Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

çigdem tebrik ederim allah ayırmasın sizi..jasmin nasılsın hala devam demi bende de hala geliyor bir his yogun sonra geçiyor düşünkü 19 haftaya girdim hala bitemedi tam olarak daha pazar günü sabah kustum..

gerçekten öyle, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım :) bu süre içerisinde de sen sakin olmaya çalış :)
SLM GUNAYDIN ARKADASLAR...zemuszemus
günaydın canıııııım :) hoşgeldin
sağol canım

tamam ablacım kaynanam yalnız olunca çok iyidir bana karşı o yüzden sıkıntı yaratmaz bende akşama kadar dershanede olacam

yarın akşam gelecek canım
aman aman iyi o zaman, eh yarın akşam geldiğine göre eşin çok bir şey kalmadı :)
KIZLAR BUGÜN bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl geldi geçti nasıl geçti anlamadım allah hepimize nasip etsin huzurlu sağlıklı neşeli yılları
aaaaa ne güzeeeeeel... allah mutluluğunuzu daim ettirsin, ömür boyu mutlu olun inşallah canım :)
canım benim, daha iyi olmana sevindim :) mutfağa girememen çok normal, kendini zorlama hiç :) bugünler geçici hayatım, sana hizmet edilmesinin keyfini sür, bugünler geri gelmeyecek :) hayatım bebişimin cinsiyetini kesin olarak haftaya öğreneceğim :) haftaya kontrolüm var... Ceren daha doğurmadı güzelim, gününü bekliyor hanımefendi :)

maşallah canım Allah nazarlardan saklasınn ayy ne güzel 24 e gelmişsinn az kalmış kızzzz yarısı gitmiş kaydirigubbakcemile3 bendede şimdi cinsiyet merakı var çatlıcam yaaa ne acaba kızmı erkekmi kaydirigubbakcemile3

Kızlar...uyurken karnımı ,rahmimi sıkıyorum,gerılıyor,kasılıyor,genlesıyormusum gıbı acıyor cok rahatsız edıyor...ılk yataktan kalkınca az sancım oluyor sonra gecıyor...sızınde hıc boyle oluyormu?dr.soruyorum normal dıyor..magnezyum verdi..bunun için..

ayy ne güzel bi ömür boyu allah hiç ayırmasın inş sizi canım
amin balımmm sağol canımma.s.

sağol burcucum amin canım aminnnnnnnnn:1hug:

çigdem tebrik ederim allah ayırmasın sizi..jasmin nasılsın hala devam demi bende de hala geliyor bir his yogun sonra geçiyor düşünkü 19 haftaya girdim hala bitemedi tam olarak daha pazar günü sabah kustum..
sağol mavicim amin canımma.s.

hayret birşeysin yaniii kaydirigubbakcemile3 hamile kalmadan önce erkenden test yapmak istiyordun öğrenmek için, daha 7-8 haftan var gülüm cinsiyeti öğrenmene... çatlama... eninde sonunda öğreneceksin... onu öğrendikten sonra neyi merak edeceğini merak ediyorum ben de :roflol:

Saol filiz ablacım tatil nasıl gidiyor...umarım iyidir havuza girebiliyormusun ....ben cok korkuyorum mıkrop falan olabılıyormus...fakat bebek için havuzda yüzmek hem daha güvenılır ...dıyorlar..

rahim büyüdüğü için oluyormuş canım bunlar :) merak etme :)

benim için cinsiyeti önemli değil kızda isterim erkekte sağlıklı hayırlı evlat olsunda ama insan ne olduğunu merak ediyor yinede ablacımm güzel meraklar bunlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu öğrendikten sonra kime benzediğini merak ederim herhalde :roflol::roflol:

valla yarıyı geçtik artık teyzesi
evet ciniyet beklmek çok heyecanlı hayırlısı olsundaa bebiş olsun bize

normal canım genişliyoruz o yüzden

saol canım cok sukur ıyıyım ....allah hepımıze rahatlık huzur versın..
amiinnn cümlemize
KIZLAR BUGÜN bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl geldi geçti nasıl geçti anlamadım allah hepimize nasip etsin huzurlu sağlıklı neşeli yılları
allah bir ömür boyu huzur ve mutluluk nasip etsin canım bi yastıkta kocayın inşallah

jasmin hoşgeldin nasılsın canım hala bulantıların var demek biraz daha sabır geçicek inşallah canım bende iyiyim canım herzamanki gibi gene günüm geçti bakalım ne olucak

hoşbuldum canım evet bulantılarım var hala canım ama geçen günlere oranla daha iyi artık kusmuyorum çok şükür bak kendini bunlara hazırla arifecim kaydirigubbakcemile3 canım dualarım seninle inşallah bu kez tutmuştur aminnn

Saol filiz ablacım tatil nasıl gidiyor...umarım iyidir havuza girebiliyormusun ....ben cok korkuyorum mıkrop falan olabılıyormus...fakat bebek için havuzda yüzmek hem daha güvenılır ...dıyorlar..

canım valla evde oturuyorum, tatil falan pek bir şey anlamadım henüz... havuz yasak canım, doktor denize izin verdi ama bir mayom bile yok :roflol: gözünü sevdiğim Ayavalık'da hamile kıyafetleri satan bir yer yok kiiiiiiii mafoldumben... neden bebek için havuz daha güvenilir?

selam jasmin hoşgeldin umarım dahada iyi olursun

sağol ablacım aminnn:Saruboceq:

kızz çidoo allah bi yastıkta kocatsın hiç eskimeyin boycuk boycuk çocuklarınız olsun opuyorumnanaktan
sağol canımcım allah sanada nasip etsin

bu bendende sabırısz ama zamanla öğnenir elbet ablam mecbur bekliyosun yasemincim cinsiyet biter hareketini beklersin benim gibi ama sabredecez mecburrr sağlıkla gelsinlerde gerisi geçiyor bir şekilde

tabii ki bunlar güzel meraklar, Allah önce sağlıklı bir bebek versin de kız erkek farketmez tabii :) kime benzediğinden önce ne zaman hareketini hissedeceğini merak edersin kaydirigubbakcemile3 bu işler böyle

hoşbulduk çiğdemcim hehe haklısın canım tabiki öyle şu zor günlerimde kafamı dağıtmak için böle şeylere odaklanmaya çalışıyorum cinsiyetini felan düşünüp güzel hayaller kurmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…