- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.421
CANIM...ALLAH DAIM ETSIN MUTLULUGUNUZU NICE NICE SENELERE CANIM BENIM...
BURCUCUM TSK EDERİM zemuszemus
gerçekten öyle, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım :) bu süre içerisinde de sen sakin olmaya çalış :)inşallah ablacım bakalım eşime dünkü düşüncemi artık istifayı verecek durumda oldugumu söylemedim belki biraz tesselli edecekti sen bilirsin diyecekti ama ben şimdi zor durumda kalmasınıda kalmayıda istemem bakalım ..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun biz ne düşünsek boş..
günaydın canıııııım :) hoşgeldinSLM GUNAYDIN ARKADASLAR...zemuszemus
aman aman iyi o zaman, eh yarın akşam geldiğine göre eşin çok bir şey kalmadı :)sağol canım
tamam ablacım kaynanam yalnız olunca çok iyidir bana karşı o yüzden sıkıntı yaratmaz bende akşama kadar dershanede olacam
yarın akşam gelecek canım
aaaaa ne güzeeeeeel... allah mutluluğunuzu daim ettirsin, ömür boyu mutlu olun inşallah canım :)KIZLAR BUGÜN bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl geldi geçti nasıl geçti anlamadım allah hepimize nasip etsin huzurlu sağlıklı neşeli yılları
canım benim, daha iyi olmana sevindim :) mutfağa girememen çok normal, kendini zorlama hiç :) bugünler geçici hayatım, sana hizmet edilmesinin keyfini sür, bugünler geri gelmeyecek :) hayatım bebişimin cinsiyetini kesin olarak haftaya öğreneceğim :) haftaya kontrolüm var... Ceren daha doğurmadı güzelim, gününü bekliyor hanımefendi :)selam kızlarrr nasılsınızz sayfalar almış başını ilerlemiş hepsini okuyamadım ne var ne yok ben daha iyiyim çok şükür geçen haftalara göre bebişimde iyi şimdilik Allah bozmasın ama her gün anneme gelmeye devam ediyorum malum tiksinmekten evde yemek felan pişiremiyorum mutfağa girince bile bulantım tutuyo kaydirigubbakcemile3 sizlerde ne var ne yok filiz ablacım nasılsın daha cinsiyeti belli olmadımı bebişin kumsalcım senden ne haber varmı bi gelişme ,ceren doğurmadı dimi daha kaydirigubbakcemile3 ne kadar az kaldı bebişine kavuşmasına ne güzel burcu senden naber oğluşun nasıl inşallah hepiniz iyisinizdir.
ooo çiğdemm Allah mutluluğunuzu yavrunuzla sağlıklı sıhhatli daim etsin işallahh opuyorumnanaktan
hoşgeldin jasmincim daha iyi olmana sevindim bulantılarında geçiçek işallah az kaldı
biz iyyiz çok şükür oğlumla büyyüp duruyoruz kaydirigubbakcemile3
amin balımmm sağol canımma.s.ayy ne güzel bi ömür boyu allah hiç ayırmasın inş sizi canım
sağol burcucum amin canım aminnnnnnnnn:1hug:ooo çiğdemm Allah mutluluğunuzu yavrunuzla sağlıklı sıhhatli daim etsin işallahh opuyorumnanaktan
hoşgeldin jasmincim daha iyi olmana sevindim bulantılarında geçiçek işallah az kaldı
biz iyyiz çok şükür oğlumla büyyüp duruyoruz kaydirigubbakcemile3
sağol mavicim amin canımma.s.çigdem tebrik ederim allah ayırmasın sizi..jasmin nasılsın hala devam demi bende de hala geliyor bir his yogun sonra geçiyor düşünkü 19 haftaya girdim hala bitemedi tam olarak daha pazar günü sabah kustum..
kızz çidoo allah bi yastıkta kocatsın hiç eskimeyin boycuk boycuk çocuklarınız olsun opuyorumnanaktanKIZLAR BUGÜN bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl geldi geçti nasıl geçti anlamadım allah hepimize nasip etsin huzurlu sağlıklı neşeli yılları
maşallah canım Allah nazarlardan saklasınn ayy ne güzel 24 e gelmişsinn az kalmış kızzzz yarısı gitmiş kaydirigubbakcemile3 bendede şimdi cinsiyet merakı var çatlıcam yaaa ne acaba kızmı erkekmi kaydirigubbakcemile3
Kızlar...uyurken karnımı ,rahmimi sıkıyorum,gerılıyor,kasılıyor,genlesıyormusum gıbı acıyor cok rahatsız edıyor...ılk yataktan kalkınca az sancım oluyor sonra gecıyor...sızınde hıc boyle oluyormu?dr.soruyorum normal dıyor..magnezyum verdi..bunun için..
hayret birşeysin yaniii kaydirigubbakcemile3 hamile kalmadan önce erkenden test yapmak istiyordun öğrenmek için, daha 7-8 haftan var gülüm cinsiyeti öğrenmene... çatlama... eninde sonunda öğreneceksin... onu öğrendikten sonra neyi merak edeceğini merak ediyorum ben de :roflol:
valla yarıyı geçtik artık teyzesimaşallah canım Allah nazarlardan saklasınn ayy ne güzel 24 e gelmişsinn az kalmış kızzzz yarısı gitmiş kaydirigubbakcemile3 bendede şimdi cinsiyet merakı var çatlıcam yaaa ne acaba kızmı erkekmi kaydirigubbakcemile3
Kızlar...uyurken karnımı ,rahmimi sıkıyorum,gerılıyor,kasılıyor,genlesıyormusum gıbı acıyor cok rahatsız edıyor...ılk yataktan kalkınca az sancım oluyor sonra gecıyor...sızınde hıc boyle oluyormu?dr.soruyorum normal dıyor..magnezyum verdi..bunun için..
amiinnn cümlemizesaol canım cok sukur ıyıyım ....allah hepımıze rahatlık huzur versın..
allah bir ömür boyu huzur ve mutluluk nasip etsin canım bi yastıkta kocayın inşallahKIZLAR BUGÜN bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl geldi geçti nasıl geçti anlamadım allah hepimize nasip etsin huzurlu sağlıklı neşeli yılları
selam kızlarrr nasılsınızz sayfalar almış başını ilerlemiş hepsini okuyamadım ne var ne yok ben daha iyiyim çok şükür geçen haftalara göre bebişimde iyi şimdilik Allah bozmasın ama her gün anneme gelmeye devam ediyorum malum tiksinmekten evde yemek felan pişiremiyorum mutfağa girince bile bulantım tutuyo kaydirigubbakcemile3 sizlerde ne var ne yok filiz ablacım nasılsın daha cinsiyeti belli olmadımı bebişin kumsalcım senden ne haber varmı bi gelişme ,ceren doğurmadı dimi daha kaydirigubbakcemile3 ne kadar az kaldı bebişine kavuşmasına ne güzel burcu senden naber oğluşun nasıl inşallah hepiniz iyisinizdir.
amiinnn cümlemize
allah bir ömür boyu huzur ve mutluluk nasip etsin canım bi yastıkta kocayın inşallah
jasmin hoşgeldin nasılsın canım hala bulantıların var demek biraz daha sabır geçicek inşallah canım bende iyiyim canım herzamanki gibi gene günüm geçti bakalım ne olucak
Saol filiz ablacım tatil nasıl gidiyor...umarım iyidir havuza girebiliyormusun ....ben cok korkuyorum mıkrop falan olabılıyormus...fakat bebek için havuzda yüzmek hem daha güvenılır ...dıyorlar..
selam jasmin hoşgeldin umarım dahada iyi olursunselam kızlarrr nasılsınızz sayfalar almış başını ilerlemiş hepsini okuyamadım ne var ne yok ben daha iyiyim çok şükür geçen haftalara göre bebişimde iyi şimdilik Allah bozmasın ama her gün anneme gelmeye devam ediyorum malum tiksinmekten evde yemek felan pişiremiyorum mutfağa girince bile bulantım tutuyo kaydirigubbakcemile3 sizlerde ne var ne yok filiz ablacım nasılsın daha cinsiyeti belli olmadımı bebişin kumsalcım senden ne haber varmı bi gelişme ,ceren doğurmadı dimi daha kaydirigubbakcemile3 ne kadar az kaldı bebişine kavuşmasına ne güzel burcu senden naber oğluşun nasıl inşallah hepiniz iyisinizdir.
sağol ablacım aminnn:Saruboceq:gerçekten öyle, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım :) bu süre içerisinde de sen sakin olmaya çalış :)
günaydın canıııııım :) hoşgeldin
aman aman iyi o zaman, eh yarın akşam geldiğine göre eşin çok bir şey kalmadı :)
aaaaa ne güzeeeeeel... allah mutluluğunuzu daim ettirsin, ömür boyu mutlu olun inşallah canım :)
:)
sağol canımcım allah sanada nasip etsinkızz çidoo allah bi yastıkta kocatsın hiç eskimeyin boycuk boycuk çocuklarınız olsun opuyorumnanaktan
bu bendende sabırısz ama zamanla öğnenir elbet ablam mecbur bekliyosun yasemincim cinsiyet biter hareketini beklersin benim gibi ama sabredecez mecburrr sağlıkla gelsinlerde gerisi geçiyor bir şekildehayret birşeysin yaniii kaydirigubbakcemile3 hamile kalmadan önce erkenden test yapmak istiyordun öğrenmek için, daha 7-8 haftan var gülüm cinsiyeti öğrenmene... çatlama... eninde sonunda öğreneceksin... onu öğrendikten sonra neyi merak edeceğini merak ediyorum ben de :roflol:
amin canım amin sağolasına.s.amiinnn cümlemize
allah bir ömür boyu huzur ve mutluluk nasip etsin canım bi yastıkta kocayın inşallah
benim için cinsiyeti önemli değil kızda isterim erkekte sağlıklı hayırlı evlat olsunda ama insan ne olduğunu merak ediyor yinede ablacımm güzel meraklar bunlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu öğrendikten sonra kime benzediğini merak ederim herhalde :roflol::roflol:
selam jasmin hoşgeldin umarım dahada iyi olursun
sağol ablacım aminnn:Saruboceq:
sağol canımcım allah sanada nasip etsin
bu bendende sabırısz ama zamanla öğnenir elbet ablam mecbur bekliyosun yasemincim cinsiyet biter hareketini beklersin benim gibi ama sabredecez mecburrr sağlıkla gelsinlerde gerisi geçiyor bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?