E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.401
aman ablam ya deme öle ben buna karar verinceye kadar akla karayı seçtim pokunu yimiş tavuk gibi aylarca düşündüm tabi mükemmel oldu verdiğim karar o ayrı ne güzel bi r duyguymuş hele doğsun eminim iyikşide yapmışım der dururum ama ikinci hele erken hiç niyetim yok çift koruma takarız artıkın :)gel gülüm gel ben de sana bir sarılayım :1hug: rahat olmazlar mı, saldım çayıra misali kaydirigubbakcemile3
kız sen iyice azdın, sen Ceren'den beter oldun valla, sanırım Zeynep doğduktan sonra ikinci bebek haberini alacağız gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3
kop koppp kopta gellll:dance::roflol::roflol::roflol: bende koptum valla
evet ablacm akşam eşimle getirdik sabahta eşim gittisenağlamasenağlama
zaten cuma günüde kaynanamlar memlekete dönüyorlar..
bende 12de dershaneye gidecem...
sen nasılsın ablacım
HİÇ SORMA ABLACIM ÇOŞKUNMU TAŞKINMII ÖLE Bİ HAL ALDI İŞTE laelaelaelaelaehadi bakalım, hayırlısı ne ise o olsun... biliyorsun eninde sonunda hamile kalınır ama önemli olan onu sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek... inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalacaksın :)
kızımızın iyice başına vurdu, artık sabahtan başladık :roflol: :roflol: :roflol:
sen bu azgınlıkla çift koruma değil 5 koruma taksan tehlikeli valla :roflol: :roflol: :roflol:aman ablam ya deme öle ben buna karar verinceye kadar akla karayı seçtim pokunu yimiş tavuk gibi aylarca düşündüm tabi mükemmel oldu verdiğim karar o ayrı ne güzel bi r duyguymuş hele doğsun eminim iyikşide yapmışım der dururum ama ikinci hele erken hiç niyetim yok çift koruma takarız artıkın :)
dedim ya bekara karı boşamak kolay diye :) haklısın düşündüğün şeylerde, hakkında hayırlısı olsun hayatım, bence umursamaz olmaya çalışsan ve gerçekten öyle olabilsen senin için daha kolay olurdu... durumun çok zor gerçekten, dualarım seninle güzelim, inşallah en kısa zamanda bir eleman alınır sen de bir ohhh dersin :)sagolun kızlar tşk ederim ilginiz için...çigdem göndereyim valla.. ablacım ya aslında burada yok gibi çünkü diger işi iş geliştirme diye o yüzden heryere hakim gibi..bazen iyi oluyor anlamıyorum ama bazen böyle bir tuhaf yani..aylülde yasal olarak ayrılacaktım ama haziran sonu gibi izne çıkacaktım 2 hafta aralıklarla tabii sonrada geçer zman diye avutuyordum..maddi durum çok iyi degil şluan yagımızla kavruluyoruz bu ara test mest doktor drken en azından işimi görüyorum kendi maaşımla aslında dogum iznine ayrılınca sigortadanda para alcam devlet bu ahkkı vermiş neden kullanmayayım dedim biz bu yüzden genel müdürler bu şekilde konuştuk sagolsun oda sorun degil dedi eleman alacaklardı ve ben takılacaktım öyle bazen yarım gün bazende gider 10 gün rapor alırım göze batmaycak şekilde..sonuçta bunalrda biliyor ama iş eleman alınmada ben ücretsiz iznide konuştum bana eleman gelene kadar izin veremem zaten sende zor yetişiyorsun isteklerimize birde gidersen izne çok kötü olur dedi..yani ücretsiz iznide alabilirim biri gelirse ama..işte bu yüzden sürekli sabır sabır diye bekliyorum hani eylüle kadar ben baksam buraya daha sıkıntı olurdu..şuanda tek avantajım(aslında bilsem iyi olurdu ama)ing bilmedigimden biran önce eleman almak istiyorlar..yoksa ,st,fayı verecek duruma kadar gelmiştim neden olarakta sıralayacagım şeylerde vardı ama dedigim gibi hem sigorta dogum parası muhabbeti hemde eşimde benim bu şirkette çalışıyor sadece bölüm olarak o farklı bir yere ait onun sayesinde beni işe almışlardı hep onunla konuştular durumumu onuda burada zor durumda bırakmak istemem ben gidecem ama o burada kalacagı için..ne olur bana dua edin bir an önce eleman bulunsunda biraz rahat edeyim..gerçi o zmanda boş oturuyorum diye elime gereksiz iş verecek şimdi bile veriyor çünkü..
HİÇ SORMA ABLACIM ÇOŞKUNMU TAŞKINMII ÖLE Bİ HAL ALDI İŞTE laelaelaelaelae
SLM GUNAYDIN ARKADASLAR...zemuszemus
günaydın sevtap nasılsın
SLM GUNAYDIN ARKADASLAR...zemuszemus
sağol canımNurcum allah kavuştursun kocişi yollamışsınn
tamam ablacım kaynanam yalnız olunca çok iyidir bana karşı o yüzden sıkıntı yaratmaz bende akşama kadar dershanede olacamhadi bakalım, allah kavuştursun hayatım...
aman iyi gitsinler bir memleket havası alsınlar bence :)
ohhh iyi dershaneye git ama tansiyonuna dikkat et tatlım, sakın hiçbir şeye sinirlenme, iki gün boyunca sinirlerini aldırmışsın gibi düşün, tamam mı tatlım?
ben iyiyim güzelim, evdeyim işte :)
kop koppp kopta gellll:dance:
allah kavuştursun kuzum ya ne zaman geliyo eşin :teselli:
:roflol::roflol::roflol:sen bu azgınlıkla çift koruma değil 5 koruma taksan tehlikeli valla :roflol: :roflol: :roflol:
dedim ya bekara karı boşamak kolay diye :) haklısın düşündüğün şeylerde, hakkında hayırlısı olsun hayatım, bence umursamaz olmaya çalışsan ve gerçekten öyle olabilsen senin için daha kolay olurdu... durumun çok zor gerçekten, dualarım seninle güzelim, inşallah en kısa zamanda bir eleman alınır sen de bir ohhh dersin :)
günaydın şekerrrSLM GUNAYDIN ARKADASLAR...zemuszemus
iyi bari hemen geliyor canımcım ne güzelsağol canım
tamam ablacım kaynanam yalnız olunca çok iyidir bana karşı o yüzden sıkıntı yaratmaz bende akşama kadar dershanede olacam
yarın akşam gelecek canım
KIZLAR BUGÜN bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl geldi geçti nasıl geçti anlamadım allah hepimize nasip etsin huzurlu sağlıklı neşeli yılları
KIZLAR BUGÜN bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl geldi geçti nasıl geçti anlamadım allah hepimize nasip etsin huzurlu sağlıklı neşeli yılları
ooo çiğdemm Allah mutluluğunuzu yavrunuzla sağlıklı sıhhatli daim etsin işallahh opuyorumnanaktanKIZLAR BUGÜN bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl geldi geçti nasıl geçti anlamadım allah hepimize nasip etsin huzurlu sağlıklı neşeli yılları
selam kızlarrr nasılsınızz sayfalar almış başını ilerlemiş hepsini okuyamadım ne var ne yok ben daha iyiyim çok şükür geçen haftalara göre bebişimde iyi şimdilik Allah bozmasın ama her gün anneme gelmeye devam ediyorum malum tiksinmekten evde yemek felan pişiremiyorum mutfağa girince bile bulantım tutuyo kaydirigubbakcemile3 sizlerde ne var ne yok filiz ablacım nasılsın daha cinsiyeti belli olmadımı bebişin kumsalcım senden ne haber varmı bi gelişme ,ceren doğurmadı dimi daha kaydirigubbakcemile3 ne kadar az kaldı bebişine kavuşmasına ne güzel burcu senden naber oğluşun nasıl inşallah hepiniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?