Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 5
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ablacım aynen dedigin gibi buradaki çayçı kadınlar bile bazen bana bazı şeyleri yapma bekle beraber yaparız diyorlar bu kadın senin halinden anlamaz diyorlar malum çocugu yok evli degl ...ya giden bir erkek arkadaş var onun odasında bazı evraklar dosyalar falan var kendi eşyalarını topalayıp gitti bana diyorki onun odasındaki eşyalara bak atılacak varsa at işe yarayanlar kalsın girmiş karıştır bakmış birde heryeri tek tek gösteriyor birde ben egilip kalkamıyorum sürekli malum kasıgın agrıyor birde kalça üstünde agrım var ..ve benim hamileligim sıkıntılı geçtigini bu kadın biliyor ...işte aynen anlattıgın gibi biri ablacım rabbim bu insanların elinden kurtarsın...kurtulacagım için yakında bir yandanda seviniyorum..asıl komik olan ne biliyormusun bizim burada bir arkadaş vardı hamile benden önce gidiyordu hatta izin aldı şimdi gçen haftadan beri yok önümüzdeki hafta yasal izni başlıyor neyse bu kız buradayken bir gün yanıan gidip dondurma istemiş alırmısın falan diye bu kalmış öyle nasıl yani diye ben bu halimle gidemem gibi bir şey söylemiş..yani duyunca nasıl olduk anlatamam istenilecek şeymi bu ..yani kimse kimsenin gidip birşeyini almak mecburiyetinde degil bazen markete falan gideriz yakınd avar o zman giden sorar istediginiz bir şey varmı diye varsa söylersin ama durdukj yere giip birinden dondurma almasını istemek ne kadar dogru bilmem..yani herkesle bi vukuatı var ..

çiğdemcimm senin kız yayla havasını alsın bak o zaman nası hissetcen hareketlerini
şimdi hissetmemen normal endişelenme harket vardır ama omu değilmi acaba diye insan anlayamıyor o dönem

ya kızlar kaç gündür ben gerginim bunuda istemeden olsa size yansıttım sanırım en rahat size anlattıgımdan olsa gerek size yazıyorum...bu yüzden bende size yansıttıgım sizide bunaltıgım için üzgünüm..hepinizden özür diliyorum..

kızlarrrr ben geldim...
sağolsun ablam haber vermiş
herşey yolunda çok şükür bahar kokulum kocaman olmuş teyzeleri dr teyzemiz çok güzel dedi...
nstde de hiç sancımız çıkmadı çok şükür...
sizler nasılsınız

amanini kimler gelmiş kimler ablaların güzeli cundanın serin esintisi teknelerin prensesi hoşgeldin ablam ya özlemişim gel bi sarılam ben sana:1hug: nasılsın ablam bebeiş nasıl memeler nasıl rahata erdilermi garipler gımbıl gımbıl oynuyorlarmı :)

akşam bi kere girdi bi ağrı sonra uzandım hep geçti
sanırım gülçinin dediği gibi sürekli aynı pozisyonda oturmakdan oluyor :sm_confused:
ben hep diyorum ama kimse dinlemiyor pozisyonların hepsini yapın sık sık pozisyon değiştirin ne ağrı kalır ne sızı ayollkaydirigubbakcemile3 malak gibim yatmayacan öle pozisyonlar yasaksa kıpır kıpır olcenn fıkır fıkır şıkır şıkır ayolll ağrılar bilem yorulur kaçar ahada benden dimesiiikaydirigubbakcemile3

kumsalcım az daha bekle balım inşallah iyi haber alırısn düşünme desemde çok zor biliyorum biz zeynebimizle sana dua ettik sende duanı et bekle şekerim az daha ne olursa olsun üzülmek yok şeker:1hug:

hadi bakalım, ohhh yayla havasını mis gibi çek içine :) Zeynep'ime de yarasın :) hayatım o gurultu dediğin şey Zeynep'in hareketleri olabilir, merak etme, detaylı da zaten göreceksin, kızlar biraz daha nazik oluyorlar sanırım :)
akşam bi kere girdi bi ağrı sonra uzandım hep geçti
sanırım gülçinin dediği gibi sürekli aynı pozisyonda oturmakdan oluyor :sm_confused:
canım ben biraz araştırdım ve bu ağrıların rahimin gelişmesinden kaynaklandığını öğrendim, kısa aralıklarla olurmuş ve uzanınca geçermiş, ama ağrılar uzarsa doktorunuza bildirin diyordu, seninkiler uzamıyor değil mi?
iyiyiz hayatım sağol :)
test için erken diyorsun ama günün geçtiğine göre pek de erken sayılmaz, ben yerinde olsam testi yapardım, negatif çıksa bile en azından kafamda soru işareti olmaz ve adet olacağım günü beklerdim, tabii bu benim düşüncem hayatım :) sen bilirsin yine de :)

aşk olsun mavi o nasıl söz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve burda paylaşıyoruz canım

hoşgeldin canım nasılsın maşallah size iyiyiz hayatım çalışıyoz işte

iyiyim yeawruummm napimm çalışıos üçü bir arada nesgayfesi olsan olmuo şekerimm
çalış çalış eyidir çalışmak daha çeyiz düzücen sen sonrada damat seni ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy hahah koptum gene sabah sabah konu sen olunca aklıma bunlar geliyo napimmm kız yengeç öpüyommm senii

anacığım o karıya hemen bir jigalo falan tutun bence bunun vakti gelmiş geçmiş bekleye bekleye sinir yapmış bünyede kompleks yapmış o gelsinde ben ona dondurmayı göstereyim ay ne güzel cevaplar veriliridi ona ya sen onu bana gönder şekerimkötükedihüso çiğdem onun icabına bakar mum gibi gönderirim sana gevşemiş bir halde sırıta sırıta çalışır böyleleri var malesef sana denk gelmiş

çiğdemcimm senin kız yayla havasını alsın bak o zaman nası hissetcen hareketlerini
şimdi hissetmemen normal endişelenme harket vardır ama omu değilmi acaba diye insan anlayamıyor o dönem
inşallah canım yaa bekliyorum bakalım nazlı çıktı benimki

ay aşkolsun mavi ya herkes herşeyini paylaşıyor burda paylaşmadıktan sonra ne anlamı var burda konuşmanın tabikide paylaşacaksın öle dersen şaplağı yersin valla:mymeka:

maşallah annesi maşallah hiç üzmüyor bak seni yerim ben onu

ya evet ablacım ya nazlımıdır nedir anlamadım bekliyom öleee

aşk olsun kız mavi her şeyimizi paylaşıoz gerni oluncada paylaşçazki rahatlayalım dimi:1hug:

holgeldin canım maşallah maşallah ilaydamızaa
annesini üzmeden gelicek işallah :Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol: çatlak gacı senii
senin şu paçalı donun diğer adını öğrendim az öncee bizim çaçıdan
namus kiloduymuş :roflol::roflol:

aa sağol ablacım yok benimkilerde çok kısa sürüyor gerçekten 1-2 dakika bişey
ve uzanınca geçiyor haftaya cuma doktora gidicem bahsedicem bu durumdan zaten

kumsalcım az daha bekle balım inşallah iyi haber alırısn düşünme desemde çok zor biliyorum biz zeynebimizle sana dua ettik sende duanı et bekle şekerim az daha ne olursa olsun üzülmek yok şeker:1hug:
inşalah canım sağolun çok teşekkür ederim artık üzülmüyorum canım
hayırlısını diliyorum rabbimden çok sağol

aslında haklısın ablacım benimkisi gerçeklerden kaçmak oluyor galiba
ama eninde sonunda görücem zati görüceğimi nereye kadar kaçabilirimki
bugünüde atlatalım yarına bakarız artık bişiler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte bu tür insanlar aşağılık kompleksi olan insanlar maalesef... bugüne kadar evlenememiş, bu tavırla da hayatta evlenemeyecek ve çocuk sahibi olamayacak bir tip... aslında o da bunun farkında ve bu yüzden hırsını sen ve diğer kızcağızdan alıyor... gücü gücüne yetene misali... konuşabileceğin bir üst merci yok mu güzelim? sana bu şekilde eziyet ettiğini bildir bence, bugün sana yapıyor, yarın başkasına yapar, bu tipler iyi bir azar işitmeden kendine gelemez... çok da eziyor ise, bu kadının üstüne istifanı ver ve sebebini açıkla, bu onlara daha çok koyar bence... nasılsa sen haziran sonu ayrılmak istiyordun eleman gelince, dersin ben eleman gelinceye kadar beklemek istedim ama bu kadının bunca yaptığından sonra beklemeye tahammülüm kalmadı diye... sadece bir fikir tabii, şu an senin maddi yönden ihtiyaç durumunu bilemiyorum... bekara karı boşamak kolay derler, eğer çok ihtiyacınız yoksa bunca sıkıntıya değmez, dolayısıyla bebişin de etkileniyor artık herşeyden... naçizane bunalr benim düşüncem, sonuçta sen bilirsin tabii :)
saçmalama, olur mu öyle şey? biz burada niye varız ki? sadece gülmek ve geyik yapmak için değil herhalde... iyiy ki anlattın tatlım :) başka nasıl deşarj olacaktın? seni seviyoruz tatlım, unutma :)
oh oh ne güzel haberler bunlar :) ablandan haberleri almıştık ama senden de duymak iyi geldi, geldi mi kaynanan?
gel gülüm gel ben de sana bir sarılayım :1hug: rahat olmazlar mı, saldım çayıra misali kaydirigubbakcemile3
kız sen iyice azdın, sen Ceren'den beter oldun valla, sanırım Zeynep doğduktan sonra ikinci bebek haberini alacağız gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: bende koptum valla

oh oh ne güzel haberler bunlar :) ablandan haberleri almıştık ama senden de duymak iyi geldi, geldi mi kaynanan?

3

evet ablacm akşam eşimle getirdik sabahta eşim gittisenağlamasenağlama
zaten cuma günüde kaynanamlar memlekete dönüyorlar..
bende 12de dershaneye gidecem...
sen nasılsın ablacım

hadi bakalım, hayırlısı ne ise o olsun... biliyorsun eninde sonunda hamile kalınır ama önemli olan onu sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek... inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalacaksın :)
:roflol::roflol::roflol: bende koptum valla
kızımızın iyice başına vurdu, artık sabahtan başladık :roflol: :roflol: :roflol:

mavicim canım sen sakın streslenme tamam mı bu bebişin için çok zararlı...
birde dertlerini paylaşarak bizi kesinlikle sıkmıyorsun bunu aklından çıkart tamam mı canım burda olduğumuz sürece birbirimizin derdine ortağız canım

evet ablacm akşam eşimle getirdik sabahta eşim gittisenağlamasenağlama
zaten cuma günüde kaynanamlar memlekete dönüyorlar..
bende 12de dershaneye gidecem...
sen nasılsın ablacım

hadi bakalım, allah kavuştursun hayatım...
aman iyi gitsinler bir memleket havası alsınlar bence :)
ohhh iyi dershaneye git ama tansiyonuna dikkat et tatlım, sakın hiçbir şeye sinirlenme, iki gün boyunca sinirlerini aldırmışsın gibi düşün, tamam mı tatlım?
ben iyiyim güzelim, evdeyim işte :)

aminnnnnn inşallah inşallahhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…