumla ya ama öle görünce kesin kocişde dalar yanımızaa kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: neden olmasın kız? hiç yoktan iyidir :)

valla bugün öyle oldu Burcu'cum...
her derde çözüm var bizde denizmi doldur leğene otur işte kaydirigubbakcemile3

amanında dünürüm gelmiş opuyorumnanaktan
gelinim nasıl kızz dünür iyimi

bugun kimi andıysam geldi hakkaten kızlar varmıistediniz biri hemen anayım kaydirigubbakcemile3

hoş gördük dünürrrrr
biz iyiyiz çok şükür gelininde iyi maşallah içerde gerinip gerinip duruyor karnım taş gibioluyor :):)

sen nassen dünür damadım nasıl iyimi?
Keyifler yerindemi?

hosgeldin canim.cerenimiz nasil rahati iyi galiba

hoş buşduk gönülcüm
cerenim iyi maşallah gelmeye niyeti yok sanırım
ne yapçak gelip dursun biraz daha boşver :):)
sen nasılsın keyifler yerindedir inş.

iyiyim canim bende bugün biraz mide bulantim var midem bulanip duruyor hayirdir ins.ceren hanimin vakdi zamani gelince gelir insallah saglikla
korku varmi

kızlar mayo daha zor kuru daha dogrusu göbek kısmı ıslak kalmamalıymış doktorlar öyle diyor o yüzden bikini tarzda yada ne bilem altı şort gibi olanları giyersiniz..bende öyle yapacaktım şimdi buldum bikini ama bakayım olacakmı ona göre gidip alacam..

ceren ne haber nasılsın valla hepimizin başına vurdu tatilde diye tutturacagız ablama imreniyorum zaten istedigi zman gider gelir ohh.inşallah cnm ceren uslu bir bebk olurda sizde rahat rahat gidersiniz tatilinize yada bayram tatilinde gidersiniz daha sıcak olur o zman havalar geçen sene ramazan bayramında biizm kızlar antalyada havuza bile girmişlerdi..bu sene daha öne kayıyor sanırım..

hoş gördük ablaaaaaaammmmmmmm Şeniz
nasılsın canım benim iyimisin?
ya dert ettiğin şeye bak al bir mayo be ablacım senden kıymetlimi boşverrrrrrrrr
hamile ikende denize girmedim demezsin :)

hoş gördük dünürrrrr
biz iyiyiz çok şükür gelininde iyi maşallah içerde gerinip gerinip duruyor karnım taş gibioluyor :):)

sen nassen dünür damadım nasıl iyimi?
Keyifler yerindemi?

.

oh ohh maşallah ikinizede
az kaldı gelicek yavrucak kucağına
bizde iyyiz çok şükür damadında iyi
içerde inşaata başladı gelecek için temel atıyo kaydirigubbakcemile3
her köşemden tepikler yiyyorum

hoş gördük ablaaaaaaammmmmmmm Şeniz
nasılsın canım benim iyimisin?
ya dert ettiğin şeye bak al bir mayo be ablacım senden kıymetlimi boşverrrrrrrrr
hamile ikende denize girmedim demezsin :)

iyiyim birtanem, senin iyi haberlerini bekliyoruz :)
alayım almasına da bizim buarlarda hamile pantolonu bile bulamazken, mayosunu nereden bulacağım, internetten bakıyorum ama ya olmazsa sonra diye çekiniyorum almaya, denemeden alınmaz ki böyle şeyler...
kaydirigubbakcemile3

ceren hoşgeldin nasılsın

hoş bulduk birtanemmmm
iyiyim çok şükür sen nasılsın güzelim
guatr tahlil sonuçların güzel çıkmış çok sevindim balımmm
hadi gözümüz aydınnnn
ee bebiş için şimdi bir engel görünmüyor değilmi?
Normal yoldan denemeye devammı edeceksiniz? Ne yapacaksınız?

iyiyim canim bende bugün biraz mide bulantim var midem bulanip duruyor hayirdir ins.ceren hanimin vakdi zamani gelince gelir insallah saglikla
korku varmi

allah allah yolun yarısında nerden çıktı bu bulantı acaba?
Mideni üşlütmüş olabilirsin canım sıcak bir şeyler iç yoksa mide bulantısı garip yani bu haftada

amin canım amin vaktinde sağlıkla gelsin minikler
korkumu? Bendemi? O ne ki? Nasıl bişi?
MAAŞALLAH diyem kendime ne stres ne heyecan ne korku hiç bişi yok sanki yıllık izindeyim evde tatil yapıyorum kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım bildiğin gibi gün sayıyoruz işte bir değişiklik yok herşey yolunda çok şükür
sende ne var ne yok güzel bir hafta sonu geçirmişsin sevindim
evet ya havalar ısındıkça insanın içi içine sığmıyor bakalım bizede nasip olucakmı bu yıl tatil. Biz zaten eylülde ramazan bayramında gitmeyi düşünüyoruz canım fırsat bulursak hem ceren ele avuca gelir düzene girer herşeyi hemde ben baya bir toparlanmış olurum diye dşünüyorum nasip tabii bakalım.

çok teşekkürler güzelima.s.

canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimhihoyyythihoyyyt
cnm 3lü testin iyi çıkmış hadi hayırlı olsun:teytey::teytey:
evet ablacım bir değişiklik oldu banda kendimi daha iyi hissediyorum şimdikaydirigubbakcemile2

filiz ablacım ben demedim onu ya burcu demişti bi karışıklık oldu galiba çok dedikoducu bu burcu yaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 nasılsın ablacım

abla şunlara bak dedikodu yapmışlar arkandan amayakalanmışlar:roflol::roflol::roflol:

oh oh maşallah tepikler sağlamlaşıcak annesi
daha dur sen bunlar neki kaydirigubbakcemile3
damadım şimdiden okuyor canına kaydirigubbakcemile3

cereeen hoşgeldin gülüm nasılsın

hoş bulduk birtanemmmm
ben iyiyim asıl sen nasılsın
tansiyon ne durumda balım herşey yolundamı?
Tansiyonunun çıktığını okuduğumda çok üzğüldüm
lütfen kendimne dikkat et ve stresten uzak dur lütfen....

valla ablacım ben hamile kıyafetlerimin hepsini netten aldım kendime baktım resimlere modellere baktım bu bana olur dedim aldım ve hala giyiyorum yanılmadım yani
bak ebru maternity iyi bu konuda kıyafetleri kaliteli ordan alabilirsin gerçi biraz pahalı ama kaliteli yani yaz boyunca kullanırsın bir bak istersen ablacım.

hatunlar merhaba,nasılsınız?sınava gittik geldik yine kızımla bitti çok şükür artık abkalım sonuçları bekliycez
akşam geç yattım sabah zeynep kalktı acayip uykum var annem bende kalacaak birkaç gün az dinleneyim

evet ablacım bir değişiklik oldu banda kendimi daha iyi hissediyorum şimdikaydirigubbakcemile2

abla şunlara bak dedikodu yapmışlar arkandan amayakalanmışlar:roflol::roflol::roflol:

darısı başıma inşallah, iyice uzadı benim saçlar da ama bekleyeceğim, napalım :)

yaaaa görüyorsun nasıl dedikodumu yapıyorlar, ama hemen enseledim onları kaydirigubbakcemile3

vallahi bende anlmadim hayirdir insallh diyelim.sana varya masalllllllhhhhhhhhhhaaaaaaaaa diyorum insallah bende senin gibi olurum doguma yakin

evet canım ben de oradan buldum mayoyu zaten, diğer şeyler de çok güzel, dediğin gibi pahalı ama olsun, hiç olmazsa kaliteli :)
nasıl geçti hayatım sınav?

hoşgeldin beyazcım
işallah sonuçalrıda güzel olur sınavlarının
şimdi dinlenme ve keyif çıakrma zamanı kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…